Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xXHecsaXx: Codename: Panzers Phase One és Phase Two, Codename: Panzers Cold War, Men of War, Faces of War, Civilization sorozat, Stronghold sorozat, korábbi Anno játékok.
Üdv,valamilyen értelmes stratégiai játék érdekelne,II.Világháború-ig,egyedül a Rome:Total War-t ismerem meg a Company of Heroest 😀
OFF: Én vagyok a paraszt gyerek, aki még nem látott bolti játékot 😃
Spoiler!
Max Payne-hez hasonló játékokat soroljatok már pls (ha van ilyen persze) és el is döcögjön a gépemen
Köszi előre is 😀
Keresek egy játékot nem tudom mi a címe csak azt ,hogy volt egy garázs benne egy kocsi és meg kellett etetni gabonapehellyel vagy valami ilyesmi meg fogat mosni neki. És ha elindultam a kocsival az út közepén mindig ott volt egy tehén és dudálni kellett neki, hogy arrébb menjen. Nagyon régi még kiskoromban játszottam vele.
Szükségem volna egy RPG játékra, olyanra amihez van magyarítás.
Lehetőleg ezekenkívül:
Mass Effect 3
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Risen/Risen 2 Dark Waters
Fallout 3
Mass Effect
Witcher, Witcher 2
Lehetőleg ezekenkívül:
Mass Effect 3
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Risen/Risen 2 Dark Waters
Fallout 3
Mass Effect
Witcher, Witcher 2
http://imagerz.com/QE8TWktvAwMBXg4YFgVR
nem inkább erre gondolsz? War of The Roses ez is Mount And Blade készítőinek gyártmánya:
Tudnátok ajánlani vmi elmebeteg vagdalózós játékot ami elfut a gépemen? 😃
Egy játékot keresek. Adventure vagy RPG lehet. Nem emlékszem mi az csak arra emlékszem hogy jó. PC-n nyomtam rajta. Régi. A borítóján egy jobb kézben kardot balban pajzsot tartó lovag van azt hiszem mögötte ég minden.
Ez Mount and Blade Warband lesz 😉
Devil May Cry szerintem egy próbát megér 😀
Synda Rebirth: Bármilyen, csak ne ilyen monoton építgetős legyen 😃 FPS, RPG, MMO bármi jöhet
Postal 2-t néztem ki magamnak még, szerintetek jó játék?
Postal 2 inkább beteg mint jó..macska hangtompító stb.😆
Wowozz ha érdekel MMO, azzal elleszel egy darabig.😃
Nálam ennyi, ami nincs meg szedd le.😆
Eddig ezek vannak fent:
Synda Rebirth: Bármilyen, csak ne ilyen monoton építgetős legyen 😃 FPS, RPG, MMO bármi jöhet
Postal 2 inkább beteg mint jó..macska hangtompító stb.😆
Wowozz ha érdekel MMO, azzal elleszel egy darabig.😃
(P4 3,06 helyett vissza raktam bele a 2.8ast, mert nem tudom miért gyorsabbnak tűnik 😆😉
Már kijátszottam :S valami olyan kellene amit még nem toltam
Milyen stílus érdekel ?
Valami jó gamet tudtok ami elmegy ezen a konfigon?
Intel Pentium 4 3,06Ghz
1,5GB ram
Radeon 9600XT
Half Life 2
Intel Pentium 4 3,06Ghz
1,5GB ram
Radeon 9600XT
Manhunt 1,2
Suffering
Srácok tudnátok ajánlani valami jó gamet mert unatkozok valami jó fps-es vagy kalandos rpg mmo is jöhet csak vmi jó legyen pls 😃😃
Borderlandset próbáltad már? Szerintem nagyon jó, és nagy valószínűséggel elnyeri a tetszésedet. FPS is és RPG is 😀
Fallout 3
Dragon Age Origins
The Witcher
Mount & Blade
Srácok tudnátok ajánlani valami jó gamet mert unatkozok valami jó fps-es vagy kalandos rpg mmo is jöhet csak vmi jó legyen pls 😃😃
Borderlandset próbáltad már? Szerintem nagyon jó, és nagy valószínűséggel elnyeri a tetszésedet. FPS is és RPG is 😀
Hitman Contracts (3)
Hitman Blood Money (4)
Hitman Absolution (5) Ez utóbbi nem rég jött ki gyönyörű grafikával és a halottak alapján sokaknak nagyon nagyon tetszett.
Batman : Arkham Asylum
Batman : Arkham City ( bár gondolom ezeket ismered)
És Nem utolsó sorban a legerősebb motorral rendelkező játék amiben ugyan nem mindig kell de lehet lopakodni (sőt ajánlott és nagy a bejárható terület)
az a Crysis 1-2-3+ Warhead ( Crysis 1 Kiegje)
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan játékot ajánlani, ami LAN-ban játszható és nem kell neki nagy hardver?
Half life, cod1, cod2, quake3, unreal tournaments.....
Tudtok nekem olyan játékot ajánlani, ami LAN-ban játszható és nem kell neki nagy hardver?
RPG,TPS,FPS,Horror,Akció,Kaland mind jöhet csak ne legyen unalmas 😃
Gépem :
256mb Intel GMA 4500m 640 mhz gpu órajellel
2.2 Ghz Dualcore
meg 3 giga ram
Minél többet ha lehet Előre is kHÖszi 😃
hmmm nem rossz lehet h majd leszedem.köszi szépen!😀
DCman nankacu szólok előre crack nincs hozzá szal nem tudtok vele játszani 😃 tudtommal még nem adtak ki hozzá cracket a csapatok 😃
Tévedés, 1 hónapja kijött a játszható verzió.😉
melyek a legjobb olyan játékok ahol lehet coopozni?😃
Borderlands 1-2
Rainbow Six Vegas 1-2
Minecraft 😆
Ha meg szereted a horrort:
Cry of Fear
Doom 3 opencoop
Afraid of Monsters: Directors Cut coop
Ugyan elég túlzás amit mondanak róla de azért itt a roszz kritika róla :
hmmm nem rossz lehet h majd leszedem.köszi szépen!😀
DCman nankacu szólok előre crack nincs hozzá szal nem tudtok vele játszani 😃 tudtommal még nem adtak ki hozzá cracket a csapatok 😃
De ezt itt tudod megnézni :
https://gepigeny.hu/top.php
Synda: ezt hogy csináltad pár nappal ezelőtt még az én hszm volt előbb 😃 😆 vagy csak vak vagyok ?😊
Mondjátok meg nekem pls, hogy mi annak a játéknak a neve, ami a történelem legnagyobb gépigényét igényli és valójában is.
Nem csak papíron. Mert akkor megnézném kb hány fps-el futna, mivel haver vett egy majdnem ugyanolyan gépet mint amilyet akarok, és ha nem fut elég jól akkor változtatok 😀 KÖSZI!!!!!!!!
Wolph voltam
NA DE PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crysis 3 full max beállításokkal 1080p-ben 1-2-dik pálya ha fut rendesen akkor biztos hogy jó lesz. 😀
Azért írom ezt mert ehez a játékhoz tényleg erőmű kell.
Itt gépigényen még senkise írta hogy neki full HD-ban full max beállítások mellett meglenne a min 30 fps.
Metro 2033 erősebb hardvert kér.😉
Mondjátok meg nekem pls, hogy mi annak a játéknak a neve, ami a történelem legnagyobb gépigényét igényli és valójában is.
Nem csak papíron. Mert akkor megnézném kb hány fps-el futna, mivel haver vett egy majdnem ugyanolyan gépet mint amilyet akarok, és ha nem fut elég jól akkor változtatok 😀 KÖSZI!!!!!!!!
Wolph voltam
Crysis 3 full max beállításokkal 1080p-ben 1-2-dik pálya ha fut rendesen akkor biztos hogy jó lesz. 😀
Azért írom ezt mert ehez a játékhoz tényleg erőmű kell.
Itt gépigényen még senkise írta hogy neki full HD-ban full max beállítások mellett meglenne a min 30 fps.
Wolph voltam