Számítógép hűtése

Szerző: skinny, 2009. April 11., téma
Fórum » Asztali PC
A téma a gép vagy részegység hűtése.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 avatar
Tesóm HD 4770 karija olykor olykor, teljesen váratlanul melegszik, pl: egyszer játék alatt 67fok, máskor meg felmegy akár 78-ra is...
Az miér van? Ja és ugyan abban a jtékban.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
pinti100 írta:
Kezdek félni mert a flash-elt HD6970 esem játék alatt ~90 Celsius fok körül van alapjáraton meg 65 fok , igaz nyár van meg mindend de azért mégis.... szerintetek is sok nem ? választ légyszi PÜ be 😆- thx

Eléggé sok hosszútávon semmiképp se jó. Ventillátor dolgozik mint állat mert ha nem érdemes egy progival megszabni neki hogy hány fokon hány százalékkal menjen pl az msi afterburnerre beállíthatod hogy pl 50 fok 50%......85 fok 100% vagy ilyesmi
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
nagy melegbe ne hajtsd túl, esetleg húzd vissza az órajelét, vagy növeld meg a venti fordultaszámát
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
tasiadam írta:
pinti100 írta:
Kezdek félni mert a flash-elt HD6970 esem játék alatt ~90 Celsius fok körül van alapjáraton meg 65 fok , igaz nyár van meg mindend de azért mégis.... szerintetek is sok nem ? választ légyszi PÜ be 😆- thx

szerintem nem mert nekem is 90 fokos olykor pedig az enyém RV535ös és nem HD hanem X1700FSC vagyis nem nagy kutya
valószínűleg azért került a tiltottak közé a GPU, mert jobban melegszik, nekem 75 fölé nem megy, de elvileg 90 fok még határon belül van
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
pinti100 írta:

szerintem nem mert nekem is 90 fokos olykor pedig az enyém RV535ös és nem HD hanem X1700FSC vagyis nem nagy kutya
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Alpenföhn K2-ről tud valaki valamit? Ha megjelent hol lehet kapni, menyibe kerül, ha még nem jelent meg mikor fog stb...
0
0
0
0
Devis avatar
hát ez tömör válasz volt 😃 attól függetlenül kösz 😃
0
0
0
0
Devis avatar
Be Quiet-ről van vkinek vmi tapasztalata vagy véleménye? mert szoktam nézegetni a termékeit de nem tom h jók-e vagy nem 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hardX írta:
hnemaria: [LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]

a cooler master hűtőket aranyáron adják a sok hülyeség miatt. Vettem egy 9cm-est adtak hozzá átalakítót, hátulra kapcsolót, csavarokat..... a venti nem sokkal jobb mint az 5 éves evercool pedig 2 ezer ft volt.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
hnemaria: [LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
hnemaria avatar
offolást hagyyátok abba!!!

milyen ventillátort ajánlotok: legyen 12 cm es, Kék vagy zöld vagy Piros led rajta

max 3000 ft,

Enermax Apollis Vegas naagyon tetszik de drága

kéne valamilyen neoncső is😀 , kék vagy piros 😀 lényeg hogy az legalább kibirjon 3-4 évet , márkás legyen 😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Sapphire Radeon HD 5670 512 MB PCIe erre gondoltok?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
a GT240 AMP is gyorsabb a GT440-nél....
0
0
0
0
niteforce avatar
bizonyitom hogy jo kari az 5670 ! 😃😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
gytomi írta:
Zotac PCIe GT440 1GB DDR3

GT440-et ne vegyél HD5670-en 1 árba van vele és sokkal gyorsabb 10%-al
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát arra talán nem is kéne 😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Zotac PCIe GT440 1GB DDR3
0
0
0
0
gytomi avatar
hardX írta:
Hát amilyen kicsi nem hiszem...bár kérdés h mire vennéd

Mármint milyen VGA-ra?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát amilyen kicsi nem hiszem...bár kérdés h mire vennéd
0
0
0
0
gytomi avatar
KOLINK KKC5010M12CA VGA hűtő, szerintetek jó?
0
0
0
0
Kamaa avatar
Nekem is a hűtéssel van a problémám:S felmegy 50-55 Fokra a vinyo és azért fagy be a gép
0
0
0
0
niteforce avatar
ha megnezed es melegedos a VGA-d akkor azon csereld ki, ha meg olyan vinyod van, akkor arra esetleg
0
0
0
0
gytomi avatar
Szerintetek mire vegyek még hűtőt a procin kívül?
0
0
0
0
niteforce avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a hűtőről: Artic Coolong Alpine11
A kereskedésben ahol összerakattam a gépet ezt ajánlják az Intel Core i3-2120-as procira.
Én szívesbben tetetnék rá egy Cooler Master Hyper TX3-at. Érdemes rá tenni ilyet, vagy hallgassak a kereskedőre?

az 1 kicsike huto, nem tud sokkal tobbet huteni mint a gyari. a TX 3 sokkal jobb valasztas !
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a hűtőről: Artic Coolong Alpine11
A kereskedésben ahol összerakattam a gépet ezt ajánlják az Intel Core i3-2120-as procira.
Én szívesbben tetetnék rá egy Cooler Master Hyper TX3-at. Érdemes rá tenni ilyet, vagy hallgassak a kereskedőre?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
gytomi
a Cm TX3-al adhatsz neki +4-500Mhz-t stabilan fog járni.
0
0
0
0
niteforce avatar
ha nem akarsz tuningolni akkor : CM Hyper TX-3 (mondjuk kicsit lehet hogy tudsz vele tuningolni)
0
0
0
0
gytomi avatar
Valaki tudna nekem egy S1155-ös procihoz hűtést ajánlani?
(olcsón ha lehet 😃😉
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Tasi: Sokkal

almos: Az egy szar hűtő, annyiért inkább Corsair A70
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
off: menyivel lenne gyorsabb a gépem ha nem 2 darab IDE kábeles vinyóm lenne hanem egy 1Terrás SATA HDD és egy 64 gigás SSD?
0
0
0
0
almos avatar
Edem105 írta:
egy Intel Core i5 2500K (1155) procihoz milyen hűtőt ajánlotok?

Legalább egy Cooler Master Hyper 212 Plust.
0
0
0
0
Edem105 avatar
egy Intel Core i5 2500K (1155) procihoz milyen hűtőt ajánlotok?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
És az a70 befér egy cm elite 430-ba ha az oldalát rajtahagyom?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
tesiadam
Nézzd meg a tesztet, csak a Cm v6g meg a Noctua volt jobb nála amik kétszer olyan drágák, szal a Corsair jobb.

Én a tesóm gépét régen úgy hűtöttem hogy ventilátort oda támasztottam és levettem az oldalát...amúgy olyan 65fokos volt, így 52-re is lement...játék közben.

hardx
A Corsair-en alapból 2 db hűtő van.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
És a Mugen 2-t ugye 1db 12cm-s ventivel adják. De ha 2-t szeretnék rátenni, akk veszek egy 1cm ventit és csak úgy rárakom? Vagy hogy lehet rá többet tenni?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
szerintem a japán cucc.
amúgy nyárra hogy hűtsem?
maradjon a szátul való kifújás az elöl való jukon vagy vegyem le a gép oldalát és áljon a melegben?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
hardX
http://www.legitreviews.com/article/1389/6/
itt egy tezst a Corsair-ről.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Melyik hűtő jobb? Corsar A70 vagy Scythe Mugen 2 Rev. B?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
tasiadam írta:
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:
Mondjuk nekem is régi ventik vanak a mostaniban. Mindkettőt a régi gépemből szedtem, amik 6 éven át mentek. Mondjuk van még 2 proci ventilátorom, amit a suliból hoztam el ajándékba. 😃

holnap veszek 2 ventit 92-est. Veszek egy elosztót.

Na ha ezek megvanna kakor megint egy sufni dologhoz folyamodom mert a gép hátuljára drótozom a kék ledes ventit hogy a VGAnak fújja a levegőt, a 2 újat pedig hogy szívja visza ki a levegőt. a Fideszes mágnesek pedig továbra is lezárják a lyukakat 😆

Én is drótoztam már ventilátort a gépre, de egy idő után leszereltem. Lehet hogy újra feldobom! 😃

az sem kutya amit nemrég láttam, egy 20cm-es venti és mindenröl hiányzott a hűtőventilátor... az ment egyedül 😆

Ötleteim nekem is vannak. Múltkor pl. mentem a Metrónál a mozgólépcsőnél és van az a ventilátor, ami mozgatja a levegőt. Az milyen hűtést adna a gépnek? 😃

mindent passzívra és bele egyet 😆

Csak azt nehéz lenne ellopni, meg ahhoz nem elég egy 3 pines csatoló! 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:
Mondjuk nekem is régi ventik vanak a mostaniban. Mindkettőt a régi gépemből szedtem, amik 6 éven át mentek. Mondjuk van még 2 proci ventilátorom, amit a suliból hoztam el ajándékba. 😃

Na ha ezek megvanna kakor megint egy sufni dologhoz folyamodom mert a gép hátuljára drótozom a kék ledes ventit hogy a VGAnak fújja a levegőt, a 2 újat pedig hogy szívja visza ki a levegőt. a Fideszes mágnesek pedig továbra is lezárják a lyukakat 😆

Én is drótoztam már ventilátort a gépre, de egy idő után leszereltem. Lehet hogy újra feldobom! 😃

az sem kutya amit nemrég láttam, egy 20cm-es venti és mindenröl hiányzott a hűtőventilátor... az ment egyedül 😆

Ötleteim nekem is vannak. Múltkor pl. mentem a Metrónál a mozgólépcsőnél és van az a ventilátor, ami mozgatja a levegőt. Az milyen hűtést adna a gépnek? 😃

mindent passzívra és bele egyet 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
tasiadam írta:
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
tasiadam írta:
Superlompos írta:

Én is drótoztsm már ventilátort a gépre, de egy idő után leszereltem. Lehet hogy újra feldobom! 😃

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció