Rosszul látók témája
Ezt a topikot azért nyitottam, hogy meg tudjuk osztani véleményeinket, tanácsainkat, kérdéseinket egymással mi rosszul látók. :D
Első kérdésnek a tanácsotokat szeretném kérni:
Most szemüveges vagyok, de ma mondta a suliorvos hogy menjek el szemészetre mert lehet romlott a szemem. Szóval mindenképpen el akarok menni csak azon gondolkodok, hogy ha már újat írna fel akkor nem lehetne-e inkább kontaklencsét? Mert őszintén megmondom, hogy unom hogy mindig retkes lesz a szemüveg, meg cserélgetni kell a rendes szemüveget és a napszemüveget nyáron. Szerintetek? Várok itt tanácsokat, hogy melyik a jobb, előnyöket-hátrányokat és ilyesmiket. :)
Most szemüveges vagyok, de ma mondta a suliorvos hogy menjek el szemészetre mert lehet romlott a szemem. Szóval mindenképpen el akarok menni csak azon gondolkodok, hogy ha már újat írna fel akkor nem lehetne-e inkább kontaklencsét? Mert őszintén megmondom, hogy unom hogy mindig retkes lesz a szemüveg, meg cserélgetni kell a rendes szemüveget és a napszemüveget nyáron. Szerintetek? Várok itt tanácsokat, hogy melyik a jobb, előnyöket-hátrányokat és ilyesmiket. :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem vagyok szemüveges, de több ismerősömnek is van kontaktlencséje.
Akiket én ismerek reggel beteszik este kiveszik és minden oké és mindig látnak. Ha viszont belemegy valami a szemedbe akkor ki kell szedni kimosni a szemed, lefertőtleníteni a lencsét és visszatenni. Mert amikor belemegy a szemedbe valami kontaktlencse mellett egyből elkezd csípni és pirosodni.
Biztos van olyan is aki nem bírja a kontaktlencsét, vagy irritálja vagy valami. Ismerősök,barátok egész nap hordják.
Ha unod a szemüveg hátrányait próbáld ki mindenképp a kontaktlencsét. (1 hónaposat)
Meg kell biztos szokni a ki/betételt, de majd megtapasztalod.
A rosszul látás vonatkozik a színtévesztőkre?😆 Nekem még nem volt szemüvegem.😕
ha színtévesztő vagy az már rég rosz... nem kaphatod meg a jogsit elvileg
Nekem csomószor fáj a fejem/szemem de szemvizsgálat szerint tökéletes a látásom
Nekem is pont ez van. Elvileg kéne szemüveg nekem a sűrű fejfájás miatt.
Most szemüveges vagyok, de ma mondta a suliorvos hogy menjek el szemészetre mert lehet romlott a szemem. Szóval mindenképpen el akarok menni csak azon gondolkodok, hogy ha már újat írna fel akkor nem lehetne-e inkább kontaklencsét? Mert őszintén megmondom, hogy unom hogy mindig retkes lesz a szemüveg, meg cserélgetni kell a rendes szemüveget és a napszemüveget nyáron. Szerintetek? Várok itt tanácsokat, hogy melyik a jobb, előnyöket-hátrányokat és ilyesmiket. 😀