Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok.Tudnátok nekem ajánlani jó kis stratégiai játékokat?Előre is köszi
Heroes Of Might And Magic sorozat
Age Of Empire sorozat
Anno 1404
Dungeonbowl
Star Craft 1-2
Disciples 3: Renaissance
Eleven Legacy
Sziasztok.Tudnátok nekem ajánlani jó kis stratégiai játékokat?Előre is köszi
Age of mithology nagy kedvencem. Régebbi de nemrossz Imperium Galactika 2.
Keresek egy játékot, ahol lehet a karaktert fejlesztgetni skillek, stb. Hasonlóan fallout és elder scrolls játékokhoz. ne legyen 2008 nál régebbi. Köszönöm!
1 magra tudnátok valamit ajánlani fps, tps kocsis játékok akármi!
Resident Evil 4
Doom 3
Quake 4
Prey (ez lehet picit döcögne)
Crashday (Fegyverekkel felszerelt verdákkal zúzhatsz 😃 )
Flatout 2 (Jó kis autós játék ahol a verenyeken kívül vannak roncsderbik és különféle stuntok is ahol az embert kell kilőni a szélvédőn és különféle akadályokon kell átlőni pl: tüzeskarika vagy akár még pókerezhetsz is így)
Star Wars Republic Commando
Splinter Cell Chaos Theory
Area 51
Devil May Cry 3
Half-Life 2 (Ha ez fut érdemes megpróbálni az EP1-et és az EP2-őt is)
Need For Speed Most Wanted, Carbon
Cold Fear (Jó kis horror TPS, megéri kipróbálni)
Tomb Raider Legend
Prince of Persia 1, 2, 3
Counter Strike 1.6 (gondolom ezt nem kell bemutatnom)
Need For Speed Carbon/Most Wanted (ezt se)
SWAT4 (egy swatos osztaggal vagy, épületeket kell biztosítani, elfoglalni, túszokat elengedni, stb.)
GTA San Andreas (ezt sem kell bemutatni)
Talán a Minecraft eldöcögne
Sziasztok tudtok nekem ajánlani valami jó PC játékot RpG,Mmo Fps bármi jöhet 😃 mondjuk most a black Mesa-val játszok és nagyon baba
Hát, így konkrét dolgot nem mondtál ezért csak azt tudom mondani nézz be az ÉRDEKEL játékaim közé, ott nagyon sok jó játék van de FPS nem nagyon van😃
2013 ősz amugy..
mondjátok meg pls a szerintetek legjobbnak vélt PS2-es játékokat😃 ki szeretnék próbálni pár újat >< 😃
Black
Shadow of Colossus
Ico
Metal Gear Solid sorozat
Kingdom Hearts sorozat
Socom
The Getaway
Ratchet & Clank sorozat
niteforce-nak:
Camageddon 2, NFS 3-4, Unreal Tournament
Valamint várok olyan autós játékokat, mint a Hot Rod sorozat (sok szerelés, karrier mód), induljon Win7-en és támogassa a HD felbontást.
Köszi
Tudnátok nekem ajánlani olyan játékokat, amik elmennek a régi gépemen? 😀 (A state of Red a gépeim között)
Autósak érdekelnek főként 😀
Köszi! 😀
aTotya: ammm Mount and Blade Warband sok mod van hozzá nem toszz játék sztem enm biztos hogy tetszeni fog de egy próbát megér 😀
Szevasztok valami jó játékot keresnék lehet az :
Fps lövöldözős, horror,
vagy RPG
vagy csak egy jó sima akció fps
Horrorból megvolt majdnem minden: amnesia,penumbra,silent hill, stb
RPG böl megvolt: Mass Effect, Mount and Blade
a lényeg hogy türhető grafika legyen induljon el és jó legyen 😀
Köszi!
Borderlands 1
Far Cry
Fallout 3
Half Life 2
horror:
Cry of Fear
Grey
Ac, bf, cod, gta, batman - kijátszva az össz.
MMO, stratégia, szimulátor nem kell.
Szevasztok valami jó játékot keresnék lehet az :
Fps lövöldözős, horror,
vagy RPG
vagy csak egy jó sima akció fps
Horrorból megvolt majdnem minden: amnesia,penumbra,silent hill, stb
RPG böl megvolt: Mass Effect, Mount and Blade
a lényeg hogy türhető grafika legyen induljon el és jó legyen 😀
Köszi!
helotok.valami jo fele jatekot tudnatok ajanlani?horror,rpg,fps.barmilyen,csak jo legyen,es hosszu ideig tartson.ilyen prototype,darksiders stilusu is lehet,vagy devil may cry.minden,ami jo,es izgalmas.elore is koszi
Prototype 2 ha azt nem játszottad, bár szerintem prototype-ok nem valami ütősek. Ha még nem próbáltad nézd meg az Elder Scrolls V. Skyrim-ot nekem nagy kedvenc 😃
Engem olyan játék érdekelne, amiben lehet a karakteremet fejlesztgetni, és vannak benne értelmes küldetések is. A jó küllem mellett mint pl Fallout 3, Elder Scrolls Skyrim. Lehetőleg olyant ami elfut a gépemen.
Köszi 😀
mondhattok többet is :$ 😃
köszi 😀
nem tudna valaki 1 jó fps játékot ami elfutna a laptopon mert nem igen találok csak ami laggol meg szaggat?
Tényleg nem egy bika videokártya az tuti😃 Az h mit találsz meg tőled függ. 2010-es vagy újabb játékok még jó h nem mennek jól.... Am Call of Duty 1-2 biztos menni fog, akár a Call of Duty Modern Warfare részek is. Medal of Honor: Allied Assault, Medal of Honor: Pacific Assault, talán Wolfenstein is.
Viszi még lowon elvileg a Left 4 Dead-et is és ha azt viszi akkor a kettőt is fogja. Half-Life is nagyon jó játék. Szerintem a 2 is fog futni bár alacsony grafikán.
okés köszi szépem😀
nem tudna valaki 1 jó fps játékot ami elfutna a laptopon mert nem igen találok csak ami laggol meg szaggat?
Tényleg nem egy bika videokártya az tuti😃 Az h mit találsz meg tőled függ. 2010-es vagy újabb játékok még jó h nem mennek jól.... Am Call of Duty 1-2 biztos menni fog, akár a Call of Duty Modern Warfare részek is. Medal of Honor: Allied Assault, Medal of Honor: Pacific Assault, talán Wolfenstein is.
Viszi még lowon elvileg a Left 4 Dead-et is és ha azt viszi akkor a kettőt is fogja. Half-Life is nagyon jó játék. Szerintem a 2 is fog futni bár alacsony grafikán.
Metro 2033 elvileg nagyon jó játék
ammmm The Walking Dead Nem tudom másoknak menyire posztapokaliptikus de nekem az 😃 és nagyon j ó játék az is grafika ellenére is.
Többet nem igazán tudok 😞
tomb raider
i am alive
lost pc-re?
Tudtok olyan játékokat mondani mint például a Battlestations: Pacific? A lényeg, hogy komplexebb legyen és szép grafikával.
Elég sokat keresgéltem de nem igazán találtam hasonló játékokat.
Heló all 😀
engem most egy olyan játék érdekelne amiben van fedezékrendszer valamint jó a grafikája és el is indul a gépemen :$ 😃
előre is köszi 😜 😀
Hát ebben lehet fedezékbe vonulni és szinte mindig onna kel támadni szóval lehet h megfelel neked: Wanted: Weapons of Fate
Rainbow Six Vegas 1-2
köszönöm 😀😉
Heló all 😀
engem most egy olyan játék érdekelne amiben van fedezékrendszer valamint jó a grafikája és el is indul a gépemen :$ 😃
előre is köszi 😜 😀
Hát ebben lehet fedezékbe vonulni és szinte mindig onna kel támadni szóval lehet h megfelel neked: Wanted: Weapons of Fate
előre is köszi 😜 😀
értem nagyon kösz a választ de én ezeket már kijátszottam és kösz hogy ki javítottál😃
tehát valami olyasmit szeretnék kérdezni min a soul reaver vagyis hasonló
Hát nem tudom. Azok a népszerű TPS-ek. Ha esetleg szereted a lopakodós játékokat akkor Splinter Cell játékokat meg Thief játékokat próbáld ki. Splinter Cellből a Double Agent már lehet, hogy játszhatatlan lesz de lehet el sem fog indulni, de az első 3-nak mennie kéne szerintem. Thief-nek mennie kell lazán.
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy még esetleg tetszhet
tomb raider
i am alive
lost pc-re?
tehát valami olyasmit szeretnék kérdezni min a soul reaver vagyis hasonló