amúgy ha rendes cég készítene PS2-3 emulátort akkor nem kellene ekkora gép a futtatásához... csak nem lehet ilyet csinálni mivel azt nem tűrné se PS se az XBOX 😃
Nincs valami speedhack vagy hasonló? Mortal Kombat Armageddon-t és a Mortal kombat Deception-nal játszanék,de valamiért iszonyú lassú nem akad de lassú.Valami megoldás?
Processor: Pentium 200 MHz, recommended Pentium 3 at 1 GHz
RAM: 256 MB RAM, recommended 512 MB RAM
Video card: 3D capable video card with support for OpenGL, DirectX, or Glide
Operating system: Windows or Linux
CD-ROM: 16x or faster (optional)
A konzolok azért gyorsabbak, mint egy pc, mert a fejlesztői környezet lehetséget ad arra, hogy rengeteg dolgot közvetlenül gépi kóddal számoljanak, míg a pc-n a legtöbb esetben az API-n keresztül történnek a grafikai megjelenítéshez szükséges számítások, amik nagyon lekorlátozzák a hardver lehetőségeit. A ps3 hardverét sok helyen használják fizikai problémák számítására, tudtommal az elte ttk is összehegesztett párat, így nem kell szuperszámítógépet bérelni kisebb, ám sima pc-vel kivitelezhetetlen számításokhoz.
Rendes emulátort hegeszteni nehéz, mert nagyon nagy számítási eréőt kell kifacsarni, és ehhez kiskapukat kell nyitni, logikai rutinokat kell hegesztgetni házilag, amik nagyon eleszik a gép konkrét számítási erejét, ezért van az, hogy jelen generációs konzolokra nincsen emu.
Előfordul sok ilyesmi emulátoroknál. Én pl nem is használok emulátorokat(a gépigényüket jellemzően leírom, h a régi Celeron Ds, 9550es radeonos gépemen a GBA emulátor is épp h ment rendesen), azokat a játékokat jobb szerettem eredeti konzolon tolni, na meg rengeteg PCs cím van amit végig kéne tolnom, majd ha 1x a vége felé járok a végtelen listának, tán előveszek néhány régi klasszikust.
Nem is a hardvere maga erősebb, mint egy jó PC, csak nagyon durva rendszert igényel a konzolokkal megegyező környezet megteremtése, PS2höz is elég kemény gép kell, PS3at eredményeset esetleg vmi 3D Mark rekorder szuperkonfigon lehetne, de az se biztos.
Szerintem ez kamu bármijen emulátor ps1 ps2 legyen bármi és ps2 vel probálkoztam és összevissza hibák voltak vidiben néztem hogy kell csinálni és ugyanaz a verzióm volt mint a videóban és teljesen mást csinált nekem amugy meg ha a ps1 és a ps2 nem is kamu a ps3 1000% hogy az mert én régeben azt olvastam azért nincs ps3 emulátor mert olyan erős hardvere van hogy még a hadseregben is használják (ami érdekes de akkor is ezt olvastam) és még egy milliós gép sem tudná futattni
Beállítások --> emuláció beállítások --> játék hackek majd ott EE ciklusszám és a VU ciklusszám. Azokat kell feltolni 3-ra. Viszont némelyik játéknál trükközni kell ezekkel.
Pal (európai régió): 50
NTSC-U (amerikai régió) : 60
Ha ennyi nincs akkor már nem jó, mert lassúnak tűnik a játék.
Gyakorlatilag a kisebb gépigényű ps2-es játékok jobban mennének jóval. 😀
A celeron nem épp a legjobb a ps2 emulátorhoz.
Nekem a dual core (E6300) is kevés néha. Killzone-nál pl. cache limitem van. 😶
Beállítások ---> emuláció beállítások ---> játék hackek
Processor: Pentium 200 MHz, recommended Pentium 3 at 1 GHz
RAM: 256 MB RAM, recommended 512 MB RAM
Video card: 3D capable video card with support for OpenGL, DirectX, or Glide
Operating system: Windows or Linux
CD-ROM: 16x or faster (optional)
Rendes emulátort hegeszteni nehéz, mert nagyon nagy számítási eréőt kell kifacsarni, és ehhez kiskapukat kell nyitni, logikai rutinokat kell hegesztgetni házilag, amik nagyon eleszik a gép konkrét számítási erejét, ezért van az, hogy jelen generációs konzolokra nincsen emu.
A ps2-ben előfordulnak hibák, mert nem olyan tökéletes, mint a ps1 emulátor.
Ps3 emulátor nincs, és a hadsereg valóban használja a hardverét.
és akkor tudsz segíteni hogyan kell megcsinálni?
írok PÜ-t 😀
köszi 😀
Gran Tursimo 4 elmenne!
első kérdésem : mebirkózna a gépem a PS2 emulátorral?
ha igen, akkor milyen autós játékokat ajánlotok hozzá? 😀
és ha megvan ez akkor majd segítséget kérek hogy is kell ezt megcsinálni 😃
köszi előre is 😃
Tekken 5-höz PCSX2 kell.
Eggyáltalán van olyan?
Vagy végülis tökmind1 milyen emulátor csak menjen tekken 3 vagy 5.
Így már sokkal élvezhetőbb (25-45fps)(((:
Van valami fps növelési tippetek??
Leszedtem a Vice City Storiest de csak 5-25 fps-el megy ultralowon...
VGA és proci tuning
Leszedtem a Vice City Storiest de csak 5-25 fps-el megy ultralowon...
Milyen géppel tudsz emulálni egy 7 magos ps3-at?