Úgy látom a Chrome a nyerő böngésző. 😃
Az IE az senkinél se menő. 😃
A Mozilla meg kezd kimenni a divatból.
Az Operát is csak néhányan használják (köztük én). 😃
A Mozzila 4 egy nagy szar a leglasabb böngésző!IE9 sokkal jobb nem is beszékve a Chrome10ről!A Mozilla ideje lejárt!Jobb lenne ha ezt mindenki belátná nem makacskodna és használná ismerősöm is mondta hogy csak Mozzila egyszer kiprobalta a Chromot és azota is azt használja!
Egyértelműen Google Chrome. mint már előttem leírták: gyors és egyszerű 😃 és még külföldi oldalakon nagy nyelvtudás sem kell mert le is lehet fordítani akár.
Persze hogy Chrome de az IE9 is jó lett!A Mozzila meg lemaradt nagyon ez a 4 es verzió is nagyon ygenge lassú nagyon!Leglassabb a jelenlegi élmezőnybe!
tothricsi95 írta:
Régebben Firefox-ot használtam, de már jóideje áttértem Google Chrome-ra..Gyorsabb, hatékonyabb reklámmentes!, és nincs az a böszmesok toolbar..egyszerű de mégis átlátható, praktikus a kezelőfelület! Tökéletes.!😃D😉
Firefoxhoz van normális AdBlock Plus: nincsenek reklámok
toolbarokat meg talán kilehet kapcsolni 😎
De ezaz, hogy a Chrome-hoz nem kellenek ilyenek, hogy tökéletes legyen!😆😉😃 És a gyorsasághoz gondolom nincs Plugin.😉😂
tothricsi95 írta:
Régebben Firefox-ot használtam, de már jóideje áttértem Google Chrome-ra..Gyorsabb, hatékonyabb reklámmentes!, és nincs az a böszmesok toolbar..egyszerű de mégis átlátható, praktikus a kezelőfelület! Tökéletes.!😃D😉
én chrome-ot használok, régen az ultragyenge vén csataló gépem miatt sokat számított a gyorsaságban, és már megkedveltem ahhoz, hogy leváltsam, meg amúgy is szeretem az egyszerűségét
Én régen IE-t használtam, még mikor a Firefox seggén ott volt a tojáshéj, de a 3. verzió óta Foxit használok, még a bétát is letöltöttem és azt használtam, mostmár a 4-et
Szerintem ezt mindenki tudja, hiszen microsoftos cucc.... 😃
az ie az tényleg nagyon béna, és az újabb verziók borzasztóan lassulnak+ minden 2. progi csakazértis telepít rá egy toolbar-t, ha nem tiltogatod le őket, csinálnak vagy 10 centis falat, rémálmaimba se használom
12es Chrome, mindíg megtudják lepni az embert olyan extra szolgáltatásokkal hogy csak na! 😃 szinte mindent vele csinálok, böngésző, dokumentum, kép nézegető... a legjobb szoftvér amivel eddig találkoztam 😀
Nekem van Firefox és Chrome is és mind a 2-őt használom szerintem mind a 2 nagyon gyors és megbizható
A 2 között én se tudok nagyon különbséget tenni, szerintem mind 2 ugyan olyan gyors.
Az IE az senkinél se menő. 😃
A Mozilla meg kezd kimenni a divatból.
Az Operát is csak néhányan használják (köztük én). 😃
De ezaz, hogy a Chrome-hoz nem kellenek ilyenek, hogy tökéletes legyen!😆😉😃 És a gyorsasághoz gondolom nincs Plugin.😉😂
az ie a legbénább
az ie a legbénább
az ie a legbénább 😃