Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
szilver írta:
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani nekem egy tápegységet ami jó és 600w vagy feletti és az ára sem sok érte(20e alatt).Minnél előbb megakarok szabadulni a mostanitól,mert ez mint hallom maga a halál(HKC).

Előre is köszönöm!

elég 450 is a konfigodnak, ezt másik topicban már írtuk.

XFX Pro 450W vagy 550W
0
0
0
0
szilver avatar
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani nekem egy tápegységet ami jó és 600w vagy feletti és az ára sem sok érte(20e alatt).Minnél előbb megakarok szabadulni a mostanitól,mert ez mint hallom maga a halál(HKC).

Előre is köszönöm!
0
0
0
0
unknown user avatar
Loltv írta:
mar harom evig a regi gepem be szolgat most vettem uj gepet es vettem bele egy nagyobb tapott ez a marka olcso de jo mivel nem KOZISMERT!!!
Mondom GEMERgepemet siman melegedes nelkul viszi meg ebben a pokoli hosegben is!!!!!!

először tanulj meg helyesen írni, aztán ajánlgassad a sz*rt.
0
0
0
0
niteforce avatar
Loltv írta:
mar harom evig a regi gepem be szolgat most vettem uj gepet es vettem bele egy nagyobb tapott ez a marka olcso de jo mivel nem KOZISMERT!!!
Mondom GEMERgepemet siman melegedes nelkul viszi meg ebben a pokoli hosegben is!!!!!!

Tudod kit hülyítsél itt is, ajánlod a szart, mert neked is az van, és a "gemer" gépedet viszi... Bár megadni már nem adod meg a gépedet, de biztos neked van a legjobb.
Ha már teljesen hülye vagy ehhez, legalább ne vezess félre másokat. Aki itt segítséget kér, valószínűleg nem ért hozzá, és elhiszi amit itt írnak.
Maradj csöndbe inkább!
0
0
0
0
Loltv avatar
0
0
0
0
Sanchez avatar
Loltv írta:
szarjatok bele az osszes tapba mikor itt a BLUYBERY 500w 700ft
olcso viszont nagyon jo gemer gepekre is!!!

Egy ideig biztos jó, utána már csak a tápot nézheted. 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Loltv írta:

az nem egy szappan? 😊
[LINK]
0
0
0
0
molfer98 avatar
A fujitsu tápom elvileg delta táp és azért kérdezném hogy meddig bírná a húzást meg elbírna e még egy hd 4870-et??
0
0
0
0
Loltv avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
almos írta:
molfer98 írta:
A delta tápokról mi a véleményetek?

Nem ajánlatos.
Mert? Chieftec GPS szériában is ez van.
0
0
0
0
almos avatar
molfer98 írta:

Nem ajánlatos.
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Bershka avatar
unknown user írta:
Bershka írta:
Vettem egy 500w-os chieftec iarena tápot és a 20/24 pin-es atx csatlakozójából hiányzik egy kábel. Ez gyártó hiba vagy ennek így kell lennie?

Hát én nem vettem volna a helyedbe iArena-t. A legrosszabb Chieftec

Az egyik haveromnak is ilyen van, egyenlőre tökéletesen működik neki, ha meg elkezd *** akkor kicserélem. Niteforce, köszi 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Bershka írta:
Vettem egy 500w-os chieftec iarena tápot és a 20/24 pin-es atx csatlakozójából hiányzik egy kábel. Ez gyártó hiba vagy ennek így kell lennie?

Mindegyiknek hiányzik egy, így kell lennie
0
0
0
0
unknown user avatar
Bershka írta:

Hát én nem vettem volna a helyedbe iArena-t. A legrosszabb Chieftec
0
0
0
0
Bershka avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Dani46 írta:
nembaj hogy nem márkás 500w ból kb mennyit tudhat?300w?mennyit enne ez a gép?

az 500ból kb 550et tud, csak ahhoz hogy az 500at leadja a márkáshoz képest jóval több áramot kell a stekkerből felvennie...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Bpcsi elírtam tényleg 125W a max tdp. De ettől függetlenül az 500W-os CTG 500, és a HEXA 500 még mindig jó vétel lenne a számodra, ha a hosszú távban gondolkodunk.
0
0
0
0
Dani46 avatar
és akkor mi a gyártó által írt max fogyasztás 965 procinál van 125w meg 140 es?vagy azt nagyon extrém esetbe érné el?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A ptoc max tdp 95W, a kártyáé szintén 95W. a maradék meg kb. 50W. Persze ez 100%-os leterhelésnél, játék közben közel se enne ennyit a gép. egy minőségi 350W-os elég lenne ehhez tuning nélkül, viszont akkor a későbbiekben nem tudnál komly fejlesztést csinálni, s tuningolni sem tudnál nagyon.

Egy Chieftec CTG 500-zal, vagy egy FSP Hexa 500-zal azért járnál jól, mert minőségiek, ha fejleszteni akarod a gépet, akkor a táp nem lesz akadály, s tuningolni is tudnál.
0
0
0
0
Dani46 avatar
nembaj hogy nem márkás 500w ból kb mennyit tudhat?300w?mennyit enne ez a gép?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Dani46 írta:
AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz
Gigabyte 970A-DS3 alaplap
bfg geforce 9600 gt
mekkora táp kellene?mostani gépembe van egy 500-as nem vmi márkás de eléglenne ehez a géphez is?

bőven...
0
0
0
0
Dani46 avatar
AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz
Gigabyte 970A-DS3 alaplap
bfg geforce 9600 gt
mekkora táp kellene?mostani gépembe van egy 500-as nem vmi márkás de eléglenne ehez a géphez is?
0
0
0
0
niteforce avatar
sykes írta:
a cooler master tápok milyenek? és egy 500 wattos mire elég?

Vannak jobbak és rosszak.
500 watt szinte minden egykártyás rendszerhez elég még tuninggal is.
0
0
0
0
getcarter avatar
a cooler master tápok milyenek? és egy 500 wattos mire elég?
0
0
0
0
niteforce avatar
Szoszo írta:
niteforce írta:
Chieftec CTG-400W
ez viszonylag olcsó

És ez bírná a konfigom? Egyelőre tuning nélkül, aztán majd a későbbiekben úgyis kell egy erősebb táp és a tuning 😀

bírná, nekem is kb ilyen van ilyen tápon.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Chieftec CTG-400W
ez viszonylag olcsó

És ez bírná a konfigom? Egyelőre tuning nélkül, aztán majd a későbbiekben úgyis kell egy erősebb táp és a tuning 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Chieftec CTG-400W
ez viszonylag olcsó
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Szoszo írta:
Gigabyte SUPERB 460W tápról véleményetek? Állítólag egy FSP táp, csak Gigabyte matricával.

Elég vacak, sok róla a negatív vélemény az FSP belső ellenére. Amúgy csak 400W-os, a 460 a maximum amit le tud adni.

Mit ajánlasz akkor helyette egy alsótápos házba?
0
0
0
0
niteforce avatar
Szoszo írta:
Gigabyte SUPERB 460W tápról véleményetek? Állítólag egy FSP táp, csak Gigabyte matricával.

Elég vacak, sok róla a negatív vélemény az FSP belső ellenére. Amúgy csak 400W-os, a 460 a maximum amit le tud adni.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
XFX Pro 850W
ez rengeteg mindenre jó. És a hardverek fogyasztása egyre csökken
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok
Szeretnék valami komolyabb tápegységet venni, max. 30-ezerért. Videokártya van tervbe véve egy nagyobb és ehez mérve kellene, hogy még egy jó ideig ne kelljen cserélnem tápot. Fontos szempont, hogy csendes legyen.
Köszönöm előre is.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
650-es azért is jó választás mert marad benne egy kis tartalék is így nem melegszik és az is köztudott hogy a tápegységeknek 20%-os terhelés alatt ás 90% felett a legrosszabb a hatásfoka.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Tehát a 2db 6850-es konfighoz elég egy minőségi 650W-os tápegység. Ezek a kártyák nem esznek sokat, ezért elég nekik ekkora tápegység.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Oda valóban nem kell 850W-os táp. Egy minőségi 650-es is elég persze. De ha a későbbiekben fejlesztenél, s vennél újabb két kártyát aminek magasabb a fogyasztása, akkor jól jöhet a + erő.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ahhoz bőven elég egy 600Wattos is, sőt...

De ha van pénz akkor tényleg érdemes a nagyobbat venni, én mindig a legkisebb tápot veszem ami még kényelmesen viszi a vasat 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
2db hd6850-re gondoltam 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Attól függ, hogy milyen két kártyához. Pl. 2 db 480-hoz, vagy 580-hoz mindenképpen kell az előbb említett táp (XFX 850). "2 db kevesebb fogyasztásúból pedig kisebb is elég pl. egy minőségi 750W.

niteforce: De ha később kártyákat cserél, s valami komolyabb fogyasztásút akar, akkor bajban lesz. Ráadásul a tuninghoz is kell kis + kraft. Főleg, hogy 2 kártya is szerepet játszik az oc-ban.
0
0
0
0
rafferd avatar
Superlompos:2kártyához mekkora kéne? 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
XFX 850W. Ez 30k alatt van.
0
0
0
0
bendeguz avatar
pls ajánljatok az előbb leirt konfighoz egy jó tápot max 32000Ft pls
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
rafferd írta:
Köszönöm!
Én is 500asban gondolkodtam, mert később tervezek mellé még egy hd6850-et, csak ahhoz kell másik alaplap is :/

2 kártyához viszont karcsú lesz az 500W-os táp, főleg ha tuning is játszik.
0
0
0
0
bendeguz avatar
hali egy corsair gaming series 700w kihajtana egy i5 2500K + 16GB ramot + egy gtx 560 ti SLI-t előre is köszi és ha nem ajánljatok egy olyat ami kihajtaná ezt a konfigot corsair vagy fsp legyen max 28000Ft-ért
0
0
0
0
rafferd avatar
Köszönöm!
Én is 500asban gondolkodtam, mert később tervezek mellé még egy hd6850-et, csak ahhoz kell másik alaplap is :/
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
rafferd írta:
Üdv!

AMD Phenom II x4 970
kingmax 1333mhz ddr3 2gb+4gb
Gigabyte GA-880GM-D2H
Sapphire HD6850

ehhez milyen tápot vegyek? 😀 (ha lehet feketét^^ )

FSP Hexa 500W
CTG-500-80P
FSP500-60APN 85+
stb..
Leginkább a 2db Pic-e csatlakozó miatt érdemes ekkorát venni meg később sem jön rosszul ha fejleszteni akarsz...
0
0
0
0
rafferd avatar
Üdv!

AMD Phenom II x4 970
kingmax 1333mhz ddr3 2gb+4gb
Gigabyte GA-880GM-D2H
Sapphire HD6850

ehhez milyen tápot vegyek? 😀 (ha lehet feketét^^ )
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció