Ezt a karaktert pont Norman Reedusra alkották,nem hinném én sem,hogy kiírnák a sorozatból. Meg ugye itt van Morgan is aki visszatért és elég jól nyomja 😃 Kár,hogy októberig kell várni a 6. évadra,de remélem megéri a várakozás 😃
Kötve hiszem, hogy kiírnák Daryl-t mivel a nézőknek min. 70%-nál favorit karakter (és ez nem a trónok harca, idáig mindig csak nélkülözhető szereplőket írtak ki).
Meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egésznek a végén a túlélők között lesz. Rick viszont nem.
I’ve been asked to write the opening episode of Season 6, where three major characters are to be killed off. No spoilers, but one of them carries a crossbow. - Stephen King
Nagyon tetszett az évadzáró. 😃 Kíváncsian várom, hogy lesz összekötve újra Rick és Morgan kapcsolata. Szerintem nagyon sok ez a 7 hónap szünet, ennyi azért nem hiszem hogy szükséges. :/
Furcsa lesz ez a Fear The Walking Dead. Mondjuk elég ígéretes lehet, mert itt legalább nem csak belecsöppenünk majd a közepébe, hanem megismerjük majd a vírust is 😀
Ennek az öregcsávónak a halála értelmetlen volt,remélem Rick kinyírta azt a köcsögöt 😆 Sasha azt hittem pofán lövi Gabriel atyát 😆 De ez elmaradt 😞 Lehetne a sorozatban egy kis tél,az epizódba lehetett látni,hogy ősz van,síelve ölnék a kóborlókat 😃
Nagyon várom a 6. évadot+ezt a másik AMC sorozatot is 😃
Jövőhéten finálé,akkor tuti nagy balhé lesz,illetve remélem 😃
Én ezt a Sasha csaszit se értem,ki megy lövöldözni,pazarolja a golyókat,és ennyi? Na igen Rick... Hozta a régi fajtáját,ha csendben nem lehet megoldani,akkor csak az ölés maradt 😃 Tény,hogy el kellett kussoltatni,hisz itt sincsenek biztonságban,sőt ez a vén főnökasszony nekem még mindig nem szimpatikus 😃 Gleen szerintem meg fog halni,az a göndör hajú fazon ki fogja csinálni 😃 De ne így legyen,viszont Sashaból nagyon elegem van már...
Szerintem azért ütötték le, mert így a többieket is veszélybe sodorná. Tudják, hogy nincsnnek biztonságban, de le kellett ütni, hogy óvják magukat, a cspatot....
Jah, sztem az lesz, hogy a hülyegyerek, aki miatt meghalt Noah majd össze-vissza fog hazudozni, és a végén Rick-ék isszák meg a levét. Főleg most, hogy a pap bekavart.
Ez a Carol, komolyan tiszta bunkó lett😆 szegény kis srácot mindig elküldi a 3,14csába
Spoiler!
Azért Gabriel atyának van bőr a képén, arról beszél hogy Rick meg a társai milyen rosszak, ő szimplán az egész gyülekezetét hagyta meghalni mert félt beengedni őket a kápolnába.
Azért a Zombi Kiteolás Technora kissé gáz volt, a South Park eljátszotta ezt már a csövesugratós résznél, 10 éve, csak akkor Tupac California Love ment.
MaTpr0F:
Nyílván tömegesen a járvány kitörésekor haltak meg és váltak zombivá de nem biztos , hogy amiket most látunk azok 2 évesek. Lehet csak pár hónaposak.
Érdekes egy rész volt,Eugene végre észbe kapott és megmentette Tarát,Noah-t nem sajnálom,vártam már azt a pillanatot,hogy meghal,viszont nem ilyen halált képzeltem neki,kíváncsi vagyok,hogy mi lesz még Abraham-mel is,hisz megvédte a csajt és ki osztott 1-2 pofont 😃 Gabriel atya elárulta a csapatot,de ezt Meggie hallotta,érdekes... Carol is bajban lesz hamarosan,Darly-t most nem láttuk ebben a részben,de vele is történni fog valami hamarosan(szerintem) 😃
Csak ismételni tudom magamat,nagyon jó sorozat,persze van benne 1-2 hiba,de mibe nincs? A maszk mestereknek pedig ki jár a piros pont mint mindig 😃
Na ha már zombik, egyvalami piszkálja a csőröm.
Ugye a járkálók szemmel láthatóan bomlanak. Az emberi testnek a föld alatt sem kell sok idő, hogy teljesen az enyészeté legyen, ehhez képest itt meg lófrálnak a szabadban, legyek és egyéb rovaroknak kitéve a kánikulában és még mindig nem rohadt el az összes, de legalább is a döntő többsége. Mennyi ideje is tart már az egész (történetileg)? 2 év?
Persze ezt leszámítva jó sorozat és végre valami újat hoz ez az alexandria (vagy mégsem? 😕), mert már kicsit unalmas volt, hogy találnak egy helyet -> másik csoporttal ütközés -> főszereplők tömeges kiírása -> menekülés -> találnak egy helyet -> másik csoporttal ütközés -> főszereplők tömeges kiírása -> menekülés -> és így tovább.....
Huh szegény Noah jól meghalt. Azért sajnálom, ahhoz képest, h semmitérő mellékszereplő volt 😀 😆
Mértnem a kockaefejű halt meg. Gondoltam a boltos jelenetnél, h valaki meg fogja menteni.
Ez a gabriel meg jól megkeverte a sz@rt a rész végén. Na erre is kiváncsi leszek, h mi lesz, meg a Rick vs Pete-re is 😃
Szerintem sokkal jobbak azok a részek, amikor vándorolnak és nem egy helyszínen folynak az események. Ez a 13. rész is dög unalom volt számomra. Oké hogy átvezetés kell, hogy jobban értsük a zajló eseményeket, de ha még 2 rész ezzel telik el a szezonfinálé előtt, akkor nem tudom, hogy meddig fogom nézni... Értem én, hogy nem lehet végig akció, zombiáradat, és brutalitás, de ebben az évadban szerintem már így is túl sok a dráma, és a reality show! Nem az emberi kapcsolatokra kellene kiélezni a sorozatot, mert lásd a farmos részeket is, teljesen vontatottá válik az évad.
Egy újabb zseniális rész, a sorozat kezdi újra a fénykorát élni?
És te jó ég mennyi konfliktus lesz itt, nem lesz itt sokáig béke az biztos.
Spoiler!
Ugye ott van Glenn és Spencer közt lévő viszony, ami nem hiszem hogy sokkal jobbra fog fordulni.
Carol szerintem kicsit túlzásokba esett amikor szegény gyereket úgy megfenyegette, de nemigen volt más választása, mert ha ez az egész kiderül, akkor az egész csapat repül.
Ott van még Sasha, akinek nem jósolok hosszú életet, de előtte még biztos sikerül jól magára haragítania a többi lakost. Valahogy azt látom rajta, hogy besokallt, és már feladta az egészet.
Végül ugye ott van Rick és a szőke csaj, és amit látni lehetett, hogy Rick-et nem nagyon fogja érdekelni, hogy hogy egy férjes asszonyról van szó.
Daryl végre kezd újra érdekes lenni, nálam ő a 4. évad óta az "érdektelen karakterek" közt volt számontartva.
Jó lesz ez, de van bennem egy olyan érzés, hogy nem maradnak itt sokáig, pedig örültem volna hogy találnak egy "végső telephelyet".
Azért még lehet happy-end az évadból, csak hát ugye még mindig a Walking Dead-ről beszélünk 😃
Hát a 12. rész volt magasan a legjobb ebben az évadban!
Végre a sok gyenge, vagy közepesen gyenge rész után itt van egy igazi minőségi Walking Dead rész. Most látszott meg igazán (újra) hogy ha nem az akcióra fektetik a hangsúlyt, hanem a karakterekre, és az ő belső vívódásaikra, akkor milyen hihetetlen jó részek tudnak születni. Ezért is volt a kedvencem a 2. évad, mert ott szinte az egész sorozat csak a karakterek fejlődéséről, a nehéz döntésekről, és az új világhoz való alkalmazkodásról szólt. És bár sokat kellett várni rá, végre az 5. évadba is eljött egy ilyen rész, és én ezek miatt szeretem igazán a Walking Dead-et. Gondolkodás nélkül 9-et adok rá tízből.
Egyébként csak szerintem volt egy kicsit évadzáró szerű ez a rész? Ha nem vesszük az új karaktereket, meg ugye az új konfliktusokat, amiknek nyilván lesz következménye.
Meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy az egésznek a végén a túlélők között lesz. Rick viszont nem.
Furcsa lesz ez a Fear The Walking Dead. Mondjuk elég ígéretes lehet, mert itt legalább nem csak belecsöppenünk majd a közepébe, hanem megismerjük majd a vírust is 😀
Spoiler!
Nagyon várom a 6. évadot+ezt a másik AMC sorozatot is 😃
Én ezt a Sasha csaszit se értem,ki megy lövöldözni,pazarolja a golyókat,és ennyi? Na igen Rick... Hozta a régi fajtáját,ha csendben nem lehet megoldani,akkor csak az ölés maradt 😃 Tény,hogy el kellett kussoltatni,hisz itt sincsenek biztonságban,sőt ez a vén főnökasszony nekem még mindig nem szimpatikus 😃 Gleen szerintem meg fog halni,az a göndör hajú fazon ki fogja csinálni 😃 De ne így legyen,viszont Sashaból nagyon elegem van már...
Spoiler!
Itt ez a sok Spoiler! és egyikre sem kattinthatok rá 😃
Spoiler!
Spoiler!
MaTpr0F:
Nyílván tömegesen a járvány kitörésekor haltak meg és váltak zombivá de nem biztos , hogy amiket most látunk azok 2 évesek. Lehet csak pár hónaposak.
Csak ismételni tudom magamat,nagyon jó sorozat,persze van benne 1-2 hiba,de mibe nincs? A maszk mestereknek pedig ki jár a piros pont mint mindig 😃
Ugye a járkálók szemmel láthatóan bomlanak. Az emberi testnek a föld alatt sem kell sok idő, hogy teljesen az enyészeté legyen, ehhez képest itt meg lófrálnak a szabadban, legyek és egyéb rovaroknak kitéve a kánikulában és még mindig nem rohadt el az összes, de legalább is a döntő többsége. Mennyi ideje is tart már az egész (történetileg)? 2 év?
Persze ezt leszámítva jó sorozat és végre valami újat hoz ez az alexandria (vagy mégsem? 😕), mert már kicsit unalmas volt, hogy találnak egy helyet -> másik csoporttal ütközés -> főszereplők tömeges kiírása -> menekülés -> találnak egy helyet -> másik csoporttal ütközés -> főszereplők tömeges kiírása -> menekülés -> és így tovább.....
Mértnem a kockaefejű halt meg. Gondoltam a boltos jelenetnél, h valaki meg fogja menteni.
Ez a gabriel meg jól megkeverte a sz@rt a rész végén. Na erre is kiváncsi leszek, h mi lesz, meg a Rick vs Pete-re is 😃
És te jó ég mennyi konfliktus lesz itt, nem lesz itt sokáig béke az biztos.
Spoiler!
Carol szerintem kicsit túlzásokba esett amikor szegény gyereket úgy megfenyegette, de nemigen volt más választása, mert ha ez az egész kiderül, akkor az egész csapat repül.
Ott van még Sasha, akinek nem jósolok hosszú életet, de előtte még biztos sikerül jól magára haragítania a többi lakost. Valahogy azt látom rajta, hogy besokallt, és már feladta az egészet.
Végül ugye ott van Rick és a szőke csaj, és amit látni lehetett, hogy Rick-et nem nagyon fogja érdekelni, hogy hogy egy férjes asszonyról van szó.
Daryl végre kezd újra érdekes lenni, nálam ő a 4. évad óta az "érdektelen karakterek" közt volt számontartva.
Jó lesz ez, de van bennem egy olyan érzés, hogy nem maradnak itt sokáig, pedig örültem volna hogy találnak egy "végső telephelyet".
Azért még lehet happy-end az évadból, csak hát ugye még mindig a Walking Dead-ről beszélünk 😃
Spoiler!
Rick és a csaj között vibrál a levegő,na de mit szól ehhez a férj? O.o 😆
Spoiler!
Spoiler!
Daryl: Ne maradj le, és ne pofázz.😃
Spoiler!
na mind1 kíváncsian várom a következő részeket!Hogy mégis mi fog ebböl ki sülni. 😃
Spoiler!
Végre a sok gyenge, vagy közepesen gyenge rész után itt van egy igazi minőségi Walking Dead rész. Most látszott meg igazán (újra) hogy ha nem az akcióra fektetik a hangsúlyt, hanem a karakterekre, és az ő belső vívódásaikra, akkor milyen hihetetlen jó részek tudnak születni. Ezért is volt a kedvencem a 2. évad, mert ott szinte az egész sorozat csak a karakterek fejlődéséről, a nehéz döntésekről, és az új világhoz való alkalmazkodásról szólt. És bár sokat kellett várni rá, végre az 5. évadba is eljött egy ilyen rész, és én ezek miatt szeretem igazán a Walking Dead-et. Gondolkodás nélkül 9-et adok rá tízből.
Egyébként csak szerintem volt egy kicsit évadzáró szerű ez a rész? Ha nem vesszük az új karaktereket, meg ugye az új konfliktusokat, amiknek nyilván lesz következménye.