Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Valaki Tudna mondani egy jó multis játékot ami elmenne ezen a gépen :
1.8 ghz Amd Athlon xp 2200+
Nvidia Geforce 6600 GT
1.5 giga RAM
Amikkel hagyjatok 😆 : Counter Strike ok mivel sok benne a csaló, Call of Duty 1-2,és Régebbi Unreal Tournamentok a többi mind jöhet csak legyen legalább egy elfogadható grafja 😀
Esetleg a Quake?
És sokkal rosszabb kocsijuk van mint nekem, és csak nézem ahogy lehagynak sorban. És olyan festéseik vannak a kocsijukon, ami nincs is a játékban. Oo''
EZ MI???
1.8 ghz Amd Athlon xp 2200+
Nvidia Geforce 6600 GT
1.5 giga RAM
Amikkel hagyjatok 😆 : Counter Strike ok mivel sok benne a csaló, Call of Duty 1-2,és Régebbi Unreal Tournamentok a többi mind jöhet csak legyen legalább egy elfogadható grafja 😀
Köszi szépen.
Ezeket is mind próbáltam, tény hogy jók, de nem tudom, úgy ara hogy amikor valaki annyira felhúz hogy legszívesebben őt vernéd szét, akkor ide valami más kéne😀
De azért köszi a tippet😀
Prototype 1-2,Darksiders 1-2,Sleeping Dogs
De azért köszi a tippet😀
A left for dead 1-2-t már próbáltam, de nekem ilyen szempontból nem jó sajna, de az a másikat meglesem.
Szeretném ha ajánlanátok nekem nagyon jó ideglevezetős játékokat (jöhet jó sok).
Előre is köszi😀
dzsola : engem ami letudott kötni Mace Grriffin Bounty Hunter ,Mass effectek,
Amnesia The Dark Descent, Batman Arkham Asylum, Hitman 2-3-4,Harry Potter Chamber of Secrets, és a Clive Barker's Undying 😀
Egy bajszos kommandóssal vagyunk, a főellenségünk a játék végén, egy tetőtől-talpig páncélozott ember, egy-két helyen piros ruhadarabbal. Van egy olyan pálya benne, mikor egy luxus szálloda, vagy akármi is az, a tetején vagyunk, és egy helikoptert kell lelőnünk. Ennyi jutott eszembe. : ss Köszi
Tud vlk max payne-hez hasonlo jatekokat ?
Mafia 1,2
The Godfather 1,2
Just Cause 1,2
Hát ezek tényleg jók, csak nem bírná őket a gépem:/
Demon Stone
ezt próbáld meg szerintem simán mennie kell, és nagyon jó játék 😀 Én már párszor kijátszottam
Ezt mindenképp kipróbálom, kösz a választ 😀
Hát ezek tényleg jók, csak nem bírná őket a gépem:/
Demon Stone
ezt próbáld meg szerintem simán mennie kell, és nagyon jó játék 😀 Én már párszor kijátszottam
Emberek, nekem valami jó TPS vagy RPG kéne, de jöhet akár valami jó side-scrolling.
Mass Effect 1-2-3 TPS RPG
Gears of War
Viszont kéne még.. több, ami kicsit közelebb áll a valósághoz(Tehát Parkour & Free Running)
Sziasztok!
Nekem egy jó kis Torchlight-hoz és Diablo-hoz hasonló játék kéne. Aki tud néhányat az írjon pls.
Titan Quest + Immortal Throne kieg
Kb ugyan az mint az általad említett két játék..
Mirrors Edgehez hasonló játék érdekelne(kb Batman - Arkham City |GTA IV Gépigénye körül, tehát nem 2ds- 234234 éves játék kell | Assasins Creed - Prototype kilőve) Légyszives segííítség😃
Darksiders
Tud valaki jó játékokat amikk 1 magon is elfutnak? COD-ot meg gta-t kivéve.
Serious Sam sorozat(The First Encounter, The Second Encounter, és a 2-es)
Nekem egy jó kis Torchlight-hoz és Diablo-hoz hasonló játék kéne. Aki tud néhányat az írjon pls.
tudtok ajánlani valami vadnyugatos játékot. a Call of Juarez-t ismerem, azon kívül kellene valami jó féle. 😀 aki tud, please írjon. 😀
Gun, Desperados,
Dragon Age-hez hasonló, király és legalább olyan hosszú RPG-t tudnátok ajánlani? Köszi előre is!
Mass Effect 1-2-3
Köszi szépen! Esetleg még valami? Heroes 6 jo game?
Ha heroes-t akarsz, akkor inkább bármelyik elötte lévőt, szerintem a 6 lett a leggyengébb.
Heroes 3 a legjobb! Na meg Fallout 3 GOTY kitolva 3x 😜 köszi a tippeket skacok!
Mindent kivéve a Command & Conquer-t .
Tud vaalki mondani bármilyen űrszimulátort játékot?(ami legfőképpen érdekel az olyan amiben kereskedő hajót kell irányítani és szállítani a nyersanyagokat és fp/tp nézetes)
X 3 Reunion
X 3 Terran Conflict
és minden ami X franchiseból való.. legjobb űrszimulátor.
Tud vaalki mondani bármilyen űrszimulátort játékot?(ami legfőképpen érdekel az olyan amiben kereskedő hajót kell irányítani és szállítani a nyersanyagokat és fp/tp nézetes)
Sins of a Solar Empire
Galactic Civilizations 2
Star Wolves
Starcraft 1-2
Dragon Age-hez hasonló, király és legalább olyan hosszú RPG-t tudnátok ajánlani? Köszi előre is!
Mass Effect 1-2-3
Ha heroes-t akarsz, akkor inkább bármelyik elötte lévőt, szerintem a 5 lett a leggyengébb.
Fallout 3
Elder Scrolls Onlivion, Skyrim
Mass Effect 1-2-3
Ha heroes-t akarsz, akkor inkább bármelyik elötte lévőt, szerintem a 6 lett a leggyengébb.
Mass Effect 1-2-3
nfs most wanted! legjobb game 😆
meg az nfs-eket kivéve
Battlefield 1942, 2, 2142
Frontlines:Fuel of War
Unreal tournament 2004
Trackmania United forever
Half life 2
nfs most wanted! legjobb game 😆
meg az nfs-eket kivéve