Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hali tudnátok valam szép történetű fps-t olyan ami hasonlít a devil may cry-hez meg a princ of persia-hoz vagy valam boxos játékot pl soul calibur de amihez nem kell emulátor pls köszönöm 😀😀
Legacy of Kain: Soul Reaver, Legacy of Kain: Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance. Mellesleg amire te gondolsz az a TPS😀
igaz ! 😃D
ráadásul az ilyen játékhoz kell az FPS
😀 Ha már csak annyit írtál, hogy szimulátor akkor bármilyen szimulátor jöhet?😃 pl repülőszimlutáror: IL-2 Sturmovik: 1946,Más szimulátor: Train Simulator korábbi részei inkább. Am találtam olyat h viszi a karid a Max Payne 3-at szóval annyira még sem gyenge, nem tudom milyen beállításokban volt mert orosz volt de valszeg full low és volt 10-15 fps😃 de vitte😃
10-15 FPS az egész jó
nem tudom azért az integrált videó kártya sosem volt az igazi...
de minden féle Szimulator jöhet 😃
igaz ! 😃D
😀 Ha már csak annyit írtál, hogy szimulátor akkor bármilyen szimulátor jöhet?😃 pl repülőszimlutáror: IL-2 Sturmovik: 1946,Más szimulátor: Train Simulator korábbi részei inkább. Am találtam olyat h viszi a karid a Max Payne 3-at szóval annyira még sem gyenge, nem tudom milyen beállításokban volt mert orosz volt de valszeg full low és volt 10-15 fps😃 de vitte😃
F1 2012 az elég jó kis szimulátor. Lásd példa...
oké, hogy ajánlasz neki valamit de azért gépét megnézhetted volna, F1 2012 aligha fog jól futni az ő gépén
Tudnátok valami Szimulátort ajánlani?
Euro Truck, 18 wheels kivégezve.
Semmi probléma. Hát nem sokat tud... elkarcolok vele még egy pár hétig, aztán jöhet valami sokkal jobb! 😀
Esetleg Mafia II. baromi jól lett optimalizálva szerintem nem úgy mint az a fostalicska GTA IV
Race Injection, Dirt 1, Assassins Creed 1 például mennek. 😃 😀
Videókártyát kellene cserélnem, meg azt hiszem elférne még 1 vagy 2 GB ram is mellé...
Pár hét múlva lesz pénzem ezekre. Addig is kellene valamivel játszani! 😀
az nem megy a gépemen minimum 2GB ram kell nekem 512mb van meg a többi proci se elég semmi sed elég😃
nah van még ötlet?
Half-Life, Mafia,Colin Mcrae Rally 2, Call of Duty 1,2, Medal of Honor: Allied Assault, The Sims, Spider-Man: The Movie, 96-2000-es Tomb Raider játékok, Toy Story 2, Harry Potter 1-2, Hitman: Codename 47, Reident Evil 3,
Hát ennyi. Lehet, hogy lesz olyan amihez nem elég a DX 7 de pl Call of Duty 2-nél sincs említve a DX 7, ami elég sajnálatos mert így sokan azt hiszik, hogy nem menne nekik pedig elvileg futtathatnák.
nah van még ötlet?
nem tudtok valami játékot ami elmegy a mostani szar gépemen
??
mivel, mikkel akarsz játszani ? 😊
minden jöhet FPS,TPS kivéve a stratégiai
Apb reloaded. Az free to play játék 😀
??
minden jöhet FPS,TPS kivéve a stratégiai
üdv
olyan játékot keresek amit letudok tölteni de jó nagyon jó multija van😃 FPS játékok elönyben
előre is köszi
battlefield 3 , crysis 2
értem köszi😃 és hogyan tudok velünk multizni?
üdv
olyan játékot keresek amit letudok tölteni de jó nagyon jó multija van😃 FPS játékok elönyben
előre is köszi
battlefield 3 , crysis 2
??
??
előre is köszi
mászkálos játékok kellenének mint a gta-k 😃 köszi!!
Mafia II nagyon állat játék sokkal jobb az összes GTA-nál és ugyan olyan mászkálós
mászkálos játékok kellenének mint a gta-k 😃 köszi!!
Saint row 1-3-ig, Sleeping Dogs, Prototype 1-2 stb
Mondjatok jatekokat amik elfutnak a gepemen(horroral kimeljetek)
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
Mondanátok nekem pár fps játékot? Cod, battlefield, medal of honor kizárva!
Crysis 😆
WOLFENSTEIN!!!! Óriási game szerintem😃
Mondanátok nekem pár fps játékot? Cod, battlefield, medal of honor kizárva!
Crysis 😆
DC UNIVERSE-T ISMEREM.
Tudnátok ajánlani valami jó kis rpg-t ami elfut a gépemen? És ha lehet, akkor ne mmo-t írjatok. Előre is köszönöm (Diablo sorozaton a Dungeon Siege sorozaton a SW KOTOR sorozaton és a Neverwinter Nights sorozaton kívül bármi jöhet)
Gothic 1-2, Risen 1, The Elder Scrolls 3 Morrowind, The Elder Scrolls 4 Oblivion,
A Metin2-t próbáltam már, 4 évig toltam. A WoW-ot szintén, azt csak másfél évig, még esélyes hogy megint elkezdem. 😃 A többi játékból is párat kipróbáltam, kivéve a Darksiders 2-t, de majd sor kerül rá. 😜 Most szedem a The Witcher 2-t, kíváncsi leszek hogy milyen. 😃
Sziasztok!
Valaki tudna olyan játékot ajánlani, ami egy kis kikapcsolódást nyújt az embernek? Olyanra gondolok, mint egy jó kis MMORPG, ami elé ha leülsz akkor a külvilág gondjai eltűnnek hirtelen, és csak a játékra koncentrálsz. 😀
Főleg MMORPG-k érdekelnének, vagy valami offline játék ami leköti az embert.
Skyrim tényleg nagyon jó😃 S ha tudsz angolul valamennyire még könyveket is olvasgathatsz benne😃 ha nem tudsz angolul akkor meg talán decemberre de lehet később kész lesz a skyrim magyarítás ami nagy szó mert óriási mennyiségű szöveg van a játékban😃
Sziasztok!
Valaki tudna olyan játékot ajánlani, ami egy kis kikapcsolódást nyújt az embernek? Olyanra gondolok, mint egy jó kis MMORPG, ami elé ha leülsz akkor a külvilág gondjai eltűnnek hirtelen, és csak a játékra koncentrálsz. 😀
Sziasztok!
Szerintem a Portal 1-2 is ilyen😃 Meg a Quantum Conundrum😃 MMORPGben a chaten ugyanúgy találkozhatsz a külvilág gondjaival😃 De a Portal játékokban meg ebben a Quantum Conudrumban leköt a játék mert gondolkodni kell😃 MMORPG-k:Silkroad Online(ide nehéz bejutni kivéve ha új szeróra(bár ezek is hamar megtelnek) mész vagy kell premium és akkor egyből bejutsz😃, Cabal Online, Metin 2, Lineage 2😃 Nekem MMORPG-ben nagyon könnyen eszembe jut a külvilág mivel annyira nem kell figyelni.
Sziasztok!
diablo 2 egy idő után olyan monoton mint az állat de pont azért az egyik legjobb :Đ