Tudnátok ajánlani nekem egy tápegységet ami jó és 600w vagy feletti és az ára sem sok érte(20e alatt).Minnél előbb megakarok szabadulni a mostanitól,mert ez mint hallom maga a halál(HKC).
Előre is köszönöm!
elég 450 is a konfigodnak, ezt másik topicban már írtuk.
Tudnátok ajánlani nekem egy tápegységet ami jó és 600w vagy feletti és az ára sem sok érte(20e alatt).Minnél előbb megakarok szabadulni a mostanitól,mert ez mint hallom maga a halál(HKC).
Loltv írta:
mar harom evig a regi gepem be szolgat most vettem uj gepet es vettem bele egy nagyobb tapott ez a marka olcso de jo mivel nem KOZISMERT!!!
Mondom GEMERgepemet siman melegedes nelkul viszi meg ebben a pokoli hosegben is!!!!!!
először tanulj meg helyesen írni, aztán ajánlgassad a sz*rt.
Loltv írta:
mar harom evig a regi gepem be szolgat most vettem uj gepet es vettem bele egy nagyobb tapott ez a marka olcso de jo mivel nem KOZISMERT!!!
Mondom GEMERgepemet siman melegedes nelkul viszi meg ebben a pokoli hosegben is!!!!!!
Tudod kit hülyítsél itt is, ajánlod a szart, mert neked is az van, és a "gemer" gépedet viszi... Bár megadni már nem adod meg a gépedet, de biztos neked van a legjobb.
Ha már teljesen hülye vagy ehhez, legalább ne vezess félre másokat. Aki itt segítséget kér, valószínűleg nem ért hozzá, és elhiszi amit itt írnak.
Maradj csöndbe inkább!
Bershka írta:
Vettem egy 500w-os chieftec iarena tápot és a 20/24 pin-es atx csatlakozójából hiányzik egy kábel. Ez gyártó hiba vagy ennek így kell lennie?
Hát én nem vettem volna a helyedbe iArena-t. A legrosszabb Chieftec
Az egyik haveromnak is ilyen van, egyenlőre tökéletesen működik neki, ha meg elkezd *** akkor kicserélem. Niteforce, köszi 😀
Bershka írta:
Vettem egy 500w-os chieftec iarena tápot és a 20/24 pin-es atx csatlakozójából hiányzik egy kábel. Ez gyártó hiba vagy ennek így kell lennie?
Bershka írta:
Bpcsi elírtam tényleg 125W a max tdp. De ettől függetlenül az 500W-os CTG 500, és a HEXA 500 még mindig jó vétel lenne a számodra, ha a hosszú távban gondolkodunk.
A ptoc max tdp 95W, a kártyáé szintén 95W. a maradék meg kb. 50W. Persze ez 100%-os leterhelésnél, játék közben közel se enne ennyit a gép. egy minőségi 350W-os elég lenne ehhez tuning nélkül, viszont akkor a későbbiekben nem tudnál komly fejlesztést csinálni, s tuningolni sem tudnál nagyon.
Egy Chieftec CTG 500-zal, vagy egy FSP Hexa 500-zal azért járnál jól, mert minőségiek, ha fejleszteni akarod a gépet, akkor a táp nem lesz akadály, s tuningolni is tudnál.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz
Gigabyte 970A-DS3 alaplap
bfg geforce 9600 gt
mekkora táp kellene?mostani gépembe van egy 500-as nem vmi márkás de eléglenne ehez a géphez is?
Sziasztok
Szeretnék valami komolyabb tápegységet venni, max. 30-ezerért. Videokártya van tervbe véve egy nagyobb és ehez mérve kellene, hogy még egy jó ideig ne kelljen cserélnem tápot. Fontos szempont, hogy csendes legyen.
Köszönöm előre is.
650-es azért is jó választás mert marad benne egy kis tartalék is így nem melegszik és az is köztudott hogy a tápegységeknek 20%-os terhelés alatt ás 90% felett a legrosszabb a hatásfoka.
Oda valóban nem kell 850W-os táp. Egy minőségi 650-es is elég persze. De ha a későbbiekben fejlesztenél, s vennél újabb két kártyát aminek magasabb a fogyasztása, akkor jól jöhet a + erő.
Attól függ, hogy milyen két kártyához. Pl. 2 db 480-hoz, vagy 580-hoz mindenképpen kell az előbb említett táp (XFX 850). "2 db kevesebb fogyasztásúból pedig kisebb is elég pl. egy minőségi 750W.
niteforce: De ha később kártyákat cserél, s valami komolyabb fogyasztásút akar, akkor bajban lesz. Ráadásul a tuninghoz is kell kis + kraft. Főleg, hogy 2 kártya is szerepet játszik az oc-ban.
hali egy corsair gaming series 700w kihajtana egy i5 2500K + 16GB ramot + egy gtx 560 ti SLI-t előre is köszi és ha nem ajánljatok egy olyat ami kihajtaná ezt a konfigot corsair vagy fsp legyen max 28000Ft-ért
ehhez milyen tápot vegyek? 😀 (ha lehet feketét^^ )
FSP Hexa 500W
CTG-500-80P
FSP500-60APN 85+
stb..
Leginkább a 2db Pic-e csatlakozó miatt érdemes ekkorát venni meg később sem jön rosszul ha fejleszteni akarsz...
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
elég 450 is a konfigodnak, ezt másik topicban már írtuk.
XFX Pro 450W vagy 550W
Előre is köszönöm!
először tanulj meg helyesen írni, aztán ajánlgassad a sz*rt.
Tudod kit hülyítsél itt is, ajánlod a szart, mert neked is az van, és a "gemer" gépedet viszi... Bár megadni már nem adod meg a gépedet, de biztos neked van a legjobb.
Ha már teljesen hülye vagy ehhez, legalább ne vezess félre másokat. Aki itt segítséget kér, valószínűleg nem ért hozzá, és elhiszi amit itt írnak.
Maradj csöndbe inkább!
szarjatok bele az osszes tapba mikor itt a BLUYBERY 500w 700ft
olcso viszont nagyon jo gemer gepekre is!!!
Egy ideig biztos jó, utána már csak a tápot nézheted. 😆
szarjatok bele az osszes tapba mikor itt a BLUYBERY 500w 700ft
az nem egy szappan? 😊
[LINK]
A delta tápokról mi a véleményetek?
Nem ajánlatos.
A delta tápokról mi a véleményetek?
Nem ajánlatos.
Az egyik haveromnak is ilyen van, egyenlőre tökéletesen működik neki, ha meg elkezd *** akkor kicserélem. Niteforce, köszi 😀
Mindegyiknek hiányzik egy, így kell lennie
nembaj hogy nem márkás 500w ból kb mennyit tudhat?300w?mennyit enne ez a gép?
az 500ból kb 550et tud, csak ahhoz hogy az 500at leadja a márkáshoz képest jóval több áramot kell a stekkerből felvennie...
Egy Chieftec CTG 500-zal, vagy egy FSP Hexa 500-zal azért járnál jól, mert minőségiek, ha fejleszteni akarod a gépet, akkor a táp nem lesz akadály, s tuningolni is tudnál.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition
bfg geforce 9600 gt
mekkora táp kellene?mostani gépembe van egy 500-as nem vmi márkás de eléglenne ehez a géphez is?
bőven...
bfg geforce 9600 gt
a cooler master tápok milyenek? és egy 500 wattos mire elég?
Vannak jobbak és rosszak.
500 watt szinte minden egykártyás rendszerhez elég még tuninggal is.
Chieftec CTG-400W
ez viszonylag olcsó
És ez bírná a konfigom? Egyelőre tuning nélkül, aztán majd a későbbiekben úgyis kell egy erősebb táp és a tuning 😀
bírná, nekem is kb ilyen van ilyen tápon.
Chieftec CTG-400W
ez viszonylag olcsó
És ez bírná a konfigom? Egyelőre tuning nélkül, aztán majd a későbbiekben úgyis kell egy erősebb táp és a tuning 😀
ez viszonylag olcsó
Gigabyte SUPERB 460W tápról véleményetek? Állítólag egy FSP táp, csak Gigabyte matricával.
Elég vacak, sok róla a negatív vélemény az FSP belső ellenére. Amúgy csak 400W-os, a 460 a maximum amit le tud adni.
Mit ajánlasz akkor helyette egy alsótápos házba?
Gigabyte SUPERB 460W tápról véleményetek? Állítólag egy FSP táp, csak Gigabyte matricával.
Elég vacak, sok róla a negatív vélemény az FSP belső ellenére. Amúgy csak 400W-os, a 460 a maximum amit le tud adni.
ez rengeteg mindenre jó. És a hardverek fogyasztása egyre csökken
Szeretnék valami komolyabb tápegységet venni, max. 30-ezerért. Videokártya van tervbe véve egy nagyobb és ehez mérve kellene, hogy még egy jó ideig ne kelljen cserélnem tápot. Fontos szempont, hogy csendes legyen.
Köszönöm előre is.
De ha van pénz akkor tényleg érdemes a nagyobbat venni, én mindig a legkisebb tápot veszem ami még kényelmesen viszi a vasat 😃
niteforce: De ha később kártyákat cserél, s valami komolyabb fogyasztásút akar, akkor bajban lesz. Ráadásul a tuninghoz is kell kis + kraft. Főleg, hogy 2 kártya is szerepet játszik az oc-ban.
Köszönöm!
Én is 500asban gondolkodtam, mert később tervezek mellé még egy hd6850-et, csak ahhoz kell másik alaplap is :/
2 kártyához viszont karcsú lesz az 500W-os táp, főleg ha tuning is játszik.
Én is 500asban gondolkodtam, mert később tervezek mellé még egy hd6850-et, csak ahhoz kell másik alaplap is :/
Üdv!
AMD Phenom II x4 970
kingmax 1333mhz ddr3 2gb+4gb
Gigabyte GA-880GM-D2H
Sapphire HD6850
FSP Hexa 500W
CTG-500-80P
FSP500-60APN 85+
stb..
Leginkább a 2db Pic-e csatlakozó miatt érdemes ekkorát venni meg később sem jön rosszul ha fejleszteni akarsz...
AMD Phenom II x4 970
kingmax 1333mhz ddr3 2gb+4gb
Gigabyte GA-880GM-D2H
Sapphire HD6850