Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Meik jobb? (sztori, játékidő, játékélmény)
Valami nagyon jó sztorival rendelkező játékot keresek.
Pl.: Mafia2
Próbáld ki az Assassin's Creed 3-at
Nagyon jó a sztoria, vagy legalábbis nekem nagyon tetszett, csak egy kicsit rövid játék. (nincs 20 óra játékidő, ha csak a főküldit csinálod, én úgy 15 óra alatt átvittem)
Na és akkor még egy olyan játék kellene aminek nagyon hosszú az egyjátékos módja és nehezen lehet megunni :$ 😃 Lehet FPS,TPS..bármi 😃 Előre is köszi😃
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Far Cry 3
GTA-k
Binary Domain
Assasins Creed-ek
Én még az Elder Scrolls sorozatot is ideírnám. Oblivionnak is és Skyrimnek is hosszú az egyjátékos módja, ha teljesen ki akarod élni magad 😀
pixel shader 2.0-ra valami jó játékot tutok ajánlani?????
cod,cod:uo,Cod2, Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefiled 2142, Splinter cell 1,2 szerintem a 3 is. hitman, hitman 2, hitman contracts, hitman blood money. medal of honor allied assault, medal of honor pacific assault, max payne 1-2, Mass Effect 1 biztos de a kettő az szerintem már nem de ki tudja😃, prince of persia 1,2,3, need for speed részek az undercoverig,
The Godfather 2
The Saboteur
gazdálkodj okosan
Total Annihilation
Ez nekem picit régi, tudom nem a grafikája miatt szeretünk egy játékot,meg a Marioval és a Doommal is elvoltam régen de egy picivel újabb kéne😃 De köszi!😀
age of mithology nagy kedvencem volt sőt ami azt illeti ma is képes vok órákat eljátszogatni vele 😀 aztán ott van a the lord of the rings battle for middle-earth 1-2
Aki elmondja amúgy, hogy mit eszik ezeken az új cod-okon (mondjuk úgy az 5. részétől.. ) Meg ezen az új Battlefield-en? Jó a Bf3 még oké, de a Cod csak azért jön már, hogy pénzt kapjanak.. A 6. résztől már mintha mixelnék az előzőket.. Na aki elmondja milyen játékot szeret és rendesen megindokolja miért, kap egy puszit. 😃 Mert szerintem az emberek 60%-a azt sem tudja mért szeret 1 játékot..
Szerintem eltévesztetted a házszámot, ez nem az a topic.
Valakinek ötlete van valami Cod2 hasonló játékot?
Brothers In Arms ismerem :-)
Ezeket tudnám ajánlani ezek a játékok hasonlitanak COD2-re meg Brothers In Arms-ra MOH(Medal of Honor):Airborn; Pacific Assault; Allied Assault .
7554 , Red Orchestra még esetleg 😀
Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó TPS vagy FPS játékot ami nem túl régi ? 😀
TPS : Mass Effect széria , Spec Ops The Line , Dead Space 2
FPS: Far Cry 3 , MOH Warfighter , Cod Black Ops 2
üdv, valami jó rpg-t tudnátok mondani? TES, Fable, Witcherek kipörgetve 😃
Gothic széria, Risen 1-2, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Two Worlds 2, Dark Souls, The Lord of the Rings: War in the North, Dragon Age 1-2
Kösz Kösz 😃 van miből válogassak 😃
üdv, valami jó rpg-t tudnátok mondani? TES, Fable, Witcherek kipörgetve 😃
Gothic széria, Risen 1-2, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Two Worlds 2, Dark Souls, The Lord of the Rings: War in the North, Dragon Age 1-2
Van egy HD 7850 videókarim, és mellette egy FX-8150 processzor. Sok helyen hallottam, hogy ez a processzor már nem tudja a top VGA-kat kihajtani. Ezért kiváncsi vagyok, hogy egy erős VGA-t mennyire fog vissza a processzorom. Haveron kölcsönadja a videókártyáját, egy Gigabyte GTX 680-at és le akarok pár tesztet futtatni.
Olyan címekre lenne szükségem, amiben beépített benchmark van, mint at F1 2012 és Dirt 3...
Valami GTA stílusú nagy szabadságú játékot tudtok ami menne a gépemen?😃
Mafia első része, Godfather első része 😀
ajánlanátok nekem valami nagyon fosatos horror játékot ?
amnesia ??
Hú az tényleg nagyon jó érdemes kipróbálni
amnesia ??
Slender is az elég sok ember számára.
Doom 3
Dead Speas
Death Island
A Death Space nagyon fosatos főleg a 2 ugy halottam.
Mag az Amnezia:-)
Valakinek ötlete van valami Cod2 hasonló játékot?
Ezeket tudnám ajánlani ezek a játékok hasonlitanak COD2-re meg Brothers In Arms-ra MOH(Medal of Honor):Airborn; Pacific Assault; Allied Assault .
Nekem valami repülőgép szimulátor . Il-2 sturmovikot , meg flight simulatorokat ismerem.
Kijött ez a DogFight 1942 vagy mi igaz az kicsit árkádos de jól néz ki😃
Az illegális ne játssz vele..."kutyaviadal" 😊 😆
Nekem valami repülőgép szimulátor . Il-2 sturmovikot , meg flight simulatorokat ismerem.
Kijött ez a DogFight 1942 vagy mi igaz az kicsit árkádos de jól néz ki😃
Hawx 1-2.
Sziasztok tudtok vmi crossmotoros játékot??? MX vs ATV, Fuel kizárva azokat már végigjátszottam előre is köszönöm... 😃
MX Simulator
Nekem olyan játék kellene amibe lehet coop-ba játszani tunngle-n keresztül. Kocsis és sandbox nagyon nem érdekel, ilyent ne is mondjatok.
Jó párat próbáltam már, úgy, hogy ne 1-2-t írjatok...
Portal 2 elvileg játszható Tunngle-n.
Kösz, de ha lehetne akkor még írjatok. Megint ki emelném, hogy ne 1-2-t 😀
Killing Floor
L4D2
Serious Sam BFE
FEAR 3
Borderlands 1-2
SWAT 4
GRAW 1-2
R6 Vegas 2
Lara Croft
Lara Croft: GoL
Resident Evil 5
Lost Planet
Kane & Linch
Hidden and Dangerous 2 Sabre Squadron
Inversion
Men of War széria
Hogy mindegyik megy-e tunngle-n azt nem tudom,
PS2-re vagy PC-re tudtok valami MMA-s játékot? 😃D
Nekem olyan játék kellene amibe lehet coop-ba játszani tunngle-n keresztül. Kocsis és sandbox nagyon nem érdekel, ilyent ne is mondjatok.
Jó párat próbáltam már, úgy, hogy ne 1-2-t írjatok...
Portal 2 elvileg játszható Tunngle-n.
köszi ajánhatnál még valami autost is amibe sok féle autó van és lehet tuningolni de tényleg legyen benne 40 éves auto is meg minden !
én olyat nem tudok😃 keressél😃
az hanyagolos 😃 de vágod amikro vehetsz páncélt meg elsödleges fegyver 2.lagos
tudod ilyen szint fejlődés+fegyvereket lehet szerezni jo sokat meg azokat is lehessen fejleszteni azt hiszem a DMC-ben nincs ilyen!