Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTX 970 SLI!!! Sorry! 😞
De a GTX 970-es csak nagyon kicsit marad le az AMD mögött.
Jellemző vga hiba és azon belül Sapphire hiba. Engedj rá egy Furmarkot, ha pár másodpercen belül leáll a gép akkor küldheted vissza gariba.
Ebbe mindegy mit teszel akkor is hőkamra marad, cseréld le.
Ebbe a gépházba milyen videokártya férne bele? http://www.asus.com/Chassis/TA8G/
Spoiler!
Na de sikerült rájönnöm,és az volt a gond h kevés a 2 gb vram 😆
Valakinek van tapasztalata az r9 280x hűtésével kapcsolatban? Nagyon vacillálok amd vagy egy nvidia kártya között, de szem előtt tartanám azt is, hogy a hűtésre mennyit kell ráfizetni, ha szükség van rá. Az érdekelne konkrétan hogy elég-e a gyári hűtés?
Gigabyte,Asus GTX780 OC VS Asus R9 290X matrix, Msi R9 290X lightning
Elsősorban az lenne hogy nvidia vagy amd Válaszotokat előre is köszi! És még ha tudnátok hogy melyik márkából lenne jobb megvenni azt is megköszönöm!!
Nemrég cseréltem egy hd6970-re,az lenne a problémám,hiába van a játék magas beállításon,némely textúrák nagyon ocsmányul néznek ki,mint pl a katona a sisakja,meg a föld,de körülötte a gép meg szép,szóval csak néhány elem olyan,utána néztem és nem olyan rossz minőségűnek kellene lennie,valaki tud segíteni,hogy mi lehet a gond??most raktam vissza az 14.12es omega drivert,hátha bétával van gondja,de nem..
Egy amd athlon II x4 640 proci mellé maximum milyen vga-t érdemes venni?
(cpu: 4x3ghz, lvl2 cache: 0,5mb/mag , lvl3 none)
Csak azért, mert próbáltam utána goglizni és egyik oldalon azt írták egy r9 270-en elbír, máshol meg pont az ellenkezőjét...
DX11 5ös shader, termésyetessen nincs több mag és multi gpu, órajel max 1100mhz, memória mérete meg dinamikus 128 és 1700 valamennyi között.
gyuluka01: nem érdemes olyan tápra kötni egy ilyen kaliberű vgat aminek nincs hozzá 6 pines kábelje. Átalakítóval semmi gond nélkül működhet ha a táp tud elegendő áramot szolgáltatni. De maga az a tény hogy nem tettek rá ilyen dugaszt Elég Sokat Elárul Arról Milyen Teljesítmény Leadására Tervezték!!! Ha füstöt érzel nem lesz véletlen.
Jövőhéten veszek laptopot, leginkább "irodai" használatra, de azért van pár játék amit szeretnék a gépre rakni.
Próbáltam kitölteni a gépem adatait, de mivel teljesen amatőr vagyok és integrált videokártya van a masinába, fogalmam sincs, hogy mit kell írnom a bekeretezett részbe.
Intel® Core™ i5-4210U-ról lenne szó.
A Beépitett grafikus processzor: Intel HD Graphics 4400
Akinek nem probléma leírná, hogy mit kell írni a lentebb leírt dolgok mellé, hálás lennék. 😀
Amik a bekeretezett részbe vannak:
Videokártya adatai:
1. Memória mérete
2. GPU órajele
3. Memória órajele
4. GPU magok száma (egy kártyán)
5. DirectX-verzió
6. Multi VGA
Előre is köszönöm a segítségeteket! 😀😉