Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
Szerintetek jó vétel az ASUS Crosshair IV Formula 55 ropiért? Vagyis megéri az árát?
Helló! Személy szerint én nem adnék ennyi pénzt egy AMD-s lapért.
Még mindig nem jutottak el odáig hogy Trial Channel memóriakezelés.
Ha a 3 csatornás mem kezelésre gondolsz akkor az a triple channel!
Sziasztok!
Szerintetek jó vétel az ASUS Crosshair IV Formula 55 ropiért? Vagyis megéri az árát?
Helló! Személy szerint én nem adnék ennyi pénzt egy AMD-s lapért.
Még mindig nem jutottak el odáig hogy Trial Channel memóriakezelés.
Sziasztok!
Bőven jó lap!
Sziasztok most akarok venni egy új alaplapot eddig asust használtam .
Most szeretnék kipróbálni valami új gyártótól alaplapot milyen alaplapot tudnátok ajánlani?
Egyébként DDR2 800 MHZ 4GIGA ramom van és ezt procit akarom meg venni phenom 2 x2 550
Giga, oder Asrock sztem (MSI se csinál most rossz AMD-s lapokat). 770, vagy 785g chipsetet keress, ezekkel a letiltott magokat is lehet aktiválni.
Most szeretnék kipróbálni valami új gyártótól alaplapot milyen alaplapot tudnátok ajánlani?
Egyébként DDR2 800 MHZ 4GIGA ramom van és ezt procit akarom meg venni phenom 2 x2 550
Sziasztok,meik alaplap jobb? : A M3A790GXH/USB3 Vagy a
Gigabyte 770TA-UD3?
Hát csak sajnos azt egyenlőre nem láttam abban a boltban ahol majd megvennénk a dolgokat,csak az elöbb szóbajött és nekem is úgy a 20 000FT kategória érdekelt,hogy melyik a jobb,de akkor egyenlőre nekem a Gigabyte!
Sziasztok,meik alaplap jobb? : A M3A790GXH/USB3 Vagy a
Gigabyte 770TA-UD3?
az M3A790GXH/USB3 jobb
Gigabyte 770TA-UD3?
ezen alaplapok közül melyiket ajánlanátok legjobban 2 4670 hez?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
A 2 ASUS-t azonnal kilőném, így Én az MSI-t választanám! 😀
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
csak mert az asrock-okról nem sok jót hallottam
max 25000
és mind1
Asrock M3A790GXH/USB3
[LINK]
és mind1
cső
milyen alaplapot tudnátok ajánlani amibe belefér 2db 4670-es?
(crossfire)asus,msi,gigabyte ezek lehetnek
Milyen procit (AMD v INTEL) akarsz s mennyi legyen a max ár?
milyen alaplapot tudnátok ajánlani amibe belefér 2db 4670-es?
(crossfire)asus,msi,gigabyte ezek lehetnek
Na most tennék belle egy Intel pentium4 2,8GHz-es procit meg
egy Sapphire radeon HD 3650 512mb AGP vidikarit 1gb ramot, akkor az ugy milyen gép lenne??
Választotokat előre is köszönöm😃
hát azok már jók de a hozzá járó alaplap meg drága nem?
az enyémbe egy ATI Radeon HD 3200 -as van integrálva és (ha megnézed a lapot) mondjuk nem túl nagy lap,de elég jó,és csak 15-17 e FT volt
ÉS hd3200 van benne, ami már nem képmegjelenítő szint.
Hd-t visz, dx10.
Szóval vannak olcsó variánsok.
Értem ezalatt hd3200/hd4200, nvidiánál 8200/9400(?), azért ezek jók már sokmindenre.
de ha vga nélkül maradsz, akkor jól jön egy képmegjelenítő...
De a 2 közül meik a jobb,mert kb egy ár!?
De amúgy nemnagyon, mivel még nagyon nincs eszköz 3-as usb-re.
De szerintem ne akarj CF-t, mert a kinézett alaplapodban ha 2 vga-t használsz, ugyanúgy, mint nálam, az egyik PCI-E port csak 8-szoros sebességű lesz! Szóval szerintem jobb lenne inkább egy 5970-es vga-ba beruházni, ha olyan komoly vga-t akarsz, és nem elég számodra egy 58xx-es vga!
...Neked is 2db 2.0 X16-os PCI-e csati van az alaplapodon, miert muxik az 1ik csak X8-al ??? 😜
Van olyan alaplap, ami megfelel a mostani Quad-procimnak, DDR2-es RAM-nak, es 2 DB X16-os PCI-e van rajta ???
De szerintem ne akarj CF-t, mert a kinézett alaplapodban ha 2 vga-t használsz, ugyanúgy, mint nálam, az egyik PCI-E port csak 8-szoros sebességű lesz! Szóval szerintem jobb lenne inkább egy 5970-es vga-ba beruházni, ha olyan komoly vga-t akarsz, és nem elég számodra egy 58xx-es vga!
...Neked is 2db 2.0 X16-os PCI-e csati van az alaplapodon, miert muxik az 1ik csak X8-al ??? 😜
Hello, megint en ! 😀
Lenne 1 nagy kerdesem sracok, aki ert hozza, annak varom kivancsian a velemenyet : Szeretnek 1 uj alaplapot is, ezt: Asus 775 P5Q Pro Turbo S/L 1600FSB, kb. 30 ezer Ft-ert tudnam megvenni
itt 1 link hozza: [LINK]
Azert gondoltam, h jo lenne, szukseg lenne ra, mert tamogatja a SLI/CF-rendszereket, vmint 2Xszer annyi RAM fer bele, mint a mostaniba, vmint nagyon jok a tuning lehetosegek vele. Szerintetek, jo, megeri cserelni a mostanit, jo aron lenne ???
Az alaplapot 1ebkent Den2009 ajanlotta. Meg 1Xszer THX Den ! 😀
A mostani lapod is elég jó, én a helyedben nem cserélném le! eladnám a mostani VGA-d és vennék egy erősebbet pl: 5850.
persze ha mindenképpen CF/SLI-t akarsz akkor egyértelmű!
Lenne 1 nagy kerdesem sracok, aki ert hozza, annak varom kivancsian a velemenyet : Szeretnek 1 uj alaplapot is, ezt: Asus 775 P5Q Pro Turbo S/L 1600FSB, kb. 30 ezer Ft-ert tudnam megvenni
itt 1 link hozza: [LINK]
Azert gondoltam, h jo lenne, szukseg lenne ra, mert tamogatja a SLI/CF-rendszereket, vmint 2Xszer annyi RAM fer bele, mint a mostaniba, vmint nagyon jok a tuning lehetosegek vele. Szerintetek, jo, megeri cserelni a mostanit, jo aron lenne ???
Az alaplapot 1ebkent Den2009 ajanlotta. Meg 1Xszer THX Den ! 😀