Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
itt egy teszt hááá nem is gyorsabb nála!
Sexy Girls 78000-rt egyáltalán nem éri meg ha aztveszed hogy 5-10%-al gyorsabb egy HD5870-nél ami 55ezer
Azt a qva! 😆 MSI helyett ASRockot ajánlani, csak gratulálni tudok! 😂
#909: Na egy értelmes ember! 😜
vagyis akkor ezek:
Processzor:i7 2600k 3,4Ghz
Alaplap:Asus P8P67
VGA:Gainward GF GTX560 Ti Phantom 2GB
Ram: ezt még nme tudom pontosan, lehet hogy 4Gb de lehet hogy 6Gb.
köszi a válaszokat, és inkább maradok az Asus P8P67-nél.
Hello.
Nekem is ilyen alaplapra épül a gépem, i5-2500-as procival. Ez az alaplap mATX vagy ATX-es? Milyen VGA-t tennél a gépedbe?
Gainward GF GTX560 Ti Phantom 2GB 256bit DDR5-ra gondoltam.
Az igen. Állat gép lesz ha meglesz főleg azzal a procival😀
Hello.
Nekem is ilyen alaplapra épül a gépem, i5-2500-as procival. Ez az alaplap mATX vagy ATX-es? Milyen VGA-t tennél a gépedbe?
Gainward GF GTX560 Ti Phantom 2GB 256bit DDR5-ra gondoltam.
Hello.
már csak i5-s proci, és lesz egy nagyon jó kis géped!
#909: Na egy értelmes ember! 😜
Inkább MSi-t vagy Gigabyte-ot! 😉
hali én szeretnék majd új alaplapot venni, és azt mondják hogy az Asus elég jó ár/értékű. na szóval én nézegettem neten mindenféle alaplapot és ezt találtam olyannak ami meg is felelne az elvárásaimnak, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Asus P8P67:
Processzor típus: Második Generációs Intel� Core™ i3, i5, i7 processzorok (Sandy Bridge)
Processzor Foglalat: s1155
Chipset: Intel� P67 Express
FSB: QPI; Up to 4.8GT/s
Memória Típus: 4DR3 1600MHz
Max. memória: 32GB
Integrált VGA: Nincs
VGA Memória: Nincs
PCI-Ex16: 2x (CrossFireX)
PCI-Ex1: 2x
PCI: 3x
SATA2: 4x SATA2, 2x SATA3
PATA: Nincs
RAID: 0, 1, 5, 10
Extra Controller: 2x SATA3
VGA csatlakozó: Nincs
USB: 12x USB2.0, 4xUSB3.0
IEEE1394: 2x
AUDIO: 8csatorna HD, ALC892
LAN: 1x Realtek� 8111E Gigabit LAN
Forma: ATX
Technológiák: Dual Intelligent Processors 2 (két intelligens processzor) technológia DIGI+ VRM funkciókkal
MSI-t semikeppen ne vegyel, asrock fele kezdj meg el nezegetni, azok is megerik a penzuket, nalam meg 1 se purcant ki, pedig van ami mar tobb mint 5 eves.
Amit tanacsolok: ASUS ASROCK GIGABYTE
a harom legjobb
ezek kozul valassz
mert most ahogy néztem a Sandi Britges most nagyon megéri venni, mert ahhoz képest elég olcsó és nagy teljesítményűek.
Asus P8P67:
Processzor típus: Második Generációs IntelŸ Core™ i3, i5, i7 processzorok (Sandy Bridge)
Processzor Foglalat: s1155
Chipset: IntelŸ P67 Express
FSB: QPI; Up to 4.8GT/s
Memória Típus: 4DR3 1600MHz
Max. memória: 32GB
Integrált VGA: Nincs
VGA Memória: Nincs
PCI-Ex16: 2x (CrossFireX)
PCI-Ex1: 2x
PCI: 3x
SATA2: 4x SATA2, 2x SATA3
PATA: Nincs
RAID: 0, 1, 5, 10
Extra Controller: 2x SATA3
VGA csatlakozó: Nincs
USB: 12x USB2.0, 4xUSB3.0
IEEE1394: 2x
AUDIO: 8csatorna HD, ALC892
LAN: 1x RealtekŸ 8111E Gigabit LAN
Forma: ATX
Technológiák: Dual Intelligent Processors 2 (két intelligens processzor) technológia DIGI+ VRM funkciókkal
Sziasztok tudom nem ide tartozik de nem tudom hova írjam! A havernak újra akarjuk rakni a gépét de az alaplapjához nem találtunk sehol drivert ha valakinek van ötlete hogy hol találnánk azt megköszönném ! Az alaplapja : acer MCP73VE Válaszokat előre is köszönöm!!
Az alaplaphoz nem kell driver (legalabbis en sose rakok, azt mukodik minden, igaz az integralt hangkarihoz kell, meg az integralt grafikahoz) de pl usbhez vagy ethernethez nem kell.
de ha acer az alaplap, akkor sztem noti,( de aztalihoz sem kell) ugyhogy rakd ujra, es utana az intel a nvidia vagy az amd oldalarol (amelyik gyartotta az integralt grafikat) szedd le a drivert az integralt grafikahoz, ha kell a hangkartyahoz is, de amikor en notit telepitettem ujra, ugy emlekszem az nem kert drivert .
szoval alaplapnak nem kell driver, csak a fontosabb integralt cuccokhoz!
Sziasztok.
Kinéztem egy Asus P8P67-M R3.0 alaplapot.
Specifikáció: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/2374_asus_p8p67-m_r3_0/
Ennyi pénzért tudtok ennél jobbat, vagy ez már elég jó alaplap egy 2500K-s procinak?
Lenne itt egy másik deszka is:
[LINK]
Hasonlítsd össze a két deszka adatait, és döntsd el, hogy mire van, és mire nincs szükséged. Mindegyik másban jó, csak a sima M 7k-val kevesebb.😀
De ha kell a CrossFire, akkor azt vedd, amit te néztél ki.
Remélem csak kicsit lesz off, mert nem találtam az oldalon más alaplapos topikot.
Valaki megnézné hogy az alaplapomba: Gigabyte GA-G41M-Combo tudok-e tenni PCI-e x16 2.0 VGA-t?
Kinéztem egy Asus P8P67-M R3.0 alaplapot.
Specifikáció: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/2374_asus_p8p67-m_r3_0/
Ennyi pénzért tudtok ennél jobbat, vagy ez már elég jó alaplap egy 2500K-s procinak?
Üdv mi a véleménytek erről a lapról: [LINK]
és mennyire lehet cf-re használni?
hát nem is hd6970 cf-re kondoltam, de kisebbeket még kihajt, vagy nem?
hát nemtudom, mennyit hajtana ki max?
A procim belemegy,csak ramot kell cserélnem,de az nemokoz akkora gondot.Inkább az érdekelne,mennyire megbizható alaplap az AsRock?Hibái vannak,ill könnyen elöjöhetnek neki?Nemhiszem h van olyan minöségi mint az ASUS,GIGABYTE vagy az MSI,de remélem ezt csak én gondolom igy.elöre is köszi.
akk tudsz valami "olcsóbb" asus, gigabyte lapot ajánlani crossfirehez, am azért kéne hd5750 crossfire, mivel h most az van, és később vennék még1-et bele....
Inkább add el az 5750-et, és vegyél 1 erősebb kártyát, sokkal jobban jársz.
Melyik a jobb: 1. Asus M4A88TD-V EVO/USB3
2. Gigabyte GA-880GA-UD3H
És jók lennének-e 2 db hd5750 crossfirehez?
Egyik se jó CF-hez(mert a második PCI-E csati csak 4x-es), és az 5750 se valami jó választás a CF-hez. 😀
2. Gigabyte GA-880GA-UD3H
És jók lennének-e 2 db hd5750 crossfirehez?