Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
és ha ennyi pénzt kiadok a cuccokra nekem ne jöjjönek olyan szarságokkal hogy nem cserélik ki ha valami nem úgy műkszik ahogy kéne mert abból balhét csinálnék az üzletbe az biztos!
azóta nem csinálja úgyhogy passz
viszont FC4 alatt mikor betöltött a játék elkezdett valami hangot kiadni, és nem a ventik voltak :/ bár másodszorra még nem próbáltam, és más játék alatt nem csinálta
Sajnos a videokartyam megadta magat 4 ev utan (Gtx 480) ezáltal kell vásarolnom egy ujat! Ebben szeretném kérni a hozzáértők segítségét ill. véleményét hogy az adott konfigomhoz amit az adatlapomon meg talaltok egy olyan kartyat talaljunk ami passzol bele. Igazabol a lenyeg az hogy 60-70 ezer Ft lehet maximum halk legyen Es strapabiro. Akinek mondjaban all segiteni nekem az legyen olyan kedves Es tegye meg! Koszonom mindenkinek!
A két főelem fogyasztása az elsőnél 65 + 50 = 115W; míg utóbbinál 125 + 150 = 275W, szóval jelentős a különbség.
Villanyszámlán 1000-2000Ft-t a legrosszabb esetben, de nem valószínű, hogy ennyit dob.
Procival nem érdemes összevetni egy videokártya fogyasztását.
Számot tevően nem kell többet fizetned havonta.
Bár egy olyan kártya egy e5400 mellé elég rossz ötlet, de gondolom úgy sem az e5400 mellé szánnád.
Mivel régen mindenki azt mondta hogy régi gép sokat fogyaszt.
Ezért szeretném megkérdezni szerintetek egy dual core -os sima gép illetve egy mai asus gtx 980 ti között sok a fogyasztási különbség . Mert ezt a kártyát néztem ki magamnak csak valahogy kicsit sok az a 250 w fogyasztás,szerintetek nem?
Ez villanyszámlában sokkal több lehet ,mint a régi dual core-os s gépnél? Tudom furcsa a kérdés,de remélem megértitek. Előre is köszönöm.
(dual core e5400.).
tucanagabor: GTX 970.
A 290x és a 390 között nincs nagy teljesítménykülönbség, de 390 valamivel kevesebbet fogyaszt.
Ha nincs nagy árkülönbség akkor 390
Az r9 390-en egy átnevezett R9 290-en.
Tehát az R9 290x az erősebb.
En is ezen a kettőn gondolkozok r9 290x és r9 390 de még nem döntöttem.Nyers erőben melyik a jobb?
zsivko, EVGA GTX 980 Ti Hybrid szintén vízhűtéses, 730 EUR-ért már van. Amúgy kb. az összes referenciakártyára lehet rakni vízhűtést utólag.
csenke:Egy R9 290-et sztem felesleges lecserélni azokra a vgakra majdnem egy szint velük rádobsz
100/150mhz-t kb erre és ugyanott vagy 😃
Melyik legyen a 4 közül?
MSI R9 290X Gaming 4G
MSI R9 390 Gaming 8G
MSI GTX 970 GAMING 4G
Asus STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
Az lenne a kérdésem, hogy venni szeretnék egy Sapphire r9 380 4gigás vidikarit és egy chieftech 450w-os tápom van. szerintetek ez a táp elfogja vinni hibamentesen a karit?
[LINK]
Szerintem elég jó vétel lene😃
Radeon HD5770