Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Stornghold Crusader (hamachi)
Sok van még biztos
de nekem még a Cod5 jut az eszembe a cod 8 meg a treayerchos részek ( azokba vannak a zombi módok)
azt h melyik progival lehet nyomni azt is pls írjátok oda 😀 THX előre is 😀
Köszi a válaszokért.
Fuu ottvannak az Elder Scroll részek amikről csak hallottam
és van egy középkori de stratégiai amit most találtam ( benne van magyarország 😀 ) Imperial Glory
Megnézem őket 😃
Amúgy, ma belekezdtem egy Custom Story megalkotásában.
Meglátjuk mit tudok összehozni 😃
[url]http://www.moddb.com/downloads?filter=t&kw=Search+...&type=def&game=13339[/url] Válaszd ki számodra a szimpatikusat.
volt egy custom story kompetíció amit azt hiszem az Abduction,A White Night és A LaCaza nyerte meg (személy szerint ugy vélem vannak ennél jobbak is )
Ott van pl A 2 részes Mansion Escape , Vagy a vicces Christmas Special ( más néven Gary's Snowy Secrets)
Talán ami a legjobb volt az összes közül amivel játszottam az A Gary's Dark Secrets volt.
Előre is köszi!
Nekem autos jatekok vagy olyanok amiket lehet tolni gamepadel kellenek ilyen gepre :
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
NVidia GeForce FX5200 128 MB
Nem tud senki semmit ?
Én valami jó autós játékot keresek, sok-sok autóval, lehetőleg legyen élethű, és fusson el a gépemen... Van ilyen? 😀
shift 1-2
need for speed hot pursuit 2010
Need for Speed The run
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
NVidia GeForce FX5200 128 MB
Nekem stratégiai játékok kellenének , amik nem túl régiek és jók is. Előre is köszi.
Rome Total War
Company of Heroes
Empire Total War
Supreme Commander
World in Conflict
Starcraft II
Order of War
Supreme Commander 2
MEN OF WAR!!!
Alan Wake kb seohva sem tartozik bár TPSnek oké de am jó játék nagyon😃 Azt toljad😃
-splinter cell
-skyrim
-fallout 3
-dishonored
-saboture
-deus ex
2-vel semmi nincs ahogy néztem épp játszottam vele.. sokan panaszkodnak hogy nincs hang stb, én sp3 xp-vel futottam és azon fagyott le állandoan valamiakor kezdésnél..
valaki please Biosock 1 mért nem müködik normálisan windows 7-en??1.1 patch minden felvan téve.. de semmi hang, valami mikrofonos dolgot olvastam de az sem vállt be... 2-vel semmi baj nincs..
Nekem is volt hang problémám Windows 7 Home Premium 64 biten.
De xp service pack 2-ben futtattam és utána jó lett.
Jah meg rendszergazdaként kell indítani.
minth probáltam volna de fagyogat néha néha, ezt sztem nem win 7-re optimaliálhatták mind a kettöt van olyan érzésem.
Én a Bioshock 1. részén pont játszottam Windows 7 Ultimate-en én normálisan működött, nem tudom milyen verziót szedtem már le, de lehet, hogy az OS-el van gond mert Windows 7 Home Premiumon nekem is sok minden nem ment ami viszont ment Ultimate-en, de nem tudom te melyiket használod. 😉
valaki please Biosock 1 mért nem müködik normálisan windows 7-en??1.1 patch minden felvan téve.. de semmi hang, valami mikrofonos dolgot olvastam de az sem vállt be... 2-vel semmi baj nincs..
[LINK]
[LINK]
Futtasd windows xp service pack 2-es vagy 3-as kompatibilis mód-ba. Jobb klikk parancsikon-jára => tulajdonságok => kompatibilitás.És kiválasztod okézod, Próbáld így😀
Ha nem menne itt írnak még érdekeseket:
[LINK]
[LINK]
Sry, hogy csak linkeket adok, de most nincs időm kibogarászni.
alex13: Igen jól vagyok 😆 😉
Szeretem a horror játékokat. Csak valami ehhez hasonló játékot keresek, amiben nincsenek szörnyek. Ezért gondoltam keresek hozzá ilyen modot, de nem találtam.
TaylorXIII: A Quantum Conundrum nagyon bejön 😃
A többit is megnézem, köszi 😀
Akkor jó, megnyugodtam 😆DDD
Lucius talán még.
Szeretem a horror játékokat. Csak valami ehhez hasonló játékot keresek, amiben nincsenek szörnyek. Ezért gondoltam keresek hozzá ilyen modot, de nem találtam.
TaylorXIII: A Quantum Conundrum nagyon bejön 😃
A többit is megnézem, köszi 😀
Spartan117: Kár.. :/ Viszont néztem Amnesiahoz olyan modot amiben nincsnenek szörnyek, de eddig nem találtam. :S
Nem is fogsz szerintem!
Hát nagyon hülyeséget beszélsz, ha nincsenek benne szörnyek akkor oda az egész játék, a hangulat meg minden, te jól vagy amúgy? Ha horroron akarsz játszani akkor itt van ez, ha nem akkor hanyagold, hogy akarod kiszedni a szörnyeket az egyik legjobb horror játékból. (talán a legjobb) Keress inkább valami kalandjátékot 😜
Spartan117: Kár.. :/ Viszont néztem Amnesiahoz olyan modot amiben nincsnenek szörnyek, de eddig nem találtam. :S
Heló!
Valaki tud mondani olyan játékot ami hasonlít az Amnesia játék fizikájára. ( pl.: a gyertyák meggyújtása, ajtók ki-be nyitogatása, meg hogy úgy tudom kinyitni az ajtót hogy húzom az egeret stb. ) Szóval olyan logikai játékok, csak ne legyen horror. Előre is köszönöm!
Heló már játszottam vele. Valami más?
Heló!
Valaki tud mondani olyan játékot ami hasonlít az Amnesia játék fizikájára. ( pl.: a gyertyák meggyújtása, ajtók ki-be nyitogatása, meg hogy úgy tudom kinyitni az ajtót hogy húzom az egeret stb. ) Szóval olyan logikai játékok, csak ne legyen horror. Előre is köszönöm!
Heló.
Nekem ezekhez hasonló játékokat tudnátok irni?
L.O.T.R War in the north
L.O.T.R Conquest
És ha lehet akkor tudjam benne cserélgetni a karaktereket. 😎
The Lord of the Rings: The Return of the King
Dragon AGe 1-2
Nekem ezekhez hasonló játékokat tudnátok irni?
L.O.T.R War in the north
L.O.T.R Conquest
És ha lehet akkor tudjam benne cserélgetni a karaktereket. 😎
Mondanátok valami agy butító játékot ami VÁLTOZATOS és az én gépemen is elmenne értelmesen.
Lehet FPS raly vagy szinte bármi ami nem stratégia vagy logikai.
Kösz Elöre is.😉
Duty Calls ingyenes😃 mondjuk olyan 15 perc a végigjátszás.
Ja azt ismerem a Call Of Dutty paródiája (:
Hát pl. Manhunt 1-2, The Punisher hirtelen ennyi de ezek megérik mert bármikor levezetheted a fölös energiáidat 😃
Mondanátok valami agy butító játékot ami VÁLTOZATOS és az én gépemen is elmenne értelmesen.
Kösz Elöre is.😉
Duty Calls ingyenes😃 mondjuk olyan 15 perc a végigjátszás.
Ja azt ismerem a Call Of Dutty paródiája (:
Kösz Elöre is.😉