bocs nem tom mi ez a szar amit bmásoltam csak a gts 450 sli-ről volt szó szóval azt mondod erősebb kell egy gtx 460 nekem elég és árban is elmenne csak gond van h ipon-on nézek vidikártyát minden képpen EVGA-t akartam de abból is gtx 460 ssc-t aztán késöbb mégegyet mert h az úgy már elég jó főleg mindkettő oc-va lett volna ez mind szép és jó de amit kinéztem sőt az összes rohadt gtx 460 eltünt remélem csak frissitik a kinálatot
bendeguz írta:
hali elbírja ezt a konfigot az FPS AURUM 500W-os tápja ? Intel i3 2100 3.10 + gts 450 OC + 1TB HDD + 4 GB ram + esetleg még egy gts 450 + ezzel a második vidikarival együtt még egy i5 2500K jönne vagy ahhoz inkább egy 600W-os kell?
Inkább add el a GTS450-et majd, és vegyél 1 erősebbet. Az ilyen gyenge kártyákat nem érdemes SLI/CF-be kötni.
hali elbírja ezt a konfigot az FPS AURUM 500W-os tápja ? Intel i3 2100 3.10 + gts 450 OC + 1TB HDD + 4 GB ram + esetleg még egy gts 450 + ezzel a második vidikarival együtt még egy i5 2500K jönne vagy ahhoz inkább egy 600W-os kell?
2500K (4.5Ghz) + GTX480 mellé mit kéne venni ?
FSP Aurum Gold600W (80 Plus Gold minősítés,de itt 4 felé van szedve a 12V-os ág)
Corsair GS600W (80 plus minősítés, de egy 12V os ágon le tud adni 576W-ot)
Kmisi99 írta:
röhögve! De miért óckodsz egy amd-s géptől? Láttam már valamelyik hozzászólásodban. Lefogadom nem gondoltad hogy az avatarodon lévő ati már több éve az AMD tulajdonában van és kb mióta az AMD nél van akkor kezdett szárnyra kapni az ati
Hát, nemtudom inkább Intel párti vagyok, de egyébként nincsen bajom az AMD-vel 😃
VGA mar megvan neki 😀 es tapasztalat hogy igy sem gyenge 😃
amugy szerintem FSP Hexa 500 wattot vegyel, hogy kesobb tudj majd egy komoly VGA-t tenni bele.
röhögve! De miért óckodsz egy amd-s géptől? Láttam már valamelyik hozzászólásodban. Lefogadom nem gondoltad hogy az avatarodon lévő ati már több éve az AMD tulajdonában van és kb mióta az AMD nél van akkor kezdett szárnyra kapni az ati
Hali! Szerintetek ez a táp COOLERMASTER GX 550W RS-550-ACAA-E3 jó ehhez a konfighoz?
-SAPPHIRE 11168-01-20R HD5670 512MB GDDR5 PCIE
-KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
-GIGABYTE GA-MA770T-UD3
-AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3
Előre is köszi a segítséget.
A Corsair TX650W v2 re mondták neked hogy hangos?😲 Abban egy kiváló minőségű adda vanti működik szabályozott sebességgel az én corsairomba is olyan van és abszolut nincs hangja kb 500rpm en megy persze ha leterheled a tápot akkor megjön a hangja de gondolom nem tervezed naphosszat úgy terhelni a gépet hogy 500W+ többet egyen
Én is ezt nézegettem, de aztmondják nagyon hangos 😕 Tényleg igy van?
Ja és én még az A-DATA AHM-650-et néztem még, szerinted az nem jobb mint a corsair?
hardX írta:
Sorry hogy megint irok, csak már nagyon megérett az új gép a vásárlásra és nem akarom elkapkodni 😀
Szóval, mondjatok egy olyan tápot, ami MAX 20ezer forint (1-2 ezerrel lehet persze drágább) És elbirja úgy a terv gépemet, hogy Proci, és VGA OC-t is szeretnék majd, amennyit csak tudok, és méodlagos követelmények a táphoz, hogy moduláris legyen, és fekete. És Gépigény webáruházból, ipon-ról vagy lambdacomputer-ről 😀 Thx
Sorry hogy megint irok, csak már nagyon megérett az új gép a vásárlásra és nem akarom elkapkodni 😀
Szóval, mondjatok egy olyan tápot, ami MAX 20ezer forint (1-2 ezerrel lehet persze drágább) És elbirja úgy a terv gépemet, hogy Proci, és VGA OC-t is szeretnék majd, amennyit csak tudok, és méodlagos követelmények a táphoz, hogy moduláris legyen, és fekete. És Gépigény webáruházból, ipon-ról vagy lambdacomputer-ről 😀 Thx
looserking írta:
hali új gépet tervezek és amit kiszemeltem gépház adnak hozzá 400w tápot csak nemtom h elég-e.
E6600(65W),HD5570(40W),2GB DDR3 1333MHZ RAM.
Ezzel kellene megbírkóznia
hazhoz adott tapok elegge gagyik ha teheted csereld le majd
hardX írta:
Lenne egy utolsó kérésem. Valaki hozzáértő, irja le pls hogy mi a különbség ez a két táp között, de az ÖSSZES különbséget!
XFX Core Edition Pro 850W
Corsair TX850 V2 SLI
Máshogy néz ki.[LINK]Itt írja, hogy a ugyanolyan seasonic bél van benne mint az xfx-be amit te is írtál.Csatlakozóknál a corsairon 3-al kevesebb sata csatlakozó van de viszont 1-el több molex.A corsairon 4db pci-e 6+2-es csatlakozó van az xfx-en meg 2db 6-os és 2dv 6+2-es.
gyenesmartin írta:
Ha alsótápos házad van akkor a chieftec ha felső akkor fsp.
Őőő... Laikus vagyok.. :/ Mi a külömbség? Hogyan tudom megkülönböztetni?
Ha a tápegység helye alul van akkor a chieftec-et ha meg felül akkor meg az FSP-t vedd meg.Mivel az FSP-nek rövidek a kábelei mint a chieftecnek ezért alsótápos háznál nem érnének el.
Onnn hogy a házadban ha a tápfelül van akkor FSP HEXA 500W ot vedd ha meg alul akkor a Chieftec-et de semmi képp se OEM et mert nem kapsz hozzá kábeleket
pukkancs írta:
szerintetek nekem egy Corsair 650W jó lenne, vagy elég egy 500W-s is, vagy jó- egyáltalán ez a márka? PCX-ről rendelném. (bár ez nemtom mennyire fontos)
szerintetek nekem egy Corsair 650W jó lenne, vagy elég egy 500W-s is, vagy jó- egyáltalán ez a márka? PCX-ről rendelném. (bár ez nemtom mennyire fontos)
Szerintetek az én konfigomhoz milyen tápot érdemes vásárolnom? ( Gép adatlapja a profilomban 😀 )
Néztem ilyen kalkulátor dologban, és minimum 413W-os kell hozzá..
Minőségi tápegységre gondoltam ( legalábbis olyanra, ami terhelés alatt nem szedi szét a videókártyámat meg a procit 😃 )
Másik szempont, hogy olcsó legyen.. - már amennyire ez lehetséges ilyen kikötések mellett..
Válaszotokat előre is köszönöm!
Primo írta:
Haló! Valaki tudna mondani véleményt az Energonról, mint márkáról? Jó minőségű, megbízható, megéri olyat venni?
Mert vagy olyat veszek, vagy FSp-t
energont nem éri meg.Inkább fsp vagy coolermaster gx 450 (Cooler mastertől csak ilyet vagy silent pro-t.)
Inkább add el a GTS450-et majd, és vegyél 1 erősebbet. Az ilyen gyenge kártyákat nem érdemes SLI/CF-be kötni.
FSP Aurum Gold600W (80 Plus Gold minősítés,de itt 4 felé van szedve a 12V-os ág)
Corsair GS600W (80 plus minősítés, de egy 12V os ágon le tud adni 576W-ot)
Akkor se érdemes már lga775-ös konfigot összeállítani.
Hát, nemtudom inkább Intel párti vagyok, de egyébként nincsen bajom az AMD-vel 😃
A kariból már megvettem a ddr3-asat!😀
Én 1 chieftec 500W on gondolkodtam elég jó árba van!
ha CTG akkor vedd meg, nekem is CTG van, 400 wattos, eleg faxa kis tapegyseg 😀 😀
Én 1 chieftec 500W on gondolkodtam elég jó árba van!
amugy szerintem FSP Hexa 500 wattot vegyel, hogy kesobb tudj majd egy komoly VGA-t tenni bele.
Ilyen konfighoz mit ajánlanátok...
AMD Athlon ii x3 455 3.3GHz
4Gb DDR 1333Mhz
Gigabyte HD 5760 1GB DDR3
Samsung 320Gb SATA-II HD322GJ
FSP Hexa 400W. Videókártyából szerintem jobb az 512MB DDR5.
AMD Athlon ii x3 455 3.3GHz
4Gb DDR 1333Mhz
Gigabyte HD 5760 1GB DDR3
Samsung 320Gb SATA-II HD322GJ
Elbír egy Intel E6700-t egy HD6670íet és 4 giga ramot?
-SAPPHIRE 11168-01-20R HD5670 512MB GDDR5 PCIE
-KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
-GIGABYTE GA-MA770T-UD3
-AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3
Előre is köszi a segítséget.
Az én "Terv" gépembe milyen tápot ajánlotok mondjuk 15K-ig?
nem tudom ugyan is még nem ismert az uj 7000-es ATI sorozat nak a fogysztása és a bulldozernek
Ja és én még az A-DATA AHM-650-et néztem még, szerinted az nem jobb mint a corsair?
Corsair TX650W v2
hali új gépet tervezek és amit kiszemeltem gépház adnak hozzá 400w tápot csak nemtom h elég-e.
E6600(65W),HD5570(40W),2GB DDR3 1333MHZ RAM.
Ezzel kellene megbírkóznia
hazhoz adott tapok elegge gagyik ha teheted csereld le majd
Lenne egy utolsó kérésem. Valaki hozzáértő, irja le pls hogy mi a különbség ez a két táp között, de az ÖSSZES különbséget!
Corsair TX850 V2 SLI
szerintetek egy chieftec ctg 500W-os táp elbirna egy ilyen konfigot,vagy nagyobb kéne?
AMD Phenom II X4 955 +CM Hyper 212 Plus
gigabyte hd5870
2 hdd
2x2 GB ram
NEC AD-7260S Fekete
Corsair TX850 V2 SLI
Annak az XFX táonak ami itt van a webshopbn Seasonic os bele van?
Annak az XFX táonak ami itt van a webshopbn Seasonic os bele van?
Igen.
Köszi, akkor SP 500W HEXA 80+ lesz 😃
1000 kössz
FSP 500W HEXA 80+
Chieftec 500W CTG500 OEM
Melyik lenne egészségesebb a géphez? 😲
500W is bőven elég
Néztem ilyen kalkulátor dologban, és minimum 413W-os kell hozzá..
Minőségi tápegységre gondoltam ( legalábbis olyanra, ami terhelés alatt nem szedi szét a videókártyámat meg a procit 😃 )
Másik szempont, hogy olcsó legyen.. - már amennyire ez lehetséges ilyen kikötések mellett..
Válaszotokat előre is köszönöm!
Haló! Valaki tudna mondani véleményt az Energonról, mint márkáról? Jó minőségű, megbízható, megéri olyat venni?
Mert vagy olyat veszek, vagy FSp-t