Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én azt tudnám ajánlani, hogy készíts egy táblázatot, amiben a kiszemelt telefonok azon tulajdonságait gyűjtöd össze, amelyek fontosak neked. Aztán ha megvan, állíts fel egy sorrendet köztük. Aztán nézd meg több helyen, hogy hol a legolcsóbb, melyiket milyen állapotban tudnád beszerezni. Ha az első nem kapható, vagy nincs megfelelő állapotban, akkor jön a második, a harmadik és így tovább.
Amúgy ennyiért nézd meg az LG G3-at is. Én is azon agyalok éppen, hogy mi legyen. G2 Mini, G3S vagy használtan G3, Nexus 4 vagy esetleg Nexus 5. Még mindig nem tudom melyik lesz a befutó, de az is lehet, hogy egyik sem. Én ragaszkodok az Androidhoz, de Samsungot nem akarok. Úgyhogy vagy LG (ugye Nexus 4/5 is az), vagy esetleg még HTC vagy Motorola lehet a befutó. 2-3 hét múlva ez is kiderül.
Samsung Galaxy Ace 4 vagy Nokia Lumia 630-as?
Gyári kitkat van rajta, root-al, xposed-el, minden felesleges alkalmazás letilvta, egy napot kibír nálam, egyetlen egyszer nem volt fagyás, akadás, bármiféle lag, másfél hónapja használom.
Spoiler!
Nekem Z1 Compact-om van már egy ideje, nagyon meg vagyok vele elégedve és úgy tudom hogy Hardveresen a Compactok erősebbek kicsivel, de a hátrány hogy kiesebb mint a nagy testvér, de én pont ezért vettem Compactot mert ez még 1 kezes kategória.
Sony Xperia Z3 vagy Z3 Compact-ot ajánlanátok jobban? És miért? 😀
Ja és GTA San Andreas. Az egy nagy +. Kedvenc játékom és van is WP-re. Jó, jó..fizetős...de minden forintot megér az a játék.😃
Meg az is, hogy elfogadható képeket lehessen vele csinálni, de a 640-el az én elvárásaimnak bőven megfelelő fotókat lehet lőni.
Én már eldöntöttem kb 70%-ban, hogy ilyet veszek de még nem biztos. Annyi 100%, hogy Windows Phone-t akarok.
Tegnap meglett a telefon, és nem bántam meg, hogy Z3 compactot választottam. Nagyon jó, és ha valaki gondolkozik rajta hogy ilyen telefont vesz csak ajánlani tudom. Kicsit szenvedés most az ügyintézés Telenornál, mert ugye az utolsó pillanatra kell hagyni a tarifa-emelést, így sim-kártyám még nincs, de talán ma vagy holnap végre meg tudják csinálni a telefonhoz a nano-simet. Ettől eltekintve egyáltalán nem bánom, hogy megvettem, és tényleg csak ajánlani tudom.
Nem tudom hogy rendes gyári garanciával lehet-e kapni Z1-et vagy Z1 Compactot, de én e két készülék között gondolkoznék, vagy esetleg néznék másik gyártótól.
chrono02: bár nekem nincs Z3 Compactom, de nem válaszolt senki, úgyhogy itt egy kis részlet a Mobilarénás cikkből, szerintem választ kapsz nagyjából a kérdésedre:
Spoiler!
Hamarosan új mobilt veszek, és szemezgettem már hogy milyet lenne jó, és egyet már találtam ami nagyon megtetszett. Sony Xperia Z3 Compact. Akinek van ilyen telefonja vagy használta már mit tud róla mondani? Ami leginkább érdekel az a teljesítmény, akksi élettartama. Multi-taskinggal mennyire birkózik meg? Gondolok itt arra, hogy zenehallgatás közben Facebook vagy böngészés a neten. Az aksi mennyire tartós? Általában hány nap után kell tölteni a telefon, böngészés, zenehallgatás, játék mellett?
Köszönöm a segítségeteket.