Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lacko89 avatar
Próbáljátok ki ezt ! nagyon ott van
0
0
0
0
HunCSZ99 avatar
Lugaru, Overgrowth, nyulas, verekedős 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
kartosz98 írta:
hali tudnátok valam szép történetű fps-t olyan ami hasonlít a devil may cry-hez meg a princ of persia-hoz vagy valam boxos játékot pl soul calibur de amihez nem kell emulátor pls köszönöm 😀😀

Legacy of Kain: Soul Reaver, Legacy of Kain: Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance. Mellesleg amire te gondolsz az a TPS😀
0
0
0
0
kartosz98 avatar
vagy valamilyen online game pl hl2 coop ban de ingyenes nagyon de nagyon meg köszönném még 1 apró kérés van 1 oldal aszem az a neve hogy game torrent oda csak megívóval lehet be lépni ha van valakinek olyanja pls pls hívjon meg kérlek THX addigra is.😀
0
0
0
0
kartosz98 avatar
hali tudnátok valam szép történetű fps-t olyan ami hasonlít a devil may cry-hez meg a princ of persia-hoz vagy valam boxos játékot pl soul calibur de amihez nem kell emulátor pls köszönöm 😀😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
vki help kérlek hogy lehet crysis 2 törtel multizni?
0
0
0
0
FreddyD avatar
TaylorXIII írta:
FreddyD írta:
igaz ! 😃D
ráadásul az ilyen játékhoz kell az FPS

😀 Ha már csak annyit írtál, hogy szimulátor akkor bármilyen szimulátor jöhet?😃 pl repülőszimlutáror: IL-2 Sturmovik: 1946,Más szimulátor: Train Simulator korábbi részei inkább. Am találtam olyat h viszi a karid a Max Payne 3-at szóval annyira még sem gyenge, nem tudom milyen beállításokban volt mert orosz volt de valszeg full low és volt 10-15 fps😃 de vitte😃

10-15 FPS az egész jó
nem tudom azért az integrált videó kártya sosem volt az igazi...
de minden féle Szimulator jöhet 😃
0
0
0
0
Matyi10 avatar
tört crysis 2vel hogy lehet multizni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
FreddyD írta:
igaz ! 😃D

😀 Ha már csak annyit írtál, hogy szimulátor akkor bármilyen szimulátor jöhet?😃 pl repülőszimlutáror: IL-2 Sturmovik: 1946,Más szimulátor: Train Simulator korábbi részei inkább. Am találtam olyat h viszi a karid a Max Payne 3-at szóval annyira még sem gyenge, nem tudom milyen beállításokban volt mert orosz volt de valszeg full low és volt 10-15 fps😃 de vitte😃
0
0
0
0
FreddyD avatar
igaz ! 😃D
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
borcsokzsolt írta:
F1 2012 az elég jó kis szimulátor. Lásd példa...

oké, hogy ajánlasz neki valamit de azért gépét megnézhetted volna, F1 2012 aligha fog jól futni az ő gépén
0
0
0
0
FreddyD avatar
Hali
Tudnátok valami Szimulátort ajánlani?
Euro Truck, 18 wheels kivégezve.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
trancemaster írta:
Semmi probléma. Hát nem sokat tud... elkarcolok vele még egy pár hétig, aztán jöhet valami sokkal jobb! 😀

Esetleg Mafia II. baromi jól lett optimalizálva szerintem nem úgy mint az a fostalicska GTA IV
0
0
0
0
trancemaster avatar
Semmi probléma. Hát nem sokat tud... elkarcolok vele még egy pár hétig, aztán jöhet valami sokkal jobb! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ja igen bocs én nem tudtam h integrált a kari jó akkor dx9-es de nem tudom mit tudhat az az integrált kari😃 Akkor elég nagy a választékod, pl ha megy AC akkor mennie kéne AC IInek is pl😃 Túl nagy a választék szóval mondjál típusokat.
0
0
0
0
trancemaster avatar
Köszi! Resident Evil-t kipróbálom. Amúgy én úgy tudom az én vga-m DX9-es!! És Shader Model 3 kompatibilis! Mert elindulnak az újabb játékok is, csak olyan fekete foltok vannak a képen...
Race Injection, Dirt 1, Assassins Creed 1 például mennek. 😃 😀
0
0
0
0
trancemaster avatar
Nekem milyen játékokat ajánlanátok? Gépem a profilomnál.
Videókártyát kellene cserélnem, meg azt hiszem elférne még 1 vagy 2 GB ram is mellé...
Pár hét múlva lesz pénzem ezekre. Addig is kellene valamivel játszani! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
az nem megy a gépemen minimum 2GB ram kell nekem 512mb van meg a többi proci se elég semmi sed elég😃
nah van még ötlet?

Half-Life, Mafia,Colin Mcrae Rally 2, Call of Duty 1,2, Medal of Honor: Allied Assault, The Sims, Spider-Man: The Movie, 96-2000-es Tomb Raider játékok, Toy Story 2, Harry Potter 1-2, Hitman: Codename 47, Reident Evil 3,
Hát ennyi. Lehet, hogy lesz olyan amihez nem elég a DX 7 de pl Call of Duty 2-nél sincs említve a DX 7, ami elég sajnálatos mert így sokan azt hiszik, hogy nem menne nekik pedig elvileg futtathatnák.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
az nem megy a gépemen minimum 2GB ram kell nekem 512mb van meg a többi proci se elég semmi sed elég😃
nah van még ötlet?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Warrior1001HD írta:
19ati93 írta:
Warrior1001HD írta:
nem tudtok valami játékot ami elmegy a mostani szar gépemen
??

mivel, mikkel akarsz játszani ? 😊

minden jöhet FPS,TPS kivéve a stratégiai

Apb reloaded. Az free to play játék 😀
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
19ati93 írta:
Warrior1001HD írta:
??

minden jöhet FPS,TPS kivéve a stratégiai
0
0
0
0
Matyi10 avatar
19ati93 írta:
Matyi10 írta:
üdv

olyan játékot keresek amit letudok tölteni de jó nagyon jó multija van😃 FPS játékok elönyben

előre is köszi

battlefield 3 , crysis 2

értem köszi😃 és hogyan tudok velünk multizni?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Matyi10 írta:
üdv

olyan játékot keresek amit letudok tölteni de jó nagyon jó multija van😃 FPS játékok elönyben

előre is köszi

battlefield 3 , crysis 2
0
0
0
0
19ati93 avatar
Warrior1001HD írta:
??

0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
??
0
0
0
0
Matyi10 avatar
üdv

előre is köszi
0
0
0
0
19ati93 avatar
köszi mindenkinek! maffiat próbáltam jó játék 😃 sleeping dogs is jó ! prototype meg hamarosan meglesz 😃 akkora a saint row-okra ránézek 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mafia-t mármint az első részét meg azért próbáld ki mert olykor rohadt nehéz az a játék😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
19ati93 írta:
mászkálos játékok kellenének mint a gta-k 😃 köszi!!

Mafia II nagyon állat játék sokkal jobb az összes GTA-nál és ugyan olyan mászkálós
0
0
0
0
mlan0 avatar
19ati93 írta:

Saint row 1-3-ig, Sleeping Dogs, Prototype 1-2 stb
0
0
0
0
19ati93 avatar
0
0
0
0
kl_akos avatar
Sziasztok!
Mondjatok jatekokat amik elfutnak a gepemen(horroral kimeljetek)

Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
0
0
0
0
SCoreblack avatar
WOLFENSTEIN!!!! Óriási gém szerintem is😉
0
0
0
0
mlan0 avatar
de az... 😃 kőszőnőm 😀
0
0
0
0
mlan0 avatar
Hello nem tudom mi a játék címe... 😎 😃 Az van benne hogy egy tó parton vagyok és a tó part szélén fel lehet venni egy láncfürészt ha jó hiszem... de a tó fenekén is van egy fegyver.... és ahogy megyek előre akkor meg le támad 4-5 szőrnyetegszerűseég és a játék kőzepe táján pedig ilyen Nagy robot félék vannak.... és az egész egy erdő,mező szerűségbe játszodik
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
19ati93 írta:
Forje írta:
Mondanátok nekem pár fps játékot? Cod, battlefield, medal of honor kizárva!

Crysis 😆

WOLFENSTEIN!!!! Óriási game szerintem😃
0
0
0
0
ahead avatar
Én valami olyan játékot keresek mint például a Victoria 2, Europe Universalis 3 .. tudtok mondani ezekhez hasonló játékokat?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Forje írta:

Crysis 😆
0
0
0
0
Forje avatar
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Nem tudnétom valami olyan MMO-t amiben saját szuperhőst kell fejleszteni,cuccokat szerezni neki,skilleket.

DC UNIVERSE-T ISMEREM.
0
0
0
0
Haraposs avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok ajánlani valami jó kis rpg-t ami elfut a gépemen? És ha lehet, akkor ne mmo-t írjatok. Előre is köszönöm (Diablo sorozaton a Dungeon Siege sorozaton a SW KOTOR sorozaton és a Neverwinter Nights sorozaton kívül bármi jöhet)

Gothic 1-2, Risen 1, The Elder Scrolls 3 Morrowind, The Elder Scrolls 4 Oblivion,
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Tudnátok ajánlani valami jó kis rpg-t ami elfut a gépemen? És ha lehet, akkor ne mmo-t írjatok. Előre is köszönöm (Diablo sorozaton a Dungeon Siege sorozaton a SW KOTOR sorozaton és a Neverwinter Nights sorozaton kívül bármi jöhet)
0
0
0
0
razor144 avatar
Köszi a válaszokat mindenkinek! 😀

A Metin2-t próbáltam már, 4 évig toltam. A WoW-ot szintén, azt csak másfél évig, még esélyes hogy megint elkezdem. 😃 A többi játékból is párat kipróbáltam, kivéve a Darksiders 2-t, de majd sor kerül rá. 😜 Most szedem a The Witcher 2-t, kíváncsi leszek hogy milyen. 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
flyaway2 írta:
razor144 írta:
Sziasztok!

Valaki tudna olyan játékot ajánlani, ami egy kis kikapcsolódást nyújt az embernek? Olyanra gondolok, mint egy jó kis MMORPG, ami elé ha leülsz akkor a külvilág gondjai eltűnnek hirtelen, és csak a játékra koncentrálsz. 😀

Főleg MMORPG-k érdekelnének, vagy valami offline játék ami leköti az embert.
Darksiders 2, WoW (most jön ki a mist of pandaria..😃 ) Darksiders, Mass Effect 1-2-3, Skyrim, Jó tudom hogy RPG-k de leköt..😃

Skyrim tényleg nagyon jó😃 S ha tudsz angolul valamennyire még könyveket is olvasgathatsz benne😃 ha nem tudsz angolul akkor meg talán decemberre de lehet később kész lesz a skyrim magyarítás ami nagy szó mert óriási mennyiségű szöveg van a játékban😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
razor144 írta:
Sziasztok!

Valaki tudna olyan játékot ajánlani, ami egy kis kikapcsolódást nyújt az embernek? Olyanra gondolok, mint egy jó kis MMORPG, ami elé ha leülsz akkor a külvilág gondjai eltűnnek hirtelen, és csak a játékra koncentrálsz. 😀

Darksiders 2, WoW (most jön ki a mist of pandaria..😃 ) Darksiders, Mass Effect 1-2-3, Skyrim, Jó tudom hogy RPG-k de leköt..😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
razor144 írta:
Sziasztok!

Szerintem a Portal 1-2 is ilyen😃 Meg a Quantum Conundrum😃 MMORPGben a chaten ugyanúgy találkozhatsz a külvilág gondjaival😃 De a Portal játékokban meg ebben a Quantum Conudrumban leköt a játék mert gondolkodni kell😃 MMORPG-k:Silkroad Online(ide nehéz bejutni kivéve ha új szeróra(bár ezek is hamar megtelnek) mész vagy kell premium és akkor egyből bejutsz😃, Cabal Online, Metin 2, Lineage 2😃 Nekem MMORPG-ben nagyon könnyen eszembe jut a külvilág mivel annyira nem kell figyelni.
0
0
0
0
whiplaser avatar
razor144 írta:
Sziasztok!

diablo 2 egy idő után olyan monoton mint az állat de pont azért az egyik legjobb :Đ
0
0
0
0
razor144 avatar
Sziasztok!

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció