Ramok különbsége
Én azt szeretném kérdezni hogy A 667MHZ-es ramok és A 800MHZ-es ramok között mennyi a különbség.
Vagy mennyi a sebesség növekedés 667MHZ-ről 800-ra.
Remélem nem baj ogy új témát nyitottam XD:P:-/
Vagy mennyi a sebesség növekedés 667MHZ-ről 800-ra.
Remélem nem baj ogy új témát nyitottam XD:P:-/
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a sorrend viszont már egy másik dolog, nem egyforma RAM-oknál néha nem mindegy...
hello... alaplapom 533mhz-et támogat ramokból .. én meg egy 667mhz 2gb-os kingmaxot tettem bele .. az 512mb-os mellé na most ez nemtudom h mekkora mhz-en ketyeg elvileg 667mhz .. na de ez problémát okoz ? a rendszer csak leveszi 667-ről 533mhz-re és jólvan nem .? .. na és a 2gb-os meg az 512mb-os megfér egymás mellett ? nem lenne gyorsabb csak egyedül a 2gb ?
nyugodtan használhatsz kül. frekijű RAM-okat egymás mellett a BIOS összehoz egy olyan frekvenciát és időzítést ami az összes modulnak jó... viszont így többé kevésbé lekell mondanod a RAM OC-ről
sajnos most a vinyók ára nagyon felment... mivel Japánban úsztatták őket 😀 de mégis milyen vinyó az amivel már gyorsabb lenne? 😀 SSD-re nincs pénzem😞 pmbe is jöhet a tipp köszi előre is
Western-Digital Velociraptor 450 GB 10000 RPM 32 MB SATA 3 /// 130k
😆
Kingston HyperX 4GB(2x2GB) 1600MHz DDR3 KHX1600C7D3X1K2/4GX
miért lehet az hogy lassú? multiplayer pályákra nagyon lassan rak be... voltam lanpartyn és szinte mindenkinek hamarabb betöltött pedig "gyengébb" memória volt az ő gépjükbe... adjatok tippeket hogy mi lehet a probléma előre is köszi
64 -est ugyanúgy kell mint a 32-est. csak telepítésnél az x64-et válaszd.
de mindketto benne kell h legyen igaz? akkor nem is kell kivenni ha nem melle rakni? es felfogja ismerni minde a 4et a gépem?
igen, 4 GB-t gond nélkül felismer a lap, de 64 bites windows legyen hozzá, mert csak az tud kezelni ennyi ramot 😀
3,5GB- ír ki a rendszer mikor 4GB-set rendeltem😠
ha 32 bites a rendszered akkor az nem tudja felismerni.
Másik lehetőség:
ha van integrált VGA a gépedben, az vesz le magának a memóriából. Ha nem használod, tiltsd le BIOS-ban az integrált VGA-t.
Van egy nvidia😕de elég annyi is
nem árt ha mindkét kezed szabad, és nem így kirántod a régit, de amúgy igen 😃
igy kell belerakni?csak fog meni 😆
de mondjuk en azt akaorm h benne legyen a 2 gbos ramom es megyh ozza+2 tehat 2 lesz benne...
http://www.alza.sk/kingston-2gb-ddr2-667mhz-pro-apple-d205804.htm
egyebkent ez jo lenne😂??
nem, ez SO-DIMM, vagyis laptopba való 😀
ez kell :
[LINK]
http://www.alza.sk/kingston-2gb-ddr2-667mhz-pro-apple-d205804.htm
egyebkent ez jo lenne😂??
3,5GB- ír ki a rendszer mikor 4GB-set rendeltem😠
ha 32 bites a rendszered akkor az nem tudja felismerni.
Másik lehetőség:
ha van integrált VGA a gépedben, az vesz le magának a memóriából. Ha nem használod, tiltsd le BIOS-ban az integrált VGA-t.
Betenni úgy kell, hogy a memóriaslot két végén kinyitod a kis pöcköket, belerakod a foglalaltba a memóriát (a kis kivágások jelzik hogy miként kell beilleszteni)
Kis erővel benyomod, kicsit segítesz a kis pöcköket bepattintani a ramon a vájatokba.
Blue kevesebbet fogyaszt,de nem is olyan jó mint a sima.😀
Nem szereti a tuningot,bár a tuning sem segít rajta.😆
Egyszóval a Blue egy butított hyperX 😉
és szerinted a blue mellé vegyek csak sima hyperx-et vagy blue-t?
Kingston 4GB/1600MHz DDR-3 HyperX Blu (Kit! 2db 2GB) (KHX1600C9AD3B1K2/4G) memória
Miben különbözik a két ram? Arra én is rájöttem hogy az egyik csak sima hyperx , a másik pedig hyperx blue
Nekem a gépben hyperx blue van, de ha csak sima hyperx-et veszek, akkor a két ram árt egymásnak, vagy inkább vegyek ugyan olyan hyperx blue-t ami nekem van?
Helló! ha xp-m van és berakok a gépbe 4GB ramot akkor ugye azt elvileg nem látja? de csak nem látja vagy nem is használja???
A 32 bites Windows XP maximum 4GB memóriaterületet tud megcímezni, azaz látni és használni is fogja majd a 4GB memóriát!
DDR2 4x1GB 1066Mhz és DDR2 2x4GB 800Mhz
Van külömbség a kettő között?
És ha Van akkor nagy az eltérés?😀
a 4x1 GB az 4 darab 1GB- s modl, míg az utóbbi 2 darab 2 gigás.
DDR2 4x1GB 1066Mhz és DDR2 2x4GB 800Mhz
Van külömbség a kettő között?
És ha Van akkor nagy az eltérés?😀
biosban be lehet állítani ...
Jelenleg ilyen! Mit állítsak? Nem értek hozzá!
Mivel AUTO-n van ezért most nem 1600MHz, hanem 1333MHz!
Nekem gyanus az a samsung ram, az mintha nem 1600as lenne! Ettől lehet probléma? Ha átálítom AUTO-rol 1600ra akkor egy kis idő után fagy az op rendszer!
Mit csináljak? Dobjam ki a samsungot, és vegyek még egy kingmaxot?
BIOS-ban bírok valamit álítani rajta? Vagy van valami tippetek?
Császtok! Azt szeretném kérdezni ,hogy nekem 1600Mhz-ramok vannak a gépembe de 1300Mhz megy most hogyan tudnám elérni hogy 1600Mhz-n mennyen és azt hogy csináljam?
BIOS-ban bírod állítani!