Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szalamispizza avatar
nem az :SS először egy szobába vagyunk, és a fegyverünk egy szerszámíj ennyire emlékszem még.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
chrono02 írta:
Savaxel írta:
fejlesztőre nem emlékszem, de kb 2000-2005 között jelenhetett meg kb

Szerintem megvan hogy mire gondolsz de a címét én se tudom. Nekem arról amit írtál az a játék jut eszembe ahol azokkal a régi zöld műanyag katonákkal mész. Lehet hogy mégse ugyan arra gondolunk, de nekem ez ugrik be egyből.

Army Men:Sarge Heroes?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Savaxel írta:

Szerintem megvan hogy mire gondolsz de a címét én se tudom. Nekem arról amit írtál az a játék jut eszembe ahol azokkal a régi zöld műanyag katonákkal mész. Lehet hogy mégse ugyan arra gondolunk, de nekem ez ugrik be egyből.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
megaone6 írta:
Borderlands 1-2 is pörgős, ha egy jó kis harc közepében vagy.

Akár az is lehet. Nekem hirtelen CoD jutott eszembe, de Borderlands se rossz választás, és az még jobb is mint CoD

Savaxel írta:
egy játéknak szeretném megtudni a címét. csak az első pályára emlékszem, de az olyan volt, hogy egy kis játék katonával megyünk és van benne játék számszeríj, ilyen más játék figurákat kellet lelőni benne.. kb ennyire emlékszem belőle.

Fejlesztő, megjelenési év meg hasonlókra nem emlékszel? Akkor könnyebben be lehetne határolni.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
egy játéknak szeretném megtudni a címét. csak az első pályára emlékszem, de az olyan volt, hogy egy kis játék katonával megyünk és van benne játék számszeríj, ilyen más játék figurákat kellet lelőni benne.. kb ennyire emlékszem belőle.
0
0
0
0
megaone6 avatar
Borderlands 1-2 is pörgős, ha egy jó kis harc közepében vagy.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
telac4 írta:
nekem valami pörgős fps kéne

pl CoD franchise
0
0
0
0
no avatar
nekem valami pörgős fps kéne
0
0
0
0
susguy avatar
Frayal írta:
Valaki tud ajánlani lanpartihoz játékokat?

Borderlands 2, Minecraft, Starcraft II, Left 4 Dead 2, Desperate Gods, Torchlight II, The Ship, Serious Sam akárhányadik része, Garry's Mod, Artemis, Magicka.
Most csak ennyi jutott eszembe, ezen kívül biztos van még egy raklap játék amikkel el lehet szórakozni lanpartykon.
0
0
0
0
no avatar
köszi, de valami újabbat játsznanánk
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud ajánlani lanpartihoz játékokat?
0
0
0
0
Bicike avatar
sunray20: A Witcherek és a Dragon Age Origins az nagyon jó+ Mount & Blade.
0
0
0
0
Tarondor avatar
sunray20
Én a Witcher játékokat ajánlom (a kedvenceim), a Dragon Age 1-2 is sokáig lekötött és még a KOTOR 1-2 (Knights of The Old Republic). Ez a három játéksorozat a kedvencem. Remélem te is élvezni fogod 😉
0
0
0
0
no avatar
norbertsolider írta:
Próbáltam már , nem nagyon jött be

Diabló 3...igaz meg kell venni, de szerintem megéri, sokak szerint 2 forintot sem ér, bár ők valószínű 12 évesek xart sem értenek a Diablóhoz ! 😶 😆
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Próbáltam már , nem nagyon jött be
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Nekem valami jó mmo játék kellene , ai leköt , mert most szinte minden játékot unok... :S

Ezeket ismerem: DCU online , Aion , Tera , Wow , SWTOR , War Thunder , Wot
0
0
0
0
alex13 avatar
Spartan117 írta:
Könyörgöm! Valaki valami jót és TÉNYLEG jó játékot mondjon már aminek egy közepes gépigénye van.

Fable: Lost Chapters
Prototype 1
Amnesia: The Dark Despent
AC 1-2 meg ami még megy
Blur
Dark Sector
Darksiders
Dead Island
Devil May Cry 4
Hitman 1-2-3-4
Just Cause 1
James Cameron's Avatar: The Game
Max Payne 2 (ez régebbi)
Mini Ninjas
Overlord 1-2
Prince Of Persia 1-2-3-4 és a Forgotten Sands
Pure
Naild
Spore
Spider-Man: Shattered Dimensions
Test Drive Unlimited
Torchlight 1-2
Two Worlds 2
Warp
0
0
0
0
alex13 avatar
gamer1239811 írta:
miért van az hogy sok játéknak azt irja hogy 100 százalékban fut a gépemen aztán valami error izét mindig eléhoz??

Legnagyobb eséllyel csak DirectX hiánya miatt... rakj fel DirectX-et 😀
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Spartan117:

Oblivion
Fallout 3/new vegas.

ezek röhögve elfutnak a gépeden, és nagyon jók is 😃
0
0
0
0
no avatar
Könyörgöm! Valaki valami jót és TÉNYLEG jó játékot mondjon már aminek egy közepes gépigénye van.
0
0
0
0
no avatar
miért van az hogy sok játéknak azt irja hogy 100 százalékban fut a gépemen aztán valami error izét mindig eléhoz??
0
0
0
0
alex13 avatar
sizz írta:
alex13 írta:
Sim City-hez hasonló jó grafikával?

Anno 2070

Köszi, azt am ismerem, valami más?
0
0
0
0
sizzpreme avatar
alex13 írta:

Anno 2070
0
0
0
0
alex13 avatar
0
0
0
0
GodSie avatar
Szevasztok ki tudna nekem ajánlani egy olyan játékot mint PL : Rise and Fall,Mount and Blade :warband, Kingdom Under fire 2😀
Ilyenek érdekelnek aki tud írja meg pls 😀
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Azon kívül valami? azt már ismerem, én valami történettel rendelkezőre gondoltam, és akcióra. az 1942 ott újjáéledős map-ok voltak ugye?
0
0
0
0
no avatar
Tucsok2008 írta:
Halió mindenki, valaki tud olyan világháborús játékot mondani ahol a nácikkal lehet lenni?

Unom már a szövetségeseket meg az amcsikat főleg.

Szívesen játszanék már a gonosz oldalon is, szimpatikusabbak is, nem azért amit tettek hanem mert ahogy kinéztek 😀

Battlefield 1942. Én mindig a nácikkal voltam.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Halió mindenki, valaki tud olyan világháborús játékot mondani ahol a nácikkal lehet lenni?

Unom már a szövetségeseket meg az amcsikat főleg.

Szívesen játszanék már a gonosz oldalon is, szimpatikusabbak is, nem azért amit tettek hanem mert ahogy kinéztek 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A New Vegas nálam rendben működött 64 bites rendszer alatt. Bugosnak bugos, de nem dobál ki. Érdemes frissítéseket pakolni rá.
0
0
0
0
sunray20 avatar
A fallout ot is ismerem, ezt elfelejtettem említeni. A new Vegas-al nem játszottam mivel a három áladnóan kidobált... nem szerette a 64 bites rendszert. Ha a New Vegas is ilyen akkor azt ki se próbálom. A gothic 3 man már gondolkodtam 😀 meg az elder Scrolls on is. Amúgy köszi!
0
0
0
0
susguy avatar
sunray20:
Elder Scrolls széria, Fallout széria (3 és New Vegas), Mass Effect trilógia.
Én személy szerint a Fallout: New Vegas-t ajánlanom a legszívesebben, a hangulatot nagyon jól eltalálták benne, egyik (ha-nem-a) legjobb RPG, és FPS-nek sem utolsó, sőt, nagyon jó combat system-e van (lehet váltogatni TPS és FPS nézett között, ha már így szóba hoztad 😀😉
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
sunray20:
A Gothic 3 az jó lesz neked. Régi, de nagyon jó. pl. fegyvert kovácsolhatsz, megélezheted, varázsolhatsz, és egy bazi nagy területet bejárhatsz!
0
0
0
0
sunray20 avatar
Egy RPG játékot szeretnék ( Fable val játszottam ahhoz hasonlott) FPS/TPS nézetbe ( ha TPS olyan legyen mint a fable és ne mondjuk olyan mint a Diablo) köszönöm. 😀
0
0
0
0
komorszabi avatar
Köszi ismerem az rFactort jó is, csak már kezdem megunni😞 Kiváncsi leszek erre a Project Cars-ra.
0
0
0
0
no avatar
komorszabi írta:
Synda Rebirth írta:
komorszabi írta:
Sziasztok, Tudnátok ajánlani PC-re Nascar-os játékot? Lehetőleg minél újabb legyen thx.

Grid 2...
Várj még rá 2 hetet.😆

Indycar is lex benne.😜

Hát köszi, de nekem szimulátor kellett volna 😀

Nascar szimulátor nincs...rFactor, RBR ezek szimulátorok, többi arcad hulladék.

Project Cars lesz a te játékod, egy probléma hátráltat egy év van a megjelenésig.😢
0
0
0
0
komorszabi avatar
Synda Rebirth írta:
komorszabi írta:
Sziasztok, Tudnátok ajánlani PC-re Nascar-os játékot? Lehetőleg minél újabb legyen thx.

Grid 2...
Várj még rá 2 hetet.😆

Indycar is lex benne.😜

Hát köszi, de nekem szimulátor kellett volna 😀
0
0
0
0
no avatar
komorszabi írta:

Grid 2...
Várj még rá 2 hetet.😆

Indycar is lex benne.😜
0
0
0
0
komorszabi avatar
0
0
0
0
xXHELLERXx avatar
hali! valaki tud sandbox féle zombis játékot? (a dead island-on kívül)
előre is köszi.
0
0
0
0
no avatar
Kéne egy multiplayeres csokentett vermennyiseggel amit tudjon, hogy linuxon vagy wine programmal menjen Elore koszonon
0
0
0
0
berci96 avatar
sziasztok tudnátok nekem valami hack'n'slash játokot ami nem devil may cry és nem prince of persia vagy valami jó kis mászkálós TPS-t nem baj ha régebbi de ne legyen túlságosan új se mert az már lehet nemfutna a gépemen köszi előre is
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziaztok!

Ajánlatok nekem autós játékokat?Ne legyen NFS!Köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
Kéne egy multiplayeres csokentett vermennyiseggel amit tudjon, hogy linuxon vagy wine programmal menjen Elore koszonon
0
0
0
0
szalamispizza avatar
fallout 3, fallout new vagas
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció