lapartman997 írta:
SilverStone Strider 850W Gold vélemények? Jó cucc? Jól bírná GTX480 SLI-t úgy hogy fel vannak húzva és még a procin is van OC? Egy i7-2600k-ra, kb. 4600MHz-ig.
a sliverstone tudtommal egész jó tápokat csinál a fogyasztásos dolog szerintem necces. Neten 320W ot írnak 1 kártyának ha ez valós érték akkor necces a proci+VGA tuninggal 😀
wizom írta:
Sziasztok! Gigabyte superb 460 as tápot ti tennétek alsó tápos házba konkrétan a bitfenix raiderébe?
Előre is köszi
Nekem is alsó tápos házam van és gigabyte Superb 550p tápom. Az egyik kábel rövid volt, hozzá kellett forrasztanom egy régi tápból...én nem ajánlom ezt a párosítást.
oké köszi és akkor a bitfenixhez milyet?
olyan 450 wattig lehet moduláris is de nem feltétel... és úgy 15 kiló körül legyen a vége! 😃
wizom írta:
Sziasztok! Gigabyte superb 460 as tápot ti tennétek alsó tápos házba konkrétan a bitfenix raiderébe?
Előre is köszi
Nekem is alsó tápos házam van és gigabyte Superb 550p tápom. Az egyik kábel rövid volt, hozzá kellett forrasztanom egy régi tápból...én nem ajánlom ezt a párosítást.
olyan 450 wattig lehet moduláris is de nem feltétel... és úgy 15 kiló körül legyen a vége! 😃
wizom írta:
Előre is köszi
Sok helyről ki kéne törülni a hozzászólásait még...nem csak én küldtem már el....neki inkább leépítő hozzászólásai vannak....szerintem nem marad túl sokat itt 😆
Érzékeny búcsút veszünk davidtól rövidesen!
Mivel semmi értelme nem volt, egy építő jellegű hozzászólást sem találtam a hozzászólásaid között, vettem a bátorságot és kitöröltem őket!
Bepanaszolhatsz Nruhtasnál, Barack Obamánál, de felőlem akár Orbán Viktor miniszterelnök Úrnál is!
Azt, h mi a jó táp, egyikőtök sem fogja eldönteni😆 Azért mert adva vannak a jó márkák, amit a szakemberek és a gyártók is ajánlanak, és amik tuti nem teszik tönkre a géped - chieftec, fsp, cooler master, corsair, a-data, és mondjuk mé thermaltek😀 és vannak a noname hulladék tápok, amiket a boltokban beletesznek pl. a kész konfigokba, és azt mondják, h "jó táp az, nem lesz vele gond"...
Nekem még LC Power van, de pár nap múlva jön majd a chieftec tápom, és akk nyugodtabb leszek már egy kicsit... Én már ezzel a táppal is féltem kicsit a gépet, de az a bqual... akármi még az enyémtől is trébb, nem értem h merted rákötni a géped... vagy nagyon nem értesz hozzá... vagy... nem, nincs is más magyarázat, minthogy nem értesz hozzá...😕
niteforce írta:
400 as vígan vinné, ha később akarsz bővíteni vga-t akkor jól jön egy 500-as, nem sokkal drágább 😀
Akkor ez oké?:
http://chieftec.haz-tapegyseg.pcvasar.hu/CHIEFTEC-iARENA-GPA-500S8-500W-PFC-80+-12-cm-ventillatorral-BULK-tapegyseg-van-%28aktiv%29-GPA-500S8-20986
randal írta:
A noname tápok ráírt teljesítménynek még az 50%-t se bírják leadni. Ellentétben a jó gyártóknál a 72% a min., és ez még a gyengébbik fajta. Pl.: chieftec iArena széria(mondjuk ennél a szériánál vannak 80+sok is, ami S8 végződésűek).
Minden minőségi táp képes leadni a ráírt teljesítményt, sőt rövidtávon még többet is. Az a hatásfok, amiről te beszélsz, viszont az mást jelent. 😀
A noname tápok ráírt teljesítménynek még az 50%-t se bírják leadni. Ellentétben a jó gyártóknál a 72% a min., és ez még a gyengébbik fajta. Pl.: chieftec iArena széria(mondjuk ennél a szériánál vannak 80+sok is, ami S8 végződésűek).
Hát ja.Azt a pár ezrest tényleg nemérimeg elspórolni.Én is azért vettem minöségebbit.Inkáb attam picivel többet a tápra,mindhogy 15-20X annyit egy uj gépre.Igaza van Quadgamenek,kivétel erösiti a szabályt,az a táp jol ment,megy(kitudja még meddig),viszont komolyabb konfigokkal neméri meg kisérletezni,sporolni.
Codegenről annyit, hogy tegnap suliba szétdurrant egy táp, gép bekapcsolásakor 😃 Egész gép kuka.. Szebben szólt mint egy petárda, azon gondolkozok, hogy szilveszterre beszerzek pár noname tápot 😀
Sanchez írta:
Igen felső tápos, viszont nem nagyon lenne több pénzem 8 ezernél... talán egy picivel, de nem nagyon. Semennyire nem értek a tápokhoz, csak amennyit olvasgattam róluk.
Esetleg nem tudnál ajánlani valamit ami biztosan jó lesz nekem?
Igen felső tápos, viszont nem nagyon lenne több pénzem 8 ezernél... talán egy picivel, de nem nagyon. Semennyire nem értek a tápokhoz, csak amennyit olvasgattam róluk.
8 ezer forintom lenne egy 450-500-as tápra. Milyet tudnátok ajánlani ami megfelelő a mostani gépemhez? Holnap rendelek új videókártyát, és miatta kell tápot is cserélnem. HD 6750
Ha felső tápos a házad, akkor a FSP Hexa 400, vagy Chieftec CTG 400/450, de ezek inkább 10e körül vannak, minden drágult sajnos. :S
8 ezer forintom lenne egy 450-500-as tápra. Milyet tudnátok ajánlani ami megfelelő a mostani gépemhez? Holnap rendelek új videókártyát, és miatta kell tápot is cserélnem. HD 6750
Mondták páran hogy vegyek majd tápegységet
Mert Ram,Proci kell bele most
: Processzor: Intel Pentium D 2.8 GHz, 2 mag
Memória: 2GB DDR2
Videókártya: ATi Radeon HD5770
Alaplap: Asus P5QPL-AM
Merevlemez: 300GB samsung SATA
Hangkártya: Integrált
Tápegység: 420W
Kmisi99 írta:
dehogynem tud jó tápot annyiért már van fsp 400w vagy chicony hypro 430w Milyen géphez kellene? Mert ha egyvideokártyás rendszer lesz akkor bőven elég lesz a gépnek még akár 300w is
Én is ajánlottam egy 400 W-s FSP-t de az is 10.000 Ft körül van.
hát olyan 450-500W körüli kéne..
SilverStone Strider 850W Gold vélemények? Jó cucc? Jól bírná GTX480 SLI-t úgy hogy fel vannak húzva és még a procin is van OC? Egy i7-2600k-ra, kb. 4600MHz-ig.
Lazán birná 😀
Előre is köszi
Cooler Master GX450
Előre is köszi
Előre is köszi
Előre is köszi
Bepanaszolhatsz Nruhtasnál, Barack Obamánál, de felőlem akár Orbán Viktor miniszterelnök Úrnál is!
De az sem érdekel, ha elzarándokolsz Mekkába....
Ez király volt.Ekkorát már rég röhögtem,de nem azonn,aminn a hangsuly volt,hanem ahogy leirtad.
😂😆😂😆😂
Mivel semmi értelme nem volt, egy építő jellegű hozzászólást sem találtam a hozzászólásaid között, vettem a bátorságot és kitöröltem őket!
De az sem érdekel, ha elzarándokolsz Mekkába....
Nekem még LC Power van, de pár nap múlva jön majd a chieftec tápom, és akk nyugodtabb leszek már egy kicsit... Én már ezzel a táppal is féltem kicsit a gépet, de az a bqual... akármi még az enyémtől is trébb, nem értem h merted rákötni a géped... vagy nagyon nem értesz hozzá... vagy... nem, nincs is más magyarázat, minthogy nem értesz hozzá...😕
szerintetek érdemes lenne ki cserélni a tápot ?
alaplap:MSI P43 Neo (MS-7519) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Proci:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
Ram😃IMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C 2GB DDR2-800 DDR2
Vinyo:2x500GB samsung
Videokari:ATI Radeon HD 4850 256bit (512 MB)
Táp:bqality 400W-os
alaplap:MSI P43 Neo (MS-7519) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Proci:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
Ram😃IMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C 2GB DDR2-800 DDR2
Vinyo:2x500GB samsung
Videokari:ATI Radeon HD 4850 256bit (512 MB)
Táp:bqality 400W-os
Igen ez jo
Ok. Akkor ez lesz.
400 as vígan vinné, ha később akarsz bővíteni vga-t akkor jól jön egy 500-as, nem sokkal drágább 😀
Akkor ez oké?:
http://chieftec.haz-tapegyseg.pcvasar.hu/CHIEFTEC-iARENA-GPA-500S8-500W-PFC-80+-12-cm-ventillatorral-BULK-tapegyseg-van-%28aktiv%29-GPA-500S8-20986
c2d e8400
4gb ddr2 1066 ram
6770 1gb vapor-x
2-3 hdd
2 dvd meghajtó
Hány wattos tápot érdemes ebbe venni? Chieftec-t szeretnék mindenképp, tuningolva nem lesz a gép.
Minden minőségi táp képes leadni a ráírt teljesítményt, sőt rövidtávon még többet is. Az a hatásfok, amiről te beszélsz, viszont az mást jelent. 😀
550 wattos noname táp 330 wattos terhelésnél így csinál: (0:46)
Ezt nézem: http:/ /i p o n . h u /webshop/product/_chicony_hipro_500w_box/165044
Akkor Hipro táp. Van i ponnál is.
Sziasztok!
Ha felső tápos a házad, akkor a FSP Hexa 400, vagy Chieftec CTG 400/450, de ezek inkább 10e körül vannak, minden drágult sajnos. :S
helyedben cserélném, egy 400W-os chieftec elég neki
Szerinted karácsonyig se várjak ? Nem nagyon van már pénzem..
Köszi mindenkinek. 😀
Hát, a mostani gép ami van a profilomban. HD6750-es videókártyát fogok venni, amihez elvíleg minimum 450-es kell.
az a vidikari eszik max 90w ot kb a hivatalos források azok hülyeséget tüntetnek föl
Hát, a mostani gép ami van a profilomban. HD6750-es videókártyát fogok venni, amihez elvíleg minimum 450-es kell.
minimum? maximum, 6750-es keveset eszik nagyon. 400-as is elég neki bőven
Mert Ram,Proci kell bele most
: Processzor: Intel Pentium D 2.8 GHz, 2 mag
Memória: 2GB DDR2
Videókártya: ATi Radeon HD5770
Alaplap: Asus P5QPL-AM
Merevlemez: 300GB samsung SATA
Hangkártya: Integrált
Tápegység: 420W
dehogynem tud jó tápot annyiért már van fsp 400w vagy chicony hypro 430w Milyen géphez kellene? Mert ha egyvideokártyás rendszer lesz akkor bőven elég lesz a gépnek még akár 300w is
Én is ajánlottam egy 400 W-s FSP-t de az is 10.000 Ft körül van.