Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HyperxPlus Nem hinném,hogy akkora lenne a különbsége.
Majd +ramot és tápot is kicseréli és procit legkésőbbre.
Monitorja max felbontása 1600x900-as.
Ismerősöm videokártyát akar venni,de a táp akadályozza ebben a gépében Spire 420 vagy 450W-os tápja van benne.
2 kártya közül vaciálunk az egyik Geforce 750 Ti(ezt biztosan kitudja hajtani) a másik AMD 270.
Gépadatai.
AMD Athlon 455 3,3Ghz
4GB ram
Jelenlegi AMD HD 5450 vga
500GB HDD
És valami Gigabyte amit kezelo az FX procikat is.
Elsőnek kiinduló pontja lenne a vga csere max 50k-ért.
AMD Radeon HD7870 (2GB)
AMD A8-5600K
8GG RAM
Gigabyte GA-F2A75M-D3H
Intel Core i3-4170 3.7ghz
Kingston 8GB DDR3 1600MHz
Szerintetek milyen vga illene hozzá 40-50k-ig ami elbír a játékokkal pár évig?
olyasmit írtak, hogy DX12vel SLInél a VRAM is össze fog adódni, ha így lesz akkor szerintem nem éri meg
Nálam is szép limit van. Majd ha meglesz az új proci pontosan megtudom mondani. 😀
Megyek is tuningolni azt, nem elég az eddigi 1400mhz az alap 1020 helyett 😜
Csak kíváncsi vagyok.
De tuningba hűtésileg eddig nem rossz a gigabyte g1 😀
Egy kis tuning eredmény és még a feszhez nem nyúltam (nem is fogok) játék közben 1516mhz-ig boostol a vga
[LINK]
Én is a kettő között vacilálok én csak FHD ban játszanék
És a mostani 750ti mel is megvagyok elégedve de néztem jópár tesztet
És ott átlagba verte az r9 390 a 970-et
Tehát lehet hogy 390 mellett döntök
De igazából nVidia-t jobban szeretem. Tehát nem tudok egyenlőre dönteni de csak dec kör ül fejlesztek addig majd kitalálom :-)
Nekem is hasonló van (750 Ti), de én gyűjtök 970-re.
Gigabyte gtx 960 g1 gaming és EVGA gtx 960 SuperSC-t nézegettem. Hozza a játékoknál a tűrhető fps-t? És a jelenlegi kártyámhoz képest mekkora előre lépést jelentene?
használtan 40k-ért ezek vannak. gtx 670 | gtx 660 ti| hd 7950 | r9 270x | 7870 sima / XT |
40.000ft-ig szeretném ha segítenétek videókártya vételben.
A gépem adatai:
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória: 2x4 gb DDR3 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3
AZ A VIDEÓKÁRTYA AMI OTT VAN SAJNOS PÁR NAPJA MEGADTA MAGÁT....Fekete fehér csíkok jelennek meg játék közben. :/
Milyen kártyát ajánlotok?
Egy kis segítséget kérnék e mellé a proci mellé milyen vga-t vegyek ami mellett nem nahyon lenne gpu v cpu limit (ez persze megoldhatatlan vmelyik ugy is jelentkezik csak ne legyen nagy a limit).
Intel i7 4790 es prociról lenne szó (nem K-s)
Válaszokat előre is köszönöm. Vga-ra szánt összeg 80-90Ft között és Nvidia kártya.
További szép estét.
Előre is köszönöm a sgitséget.
[LINK]
[LINK]