az 1-et is az infinity ward csinálta ,és nem hulladék
az első valamire való 2.világháborús lövölde volt anno,ahol a társaid igaz ,hogy csak golyófogók voltak,de legalább voltak,és a multia naon király a mai napig sztem
de amugy leggyengébb cod,de akkor se hulladék😆
Télleg ha itt tartunk akkor az Alien Anarchy a legeslegnagyon ------ amit létrehoztak valaha. Lulával legalább lehet játszani. Sőt régen amikor megjelent még egész szexi volt 😳
berki_zsolt írta:
Az életem legszarabb játéka maga az Élet volt(van)!!
De legalább a grafikára nem panaszkodhatsz!
A grafikával nekem gondom van...túl realisztikus...se blur effekt se hdr , a felbontáson nem tok változtatni...ennyire szar grafja hogy lehet valaminek 😃 csak az fps szám a nagy...annyira hogy nem is lehet látni 😃
a játék menet se mindig elég izgalmas 😃 / van valaki aki kipörgette már? küldhetne egy saved game-t 😃
berki_zsolt írta:
A grafikával nekem gondom van...túl realisztikus...se blur effekt se hdr , a felbontáson nem tok változtatni...ennyire szar grafja hogy lehet valaminek 😃 csak az fps szám a nagy...annyira hogy nem is lehet látni 😃
Sok játékkal találkoztam már, de a legnagyobb csalódás a nfs carbon volt. Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem hideg zuhanyként ért a most wanted után.😠
Az egész FIFA sorozat ahogy van... szgépen focizni sokkal nagyobb kockaság mint WoW-ozni. Az életbe nincsenek varázslatok meg kardok meg sárkányok meg semmi ami jó, de focilabda, meg sík földterület az van, focizni nyugodtan lehet ott is.
CoDMW2-be miért nem jó a grafika? 2009-hez képest szerintem az egyik legjobb grafikájú. Crysisban is mit nem lehet szeretni? áá, legjobb gémeket soroljátok😃 AVP-t hamarosan végigjátszom, isteni alakítás😃 De ami nem tetszik, azt már leírtam pár oldallal előrébb
Mesterlövész nem is olyan rossz, annyi baromság van benne hogy már jó, jókat lehet rajta röhögni 😆
nagyban várom h lejön erre egy foskupaccal kellet jáccanom. 😃
Cod5
az első valamire való 2.világháborús lövölde volt anno,ahol a társaid igaz ,hogy csak golyófogók voltak,de legalább voltak,és a multia naon király a mai napig sztem
de amugy leggyengébb cod,de akkor se hulladék😆
Crysis-Crysis Warhead-Avatar
Ehh, szegény Crysisok 😃 Ennyire rosszak lennének?
melyik videoja nem?😃
jah tényleg 😃 amiket láttam videóit mindegyiken szagadtam a röhögéstől 😃
Traktor racer 😆.
Nah jó most ezt úgy kell érteni hogy olyan sz.r játék, ami jó akart lenni?
Mert akkor fifa10, nfs carbon, nfs pro street.
SOk a BUG!!! 😆
a játék menet se mindig elég izgalmas 😃 / van valaki aki kipörgette már? küldhetne egy saved game-t 😃
Bár én panaszkodok a Texturákra!
Szarok az utak,felvan épitve a suli!!! 😆
meg a sok romángyerek! 😆
nekem a gta san andreas se tetszett annyira már elnézést a rajongóknak de ez az én véleményem
Nemértem,hogy lehet azzal aaa szarral egész éjjel gamelni!!! 😆