Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
Mondjatok már nekem egy jó telefont ami lehetőleg szép képet is csinál és jack dugós olyan 25-30 körül lehetőleg androidosat .
Köszi!
Ilyen nincs, Galaxy mini van, de az olyan képeket csinál, amit most nem is jellemeznék.
Mondjatok már nekem egy jó telefont ami lehetőleg szép képet is csinál és jack dugós olyan 25-30 körül lehetőleg androidosat .
Köszi!
Bár a videók elég jó minőségűek, fényképek terén nem annyira villog szegény Galaxy S. A kijelzőn még elképesztően jól néznek ki a képek, de amint átmásoljuk őket számítógépre, csalódnunk kell, mert bár az esetek többségében kellemes vonalélességel, visszafogott zajszinttel és zajszűréssel rendelkező fotókat kapunk, a cucc néha elképesztően pocsék dolgokat is ki tud adni magából. Éjszaka a segédfény hiányában nem fogunk túl jó portrékat lőni, makró fotózásra viszont kifejezetten jól használható a készülék.
Én ezért veszek külön gépet. Nekem a telefonban mint tárgyba és fogalomban nincs benne hogy kamera. Soha nem is gondoltam rá úgy. És sajnos ma sem létezik oylan telefgon, ami lefedné ennek a fogalmát. De ez csak az én véleményem, ha lenne vagy ha van is, annyit nem fogok érte kiadni, mert telefon+fényképező sokkal olcsóbb lesz még úgy is.
Én nem azért raktam ki hogy fótópályázatot nyerjek vele, hanem azért, ha esetleg valakit érdekel, hogy milyen képet készít az lássa.
Szerintem jó képek egy telefonhoz képest. Nyilván nem ugyanaz a minősége mint egy kifejezetten erre készült készüléknek.
galaxy ace-nek is igen jó kamerája van
így van 😃
így van!😆😉
galaxy ace-nek is igen jó kamerája van
így van 😃
Jah, nálam sm szempont, hogy milyen átékok vannak arra az OS-re. Nem azért veszek telefont h játsszak. Arra ott az Xbox.
Sosem szerettem az ilyen össze vont dolgokat.
Telefon: HÍvás, SMS, E-mail csekk. Ennyi, nem értem a kamerát is minek kellett bele rakni. Egy az hogy rohadt neéz olyan telót találni, aminek olyan kamerája van mint a fényképező gének, mert h nincs is ilyen.
Xperia X8
Samsung PL20
Xbox 360
összesen ha érhetnek 25+20+40=85 000Ft. Na kivesz ennyiért olyan telefont, ami ezeket helyettesíti? Persze amikor vettem többe kerültek. 32+25+40=97 000Ft ennyiért sem találsz.
A nokia n82 kamerája felér egy olcsó digitális gép képminőségével.
És kivesz manapság n82-t? Nem mondom anno jó volt az n sorozat, de ma már nem szempont vásárlás előtt.
Hát csak hogy van olyan teló aminek jó a kamerája. De akkor egy modernebbet. A galaxy S nek is igen jó kamerája van
[LINK]
Jah, nálam sm szempont, hogy milyen átékok vannak arra az OS-re. Nem azért veszek telefont h játsszak. Arra ott az Xbox.
Telefon: HÍvás, SMS, E-mail csekk. Ennyi, nem értem a kamerát is minek kellett bele rakni. Egy az hogy rohadt neéz olyan telót találni, aminek olyan kamerája van mint a fényképező gének, mert h nincs is ilyen.
Xperia X8
Samsung PL20
Xbox 360
összesen ha érhetnek 25+20+40=85 000Ft. Na kivesz ennyiért olyan telefont, ami ezeket helyettesíti? Persze amikor vettem többe kerültek. 32+25+40=97 000Ft ennyiért sem találsz.
És kivesz manapság n82-t? Nem mondom anno jó volt az n sorozat, de ma már nem szempont vásárlás előtt.
Xperia X8
Samsung PL20
Xbox 360
olyan telót szeretnék ami 2 éves hűségnyilatkozattal és tarifa megtartással és max 5.000 ft-os fizetéssel lenne
érintő képernyős és azért jó legyen 😃 vki tudna ien mobilt?
Mennyit szánsz magára a telefonra?
T-Mobil. Mix díjcsomag. Havi 3000Ft, és ebből, 3000Ft-ot lebeszélhetsz.Én így 1 Éves nyilatkozattal, még decemberben -6 000Ft-al vettem a SonyEricsson X8-at. 2 évessel -12 000Ft lett vna.
Akármelyik telót kérheted így.
Szerk.:
greenmelon
Én a fényképezőt sokat szokatm használni, ugyan is hobbi fotós vagyok. Igen a mobilitás tényleg az erőssége a telefonnak, ebben igazad van. Amúgy az hogy számoljak egy TV-vel, ez most olyan, hogy te meg ha telót veszel számolj 220v-al, hogy tölthesd. TV sztem minden házban van manapság, ahogy áram is. És azt anno nem X360-hoz vettem.
olyan telót szeretnék ami 2 éves hűségnyilatkozattal és tarifa megtartással és max 5.000 ft-os fizetéssel lenne
Mennyit szánsz magára a telefonra?
Xperia X8
Samsung PL20
Xbox 360
Azért boxhoz számolj hozzá egy használható LCD tévét is (70.000+).
Egy komolyabb telefon egyesíti a fotózást, játékot stb. gyengébb minőségben mint amit egy kifejezetten erre a célra kitalált eszköz tud, ellenben mindig ott van nálad. Bár ha te magaddal hordod a boxot+tévét+fényképezőgépet+telefont akkor nem szóltam. 😀
Az általad írt fényképezőgép pont egy rossz példa volt, mert egy ilyen kompakt gépet, lássuk be, családi/utazási fotókon kívül másra nem használnak az emberek, erre a célre pedig már egy 30.000 Ft-os telefon kamerája is képes. Ha komolyabb fotót akarunk akkor kell egy tükörreflexes gép, az meg nem aprópénz.
Xperia X8
Samsung PL20
Xbox 360
én nem szeretek a telefonon játszani, én inkább netezek, de arra is jobb a nagyobb kijelző mint a kisebb.
A real racing 2 még ezeknél is jobb szerintem,és az ea től nem vagyok elájulva de nfs az nálam (kötelező darab) meg inkább a resi ami főleg jo game ,és az iphone 4 nek nagyobb a felbontása az összes telefonnál.A másik meg amit mondtál hogy most jön a 9mm, az iphone ra hamarabb jönnek a játékok is ki mint droidra.
Átnéztem,és átnéztem az iphone-ra kiadott összes játékot is és ezek nem voltak androidra:Silent ops,9mm,Backstab,CSI:Miami,Terminator salvation,Driver csak a jobbak közül.Az EA meg szinte csak iphone-ra épiti az új játékait,és olvasd el ezt:[LINK]
és nem vagyok iphone buzi csak játék terén többet nyújt az iphone.De ha te tudsz olyan oldalt ahol fent vannak olyan mint a nfs széria összes epizódja kivéve a shift 1.et mert azt tudom hogy van androidra meg a resident evil akkor hidd el maradnék az androidnál mert ezen az áron többet nyújtanak és egyszerübb is.
9mm most jön droidra is. Nem értem mitől olyan szuper az EA, messze jobb játékokat csinál a Gameloft. NFS széria? Láttad már a Fast Five-ot vagy a GT Racing Motor Academy HD-t? Az összes NFS egy nagy nulla ezekhez képest. Kétségtelenül jó platform az iOS, de az a pici kijelző nagyon lehúzza.
Olyan kérdésem lenne hogy az androidos (konkrétan a Sony Ericsson Xperia mini) telefonokra van bluetooth-os távvezérlő alkalmazás (olyan mint a Sony Ericsson K750i-n is volt, és lehetett vele vezérelni a winampot, és egyes filmlejátszókat)?
és nem vagyok iphone buzi csak játék terén többet nyújt az iphone.De ha te tudsz olyan oldalt ahol fent vannak olyan mint a nfs széria összes epizódja kivéve a shift 1.et mert azt tudom hogy van androidra meg a resident evil akkor hidd el maradnék az androidnál mert ezen az áron többet nyújtanak és egyszerübb is.
Lapozd át a fent linkelt oldalt mielőtt Iphone-ra adod a fejed.
Qtek S200
Jincen JC908 (elvileg samsung klón de mindene működik)
ZTE 208 ha jól tudom vodafonos
PM-ben kérdezzetek árukról vagy javasoljatok.
green van olyan játék ami csak iphone ra van pl gta vagy nfs hot pursuit
HP van droidra is. Na jó, Chinatown Wars nincsen rá, de Gangstar viszont van az meg fényévekkel jobb mint az ótvaros Chinatown.
attól még hogy lejár a 2 éves hűség attól még megmaradhat tovább is a telefonja 😃😃
amíg megjelenik addig marad az 😀
és akkor utána bármikor cserélhet iphone5-re??
A hűség az előfizetésre vonatkozik, nem a telefonra. A telefonnal azt csinál amit akar.
attól még hogy lejár a 2 éves hűség attól még megmaradhat tovább is a telefonja 😃😃
és akkor utána bármikor cserélhet iphone5-re??
Tudom hogy van jobb androidos telefon ezen az áron de viszont Iphone -ra jönnek ki az új játékok,És jó árban láttam a 3gs-t 70 ezer újonan a 4 meg egy 100 as volt és ezért kérdeztem melyik éri meg jobban mert lehet karácsonra azt kérnék attól függ.
Honnan veszed, hogy Iphone-ra jönnek ki a legújabb játékok? 😃
A legnagyobb (és egyben a legjobb is) mobiljáték gyártó cég, a Gameloft ugyanazokat a gameket dobja ki androidra mint iOS-ra, sőt...
Mondj már egy olyan címet ami kijött Iphone-ra de droidra meg nem.
Az sem elhanyagolható szempont a játszhatóságnál (nálam legalábbis), hogy sokkal jobb egy 4,3"-os képernyős Galaxy S II-n játszani mint egy 3,5"-os izémizén.
A kérdésedre válaszolva, a 4 jobban megéri 100-ért mint a 3GS 70-ért.
50eFt-ért keresek egy telefont amibe van wifi.
további elöny: android,érintőképernyő, rádió, 8Gb tárhely
Tárhely alatt bövithetőséget érttem. csak már tegnap nem igazán ment a megfogalmazás 😆
Ha mindenképp Iphone-t akarsz akkor szerintem várj az 5 megjelenéséig (asszem október), mert akkor várhatóan lecsökken a 4 ára.
A 3GS áráért egyébként simán kapsz egy Samsung Galaxy S-t, vagy akár jobbat is.
Az iphone 3gs éri meg jobban vagy az iphone 4?
3GS olcsóbb, és minden alkalmazást megy rajta ami 4-en is. szal megérni megéri. Csak annyiért android-os telók közül van jobb is.
Mennyi pénzed van telóra?
T290 vagy mi volt....az bírta a strapát, haver földhöz vágta, még szét esni sem akart 😆
én 3200 ért vettem class 10 est szóval tényleg jó áruk van.
Hát az tényleg jó áron volt. 😃
Vaterán (tapasztalataim szerint ott a legolcsóbb) 4k-nál olcsóbban nem láttam Class 10-et.
Én kínából vettem verbatim class 10 es. A vaterások is csak megveszik a noname szart 3k/db ért és 4k fölött adják.
én 3200 ért vettem class 10 est szóval tényleg jó áruk van.
Hát az tényleg jó áron volt. 😃
Vaterán (tapasztalataim szerint ott a legolcsóbb) 4k-nál olcsóbban nem láttam Class 10-et.
a 8gb tárhelyre annyit hogy 3500ft körül már kapni 8gb os memókarit szóval amiatt ne mondj le róla.
Jaja, 4000-ért már Class 10-eset kapsz 8 gigásból, ami a leggyorsabb változat tudtommal.
Samsung Galaxy Gio, 40k az Extreme Digital-nál függetlenül, de max. 45-ért megkapod bárhol.
Én a ZTE Blade-t ajánlanám.