Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Intel i5-3570k-t érdemes venni?
i7 2700k processzort érdemes venni?
Nem érdemes mert annyiból már vehetsz i7 3770k-t is.
i7 2700k processzort érdemes venni?
Érdemes venni...😃
18-20ezer.
pl: ASROCK 970 Pro3, ASUS P8B75-V, vagy esetleg egy ASROCK Z77 Pro3
és ezekbe már jó az I5 3570K proci??
és a vga-m és a ramom is jó bele mármint nem kell másikat vennem ugye semmiből😃
pl: ASROCK 970 Pro3, ASUS P8B75-V, vagy esetleg egy ASROCK Z77 Pro3
:/:S és egy norm alaplap mennyi lenne? lehetöleg olcson ez iis😃
15 ezer forint körül attól függ akarsz e tuningolni több videokártyát Sata III-at 4 vagy több memória helyet stbstb...
nehogymár ne kapjak😃 nem 2000éves alaplap😃
2éves a gépem...
Pedig nem kapsz 😞 Én fél éve kezdtem nézelődni,de kénytelen voltam váltani,pedig nekem is "csak" 3 éves volt a gépem,szintén 775-ös,de már akkor sem találtam bele normális (c2q legalább,mivel egy 3GHz-s c2d E8400 váltottam volna le))procit újonnan,csak használtak voltak viszonylag drágán,úgyhogy nem érte meg.
2éves a gépem...
😆 én is a I5 3570K-t néztem ki😃 köszi am a választ
am az alaplapomhoz jo ez a proci?
és ha megveszem a procit akkor minden játék fullon fog menni végre?😃😃
Az i5 3570-nel menni fog fullon,csak a hd7770 lesz kevés hozzá
775-ös foglalatba viszont ujonnan már nem kapsz procit,csak használtan,tehát alaplap csere is kellene.
😆 én is a I5 3570K-t néztem ki😃 köszi am a választ
Nem lesz jó mert a lapod LGA-775-ös
Ha ennél olcsóbb kell akkor sima nem "K" verzió kerek 50.000Ft
Ja most nézem hogy a lapod 775-ös akkor pedig valami Q szériás procit nézz használtan.
ASROCK g41M-VS3)
Tanácsok szeretnék kérni processzor vásárlásba milyet ajánlottot ami lehetőleg nem drága de mégis erős
Mennyi pénzed van rá? Mindenkinek más a drága 😃
Köszi a válaszokat, énis az fx6300-at néztem.Ha haazaérek megnézem a linkeket,köszi
szerintem nem bánod meg. én fx 6200-at vettem és egyenlőre elégedett vagyok 😀
550 TI lesz mellé, kíváncsi vagyok mit fog produkálni
ha még van lehetőséged változtatni inkább HD 7770😀 GTX 550 Ti túlárazott kártya. Ha 28-ért veszed vagy többért akkor egyértelműen HD 7770-t vegyél inkább. [LINK]
És mivel jobb az 550 TI-nél?
Köszi a válaszokat, énis az fx6300-at néztem.Ha haazaérek megnézem a linkeket,köszi
ha még van lehetőséged változtatni inkább HD 7770😀 GTX 550 Ti túlárazott kártya. Ha 28-ért veszed vagy többért akkor egyértelműen HD 7770-t vegyél inkább. [LINK]
akkor nem mindegy, hogy milyen procit vesz?
i5 vagy i7 akkor jó, ha több kártyás a rendszer, de ha csak egy gpu-s, akkor mind1 hogy melyiket veszed. amd-től egyébként phenom II 965/945 vagy fx 8150. a többi ajtó támasznak jó
4 magos Phenomot már nem vennék mivel az új játékok már kitudják használni a 6 mag erejét (AC3, Hitman Abs., FC 3, amiket próbáltam) 4mag 3GHz-en 80/90%-os terhelésen voltak a magok, 6 magnál 50/60% körül volt egyenlően a terhelés...
igen tudom, nyitott szorzós a 955/965, eléred a 4GHz-et a jövő évet még kibírja s vehetsz egy újat mert proc. limited lessz...
Sziasztok, Szerintetek manapság érdemes venni 6v8 magos AMD-ket? Mert igazából ezeket nézegettem,de nem tudom h jó választás lenne-e?
Attól függ,mennyi a keret?
Ha feltétlenül AMD-t akarsz venni,és játékra akarod.(Bár nem tudom milyen hosszú távra.)akkor egy FX-6300-ast,8120,8320,8150,8350.
Bár akkor sem értem,minek kell egy 6-8 nyolc magos procit venni,amikor SZINTE semmi nem hasznája ki azt.
És ami azt illeti egy I5-is tud annyit mint egy 8magos AMD,sőt még van ahol jobb is annál.
Meglátásom szerint AMD-t akkor kell venni,amikor nem nagy a keret.Mert játékra már inkább jobb egy I5,I7 mint egy FX.(Bár mind a 2 képes max-on futtatni a játékokat...)
Igazából nem feltétlen AMD-t akarok,de mivel viszonylag kicsi rá a keret (35k),ezért az lesz😀
Ha csak 35k akkor inkább egy 965-ös...vagy esetleg egy Fx6300-ast,úgy tűnik,nem is olyan rosszak:
[LINK]
már 33k-ért kapható...nem lehet olyan rossz a jövőre tekintve az FX...
Itt van egy kis segítség [url]http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html[/url]
Valamiért az Fx6300-at ajánlják sok angol oldalon.
Itt van még ez is:
[LINK]
i5 vagy i7 akkor jó, ha több kártyás a rendszer, de ha csak egy gpu-s, akkor mind1 hogy melyiket veszed. amd-től egyébként phenom II 965/945 vagy fx 8150. a többi ajtó támasznak jó
Szerintem egyáltalán nem mindegy...mert az sem mindegy,hogy a procit 2 vagy 4 év múlva akarja cserélni...
Sziasztok, Szerintetek manapság érdemes venni 6v8 magos AMD-ket? Mert igazából ezeket nézegettem,de nem tudom h jó választás lenne-e?
Ha feltétlenül AMD-t akarsz venni,és játékra akarod.(Bár nem tudom milyen hosszú távra.)akkor egy FX-6300-ast,8120,8320,8150,8350.
Bár akkor sem értem,minek kell egy 6-8 nyolc magos procit venni,amikor SZINTE semmi nem hasznája ki azt.
És ami azt illeti egy I5-is tud annyit mint egy 8magos AMD,sőt még van ahol jobb is annál.
Meglátásom szerint AMD-t akkor kell venni,amikor nem nagy a keret.Mert játékra már inkább jobb egy I5,I7 mint egy FX.(Bár mind a 2 képes max-on futtatni a játékokat...)
Igazából nem feltétlen AMD-t akarok,de mivel viszonylag kicsi rá a keret (35k),ezért az lesz😀
most nézegettem ezeket az i5 procikat nem is drágák (annyira)
megondolom hogy AMD FX 8120 vagy i5
de szerintem az i5 még a 8350 is elverné😃
nah de itt a gond
mennyi külömbség van egy i5 2320 és i5 2500 között?
😃
i5-2320 és i5-2500 között nincs vészes különbség.
megondolom hogy AMD FX 8120 vagy i5
de szerintem az i5 még a 8350 is elverné😃
nah de itt a gond
mennyi külömbség van egy i5 2320 és i5 2500 között?
😃
Ssiasztok akkor az AMD FX 8150hez ha vezsek egy jobb hütőt akkor a mellé egy corsair low profilos ram 100% hogy elfér ugye?Kösz előre is.
Nem a proci magassága számít hanem a hűtéséjé! 😃 Ha nagyon alacsonyan van az alja a CPU hűtőnek, akkor kell low profilos RAM-ot venni 😉
Melyik i5-ós prociknak elég a 450W táp?
Bármelyiknek...😃
köszi! 😀
[url]http://www.***/webshop/product/corsair_8192mb_vengeance_low_profile_ddr3_1600mhz_cl9_kit_cml8gx3m2a1600c9/184848[/url]
I.P.O.N
Sziasztok az AMD FX 8150hez proci hűtő téren ugye minden am3 as passzol hozzá? Meg hogy egy nagyobb hűtő mellé rambol ha corsairt akarok venni ezt vagy ezt érdemesebb venni Corsair 8GB DDR3 1866MHZ KIT(2x4GB) Vengeance XMP vagy Corsair 8GB DDR3 1866MHz KIT(2x4GB) Vengeance Red CMZ8GX3M2A1866C9R kösz előre meg linkelhetek 10 körül jó hűtőt.THX
Én is olyan Corsair ramot akartam venni de a borda miatt túl magas így nem fér be a hűtő alá. Ismerősöm most vett egy Cooler Master Hyper 412 Slim hűtőt Fx 6100-al használja min 18°C Max 38. nagyon jó kis hűtő 😃