Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gtx 970 eggyértelmű
Keveset eszik,nem melegszik,nem tudom ti milyen tesztet néztek,de jobb a 970!10% kül megvan átlagba játékokba is!sőőt valamikor még több is!
Az r9 290 jelentősen erősebb, és már lehet 85ezerért is kapni.
De a ha tudsz akkor inkább GTX 970.
Annyi a különbség hogy más a hűtő, valamelyiknek csendesebb, asus,msi,sapphire, valamelyiknek meg hangosabb pl gigabyte stb, meg még az órajelekben lehet különbség, de az elhanyagolható, mert párkattintással lehet állítani. Meg még az, hogy gyártók között, lehet akár 5-10ezer a különbség is.
Jó választás a GTX 970.
szerintem kb GTX 770 szint
Köszi a választ,idővel majd procit is akarok cserélni.
2 db. GTX660 mennyire számít erősnek egyébként? Pl. 1 db GTX780-hoz képest.
csak 1 baj van lapod csak a crossfire-t támogatja,és a 2. foglalat is csak 4x-es!!!
Nem proci, hanem VGA és kíváncsiságból kérdezem.
Elég lesz hozzá, de inkább a közeljövőben cseréld azt a tápot, mert nem a legjobb, cseréld pl Seasonic SS-S12-520 520W Bronze, FSP 550W Raider S, FSP 500W HEXA+, Corsair 500W CX500M CP-9020059-EU, Chieftec CTG-550-80P 550W
550 W-os táp elég lesz hozzá. GTX 750 Ti mellé szerintem (ha olyan az alaplapod) később mehetne egy kicsit erősebb proci is. Itt egy COD:AW gameplay ezzel a procival, illetve videókártyával:
Illetve egy AMD A8 6600k procival jó párosítás???
Matt99: FX 8320 vagy 8350
https://www.p c x .hu/?action=termekOldal&azonosito=88590&referer
http://www.em*g.hu/msi-amd-radeon-r9-270x-oc-twin-frozr-hawk-videokartya-2048mb-gddr5-256bit-hdmi-2x-dvi-display-port-military-class-4-r9-270x-hawk/pd/DDTHJBBBM/
Én inkább egy r9 280 3GB kártyát ajánlok.
De tény, hogy ha később veszel új lapot+procit akkor a vga miatt már nem fog fájni a fejed.
Csak azért ne 2 év múlva cseréld őket 😃
Én egy HD 7850/70-et ajánlok azzal még kb elbir a cpu-d
Van egy Phenom x4 955 Black Edition procim. Milyen kartyat ajanlanatok hozza amit meg ki is tudna hasznalni? Jatekokra kellene 1920x1080 Felbontason jatszom altalaba. Eddig egy 5830 ati kartyaval nyomtam.. De az utobbi idobe kevesnek bizonyult, ezert gondolkodom valami masba. Gondolkodtam a proci cserere is, csak a baj az h mas alaplapot kellene vegyek hozza s most nemtudok arra is kolteni. Lenyegebe veve melyik aza kartya aminek jobb teljesitmenye van es a proci is megbirna? Elore is koszonom.
Azon a gépen sem sokat segítene egy vga csere.
Inkább kezd el félretenni azt a pénzt és vegyél egy kicsit modernebb konfigot.
Persze, vehetsz bele úgy kártyát, de csak csalódás érne, mert nem fog annyit javítani, mint amennyit szeretnél.
Mennyi pénzt szánsz rá?
Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen videókártyát vegyek használtan? Jelenleg Intel Celeron e3200 processzor,2 Gb memória vannak benne és Gigabyte Ati Radeon Hd 4350 videókártyát cserélném le.
Ha lehetséges akkor FullHd-ba menjen a Gta San Andreas szerveren,Cod4 szerveren is,de olyan régebbi játékoknál menjen normálisan.
Szerintetek a két alábbi videókártya közül érdemesebb + 5-6 ezer Ft-ért a drágábbikat venni? Vagy nem nagy a különbség? Jók lennének egy Intel core 2 quad processzor mellé?
Asus R9270-DC2OC-2GD5, Asus R9270X-DC2T-2GD5