Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Camaro SS avatar
jaja FEAR 3 pontosabban F3AR . . az ***jó este full sötétbe headseten. . .😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Talán a F.E.A.R. sorozatot tudom ajánlani.
0
0
0
0
tomy18 avatar
Tudtok vmi igazi sz*ratós FPS túlélőhorrort? Dead Space és társai nem érdekelnek!
0
0
0
0
no avatar
Tudtok valami last of us, i am alive szerű játékot?
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Nem igazán mai,de vér van benne 😆 : Soldier of Fortune.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Sziasztok a mostani időkből valami jó FPS-t rengeteg Fegyverrel!!
0
0
0
0
alex13 avatar
FreddyD:

FUEL
Naild
Pure
0
0
0
0
FreddyD avatar
Hali
Van valami olyan Crossos/Quados játék ami inkább simulátor mintsem arcados?
MX vs. ATV kilőve.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Weloris avatar
Igen azt is kijátszottam már sajna :/ nagyon imádtam 😆
0
0
0
0
alex13 avatar
Weloris: Fable: Lost Chapters
0
0
0
0
Weloris avatar
Sziasztok nem rég jártam itt sajnos megint itt vagyok..😜 RPG-et szeretnék még kérni amik elfutnak csekély vasamon. Gothic, TES, széria kilőve mert lehetőségekhez mérten kivégeztem őket valami ezekhez hasonló középkori varázslós harcolós RPG-t szeretnék ha tudnátok olyat ami fut. 😀 köszönöm szépen.

A masina:
Processzor: AMD Athlon XP 2600+
Memória: Kingston 2GB
Videókártya: nVidia GeForce FX 5200 128MB
DirectX-verzió: DirectX 9
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Sziasztok! Tudnátok ajánlani, valami jó kaland vagy szerepjátékot. Lehetőleg újabbakat, mint a Skyrim, The Witcher 2, mondjuk lehet régebbi is, csak ne ismerjem. 😃 ( tudom, hogy nem lehet a fejembe látni, de pár ötletet kérekszépen azért 😀 )
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Startégiai: Age of Empires, Warcraft, Starcraft, Civilization. Ezek kifejezetten stratégiai. A Penumbra inkább kaland.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
barnav avatar
akció: nekem bejön a hitman absolution, dead space 3 ha te még nem próbáltad őket bár attol is függ kinek milyen az ízlése
"stratégia" penumbra 1-2-3 (és tényleg van köze a stratégiához)
0
0
0
0
ors11 avatar
tudtok ajánlani valami jó akció vagy stratégia játékot?
0
0
0
0
no avatar
Mc MaRcI: Mount and Blade Warband, Half Life 2, Black Mesa, Far Cry 1-2-3, Crysis 1-2,Mass Effect 1-2-3, Utóbbiakból van egy pár kivétel de inkább írtam többet mint kevesebbet hátha...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nekem valami olyasmit tudnátok mondani hogy jó játék legyen rpg vagy fps lehet régi is de grafikailag moddolható ez a legfontosabb szempont pl skyrim
tehát valami olyan kell amit grafikailag lehet moddolni
0
0
0
0
sudosu avatar
Rfactor 1-2
Lehet leszedni modokat is hozzá WTCC-t vagy F1-et ajánlom, ezeket próbáltam. Persze próbálj ki többet is.
0
0
0
0
Ducky avatar
Valami jó autós szimulátorjátékot szeretnék, amihez jó a kormányom: Driving Force GT. 😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
PoPet avatar
Star Trek, Doctor Who játékok.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mass Effect jut eszembe most. StarCraftot is ide sorolhatjuk szerintem.
0
0
0
0
nito avatar
Tudna nekem valaki ajánlani valami jó SCI-FI-s játékot 2009-től régebbit ne mondjatok 😀 😜
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Áh, ha annyival hátrébb lenne leírtam volna ezeket előbb is 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Ja azt hittem ilyen 1-2 oldallal odébb.. 😀 Sorry... 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ezen az oldalon pont. Nrhutas is írt egyet és én is írtam egyet! Név szerint Dead Island és Borderlands!
0
0
0
0
KeXxX avatar
Nem gond, kösz hogy szóltál 😀
Meg, jöhetnek autós játékok is. Amik megvoltak már: összes NFS, Grid-ek, F1 Race Stars/2010, 2011, Split/Second
0
0
0
0
PoPet avatar
Chrono02: Kb hányas oldal? Én nem nagyon találtam.. :/ Pedig nekem is kellene, gépigény talán már mondhatom: nem számít! 😀 Főleg videózásra kellene, 1-2 ismerőssel!
FPS, TPS, mindenféle jöhet! 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Olvass vissza, írtunk párat már, mégegyszer nem írom le ha nem bánod 😀
0
0
0
0
KeXxX avatar
Tört Co-op játékokat amik elindulnak egy (nem tudom hányas szériájú) alaplapi VGA-n. (Megsúgom, nem nekem van az hanem havernak. Emellett, Dual Core proci és 2Gb DDR3-as ramja van)
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Köszi a gyors választ meg is van mivel fogom nyomni😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
The Elder Scrolls, Borderlands, Mass Effect, Dragon Age, Torchlight, Path of Exile (az utolsó kettő diablo stílusú, az utolsó meg kifejezetten online!)
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Sziasztok itt a nyár és rákéne kockulnom valami hosszu játékra én RPG re gondoltam Irnátok nekem ilyeneket(ne csak 1 et) pl diablo félét lehet netes is az a lényeg hogy gyüjtögessünk skillezünk és rá lehessen függni(ez a legfontosabb😃😉
0
0
0
0
edi97 avatar
[LINK]
Killing Floor Magyar működő tört szerver!
Szerintem megér egy próbát 😃
0
0
0
0
Coach avatar
Probáltam már olyanokat. Most kéne valami TPS vagy pl. Pankrációs, vagy valami ilyesmi..
0
0
0
0
gabee97 avatar
Coach:Én úgy hallottam hogy szinte minden játék felismeri,de próbáld ki egy autóssal először 😀
0
0
0
0
Yhea avatar
Köszönöm a válaszokat! 😀
0
0
0
0
Coach avatar
Sziasztok!
Néhány Xbox 360 játékvezérlővel kompatibilis játékokat adhatnátok mert leszeretném tesztelni 😀. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Vagy Borderlands 1 és 2... Azzal is jól el lehet ütni az időt, főleg Co-opban!
0
0
0
0
Yhea avatar
Sziasztok!Unoka testvéremmel keresünk,jó co-op játékot amivel sokáig el lehet ütni az időt,amit már kipróbáltunk: Portal 2,Sniper Elite V2,Boderlands 2,Splinter Cell:conviction. Nem tudom ti ismertek e,hasonló de lehet eltérő is ha nektek tetszett co-op játékot.Köszönöm a válaszokat előre is!
0
0
0
0
krutka avatar
pecyon: Dragon Age: Origins, Dragon Age II, Mass Effect 1-2-3, StarWars Knights of the Old Republic 1-2, Fallout New Vegas, The Elder Scrolls: Oblivion, Fable: The Lost Chapters, Fable 3, The Witcher, The Witcher II Assasin of kings, + még ha bejön a stílus Diablo3 (nincs tört) vagy Torchlight I-II
0
0
0
0
pecyon avatar
sziasztok valami RPG-t nekem is ajánlhatnátok. utoljára amit nagy élvezettel játszottam az a Gothic 1-2-3 + Skyrim volt. Jó volt még a Fallout 3 is. Risen nem fogott meg annyira valamiért. meg az sem árt ha elfut a gépemen persze 😀
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Ghost Recon Future Soldier, Just Cause 2, SW Force Unleashed 2, Dishonored 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
2010-től megjelent akció FPS és TPS játékok jöhetnek!
0
0
0
0
turkish avatar
II. világháborús, online multis fps-re kérnék ajánlásokat, COD2-nél leragadtam, valami újabb? Esetleg a COD2-nek vannak magyar szerverei?
0
0
0
0
susguy avatar
gytomi:
Én is a Fallout és Elder Scrolls részeket ajánlom (inkább az előbbit), és talán még a Borderlands 2-t.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció