Internet szolgáltatók
A témacímnek megfelelő hozzászólásokat várunk ide. Kinek milyen nete van, stb.
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Most az a 10KB nem oszt nem szoroz!
Dehogynem! Nem mind 1 hogy +1 perc vagy -1perc 😆
hát az nem jó, sokkal többel kéne mennie 😆
Nem kéne annak mivel a 2Mbit az ottan körül van!
A szolgáltatód nem fog szólni, miért is szólna, neked kell ezeket ellenőrizni!
Hát, hogy ezen miért nem lepődök meg! De most gondoljátok el, mennyi hozzá nem értő ember fizethet még vagyonokat a kis sávszélességért, mert nem tudja, hogy van jobb is!
Vagyis ne, mert így is drága!😆
am csak nálam nincs semmi probléma a T-Home mal?😂 igaz régebben már-már családtagnak számított a szerelő, de router csere óta nem volt még semmi gáz....
Nálunk mindig is tuskó volt a T-home, 8 megabit helyett 2-őt tudtak biztosítani, meg még 1000 dolgot felsorolhatnék, tehát én rühellem az egész céget, úgy ahogy van...
Szerintetek melyik a legjobb szolgáltató? Melyik éri meg a legjobban?
Egyértelműen a digi! De nálunk csak téhóm van meg nánáskábel! Szerintem a nánáskábel rohadt jó igaz fél évente kb 2x van az hogy órákra elmegy meg kb 5x elmegy pár percre 😆
De addig legalább meglehet tanulni!😆
Szerintetek melyik a legjobb szolgáltató? Melyik éri meg a legjobban?
Egyértelműen a digi! De nálunk csak téhóm van meg nánáskábel! Szerintem a nánáskábel rohadt jó igaz fél évente kb 2x van az hogy órákra elmegy meg kb 5x elmegy pár percre 😆
az a baj, hogy nálunk nem megy ilyen gyorsan... ha ilyen gyorsan menne nálunk is, akkor már rég a váltáson gondolkodnék 😀
Nálunk is csak az optikus netek ennyire olcsók, a sima DSL, mikrohullámúk drágák.
Nekem most 2/512-es T-Com-os netem van, de januárban 70/7Mb/s-os Orange Fiber Net-re váltok (most húzzák az opti kábelt az utcánkba)
nah még egy mázlista : D
Figyi, a jelenlegi 2Megás Netemért fizetek havi 19EUR-t s a 70Megás pedig 39ért van, még a hülyének is megéri 😃 Az ár duplázódik a sebesség pedig 35szöröződik!
Nekem most 2/512-es T-Com-os netem van, de januárban 70/7Mb/s-os Orange Fiber Net-re váltok (most húzzák az opti kábelt az utcánkba)
nah még egy mázlista : D
Mert az invitel már t-come legalábbis úgy emlékszem hogy ezt mondta valaki!
ez jó max sebességnek, de a poén az, hogy ők mindig adják a 3,8-at legalább... 3megabites pénzért
kész rémálom... pl 1.5 megás csomagom van 192 kellene töltsek vagyis ott körül erre 114 a max... de ez is csak éjszaka..
De nem tudnak mit csinálni, mert nincs más. Bár már azt hiszem oda is épül ki a t-home!
Sajnos ilyen szempontból előnytelen falun lakni.
Haverom pl ugyan annyit fizet 4 megáért, mint én 25-ért.
Most ugyan ebben a csomagban 4 mega a feltöltési sebesség.
Ahhoz képest, hogy max 640 kb/s-al kellene feltöltenem, nem ritka a stabil 750 kb/s-sem. Szerintem nem rossz!