Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez a kártya akkor jó lesz? 😀
Nekik még a gép resetelése sem segített, hanem teljesen ki kellett kapcsolni, engem pedig egy alt+tab kombó kihoz az asztalra..
Azóta sem találtam rá megoldást, nagyon bosszantó.
Nekem ugyan most sapphire kártyáim vannak, de ez volt az utolsó eset hogy ilyen márkát vettem. Majd talán akkor kerülhet imát szóba nálam, ha kibővítik a garancia időt.
Igen. De inkább asus
Megbízható.
itt egy cikk hátha okosabbak 😀
[url]http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_7850_7870/keres.php?stext=black+screen&submit=[/url]
Ja és még szerintem nézd meg egy régebbi driverel is. Pl 14.9
Kipróbáltam, sajnos semmi 😞
Mondjuk sejtettem, hogy nem ez lesz a baja, mert az egyik játék (This War of Mine) elég friss+Far Cry 4 is ezt csinálta..
amikor felajánlja a játék, hogy felrakja a dx-et meg hasonló programokat, akkor mindig telepítem, de pl a This War of Mine ilyet nem ajánlott fel..:/
már teljesen tanácstalanok vagyunk ismerősömmel..
Elég idegesítő, hogy ilyen pici gépigényű játékok nem mennek..:/
Meglátjuk mi lesz, de ha megveszem rögtön megírom a tapasztalatomat vele! 😀
[LINK]
Gyurmi, azért R9 290 refre aludj rá párnapot... mert az tényleg nagyon hangos 😕 mondom ezt úgy, hogy nekem is referencia kártyáim voltak/vannak de csak Nv oldalról de ők ehhez képest duruzsolnak.
Rengeteg videót találsz róla tubon, azért nézegessed meg őket és cselekedj saját belátásod szerint. 😀
mindkettő telepítve van és van egy "AMD gaming evolved" nevű programom, ami azt írja, hogy naprakész a driver..:/
Elöljáróban: Nemrégiben vettem egy Asus HD7770 1gb-os VGA-t+mellé feltelepítettem a win 8.1 PRO-t.
Sajnos az a gondom, hogy a legkülönbözőbb játékok nem mennek, mert black screen-t kapok. Nem a rendszerigénnyel van a bajom, mert az FC4-nek is mennie kellene és a Portal 2 valamint a This War of Mine-al egyetemben, amiknek nem kell nagy gépigény, szintén black screen.
Amit nem értek, hogy ez mellett tökéletesen megy pl a Watch Dogs, semmiféle mikrolaggal, Skyrim, Sims 3 Full Edition..Tudom, hogy nincs nagy gépigényük, de ha már a Watch Dogs elmegy, akkor pl egy Portal2 vagy a This War of Mine miért nem?
Hang van, kép nincs.
Mi lehet a gond?
Hát 20k val többe kerül mint mondjuk 1 Giga :/ Elvileg nem is lehet kapni itthon nyárig.Persze tuti lehet rendelni de azt á nem 😃
Marad a Giga 😀 + még 1 játék is van hozzá 😀
tucanagabor Legalább spóroltak a gázon és jól is laktak vele. 😆
Főleg amennyit ettek azok, nem csoda, de ettől függetlenül remek kártyák voltak.
De a referencia nem mindig egyenlő a magas hőmérséklettel és zajjal.
Nekem is ref kártyám van és 80° nál nem megy feljebb játék alatt.
Igaz hogy hangja van de nem üvölt.
Eddig max 60-65%-on volt a venti.
Az is igaz hogy nekem 3 másik 12cm-es venti is segíti a házban.
Tehát összefoglalva ha egy jól szellőző házad van nem kel félned a referencia kártyától sem.
R9 290 is ugyan ez van róla teszt 22 fokos helységbe,tehát bőven nem nyáron,94 fokot elér gondold el melegbe........!!!!szerintem ne vegyél ref-et!!!De nemtudom melyik a legjobb hűtésű r9 kérdezz meg pár embert akinek olyan van!
Tényleg annyira gáz a hűtése, vagy kissé túl van lihegve ez a téma?