Ki mennyire lusta?
Ki milyen olyan dolgot csinált amire azt mondták: "Hogy ennyire lusta legyen valaki..."
Én egyszer vajas kenyeret akartam enni és volt otthon bontott sós vaj, meg bontatlan sima. Én utálom a sósat, de lusta voltam letépni a simáról a celofánt, úgyhogy inkább sósat ettem. XD
Én egyszer vajas kenyeret akartam enni és volt otthon bontott sós vaj, meg bontatlan sima. Én utálom a sósat, de lusta voltam letépni a simáról a celofánt, úgyhogy inkább sósat ettem. XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pedig minden reggel be megyek a boltba üditöért de gólyostolt már nincs kedvem venni/elfelejtem.
Szóval a lustaság az Június közepe/Július és Augusztus-ban lesz. Utána meg a kőkemény valóság.
50% - próbálom használni az erőt
49% - még egyszer megpróbálom
1% - felveszem
egyébként én is lusta vok annyira hogy.......a fene nincs kedvem írni 😆
tanuláshoz vagyok lusta csak😀
Én is 😕 De praxolni szeretek csak hát ha lenne egy ksi jutalom is 😆😊
olyan lusta vagyok h arra sem veszem a fáradtságot hogy írjak 😆
Meg ne erőltesd magad😆
én is idáig szedtem magamba az erőt és az ágyban alvás közben jógáztam mire ezt le mertem írni.
olyan lusta vagyok h arra sem veszem a fáradtságot hogy írjak 😆
Meg ne erőltesd magad😆
A mostani suli ahova járok az meg olyan, mint egy fősuli vagy egy egyetem. Csak annyi a lényeg, hogy csináljuk mrg a vizsgafeladatokat, a többi nem számít. Bár ide szeretek járni, mert elbarkácsolom az időt. 😜
Ehhez nem vagyok lusta. Ide szeretek járni. (nem gondoltam volna, hogy fogok ilyesmit mondani iskolával kapcsolatban) 😆
Én nem keresek kifogásokat, ha unom, akkor eljövök. 😆
Nem szeretnéd, hogy kifogyjon a tint mi? 😆 Már lusta lennél venni egy újat is? 😂
én csak tanuláshoz vagyok lusta😃
én csak tanuláshoz vagyok lusta😃
Énis!😉
Én: -Anya! Éhes vagyok, csinálsz valami kaját?
Anya: - Csináld meg magadnak!
Én: - Nem is vagyok éhes.
😆😆
Nem semmi ember lehetsz 😆
Pl Amikor elvettem a tesóm öngyújtóját és amikor már nem kelle odahívtam hogy viszaadjam hogy ne keljen felkelnem az ágyból. meg még sok más de többire nem emlékszem.
Ja még az ott vagyok az ágyamnál nem volt hangulatom kihúzni az ágy aját odahívtam tesóm barátját olyan indokkal hogy nem tudom kihúzni segítsen
Én egyszer vajas kenyeret akartam enni és volt otthon bontott sós vaj, meg bontatlan sima. Én utálom a sósat, de lusta voltam letépni a simáról a celofánt, úgyhogy inkább sósat ettem. 😆