Melyik böngészőt használod?

Szerző: davidka931127, 2009. August 26., téma
Fórum » Szoftver
Szerinted melyik a legjobb böngésző?
Te melyiket használod?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
robs avatar
Koni írta:
Nekem van Firefox és Chrome is és mind a 2-őt használom szerintem mind a 2 nagyon gyors és megbizható

A 2 között én se tudok nagyon különbséget tenni, szerintem mind 2 ugyan olyan gyors.
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Nekem van Firefox és Chrome is és mind a 2-őt használom szerintem mind a 2 nagyon gyors és megbizható
0
0
0
0
Sheriff avatar
Pedig az IE9 nagyon jó sikerült majdnem oylan szinten van mint a Chrome!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Úgy látom a Chrome a nyerő böngésző. 😃
Az IE az senkinél se menő. 😃
A Mozilla meg kezd kimenni a divatból.
Az Operát is csak néhányan használják (köztük én). 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Na feltettem a Chrome 10-et és télleg 1000-szer jobb mint a Mozzila 4
0
0
0
0
Sheriff avatar
Használjátok csak azt a szart!
0
0
0
0
Sheriff avatar
A Mozzila 4 egy nagy szar a leglasabb böngésző!IE9 sokkal jobb nem is beszékve a Chrome10ről!A Mozilla ideje lejárt!Jobb lenne ha ezt mindenki belátná nem makacskodna és használná ismerősöm is mondta hogy csak Mozzila egyszer kiprobalta a Chromot és azota is azt használja!
0
0
0
0
Sheriff avatar
IE9 ben miért nem jelenik meg mind1ik oldalnak a képe már ugyértem ami a weboldal címe mellett van!pl a Facebooké sem jelenik meg!Tud vki vmit?
0
0
0
0
hassi avatar
msotanában énis áttértem az Operára, FF tényleg rohadék lassú, főleg ezen a gépen 😃
0
0
0
0
bfrenk avatar
Firefox 4, mert a Google Chrome valamiért döglassú lett. 😶
0
0
0
0
no avatar
Én safari-t használok😀
0
0
0
0
tichiz avatar
énis csatlakozom a Chrome-ot használokhoz.😉
0
0
0
0
almos avatar
Valaki használ IE9-et?
0
0
0
0
bfrenk avatar
Én most visszaváltottam Google Chrome-ra, ez tényleg gyorsabb. 😃
0
0
0
0
krutka avatar
Egyértelműen Google Chrome. mint már előttem leírták: gyors és egyszerű 😃 és még külföldi oldalakon nagy nyelvtudás sem kell mert le is lehet fordítani akár.
0
0
0
0
Pro Dancer avatar
Google Chrome. Régen Mozzila Firefoxot használtam de hamar megtetszett a Chrome.
0
0
0
0
Sheriff avatar
Persze hogy Chrome de az IE9 is jó lett!A Mozzila meg lemaradt nagyon ez a 4 es verzió is nagyon ygenge lassú nagyon!Leglassabb a jelenlegi élmezőnybe!
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
hassi írta:
tothricsi95 írta:
Régebben Firefox-ot használtam, de már jóideje áttértem Google Chrome-ra..Gyorsabb, hatékonyabb reklámmentes!, és nincs az a böszmesok toolbar..egyszerű de mégis átlátható, praktikus a kezelőfelület! Tökéletes.!😃D😉

Firefoxhoz van normális AdBlock Plus: nincsenek reklámok
toolbarokat meg talán kilehet kapcsolni 😎

De ezaz, hogy a Chrome-hoz nem kellenek ilyenek, hogy tökéletes legyen!😆😉😃 És a gyorsasághoz gondolom nincs Plugin.😉😂
0
0
0
0
xlife avatar
Opera,Chrome, mindkettő elég kellemes kis böngésző😃
0
0
0
0
hassi avatar
tothricsi95 írta:
Régebben Firefox-ot használtam, de már jóideje áttértem Google Chrome-ra..Gyorsabb, hatékonyabb reklámmentes!, és nincs az a böszmesok toolbar..egyszerű de mégis átlátható, praktikus a kezelőfelület! Tökéletes.!😃D😉

Firefoxhoz van normális AdBlock Plus: nincsenek reklámok
toolbarokat meg talán kilehet kapcsolni 😎
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Ém is a chromet használom.Meg telón az opera mobile 10-et
0
0
0
0
wdavid avatar
eddig is firefox volt most i saz van, anniy változott hogy átáltam a FF 4re 😃 és nekem bejön 😀
0
0
0
0
Ruslan avatar
a chrome nekem is az egyszerűsége miatt tetszik nagyon. meg hogy nincs tele zsúfolva toolbarokkal.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
én chrome-ot használok, régen az ultragyenge vén csataló gépem miatt sokat számított a gyorsaságban, és már megkedveltem ahhoz, hogy leváltsam, meg amúgy is szeretem az egyszerűségét
0
0
0
0
Ruslan avatar
én is FireFox-ot használtam régen, de most rákaptam a Chrome-ra😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekm az Opera tökéletes. A toolbarokat meg telepítem ha muszáj, hiszen úgyis az ie-be pakolja ami engem nem érdekel! Azt nyugodtan lassíthatja! 😃
0
0
0
0
Gorre avatar
Én régen IE-t használtam, még mikor a Firefox seggén ott volt a tojáshéj, de a 3. verzió óta Foxit használok, még a bétát is letöltöttem és azt használtam, mostmár a 4-et
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Superlompos írta:
twoKgames írta:
az ie a legbénább

Szerintem ezt mindenki tudja, hiszen microsoftos cucc.... 😃
az ie az tényleg nagyon béna, és az újabb verziók borzasztóan lassulnak+ minden 2. progi csakazértis telepít rá egy toolbar-t, ha nem tiltogatod le őket, csinálnak vagy 10 centis falat, rémálmaimba se használom
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
twoKgames írta:
az ie a legbénább

Szerintem ezt mindenki tudja, hiszen microsoftos cucc.... 😃
0
0
0
0
twoKgames avatar
én firefoxot használtam, de használtam már operát, chrome-t is
az ie a legbénább 😃
0
0
0
0
Feki1991 avatar
12es Chrome, mindíg megtudják lepni az embert olyan extra szolgáltatásokkal hogy csak na! 😃 szinte mindent vele csinálok, böngésző, dokumentum, kép nézegető... a legjobb szoftvér amivel eddig találkoztam 😀
0
0
0
0
tommy2 avatar
Google Chrome -t használok énis nem csalódtam benne még eddig és véleményem szerint nemis fogok.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció