Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
utahl2 avatar
hellosztok.
Azt kérdezném, hogy mire jó a 3DMark??
Mert van-e értelme leszedni?
0
0
0
0
MoonW avatar
nincs gond belőle ha kettő fut egyszerre, ha nem zabálnak túl sok memóriát
0
0
0
0
tomtiraz avatar
hello.azt szeretném kérdezni hogy a kémprogram keresőknél is probléma a több progi eggyüttes használata/rezidens keresők,ha jóltudom/.nekem a spybot search and destroy és a spyware terminator fut a gépen és mindkettő autón indul.nem zavarják egymást .legalábbis nemtudok róla.maradhat így vagy mint a hegylakóban"csak egy maradhat"?előre is köszönöm!
0
0
0
0
tomtiraz avatar
megoldódott az ikon problémám!néha bele akadt videokba a gép,uninstaláltam a codec packot,tettem fel újat azóta megszüntek a fent emlitett problémák!további jó napot!
0
0
0
0
tomtiraz avatar
köszi most én is átadom a gépet a feleségemnek,hello
0
0
0
0
MoonW avatar
Sajnos nem tudom miért csinálja, de ha valakinek lesz rá ötlete akkor majd leírhatja.
0
0
0
0
tomtiraz avatar
bocsi a késésért ,nem hanem amikor megirom, kiadja alemezt vissza teszem megnyitom akkor,az ie ikon alatt látszik az eredeti mappa széle vagy a winrar ikon széle,pedig nem is iet használok hanem firefoxot
0
0
0
0
MoonW avatar
Természetesen, ha tudok segítek, de most semmi használható nem jut az eszembe...
Szerintem a Neroval lehet valami gond. Ez akkor történik amikor berakod az írási listába?
0
0
0
0
tomtiraz avatar
neroval irom,nem átvátozik hanem rajta van, alatta látszik az eredeti ikon is.másik gépen no problem.a virus irtom eset smart security és nem talál virust!köszi hogy foglalkozol a gondommal
0
0
0
0
MoonW avatar
Hmm, elég fura.... Nero programmal írod a lemezeket? És minden mappa ikonja átváltozik?
Elsőre úgy hangzik mint egy vicces kis vírus.😀
0
0
0
0
tomtiraz avatar
hello mindenkinek!én tipikus felhasználó vagyok,tetszik a pc és game világ,de komolyabb problémák már meghaladják a tudásom.most például azt nem értem miért van az ,hogy ami lemezt irok az én gépem ugy jeleniti meg ,hogy minden mappára és ikonra ráteszi az internet explorer ikonját, elég bosszantó.biztos valami beállitás probléma.gondolom.ha tudtok segitsetek!előre is thank!
0
0
0
0
MoonW avatar
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció