Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem mellékesen, új, legújabb címekben sok esetben jobb mint a 280x... 😉
Használtan R9 290 a legjobb választás (60k), tápod oda is elég, teljesítményben gtx 970 szint.
Áttettem auto-ra most meglátom hogy mi lesz. Sajnos még nem volt időm terhelés mellett tesztelni
Nem olyan régen feltettem már ezt a kérdést de választ nem kaptam ezért felszem még1szer!
Rendeltem a pcx-ről egy MSI R7 250 OC DDR5 1GB-os vidikártyát.
Az a gond hogy egyszer volt rá példa 2 hónap alatt hogy alap ventillátor fordulaton túlmelegedett annyira hogy leállította magát, tehát elment a kép meg minden és újra kellett indítanom a gépet.
Azóta magasabb fordulaton pörgetem a ventijét és nem csinál ilyet, 50 fok körül tudom tartani így a karit.
Abban kérnék segítséget, hogy ez normális azért mert OC a kártya vagy ez egy hibás kártya és küldjem vissza kicserélni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
https://gepigeny.hu/gpu/compare/radeon-hd-5570-v…rce-gt-630
Intel Pentium G860-as processzor milyen videokártyát\videokártyákat tud kihajtani?
az nvidia most arra állt rá hogy magas órajel kevés fogyasztás.
-r9 280(nem az X)
-GTX960
-GTX760
-R9 270x
Elvittem szervízbe és a pali mindent megnézett és ő mondta hogy a vidikarinak annyi
Ja még annyit hogy azt mondod az 50 fok oké akkor mennyi kell hogy leállítsa magát a kari?
Rendeltem a pcx-ről egy MSI R7 250 OC DDR5 1GB-os vidikártyát.
Ha jól tudom az OC jelzés az azt jelenti hogy alapból húzott a kari, de javítsatok ki ha nem jól tudom.
Az a gond hogy egyszer volt rá példa 2 hónap alatt hogy alap ventillátor fordulaton túlmelegedett annyira hogy leállította magát, tehát elment a kép meg minden és újra kellett indítanom a gépet.
Azóta magasabb fordulaton pörgetem a ventijét és nem csinál ilyet, 50 fok körül tudom tartani így a karit.
Abban kérnék segítséget, hogy ez normális azért mert OC a kártya vagy ez egy hibás kártya és küldjem vissza kicserélni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
MaTpr0F: Már a 2. generációs i7 társaságában az összes létező egy kártyás rendszer Gpu limites.😆
Msi R9 270X
Msi R7 265x
Msi GTX760
Asus GTX660
Asus GTX750
ezek közül melyik lenne jó nekem vagy melyik a jobb.
Szerk: Gtx 760 62k, Gtx 960 ref 61k, utóbbi 10% gyorsabb.
55-58 körülig találsz [LINK] 280X-et ami ugyan azt tudja viszont újabb, és kevesebbet eszik. Vagy ahogy Genesis is modja még pár ezrest rádobsz és veszel egy 290-est.