Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nemkrisz11 avatar
Savaxel: A Diablo mióta stratégia? A Starcraft mióta játszódik a második világháborúban vagy az előtt?

xXHecsaXx: Codename: Panzers Phase One és Phase Two, Codename: Panzers Cold War, Men of War, Faces of War, Civilization sorozat, Stronghold sorozat, korábbi Anno játékok.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
xXHecsaXx írta:
Üdv,valamilyen értelmes stratégiai játék érdekelne,II.Világháború-ig,egyedül a Rome:Total War-t ismerem meg a Company of Heroest 😀
Warcraft sorozat, Starcraft sorozat, Diablo sorozat.
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Üdv,valamilyen értelmes stratégiai játék érdekelne,II.Világháború-ig,egyedül a Rome:Total War-t ismerem meg a Company of Heroest 😀
0
0
0
0
szalamispizza avatar
nem tudjátok melyik az a játék, amivel az első pályán egy kislánnyal egy barlangba vagyunk, és ha kijutottunk egy léghajó féleséggel kiakarunk repülni a barlangból de utána vissza zuhanunk? (régi játék olyan 2002-2004 körüli)

OFF: Én vagyok a paraszt gyerek, aki még nem látott bolti játékot 😃

Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/130325/lol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hali!
Max Payne-hez hasonló játékokat soroljatok már pls (ha van ilyen persze) és el is döcögjön a gépemen
Köszi előre is 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Keresek egy játékot nem tudom mi a címe csak azt ,hogy volt egy garázs benne egy kocsi és meg kellett etetni gabonapehellyel vagy valami ilyesmi meg fogat mosni neki. És ha elindultam a kocsival az út közepén mindig ott volt egy tehén és dudálni kellett neki, hogy arrébb menjen. Nagyon régi még kiskoromban játszottam vele.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
JackBauer írta:
Szükségem volna egy RPG játékra, olyanra amihez van magyarítás.
Lehetőleg ezekenkívül:
Mass Effect 3
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Risen/Risen 2 Dark Waters
Fallout 3
Mass Effect
Witcher, Witcher 2
Diablo 2 😃
0
0
0
0
no avatar
Szükségem volna egy RPG játékra, olyanra amihez van magyarítás.
Lehetőleg ezekenkívül:
Mass Effect 3
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Risen/Risen 2 Dark Waters
Fallout 3
Mass Effect
Witcher, Witcher 2
0
0
0
0
szalamispizza avatar
végül ezek mellett döntöttem:
http://imagerz.com/QE8TWktvAwMBXg4YFgVR
0
0
0
0
no avatar
Jumpen97,lolocska : ez a boxartja a Warbandnak:

https://pcmedia.ign.com/pc/image/object/143/14331957/mount-and-blade-warband_PC_US_ESRBboxart_160w.jpg

nem inkább erre gondolsz? War of The Roses ez is Mount And Blade készítőinek gyártmánya:
https://download.gamezone.com/uploads/product/boxart/857590/box_large_war-of-the-roses.jpg
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok ajánlani vmi elmebeteg vagdalózós játékot ami elfut a gépemen? 😃
Warrior Orochi lesz a te játékod 😃D
0
0
0
0
lolocska11 avatar
jumpen97 írta:
Egy játékot keresek. Adventure vagy RPG lehet. Nem emlékszem mi az csak arra emlékszem hogy jó. PC-n nyomtam rajta. Régi. A borítóján egy jobb kézben kardot balban pajzsot tartó lovag van azt hiszem mögötte ég minden.

Ez Mount and Blade Warband lesz 😉
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Thomeee111 írta:

Devil May Cry szerintem egy próbát megér 😀
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Synda Rebirth írta:
Savaxel írta:
Synda Rebirth: Bármilyen, csak ne ilyen monoton építgetős legyen 😃 FPS, RPG, MMO bármi jöhet

Postal 2-t néztem ki magamnak még, szerintetek jó játék?

Postal 2 inkább beteg mint jó..macska hangtompító stb.😆

Wowozz ha érdekel MMO, azzal elleszel egy darabig.😃
Taurin felhúztam és ki geareltem már jópár karit 😃 Metin2 is felejtős már.. lehúztam azon is pár évet. Most a Cabalon vagy a Silkroadon gondolkozok azokról tudsz valamit?
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/130323/J_t_kok_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nálam ennyi, ami nincs meg szedd le.😆
0
0
0
0
PoPet avatar
Jöhet mindenféle játék, de főleg TPS, FPS és autós gameket várok..
Eddig ezek vannak fent:
https://kepfeltoltes.hu/130322/gamek2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
Savaxel írta:
Synda Rebirth: Bármilyen, csak ne ilyen monoton építgetős legyen 😃 FPS, RPG, MMO bármi jöhet

Postal 2 inkább beteg mint jó..macska hangtompító stb.😆

Wowozz ha érdekel MMO, azzal elleszel egy darabig.😃
0
0
0
0
szalamispizza avatar

0
0
0
0
szalamispizza avatar
a The Two Thrones-t már töltöm is 😃

(P4 3,06 helyett vissza raktam bele a 2.8ast, mert nem tudom miért gyorsabbnak tűnik 😆😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Prince of Persia Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones és még a Prince of Persia(4) is elindul vele de fps az nem lesz sok de annó én is ilyen konfiggal toltam kb😃 ja és AC is elindul vele de az városban már tényleg diavetítés😃 Avatar is fut vele😀
0
0
0
0
no avatar
Savaxel írta:
Már kijátszottam :S valami olyan kellene amit még nem toltam

Milyen stílus érdekel ?
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Már kijátszottam :S valami olyan kellene amit még nem toltam
0
0
0
0
no avatar
Savaxel írta:
Valami jó gamet tudtok ami elmegy ezen a konfigon?

Intel Pentium 4 3,06Ghz
1,5GB ram
Radeon 9600XT

Half Life 2
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Valami jó gamet tudtok ami elmegy ezen a konfigon?

Intel Pentium 4 3,06Ghz
1,5GB ram
Radeon 9600XT
0
0
0
0
Klaas avatar
Thomeee111 írta:

Manhunt 1,2
Suffering
0
0
0
0
sachme avatar
Valamit amit lehet tolni lanba haverral
0
0
0
0
Bicike avatar
chrono02 írta:
MacHiMal írta:
Srácok tudnátok ajánlani valami jó gamet mert unatkozok valami jó fps-es vagy kalandos rpg mmo is jöhet csak vmi jó legyen pls 😃😃

Borderlandset próbáltad már? Szerintem nagyon jó, és nagy valószínűséggel elnyeri a tetszésedet. FPS is és RPG is 😀

Fallout 3
Dragon Age Origins
The Witcher
Mount & Blade
0
0
0
0
MacHiMal avatar
Megnézem ha el fut a gépemen kipróbálom amúgy köszi 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
MacHiMal írta:
Srácok tudnátok ajánlani valami jó gamet mert unatkozok valami jó fps-es vagy kalandos rpg mmo is jöhet csak vmi jó legyen pls 😃😃

Borderlandset próbáltad már? Szerintem nagyon jó, és nagy valószínűséggel elnyeri a tetszésedet. FPS is és RPG is 😀
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
0
0
0
0
MacHiMal avatar
0
0
0
0
Domfoz avatar
Valaki tudna nekem ajánlani valami (akár régebbi) zombis játékot? L4D sorozatot ismerem, Dead Island nem jött be.
0
0
0
0
no avatar
Batman: Hitman 2 : Silent Assassin
Hitman Contracts (3)
Hitman Blood Money (4)
Hitman Absolution (5) Ez utóbbi nem rég jött ki gyönyörű grafikával és a halottak alapján sokaknak nagyon nagyon tetszett.

Batman : Arkham Asylum
Batman : Arkham City ( bár gondolom ezeket ismered)
És Nem utolsó sorban a legerősebb motorral rendelkező játék amiben ugyan nem mindig kell de lehet lopakodni (sőt ajánlott és nagy a bejárható terület)
az a Crysis 1-2-3+ Warhead ( Crysis 1 Kiegje)
0
0
0
0
wicktor avatar
Szoszo írta:
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan játékot ajánlani, ami LAN-ban játszható és nem kell neki nagy hardver?

Half life, cod1, cod2, quake3, unreal tournaments.....
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan játékot ajánlani, ami LAN-ban játszható és nem kell neki nagy hardver?
0
0
0
0
no avatar
Valaki valami jót tud mondani aminek nincs egetverő gépigénye (mivel integrált vga-m van 😃 )
RPG,TPS,FPS,Horror,Akció,Kaland mind jöhet csak ne legyen unalmas 😃
Gépem :
256mb Intel GMA 4500m 640 mhz gpu órajellel
2.2 Ghz Dualcore
meg 3 giga ram
Minél többet ha lehet Előre is kHÖszi 😃
0
0
0
0
no avatar
matyosowski írta:
DCMAN írta:
hmmm nem rossz lehet h majd leszedem.köszi szépen!😀

DCman nankacu szólok előre crack nincs hozzá szal nem tudtok vele játszani 😃 tudtommal még nem adtak ki hozzá cracket a csapatok 😃

Tévedés, 1 hónapja kijött a játszható verzió.😉
0
0
0
0
madchief avatar
sneakers írta:
melyek a legjobb olyan játékok ahol lehet coopozni?😃

Borderlands 1-2
Rainbow Six Vegas 1-2
Minecraft 😆

Ha meg szereted a horrort:
Cry of Fear
Doom 3 opencoop
Afraid of Monsters: Directors Cut coop
0
0
0
0
no avatar
Bershka: Nem játszottam vele de hallott és látott vélemények alapján megéri kipróbálni ha türelmes vagy ha nem hát 😃 Akkor a géped nem nagyon birja ki egy darabban.
Ugyan elég túlzás amit mondanak róla de azért itt a roszz kritika róla :
0
0
0
0
Bershka avatar
Dark Souls-ról mi a véleményetek?
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok vki vmi jó rts játékot tudna mondani??
0
0
0
0
matyosowski avatar
DCMAN írta:
hmmm nem rossz lehet h majd leszedem.köszi szépen!😀

DCman nankacu szólok előre crack nincs hozzá szal nem tudtok vele játszani 😃 tudtommal még nem adtak ki hozzá cracket a csapatok 😃
0
0
0
0
sneakers avatar
melyek a legjobb olyan játékok ahol lehet coopozni?😃
0
0
0
0
no avatar
Wolpheu : Ezt igy megmondani lehetetlenség 😃 Crysis 3 ide vagy oda van annál nagyobb gépigényű játék is (Eddigi Legnagyobb a Star Citizen )

De ezt itt tudod megnézni :
https://gepigeny.hu/top.php
Synda: ezt hogy csináltad pár nappal ezelőtt még az én hszm volt előbb 😃 😆 vagy csak vak vagyok ?😊
0
0
0
0
no avatar
Levwi írta:
Wolpheus írta:
Wolpheus írta:
Mondjátok meg nekem pls, hogy mi annak a játéknak a neve, ami a történelem legnagyobb gépigényét igényli és valójában is.
Nem csak papíron. Mert akkor megnézném kb hány fps-el futna, mivel haver vett egy majdnem ugyanolyan gépet mint amilyet akarok, és ha nem fut elég jól akkor változtatok 😀 KÖSZI!!!!!!!!
Wolph voltam

NA DE PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crysis 3 full max beállításokkal 1080p-ben 1-2-dik pálya ha fut rendesen akkor biztos hogy jó lesz. 😀
Azért írom ezt mert ehez a játékhoz tényleg erőmű kell.
Itt gépigényen még senkise írta hogy neki full HD-ban full max beállítások mellett meglenne a min 30 fps.

Metro 2033 erősebb hardvert kér.😉
0
0
0
0
Levwi avatar
Wolpheus írta:
Wolpheus írta:
Mondjátok meg nekem pls, hogy mi annak a játéknak a neve, ami a történelem legnagyobb gépigényét igényli és valójában is.
Nem csak papíron. Mert akkor megnézném kb hány fps-el futna, mivel haver vett egy majdnem ugyanolyan gépet mint amilyet akarok, és ha nem fut elég jól akkor változtatok 😀 KÖSZI!!!!!!!!
Wolph voltam

Crysis 3 full max beállításokkal 1080p-ben 1-2-dik pálya ha fut rendesen akkor biztos hogy jó lesz. 😀
Azért írom ezt mert ehez a játékhoz tényleg erőmű kell.
Itt gépigényen még senkise írta hogy neki full HD-ban full max beállítások mellett meglenne a min 30 fps.
0
0
0
0
no avatar
Wolpheus írta:
Wolph voltam

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció