Továbbtanulás
Ezt a fórumtémát először is azért nyitottam, hogy mindenki meg tudja egymással osztani, hogy hova akar menni továbbtanulni!
És lehet ajánlani továbbtanulási lehetőséget is! :)
És lehet ajánlani továbbtanulási lehetőséget is! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az az Örs közelében van?
igen par megallora trolival
http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=471
Nem is arról szólt volna a vita, hogy melyik nehezebb. Csak tapasztalat, hogy általában annak nehéz eset egy tanár, aki hát hogy is mondjam, nem sajátította el kellő mélységgel az adott tárgyat, vagy nincs hozzá kompetenciája. Végül csak leírtam. 😀
Ezzel nem értek egyet, én 2 éve tanulok a Kassai egyetemen és ez alatt a 2 év alatt már sikerült kifognom 2 olyan egyetemi professzort is akik "pofára" osztályoztak. Pl analízisen Zh-n a 27 diákból 4-en mentek át és mind a 4-et Péternek hívták, nemtom h véletlen egybeesés lett volna-e vagy valami folytán a Péterek szimpatikusak neki 😆
Elektrón a 27-ből senki sem ment át, pedig voltak köztünk olyanok is akik elég jól tudták, csak a tanár azt hitte magáról h vmi nagyobbrendű lény és ő mindent jobban tud, érdekes mód haverom egy másik csoportban tanulta ugyan ezt más tanárral és ott mindenki átment...
Nem is akartam vitázni😃
Egyébként az első félévben 2,2 volt az átlaga, évvégén már 3,3, szal látványosan javított😀
Bátyád meg próbálja meg kicsit összeszedni magát, mert ez a sok csúszás egy ördögi kör...
Bátyám a DE MK-ra jár, az 3,5 éves, de már csúszott 1 évet😕
Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, ugye?😀
Ezt a fórumtémát először is azért nyitottam, hogy mindenki meg tudja egymással osztani, hogy hova akar menni továbbtanulni!
Itt lehet ajánlani továbbtanulási lehetőséget is😀
Először is kezdem én:
1. Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola (Debrecen)
2. Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola (Debrecen)
3. Bocskai István Gimnázium (Hajdúböszörmény)