Sziasztok!
Adott a konfigom (profilomon elvileg meg lehet tekinteni) és az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne tenni bele egy SSD-t mivel elég hosszasan tölt be a Win 10, és még az lenne a kérdés hogy nem lenne-e semmi gond vele értem ezalatt kompatibilitás és hasonlók? Esetleg egy-két ajánlat? 😃
Sziasztok tegnap tettem fel a windowst és volt egy kék halálom, nemtom mi okozhatta.. windows update keveredés?? akkor jött elő amikor egy oldal nevét gépeltem be a firefoxban...
Előjöhet a "Disk reading error occurred" probléma mert teljesen más gépből áttettem a vinyot egy másikba? Ha ujrateszem milyen BIOS beállítás kell? XP-t vagy Win7-et tegyek egy ilyen gépre:
P4 3, 2GHz
2GB DDR RAM
Ati x1600 pro
Olvastam olyat hogy problemas feltenni XP-t SATA vinyóra. Akinek van egy kis szabadideje az segithetne skypeon keresztül. terrorrdom felhasznalo BigD a nevem ezzel a képpel.
[LINK]
Ratyi vírusirtonak a hányadéka, szedd ki az autamatikusan indulo programok listájábol ami ehhez kapcsolodik, vagy durd ujra a gépet, egy normális virusirtoval.
Jajam, amikor kiadják a kártyát az akkori drivert rakják rá, ami azt jelenti mire kézhez kapod, kijött 2-3 frissítés, és lehet hogy egy játék is, ami igényli a legfrissebb drivert.
Sziasztok! jelenleg van egy asus m5a78l-m lx3-as alaplapom van benne egy hyperx fury blue 8gb ddr3 1600mhz cl10-es ram az lenne a kérdés,hogy egy kingmax 2gb ddr3 1333mhz cl9-es ram működne a jelenlegi ram mellett?
Oh, újonnan vesszük, szerintem most nem kell ennél frissebb driver majd de feltételezzük ha kijön egy új akkor feltétlenül telepíteném, egyébként köszi a választ 😀.
Hátsz igen berakod lemezt az elvileg magától elinditja a telepítót, ha nem akkor magadnak idnítod el, feltelepíti, ujrainditás és kész is.
(Javasolt viszont a legfrissebb driver letöltése, nvidia vagy amd oldalárol, és ilyenkor még a lemez sem kell)
Sziasztok! Ha vennék egy új vga-t és beszerelem a gépbe, akkor a telepítés úgy folyik hogy a telepítő cd-t beteszem a gépbe és magát telepíti? Vagy reboot ? Vagy hogy van ez ?
TUd valaki abban segíteni, hogy mi okozhatja azt, hogy a játékokban pl AC Syndicate de most GTA Vnél is elkezdte, hogy pl kocsik széle, kerítés így "vibrál"? ANgolul ahogy néztem "jaggie edges" a neve a problémának illetve LOD bug. Viszont megoldást egyáltalán nem találtam a problémára sehol sem. Mikor megvettem az új gépet, új kártyát akkor is ilyen volt a helyzet, de aztán megjavult valamitől, ami valami miatt megint csak visszaállt és zavar. Tök mindegy, hogy milyen élsimítási opciót használok, mindegy hányra rakom fel, mindegy, hogy Nvidia Control Panelbe mit állítok, ezer féle képpen csináltam de ugyanúgy rossz.
Itt egy példa a hibára: https://www.youtube.com/watch?v=Z07Hs1duaJQ
Nem az én videóm és nálam nem is ilyen a helyzet pl GTA Vben kb minden téren jó, de a kocsik ablakainak szélei ugyanígy vibrálnak, illetve pl az AC Syndicatebe ugyanígy vibrál nekem is mint a videóban, de csak egy bizonyos távolság után. AMi a közelemben van annak nincs baja, de ami pl 100méternél távolabb ott igen. GTAnál mindegy a távolság. Amúgy az is lehet, hogy csak a játékok hibái ezek nem tudom, viszont zavar és jó lenne valami magyarázat legalább rá 😀
Szerk: Itt egy kép is, ez sem az enyém de mutatja a hibát, bár ennyire ebben az esetben sem vészes mint itt.
http://i.imgur.com/lLm8Ir2.png
Klaas:Ha USB 3.0 rol hasznalod akkor elmeletileg nem igazan romlik a teljesitmeny,En mar jatszodtam Fallout 4 et egy Rack-ba rakott HDD rol ami USB 3.0an volt bekotve de agyaltalan nem eszleltem teljesitmeny csokkenest.Max esetleg kicsit hosszab load ido.
Sziasztok!
Jelenlegi i5 3470 3.2 ghz-s processzoromat overclockolnám. Sosem csináltam még ilyet, valaki tudna segíteni? (meddig lehet húzni, hogy kell stb. )
Előre is kösz!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne , hogy ha külső merevlrmezre telepítenèk játékot ami csak usb (3.0) -ról kapja a kraftot , befolyásolja e a játék működését (gyorsabb/lassab lesz a játék , rosszabbul futna e stb.) ?
Sziasztok! Egy kérdés ha most van a gépemben egy Intel(R) Core 2 Duo E8400-as és vennék mellé egy AMD R7 240 1GB DDR5-t akkor valami baj lenne? Vagyis azt hallottam nem ajánlatos Inteles lapba AMD kártyát tenni.
Milyen hosszuk a lábak,vagy tük?Én egy AMD procinál jártam igy h elvolt görbülve pár tü,és egy inekciós tüvel viszzatudtam egyenesiteni ugy h olyan volt mint elötte.Szerintem lapba is meglehet,csak figyelni kell h minden irányból egyenes legyen...
TerrorDom: Ha meg tudják csinálni, akkor igen. A kérdés az az, hogy meg tudják-e csinálni. Szerintem addig el se hozd, amíg ott előtted meg nem mutatják, hogy működik. Nehogy az legyen, hogy monyákolnak valamit, te meg beleteszed a procidat és elszáll az egész, azután meg vitatkozhatsz velük azon, hogy ki volt a hibás.
Szerintem kérd meg őket arra, hogy szereljék is össze a gépet. Azt a plusz pénzt megéri, ha ott náluk csattanik el, mert akkor egyértelműen a szerviz kötelessége az általuk elrontott alkatrész, vagy alkatrészek cseréje is.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy FM2es A4 4000 (?) gép, 4gb rammal. Egy ismerősöm gépe. Tegnap este kék-halállal kifagyott. Azóta nem sikerül elindítani a Win-t. Próbáltam újra telepíteni WIn és Win 8.1-el, de mindig hibába ütközök. 0xc0000098 illetve 0xc0000221. Illetve sok-sok féle szöveges üzenet is megjelenik. hol angolul, hogy magyarul. Kernel hiba, rendszermag nem található, digitális aláírás nem jó...stb stb stb. próbáltam másik HDD-vel is. Ugyan ez a jelenség. Lefuttattam egy memória tesztet ami nem talált hibát.. Elakadtam. Utolsó lehetőségként csináltam egy cmosclear-t... Sajnos nem tudok rá új Win-t tenni és el sem indul... Esetleg valakinek valami ötlete?
Köszönöm szépen!
Hm,hasonló gondom nekem is volt,nálam a tápcsere megoldotta a problémát.
Érdemes lenne egy másik táppal is kipróbálni a konfigot.
10.000 körül. Nem tudom. Ma megjott a proci. Behelyezés előtt ellenoriztem mindent és akkor meglattam, hogy az egyik elvan allva. Egy dobozba volt a fedővel együtt. Esetleg apám lehetett amikor megmutattam neki.
Sajna kuka. Ha nincs is eltörve, nem lehet visszahajtani pontosan. Ha meg nem sikerül jól visszahajtani, ahogy Luiboy is mondja, tönkre teheti a processzort.
TerrorDom: Ha tüske alatt a foglalat tüskéit érted, akkor csak fokozni tudom a hányingert. Nem fogod tudni kifésülni. A por kifújható egy bárhol kapható sűrített levegős palackkal, vagy egy kompresszorral, ha van.
1155-ös lapon elvan görbülve egy tüske és még egy kis por is van benne. Kérlek segitsetek mert úgy szetbasz az ideg, hogy már hányingerem van! Ha így beleteszem a procit, mi lesz?
Ui.: Most veszem észre, hogy 2 van. De a másik csak nagyon kicsit.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy FM2es A4 4000 (?) gép, 4gb rammal. Egy ismerősöm gépe. Tegnap este kék-halállal kifagyott. Azóta nem sikerül elindítani a Win-t. Próbáltam újra telepíteni WIn és Win 8.1-el, de mindig hibába ütközök. 0xc0000098 illetve 0xc0000221. Illetve sok-sok féle szöveges üzenet is megjelenik. hol angolul, hogy magyarul. Kernel hiba, rendszermag nem található, digitális aláírás nem jó...stb stb stb. próbáltam másik HDD-vel is. Ugyan ez a jelenség. Lefuttattam egy memória tesztet ami nem talált hibát.. Elakadtam. Utolsó lehetőségként csináltam egy cmosclear-t... Sajnos nem tudok rá új Win-t tenni és el sem indul... Esetleg valakinek valami ötlete?
Adott a konfigom (profilomon elvileg meg lehet tekinteni) és az lenne a kérdésem hogy érdemes lenne tenni bele egy SSD-t mivel elég hosszasan tölt be a Win 10, és még az lenne a kérdés hogy nem lenne-e semmi gond vele értem ezalatt kompatibilitás és hasonlók? Esetleg egy-két ajánlat? 😃
Sziasztok tegnap tettem fel a windowst és volt egy kék halálom, nemtom mi okozhatta.. windows update keveredés?? akkor jött elő amikor egy oldal nevét gépeltem be a firefoxban...
ötlet valaki????
P4 3, 2GHz
2GB DDR RAM
Ati x1600 pro
Olvastam olyat hogy problemas feltenni XP-t SATA vinyóra. Akinek van egy kis szabadideje az segithetne skypeon keresztül. terrorrdom felhasznalo BigD a nevem ezzel a képpel.
Ratyi vírusirtonak a hányadéka, szedd ki az autamatikusan indulo programok listájábol ami ehhez kapcsolodik, vagy durd ujra a gépet, egy normális virusirtoval.
Razor123: jajam, ahogy irja Bud
(Javasolt viszont a legfrissebb driver letöltése, nvidia vagy amd oldalárol, és ilyenkor még a lemez sem kell)
Itt egy példa a hibára: https://www.youtube.com/watch?v=Z07Hs1duaJQ
Nem az én videóm és nálam nem is ilyen a helyzet pl GTA Vben kb minden téren jó, de a kocsik ablakainak szélei ugyanígy vibrálnak, illetve pl az AC Syndicatebe ugyanígy vibrál nekem is mint a videóban, de csak egy bizonyos távolság után. AMi a közelemben van annak nincs baja, de ami pl 100méternél távolabb ott igen. GTAnál mindegy a távolság. Amúgy az is lehet, hogy csak a játékok hibái ezek nem tudom, viszont zavar és jó lenne valami magyarázat legalább rá 😀
Szerk: Itt egy kép is, ez sem az enyém de mutatja a hibát, bár ennyire ebben az esetben sem vészes mint itt.
http://i.imgur.com/lLm8Ir2.png
Hmmm, kár... Rendben, köszi szépen!
Jelenlegi i5 3470 3.2 ghz-s processzoromat overclockolnám. Sosem csináltam még ilyet, valaki tudna segíteni? (meddig lehet húzni, hogy kell stb. )
Előre is kösz!
Chris
Ha a RAM fele fújná a meleget akkor az baj lenne.
http://kepfeltoltes.hu/view/151205/WP_20151205_13_32_32_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/151205/WP_20151205_13_32_39_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
cseszka: Inkább nem próbalkozok vele. Precízen kell ugyan oda visszaállitani, hogy normálisan érintkezzen az érzékelőkkel.
Blue Screen Viewer!!!! Utána többet lehet mondani.
[LINK]
Szerintem kérd meg őket arra, hogy szereljék is össze a gépet. Azt a plusz pénzt megéri, ha ott náluk csattanik el, mert akkor egyértelműen a szerviz kötelessége az általuk elrontott alkatrész, vagy alkatrészek cseréje is.
Köszönöm szépen!
Hm,hasonló gondom nekem is volt,nálam a tápcsere megoldotta a problémát.
Érdemes lenne egy másik táppal is kipróbálni a konfigot.
[LINK]
Amúgy mi a lap neve ?
Egyébként a HA-n van aki javítja ezeket a hibákat, persze attól függ megéri e mert 8-10-k ért nagyon jó 1155-ös lapokat lehet venni.
1155-ös lapon elvan görbülve egy tüske és még egy kis por is van benne. Kérlek segitsetek mert úgy szetbasz az ideg, hogy már hányingerem van! Ha így beleteszem a procit, mi lesz?
Ui.: Most veszem észre, hogy 2 van. De a másik csak nagyon kicsit.
Köszönöm szépen!