A hype ellenére eddig nem igazán érdekelt a Cyberpunk de most, hogy megint elhalasztották a megjelenést és még többet mutattak a játékból eléggé felcsigáztak. 😆
Kérdés mennyire lesz elég neki a vas.
Mivel áttették 2020 ra... így még mindig a the settlers-t
És úgy hallottam h a the lord of the ring battle for the middle earth 2 nek is lesz remake je így azt még annál is jobban!!!!!!!
Nem vagyok nagy játékvárós ,de ha már közeleg ,akkor Borderlands 3 torony magasan.Illetve még FIFA és PES,hogy mit tudnak majd ,valamint év vége felé az új COD ,hogy mit fog elérni, esetleg az Automobilista 2 ,ugyanis az is lesz (bár még itt az oldalon nincs kiírás hozzá).Meg esetleg talán Football Manager 20 ,de inkább már egy új Motorsport Manager kellene.
Ja és a "titkos" fegyver a legendás GTR sorozat 3. része.Senki sem tud semmit róla ,sunnyog a fű alatt már nagyon rég ígérve van ,talán most a hosszútávú endurance WEC széria segítségével végre sikerül egy Official játékot csinálni,ezt mutatják az egyre több képek ,amik megjelennek róla.
Steamre igazán jöhetne már a destiny 2, plusz a halo master chief collection is, ezeken kívül mechwarrior mercenaries 5, és a metro exodus steames megjelenését is várom bár sok rosszat olvastam már róla😀
Hali, a The Settlers stratégiai játékról lehet tudni valamit?...2018 ba arról volt szó h idén jön de ebben az évben még talán év elején valamikor jött egy trailer azt annyi... azóta se kép se hang semmi infó... 😞 nagyon várom már! Remélem jó lessz!
@xCube: Ütős trailer, de még mindig fogalmam sincs miről szól a játék. Pár dolgot felfogtam, de akkoris. Én is kérek abból, amit Kojima bácsi szívott 😆
Sajnos nincs PS-em, gondolkozom a beszerzésen.
Kérdés mennyire lesz elég neki a vas.
CP2077
Starbase
KKND Xtreme:
[LINK]
KKND2:
[LINK]
C&C után kellemes meglepetés.
https://imgur.com/a/HP2pY2x
Alig várom...
PC-re!
Project CARS 3 -> Tényleg nagy csalódás lesz-e vagy sem?!
Serious Sam 4
Dying Light 2 még érdekes lehet
És úgy hallottam h a the lord of the ring battle for the middle earth 2 nek is lesz remake je így azt még annál is jobban!!!!!!!
De nagyon.
[LINK]
kiváncsi leszek rá milyen
Ja és a "titkos" fegyver a legendás GTR sorozat 3. része.Senki sem tud semmit róla ,sunnyog a fű alatt már nagyon rég ígérve van ,talán most a hosszútávú endurance WEC széria segítségével végre sikerül egy Official játékot csinálni,ezt mutatják az egyre több képek ,amik megjelennek róla.
Yougblood érdekelt volna, de jól tettem, hogy nem vettem meg.
+1
Greedfall
Sajnos nincs PS-em, gondolkozom a beszerzésen.
Azért Ghost of Tsushima sem lesz olyan *ar ! 😃