Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Annak az i5-nek pedig elégnek kellene lennie.
Drivert próbáltál már másikat?
Windows 7
Processzorom: Intel QUAD-Core i5-2500k
RAM: 8 GB
Alaplapom: Gigabyte GA-H61M-D2-B3
Tápegységem is igen erős hozzá.
Azt nem hiszem el, hogy ez ennyire gyenge gép lenne például egy Assassin's Creed 4 Black Flaghez vagy Batman Arkham Cityhez, amik akadnak stb. Újabb játékokat inkább ki se merem próbálni már.
Valami segítséget kérhetnék mert kiidegel. Ennyire kidobtam volna a pénzt az ablakon?
fullhdhoz hogy jönnek ide az 1440p tesztek? És szerinted mennyire hihető? 😀
[LINK]
Ugyan ez a proci
GTX 970 mellett
Illetve r9 290 mellett
Szóval más lesz ott a baj szerintem.
FullHD-ba minden egyes játéknál ott lesz nálad a processzorlimit, húzhatod akár világgá is, akkor is ott lesz de egy GTX 680nál is limites lenne.
Már egy i5 igazi előrelépés lenne számodra de ott is előfordulna limit de nem ennyire látványosan, egy i7-nél meg akár 50% teljesítmény növekedést érhetnél el FullHD-ban.
i7 2600K bőven elég lenne számodra, s a következő SLI-hez is. 😀
Sütöttem én is mindenféle 300ft-os kártyát.
Bármilyen hülyén is hangzik nem vicc. Nekem is most ment tönkre a GTX460-asom(kifagyott csíkos/kockás képpel), beraktam a sütőbe 10percre, 220 C-re és már működik is 😃
Természetesen mielőtt berakod a hűtőt, műanyag részeket illetve a hőpasztát le kell szedni.
Most vettem ki a sütőből, és 6perc FurMark után se fagyott ki! 😃
Pl. Crysis 3 alatt az gépigényesebb pályaszakaszokon semmi nem megy 80% fölé de még se viszi ki 60ig a játékot csak 40-50 FPS kürüli értékig.
Egyátalán fullhd-ban ki tudom hajtani teljesen bármilyen játékkal a GTX 690est anélkül, hogy megtelne a vram vagy kevés lenne a proci?
Szintén használtban még ott vannak a 780Ti vagy 780-ak. Ez utóbbiaknál azért írok használtat, mert újonnan nem éri már meg venni őket.
Váltanék amd msi r9 280x - röl nvidiára. Melyik lenne az amelyik tudja azt a szintet vagy jobb. A legközelebbire gondolnék nem egy titan x-re
Köszönöm a segitséget..
Nvidia 980m van benne és pl: A project Cars a játék csak 30%-on használja, a procit max 60%-on ez által nagyon kevés az fps em, néztem videokat és ugyan ezen a gépen maxon megy mindenkinek.
Friss bios és driver van fent, jah és más játékoknál is csinálja egyedül a FarCry 4 et viszi szépen maxon.
Kérlek adjatok tanácsot mert elsírom már magam a méregtől.
ASUS Strix GeForce GTX 970
Szerk.: Azt kiderítettem hogy a TV full screenben 1080/24p-re rakja a játékokat és akad, de windowed módban, mikor rendesen 1080p nem, mi a különbség?
Keresd meg neten a legújabbat mindig.
procejtc cars-t próbáltam ki ma, kicsit meleg lett a gépház, kb mekkora hőmérséklet tartományban dolgozik, dolgozhat ez a vidikari?
Előtte nem volt ekkora karim ami ennyire felment hőfokilag, ezért lehet még csak emiatt szokatlan a nagyobb melegség, ezért kérdezem. Köszi előre is
Én a strix vagy az msi gaming-et ajánlanám. Ezek nyekeregnek a legkevésbé, és a 0 fordulatos venti nagyon jó amikor pl. csak netezel vagy filmezel.