dehogynem tud jó tápot annyiért már van fsp 400w vagy chicony hypro 430w Milyen géphez kellene? Mert ha egyvideokártyás rendszer lesz akkor bőven elég lesz a gépnek még akár 300w is
Sanchez írta:
Hát... sajnos nem sok keret van a tápra, mert vidikarit veszek, és muszáj vennem hozzá tápot is. 6-7k lenne a határ... :/
Huh, azért nem igazán tudok jó tápot ajánlani. Bár amennyit rászánsz ahhoz még raksz 3.000 Ft-ot és tudsz venni egy ilyen, ami szerintem már nem rossz:
http://***/termekek/reszletek/549_fsp_hexa_400w/
http://***/termekek/reszletek/8720_chieftec_iarena_gpa-400s8_400w/
Bár én inkább az FSP-t venném.
De hátha ajánl majd más is (aki nálam jobban ért hozzá) viszonylag olcsó és jó tápot.
Ti milyen "nagyon" olcsó, de mégse annyira rossz 450, illetve 500as tápot tudtok ajánlani?
Üdv.
Mint ilyen kor általános kérdés szokott lenni, mennyi a keret?
450 és 500 W-s között nincs sok különbség árban, már ha megbízható tápot akarsz.
Én egy Chieftec CTG 400 W-t ajánlanék.
Bár az enyém 14.000-be került, és az 500 W-s.
Nézz szét ezen az oldalon:
http://***/termekek/44_tapegyseg/
lapartman997 írta:
Tud valaki egy olyan tápot 40-45 körül ami jó hatásfokú, és legalább 850W-tos, és bírja a GTX480 SLI-t, és egy i5-2500k-t húzva 4800-ra?
Corsair HX850 (46e) vagy picit drágábban AX850 (51e).
gyenesmartin írta:
Milyen bél van abban a thermaltake tápegységben?
Félig saját, félig prémium CWT bél csücsül benne. Szvsz az 5 év garancia mindent elárul... 😀 Ráadásul ~4-5A-rel stabilan túlterhelhető a 12V-os ága, és rövid ideig akár +10A-t is elbír, ami elég durva. És nem összetévesztendő a régi 650/750/850-es modellekkel, mert teljesen más a belük (azok szarok egytől egyig).
gyenesmartin írta:
Például annyira, hogy ki van rakva ide: [LINK]
Attól a thermaltake-től jobb. Egy baj van vele csak, hogy nemtudni milyen hosszúak a kábelei.
És ehhez mit szólsz Cooler Master Silent Pro Gold 800W
Ha van rá pénzed akkor jó. A lényeg, hogy 800w-tól ne legyen kisebb, hogy azért legyen még benne tartalék.
Azt azért tegyük hozzá, hogy legyen elég erős a 12V-os ága. 😀
Az az Adrenalin meg miről is jobb, mint a Tt? 😀 Alig erősebbek a 12V-os rágai (3A), ráadásul ugye 4 ágra van bontva, míg a Tt-é egyben van. Ráadásul a Tt-nek magasabb a hatásfoka, és 2 évvel több garancia van rá.
Attól nem lesz rosszabb, hogy nincs azon a listán... Nincs rajta pl egy darab Super Flower táp se többek között, pedig kaphatóak Magyarországon (már amelyik persze).
Erősen hiányos egy lista.
gyenesmartin írta:
Attól a thermaltake-től jobb. Egy baj van vele csak, hogy nemtudni milyen hosszúak a kábelei.
Ha van rá pénzed akkor jó. A lényeg, hogy 800w-tól ne legyen kisebb, hogy azért legyen még benne tartalék.
Mivel épp vidikártya vásárlás előtt vagyok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus 6870 1GB DDR5 EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 videókártyának elégséges-e a Gigabyte Superb 460-as tápja. (Ez már megvan 😃😉 Nem akarom túlhajtani meg semmi ilyesmi. Meg igazából nem az érdekel hogy ez gyenge hozzá vagy van ettől jobb hanem hogy elindul-e és nem lesz-e komolyabb baja a gépnek úgy cuzamme... (nem vagyok tuning őrült) Igaz azt még hozzáteszem hogy a későbbiekben még venni fogok egy i5 2500K prockót is, de ezzel gondoltam elkezdeni mert így jött össze a kis pénzem rá... Előre is nagyon köszönöm hozzáértő válaszaitokat.
Elég lesz nyugi.Egy 400 as is elég lenne elviekben!Nem olyan rossz az a táp.jobb mint egy codegen 😉
Mivel épp vidikártya vásárlás előtt vagyok, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus 6870 1GB DDR5 EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 videókártyának elégséges-e a Gigabyte Superb 460-as tápja. (Ez már megvan 😃😉 Nem akarom túlhajtani meg semmi ilyesmi. Meg igazából nem az érdekel hogy ez gyenge hozzá vagy van ettől jobb hanem hogy elindul-e és nem lesz-e komolyabb baja a gépnek úgy cuzamme... (nem vagyok tuning őrült) Igaz azt még hozzáteszem hogy a későbbiekben még venni fogok egy i5 2500K prockót is, de ezzel gondoltam elkezdeni mert így jött össze a kis pénzem rá... Előre is nagyon köszönöm hozzáértő válaszaitokat.
gyenesmartin írta:
THERMALTAKE XT TPX-875M vs COOLERMASTER Silent Pro Gold 700W ehez a video kari hoz kén 2DB MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition/OC 2GB GDDR5 PCIE elöre is köszi
😀
én is pont olyan gépet akarok, mint te és én egy 500Wos Chieftecet (CTG-500-80P) vettem, ami szerintem bőven elég neki 😃
Van rajta 8 Pines EPS kábel (persze 4 pines 12Vos is van), plusz 2 db 6 pines PCIE csati ami a 6870nek pont jó 😃 alsó tápos házba is jó, és halk 😃 én ezt csak ajánlani tudom
Sziasztok!
Egy CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM táp elbírna egy MSI N460GTX hawk vidi karit 2 hdd-t 1db 9cm es ventillátort egy AMD Phenom II X4 955 BE procit ? minőségi és megbízható táp ?
Hát... sajnos nem sok keret van a tápra, mert vidikarit veszek, és muszáj vennem hozzá tápot is. 6-7k lenne a határ... :/
Huh, azért nem igazán tudok jó tápot ajánlani. Bár amennyit rászánsz ahhoz még raksz 3.000 Ft-ot és tudsz venni egy ilyen, ami szerintem már nem rossz:
http://***/termekek/reszletek/549_fsp_hexa_400w/
http://***/termekek/reszletek/8720_chieftec_iarena_gpa-400s8_400w/
Bár én inkább az FSP-t venném.
De hátha ajánl majd más is (aki nálam jobban ért hozzá) viszonylag olcsó és jó tápot.
Sziasztok!
Ti milyen "nagyon" olcsó, de mégse annyira rossz 450, illetve 500as tápot tudtok ajánlani?
Üdv.
Mint ilyen kor általános kérdés szokott lenni, mennyi a keret?
450 és 500 W-s között nincs sok különbség árban, már ha megbízható tápot akarsz.
Én egy Chieftec CTG 400 W-t ajánlanék.
Bár az enyém 14.000-be került, és az 500 W-s.
Nézz szét ezen az oldalon:
http://***/termekek/44_tapegyseg/
A tápegységem kihúzza ezzel a konfiggal karácsonyig, vagy vegyek minél előbb egy másikat ? 😃
(Metro 2033 és hasonló játékok alatt)
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE 3.20Ghz
VGA: MSI N460GTX Hawk 1GB GDDR5
RAM: Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz
Alaplap: Asrock N68-VS3 UCC
2db HDD, 2db 9cm-es venti.
Táp oldalára ezek vannak írva:
+5V: 18A , +3.3V: 24A (ezek max. 120W)
+12V1: 22A , +12V2: 22A (ezek max. 430W)
-12V: 0.3A , +5VSB: 2.5A
ATX ver. 2.31
Tápegységből elég a 430W ?
Tud valaki egy olyan tápot 40-45 körül ami jó hatásfokú, és legalább 850W-tos, és bírja a GTX480 SLI-t, és egy i5-2500k-t húzva 4800-ra?
Corsair HX850 (46e) vagy picit drágábban AX850 (51e).
Ja azt hittem más bél van benne.
Ha nem muszáj, hogy moduláris legyen akkor ez sem rossz 30-ért. Corsair gs800.
Akkor inkább TX 750 az 5 év garancia miatt.
Ha nem muszáj, hogy moduláris legyen akkor ez sem rossz 30-ért. Corsair gs800.
Milyen bél van abban a thermaltake tápegységben?
Félig saját, félig prémium CWT bél csücsül benne. Szvsz az 5 év garancia mindent elárul... 😀 Ráadásul ~4-5A-rel stabilan túlterhelhető a 12V-os ága, és rövid ideig akár +10A-t is elbír, ami elég durva. És nem összetévesztendő a régi 650/750/850-es modellekkel, mert teljesen más a belük (azok szarok egytől egyig).
A listát nem én csináltam. De a legismertebb tápok benne vannak.
Azt azért tegyük hozzá, hogy legyen elég erős a 12V-os ága. 😀
Az az Adrenalin meg miről is jobb, mint a Tt? 😀 Alig erősebbek a 12V-os rágai (3A), ráadásul ugye 4 ágra van bontva, míg a Tt-é egyben van. Ráadásul a Tt-nek magasabb a hatásfoka, és 2 évvel több garancia van rá.
Attól nem lesz rosszabb, hogy nincs azon a listán... Nincs rajta pl egy darab Super Flower táp se többek között, pedig kaphatóak Magyarországon (már amelyik persze).
Erősen hiányos egy lista.
Sziasztok!
Elég lesz nyugi.Egy 400 as is elég lenne elviekben!Nem olyan rossz az a táp.jobb mint egy codegen 😉
😀
XFX Core 550 18e.
Inkább az ADATA.
Köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Most nézem h az ADATA se olcsóbb mint a TX V2 😆
UI.: Vagy az A-DATA akkor?
THERMALTAKE XT TPX-875M vs COOLERMASTER Silent Pro Gold 700W Kérdésem melyik érné meg jóban melyik megbízható stb THX
Ha nincs szükséged akkora erőre, ami a Tt-ben van, akkor CM, ez egyértelmű.
De szerintem az is lesz.
Van rajta 8 Pines EPS kábel (persze 4 pines 12Vos is van), plusz 2 db 6 pines PCIE csati ami a 6870nek pont jó 😃 alsó tápos házba is jó, és halk 😃 én ezt csak ajánlani tudom
http://www.gepigeny.hu/usercomp.php?comp=48384
Jó az FSP HEXA 500W-os vagy jó lesz a 400W-os is, esetleg egy márkás 450W-os?
Ez vicc kérdés? 😀. Egy FSP Hexa 400W elvinné gond nélkül. Igen, megbízható, és minőségi!
Oks, köszi 😀
Egy CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM táp elbírna egy MSI N460GTX hawk vidi karit 2 hdd-t 1db 9cm es ventillátort egy AMD Phenom II X4 955 BE procit ? minőségi és megbízható táp ?