Crytikal Ha bekapcsolod a főkapcsolóval általában megtesziSpoiler!
kivéve ha kiír egy parancssort a terminálban mert akkor még fel kell tenni az oprencert amit használni akarsz rajta mert nekem 4/4 laptom így jött be amin linux volt "telepítve"
sziasztok megvettem a follaut 4-et steamen, letöltöttem és nem akar elindulni nem talál valami ini filet a pontos hibaüzenet így szól:unable to find an INI file please reinstall fallout 4.újra letöltöttem de semmi ellenőriztem a játékfileokat is de nem talál hibát.
Tudna valaki valami megoldást.Előre is köszönöm.
Heló. Lenovo 110-15IBR laptopon win 10-en nem engedi telepíteni a net framework 2 és 3.5-öt. Megnyitom a 2-ős telepítőt és azt írja hogy kell a 3.5 a 2.0 és 3.0-s verzióval együtt.
Valami ötlet? Köszi előre is
Szerkesztve : a 4.0 fent van
an3hm
Lépj be a BIOS-ba és állítsd vissza az alapértelmezett beállításokat "Load default settings" az amit keresned kell, aztán "Save and exit" vagy hasonló felirat.
Nem biztos hogy segít, de egy próbát megér.
Sziasztok.Egy toshiba satellite L50-B-16Z laptoppal van gondom.Az este lekapcsoltam meg semmi gondom nem volt.A reggel mikor bekapcsoltam ezt az uzenetet kaptam:"Windows failed to start.A recent hardware or software change might be the cause.Kapok ket lehetoseget: 1.Launch startup repair (recommended), 2.Start windows normally.Az elso opcional nem reagal semmit, a masodiknal meg ujraindul a gep.Ujratelepiteni sem tudok uj windowst mert ezt irja ki kek hatteren: A rendszer problemat talalt es a windows a szamitogep karosodasanak megelozese erdekeben leallt...A rendszerben talalhato ACPI BIOS nem teljesen felel meg az ACPI eloirasainak...a vegen meg azt irja hogy STOP: 0x000000A5.
Windows 7 van a gepen.Esetleg ha ban valami otletetek hogy mi okozhatja a problemat megkoszonnem.
Ez régóta megvan már, se gari se semmi, csupán most be akartam építeni, mert az előző alaplapommal nem működött, most megpróbáltam hátha ezzel jó lesz, de egyértelműen a kártyának van baja.
Csupán érdeklődtem, ha valaki találkozott már ilyen problémával, hogy menthető-e vagy érdemes-e valamit próbálkozni vele.
Sziasztok! A következő problémában szeretném kikérni a véleményeket:
Adott egy Asus Xonar DS hangkártya, be szerettem volna építeni a gépembe, de ahogy elindítanám vele a képet, se kép se hang, beindul a gép, de bootolni már nem hajlandó, a biost sem engedi behozni, 20-30 mp után újraindul és ugyanezt folytatja.
Hangjelzést nem ad.
Tuti, hogy a hangkártyával van valami, mert másik alaplappal próbáltam azzal se jó.
Szerintetek mi baja lehet? Van esetleg értelme foglalkozni vele, vagy kuka?
Kint volt minden 5percen át, 12percán át, 1órán át, 12órán át, kivehetem 1 hétig is de akkor se fog segíteni. ( Persze aksi, töltő ki volt szedve-húzva. )
Ha az aksit benn hagyod, akkor hiába veszed ki az elemet. Minden áram forrást el kell távolítani hállózatból ki aksi ki elem ki annak törölni kell a Biost.
Hátsz szerintem pedig csak ezt a vonalat kéne tovább vinni, az elem kivételét... mert mást nemigen tudok elképzelni.
Próbáld meg aksi ki, és aztán a lapos elemet is kivenni / aksit bennhagyni és csak az elemet kivenni és ki be kapcsolni közben hátha elfelejti a beállításokat.
Lassan egy hónapja behalt az asszony laptopja, annyi lenne a lényeg, hogy magáról a laptopról kéne újrarakni a Windowst és indulna is, de sajnos ahhoz hogy CD/DVD-ről bootoljon be bekéne lépni a biosba ami sajnos gyárilag levan jelszavazva ( p*cs*k ), és nem tudok vele mit kezdeni. BIOS reset felejtős, hiába vettem ki XY -re időre a CMOST nem segített, Jumper meg nincs. Van valami lehetőség, hogy meglehessen oldani a problémát valahogy?
visor261:
Amit írtál a kérdésből kiindulva nem sokat segít mivel oda írta hogy be állította a helyes boot sorrendet.Ebben az esetben ha átállítod miről boot-oljon, tök mindegy melyik helyre kötöd.
(Másik topikban írtam egy kis tanácsot, ami lehet bejön, de nem biztos, na meg nem akarom ide is leírni.)
Mit ír ki? Nekem már volt olyan hogy amikor kiszedtem belőle a régi hddket hogy az újat berakjam 1el arrébb dugtam be a rendszer partíciót és nem akarta sehogyse behozni... De egy hibakóddal vagy kiírással biztosabbat tudnék mondani.
sziasztok! egy jó kiss fejtörő! haveromnál három HDD van, kicsik, be raktunk 2TB HDD-t, ki vettem a régieket, SSD-n van a Windows, boot-ólast beállítottam SSD-re, mentettem, a gépet újra indítottam, de nem tölti be a Windowst, mi lehet a gond?valaki valami ötlet?
visor261:
Már le is írtad a lényeget. Ha nem visz adott fájl formátumot rendesen a TV akkor kösd össze HDMI kábellel egy laptoppal vagy asztali gépel. Azokon biztos el fog indulni és TV-n mindjárt menni fog.Öcsém ugyan így HDMI kábellel néz akár 4K-s filmet is egy 101 cm-es Samsung Full HD 3D LED TV-n.
Hát hirtelen a kis 8gb-os sorozat pendrivevot dugtam rá és alig volt hely azon is úgyhogy csak gyorsan leszedtem egy félperces videót aminek volt 4k felbontása hogy teszteljem a sebességet... de nem is azt írta ki hogy a fájlformátum a ludas hanem a felbontás(lusta programozók? 😃😉...
De ha neked is ilyesmi tv-d van akkor mennie kéne benne neked a 4k(vsr) próbáltad már?
visor261: ja hogy ilyen mittomén milyen kiterjesztésű videókat nem visz el... Azt hittem az mkv vagy ilyen filmekkel van gond. Akkor nincs több kérdésem!
a led 48 olyan mint bluetoothon a samsung galaxy s(amit persze át lehet nevezni) csak a többi adat ilyen ip,mac... a tv modellt nem.
Az fhd meg a dobozán is rajtavan meg hogy 3d meg 4 magos... és nem tudom hogy most az a baja e hogy i/p vagy 30/60 fps...
De a witcher 3 72 fps ment rajta 1080ban, meg a 1080-t írta natívnak a windows is...
visor261: "Esközkezelőben is csak annyit ír hogy hd led 48", nem lehet, hogy csak sima HD-t (720p)-t tud a tv? (Mondjuk, azért egy 121cm-s tv csak nem ragad le a hd-nál..)
Azt néztem én is hogy csak ezt a sort meg a qr ami van rajta ugyan ezt dobta ki néztem mindenhol a dobozon... Esközkezelőben is csak annyit ír hogy hd led 48... De a hátánál végül megtalàltam hogy Ue48h6004Awxxh .
Bn69-09947 E-00 tvn amikor le akarok játszani egy full hd videót kiírja hogy nem támogatott felbontás: 1920x1080. Ez mért van?(azt még megértem hogy a 2k és 4k nem megy de a fhd se? egy fhd-s tvn????)
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Csak azt nem ertem h minden fele keppen mar megprobaltam,ki/be/adaptivra a vsyncet probaltam a fps limitet... mindent...de akkor is mikroszaggat sok jatek
A Daemon tools pr folyton kirakott mindenféle meghajtót,mit csináljak vele?
Tudna valaki valami megoldást.Előre is köszönöm.
Valami ötlet? Köszi előre is
Szerkesztve : a 4.0 fent van
Lépj be a BIOS-ba és állítsd vissza az alapértelmezett beállításokat "Load default settings" az amit keresned kell, aztán "Save and exit" vagy hasonló felirat.
Nem biztos hogy segít, de egy próbát megér.
Windows 7 van a gepen.Esetleg ha ban valami otletetek hogy mi okozhatja a problemat megkoszonnem.
Csupán érdeklődtem, ha valaki találkozott már ilyen problémával, hogy menthető-e vagy érdemes-e valamit próbálkozni vele.
Adott egy Asus Xonar DS hangkártya, be szerettem volna építeni a gépembe, de ahogy elindítanám vele a képet, se kép se hang, beindul a gép, de bootolni már nem hajlandó, a biost sem engedi behozni, 20-30 mp után újraindul és ugyanezt folytatja.
Hangjelzést nem ad.
Tuti, hogy a hangkártyával van valami, mert másik alaplappal próbáltam azzal se jó.
Szerintetek mi baja lehet? Van esetleg értelme foglalkozni vele, vagy kuka?
Próbáld meg aksi ki, és aztán a lapos elemet is kivenni / aksit bennhagyni és csak az elemet kivenni és ki be kapcsolni közben hátha elfelejti a beállításokat.
mivel sp1 nincs a gépemen elöfordulhat hogy nem fog ez igy elindulni 😞?? win 7 64 bit..
Amit írtál a kérdésből kiindulva nem sokat segít mivel oda írta hogy be állította a helyes boot sorrendet.Ebben az esetben ha átállítod miről boot-oljon, tök mindegy melyik helyre kötöd.
(Másik topikban írtam egy kis tanácsot, ami lehet bejön, de nem biztos, na meg nem akarom ide is leírni.)
Már le is írtad a lényeget. Ha nem visz adott fájl formátumot rendesen a TV akkor kösd össze HDMI kábellel egy laptoppal vagy asztali gépel. Azokon biztos el fog indulni és TV-n mindjárt menni fog.Öcsém ugyan így HDMI kábellel néz akár 4K-s filmet is egy 101 cm-es Samsung Full HD 3D LED TV-n.
De ha neked is ilyesmi tv-d van akkor mennie kéne benne neked a 4k(vsr) próbáltad már?
[LINK]
Miért nem tudok képet linkelni??? 😆
Akkor nincs több kérdésem!
Az fhd meg a dobozán is rajtavan meg hogy 3d meg 4 magos... és nem tudom hogy most az a baja e hogy i/p vagy 30/60 fps...
De a witcher 3 72 fps ment rajta 1080ban, meg a 1080-t írta natívnak a windows is...
[LINK]
[LINK]
[LINK]