Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
spiondani avatar
Hello!
Segitség kellene, olyan stratégiai játékot szeretnék ami el megy a gépemen a válaszokat előre is kősszi 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
deer hunter széria,cabel hunter's széria (rem jól írtam 😆😉 és a far cry 3ban is van vadászás de ha gondolod ott az AC3 is vadászós játéknak 😃
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Tudtok nekem ajánlani valamilyen állatokra vadászos játékot?
0
0
0
0
no avatar
DakSpy: Amm Nekem a kedvenc játékom a Mass Effect 1-2-3
Főleg az 2-3 de szánd rá magad az egyre is mert annak ugyan kissé unalmas az eleje de vége nagyon jó és szükséges hogy megértsd a 2-3-at 😀 Ez egy RPG játék pl.: a 2be rajtad múlik ki éli túl ki hal meg stb. nekem top 1 !

Killing Floor: Szintén nagyon kafa és nehezen meguntható zombis multis játék lehet törtel is játszani csak legyen a legfrisebb ( most az 1045-ös a legfrisebb) verzójú .

Resident Evil 4: Ezt szerintem ismered de ez is király!

Ezt a 3 felsoroltat nekem nehezen sikerült megunni remélem neked is "nehezedre esik" 😀
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Hello!
Néhány játék kellene amit nem lehet hamar megunni, meg azért elég élvezet teljes játék legyen. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
tudnátok mondani valami rövid indie játékot?
ami fut is dual 2200mhz
intel gma 4500 -on
0
0
0
0
no avatar
Dead Space 3 😃!

Bioritmus írta:
Üdv mindenkinek 😀
Valami fain FPS kéne ami nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól tehát ilyen call of duty (abból is leginkább CoD 2) feelingű cuccra gondoltam 😀😉

Hát a Káll of trutyi aztán marha valóságos...
0
0
0
0
no avatar
Hello ismertek valami olyasmi játékot ahol komolyabban lehet fegyvereket módosítani meg tuningolni? Resident Evil 4, Mass effect 1-2-3, és Far Cry 2 megvolt egyéb más ami futna egy:
2200mhz Intel Pentium Dualcore T4400
3GB RAM(4 csak az xp 3 at tud hasznosítani)
256 MB + 640Mhz gpu-órajeles VGA (Intel GMA 4500m)
0
0
0
0
humerot avatar
szerintem nem idevaló van naki helye külön hol kell ilyen kérdést feltenni de egyébként jó hozzá
0
0
0
0
madchief avatar
Szerintetek egy GIGABYTE GA-P55-USB3 Rev.2.0 alaplap tökéletesen passzol egy i5 760-hoz?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
GokuTM írta:
Nincs hozzá magyarítás, és akkor??
Ez miért probléma?...Azért a játékokhoz nem kell egy betyár Angoltudás.
Nem értem. Főleg 15 évesen, már gondolom jobb esetben 9.-es vagy, tehát van mögötted minimum 5 év Angol tanulás.

Igen 9. es vagyok de akkor is (3as angol) most olyan szavakat mint pl hogy valamelyik skill vagy runa esetleg kard mit csinál nem tudom,értem.
D3 ba is magyar oldalakon nézem a runa hatásokat. (a fegyvereket értem pl lightning damage az a villám sebzés....) De mondom anyira nem vagyok jó hogy mindent értsek hogy mire kell pakolni mi miért jo.....
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Még az 1 hez sincs magyarosítás! (volt csak leszedték kva régen mert helytelen volt a fordítás) Alami mást?
0
0
0
0
kicsikissdavid avatar
Hali.
Én valami rpg,mmorpg játékot keresek amibe van coop vagy multi, olyasmit mint például diablo3 ,wow..
Előre is köszi
0
0
0
0
ghost82 avatar
alex1997 írta:
Sziasztok!
Tudnátok egy D3 Hoz haonlo stilusú játékot?
Anyi kikötésem lenne hogy legyen rá magyarosItás és ne a Titan Ques legyen.

Kösz előre is.

Torchlight , Torchlight II , bár a II-höz kétlem , hogy lenne magyarítás de azért jó játék
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok!
Tudnátok egy D3 Hoz haonlo stilusú játékot?
Anyi kikötésem lenne hogy legyen rá magyarosItás és ne a Titan Ques legyen.

Kösz előre is.
0
0
0
0
alex13 avatar
jumpen97 írta:
tudnátok pc-re ufc-hez hasonló bunyós játékot(tekken meg társai nem kellenek!)?

Mortal Combat sorozat
0
0
0
0
Underworld avatar
klaas20 írta:
Sziasztok! Nekem Japán horror játékokat ajánljatok légyszíves 😀

Resident Evil, Silent Hill -hez hasonlókat 😀 Az se baj ha régi mint pl a Resi részek 1-2-3 része.

Esetleg a Parasite Eve 1 and 2

ps1-en még ezzel is játszottunk nővéremmel,de van pcre is emulátorral láttam piratebay-en! 😂

Vagy szerezz be ps1-et már 5k-ért kapsz,szerintem megéri,jó nagyon felidézni a múltat! 😀
0
0
0
0
jumpen97 avatar
tudnátok pc-re ufc-hez hasonló bunyós játékot(tekken meg társai nem kellenek!)?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,valami olyasmi játék kéne,amiben van egy igen erős történet szál,Sci-Fi és FPS vagy TPS a ME-sorozat már megvolt.

Dead Space 1-2 , hát éppenséggel ha most mass effect félét akarsz keresni őszinte leszek olyan nem nagyon van ami sci-fi és mégis erős benne a történet szál én legalábbis nem tudok olyat 😀 Talán a Halo 1-2 de abbban se olyan erős
0
0
0
0
madchief avatar
Osiris írta:
jumpen97 írta:
Osiris írta:
Sziasztok.
Tudnátok Far Cry 3-hoz hasonló játékokat vagy valami komoly versenyzős játékot ami elmegy a gépemen!
Előre is köszönöm!
Need for speed shiftig az összes rész, toca race.

Ti meg tudnátok pc-re ufc-hez hasonló bunyós játékot(tekken meg társai nem kellenek!)?

Az a baj,hogy az NFS-eket már fullon kijátszottam viszont a ToCA az nem tetszik annyira :/

GTR 2
Race Injection
GT Legends
rFactor
0
0
0
0
etneveL avatar
jumpen97 írta:
Osiris írta:
Sziasztok.
Tudnátok Far Cry 3-hoz hasonló játékokat vagy valami komoly versenyzős játékot ami elmegy a gépemen!
Előre is köszönöm!

Ti meg tudnátok pc-re ufc-hez hasonló bunyós játékot(tekken meg társai nem kellenek!)?

Az a baj,hogy az NFS-eket már fullon kijátszottam viszont a ToCA az nem tetszik annyira :/
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Osiris írta:
Sziasztok.
Előre is köszönöm!

0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok.
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Csáó all nekem lan partyra kéne v-mi jó fps játék és olyan ami 1.8ghz és 1gb rammal is elfutna,,, hasonló mint a :hl,cs,cod2
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Sziasztok,valami olyasmi játék kéne,amiben van egy igen erős történet szál,Sci-Fi és FPS vagy TPS a ME-sorozat már megvolt.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Vlmi uj játék érdekelne ami ugy 2012 végi játék , mert a legtöbbet próbáltam most meg nincs semi ami anyira letudna kötni ..😆
0
0
0
0
Klaas avatar
Spartan117 írta:
Esetleg a Fatal Frame, hogy őszinte legyek japán horrort nem igazán ismerek .

ami nem japán : F.E.A.R 1-2, Amnesia The Dark Descent, Condemned Criminal Origins,Dead Space, Esetleg még a Clive Barker's Jericho vagy a Clive Barker's Undying

Ebből ami sztem nagyon jó az az Amnesia a Fear1-2 és az Undying a többi kevésbé félelmetes

Jut eszembe elvileg van Resident Evil 1 Remake!

A Fatal Framet megnézem , meg Resident Evil1 Remaket 😀 A többit végig nyomtam mind a Feareket is meg a Amnesiat is . Clive Barker's ből az Undyingot a Jericho annyira nem jött be .

Köszönöm a válaszod 😀

SZERK:
Közben találtam egy ilyen oldalt : [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Esetleg a Fatal Frame, hogy őszinte legyek japán horrort nem igazán ismerek .

ami nem japán : F.E.A.R 1-2, Amnesia The Dark Descent, Condemned Criminal Origins,Dead Space, Esetleg még a Clive Barker's Jericho vagy a Clive Barker's Undying

Ebből ami sztem nagyon jó az az Amnesia a Fear1-2 és az Undying a többi kevésbé félelmetes

Jut eszembe elvileg van Resident Evil 1 Remake!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ajti írta:
nekem egy olyan jatek kene amelyik coop de ugy hogy az egyik jatekos billentyuzet es a masik pedig gamepad

Lego Star Wars játékok😃 Co-op van benne de azt most nem tudom, hogy gamepaddal lehet-e de biztosan lehet😃
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Nekem Japán horror játékokat ajánljatok légyszíves 😀

Resident Evil, Silent Hill -hez hasonlókat 😀 Az se baj ha régi mint pl a Resi részek 1-2-3 része.
0
0
0
0
no avatar
nemkrisz11 írta:
Bioritmus írta:
nem úgy értettem hanem úgy hogy a környezet amiben játszódik meg a fegyverek 😃D Arma 2-re rálesek 😀 köszönöm 😀😉

A CoD után igencsak.....érdekes tapasztalat lesz számodra. Ne nyomj uninstallt rögtön az elején.

😆 Igen kicsit realisztikusabb.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Bioritmus írta:
nem úgy értettem hanem úgy hogy a környezet amiben játszódik meg a fegyverek 😃D Arma 2-re rálesek 😀 köszönöm 😀😉

A CoD után igencsak.....érdekes tapasztalat lesz számodra. Ne nyomj uninstallt rögtön az elején.
0
0
0
0
no avatar
nekem egy olyan jatek kene amelyik coop de ugy hogy az egyik jatekos billentyuzet es a masik pedig gamepad
0
0
0
0
Bioritmus avatar
0
0
0
0
no avatar
Bioritmus írta:
Üdv mindenkinek 😀
Valami fain FPS kéne ami nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól tehát ilyen call of duty (abból is leginkább CoD 2) feelingű cuccra gondoltam 😀😉

Arma 2

Cod szaladsz lősz kategória... nem valóságos.😆
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Üdv mindenkinek 😀
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Csaba77 írta:
Tudnátok mondani valami jó ***ingZombie játékot, olyat mint a Dead Rising 2 és a Dead Island.

The waz Z, Killing floor, left4dead 1-2, walking dead játékai
0
0
0
0
jumpen97 avatar
M3ChanicX írta:
Valaki tud ajánlani nekem valami
jó kis posztapokaliptikus RPG-t?
Fallout 3 és Fallout New Vegas kilőve.
Előre is köszi!

STALKER, i am alive(bár az ink kaland)
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Valaki tud ajánlani nekem valami
jó kis posztapokaliptikus RPG-t?
Fallout 3 és Fallout New Vegas kilőve.
Előre is köszi!
0
0
0
0
no avatar
Tudnátok mondani valami jó ***ingZombie játékot, olyat mint a Dead Rising 2 és a Dead Island.
0
0
0
0
kriszhd avatar
sachme írta:
Kellene valami olyan játék, hogy LAN-ba lehessen tolni 😀
Jöhet több is 😀

Minecraft,Stronghold Crusader HD
0
0
0
0
sachme avatar
Kellene valami olyan játék, hogy LAN-ba lehessen tolni 😀
Jöhet több is 😀
0
0
0
0
no avatar
ingyen steam játék
[LINK]
0
0
0
0
kicsikissdavid avatar
köszi a red factiont és a hearts of iront megnézem
0
0
0
0
Gerdzso avatar
kicsikissdavid írta:
Hali. Nem tudnátok mondani valami játékot amivel maximum 5 napig ellennék? Lehet akármilyen fajta köszi

Red Faction Guerilla,
Borderlands 1-2
Saints Row The Third
Sleeping Dogs
Killing Floor
Euro Truck Simulator 2
The Sims 3
NFS Most Wanted 2012
Far Cry 3
Hears of Iron 2-3
0
0
0
0
no avatar
Köszi az Unreal tournamentet,Gears of War-t és a Republic Commando-t megnézem! 😀 Ja és az új Wolfeinstein-t is
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Spartan117 írta:
Valaki valami lövöldözős-et? COD, Medal of honor,battlefield,Crysis,far cry megvolt

Csak legyen jó és ha lehet ne legyen 2004 előtti! A lényeg hogy jó legyen és ne kérjen óriási gépet 😀 (a 2004-előttit azért mondtam hogy ne valami istenháta mögötti közömbös hanem valami jó játékot mondjatok )

Doom 3, Quake 4, Unreal Tournament részek, max Payne 1-2, Fear 1-2, Gears of War, Area 51, Serious Sam részek, Halo, Left for Dead 1-2, Wolfenstein, Star Wars: Republic Commando, Bioshock, Prey, Übersoldier, XIII
0
0
0
0
kicsikissdavid avatar
Hali. Nem tudnátok mondani valami játékot amivel maximum 5 napig ellennék? Lehet akármilyen fajta köszi
0
0
0
0
no avatar
Valaki valami lövöldözős-et? COD, Medal of honor,battlefield,Crysis,far cry megvolt

Csak legyen jó és ha lehet ne legyen 2004 előtti! A lényeg hogy jó legyen és ne kérjen óriási gépet 😀 (a 2004-előttit azért mondtam hogy ne valami istenháta mögötti közömbös hanem valami jó játékot mondjatok )
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Sziasztok, most játszottam a "Pirates of the Caribbean" nevü játékkal eléggé régi darab de tetszik, nos egy ilyesmi kalózos játékot keresnék, stratégiaiba van a Port Royale még azt ismerem de inkább akció kellene, TPS-re gondolok inkább, de lehet FPS 😃

Jó lenne ha nem lenne olyan küldetéshez kötött a dolog, és lehetne mellette hajókázni más merre, meg harcolgatni... 😀

Most rátalálta erre:
Pirates of the Caribbean At Word's End
Mi a véleményetek róla?

és valami más ötletetek?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció