Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok lenne eegy igen amatőr kérdésem.😕
Hogy tudom megnézni h milyen a gép háza?Mert nem találok rjat semit h milyen lene:S
0
0
0
0
no avatar
lehet hogy kékhalál Laci92
0
0
0
0
Laci92 avatar
helló mindenki segitség kéne, problémám h ma már 2X megjelent az a bizonyos kék képernyő és ezt irta ki: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ha valaki tudja h mit jelent ez és mit lehet tenni ellene akk az irja le előre is THX
0
0
0
0
no avatar
csá , hallod itt megint kezd szarakodni a gépem :S amikor inditom be akkor tovább irja ki h üdvözöljük és utánna kidob egy hibát valami WINDOWS nevűt és valami olyan hulyeseg van benne hogy ellenőrizze hogy jól e van irva (valamien fájl) :/ .. és akkor nemtom c windows-ban valami file rossz vagy en nemtom :S de C-n van olyan h DelMe.bat , olyan mint az AUTOEXEC.bat csak ez nemtom h mi akar lenni :S már régebbtől ottvan az a DelMe.bat 😞😞 jah es van itt a gépen automatikus frissitések.. azokat telepítsem ?
0
0
0
0
BiGame avatar
JAH azzal tod kezelni igen!
0
0
0
0
filecsko avatar
elvileg a daemon tools kezeli
0
0
0
0
no avatar
MDF fájlt mivel kell kezelni?
0
0
0
0
BiGame avatar
jah egy szer haverom kiírt egy dvd-t asszem max-sebességen, és vírusos lett, sőt még olyanja is volt, h a vírusírtó volt vírusos😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
de a kaspersky az még arra is jelez ami nem vírus, akarmilyen kemény virust megtalál, és ki is irt😃
0
0
0
0
no avatar
jo nekem most a McAfee 😃 ameddig fog mukodni addig tuti kiraly 😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
a legjobb vírusirtó a kaspersky.
0
0
0
0
no avatar
nah most ujrainstaláltam a McAfee-t most müxik ha nem fog muxeni SHIFT DFELETE ENTER oszt AVG 8.5 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
BiGame14 írta:
én ha nemtok kitörölni vmi, akko kitörlöm a könyvtárát és kész😆

én dettó😃😆
0
0
0
0
BiGame avatar
én ha nemtok kitörölni vmi, akko kitörlöm a könyvtárát és kész😆
0
0
0
0
no avatar
aha ty , csak hogyan tom kitörölni az McAfee-t ?:S csak mert ha rámegyek programok telepitese es torlese-ben h torlés , akkor ezt irja : In order to uninstall McAfee Security Center , you need to uninstall all McAfee Services First..
de mit töröljek ki ?:S a SPAMKILLER-t kéne sztem de nemtalalom programok telepitese es torlese-ben :S pls help !
0
0
0
0
BiGame avatar
szedd le vagy az avast-ot, v az avira antivir-t
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ! nekem az a problémám hogy nemtudok egy jo virusirtot talalni :S most fenn van az McAffe 2006 de nincs meg a Privacy Service .. és igy nem jo a virusirto :S mert jobb also sarokban az M betunek marmint MCAFEE-nak priosnak kellene lenni es itt fekete :S es az van oda irva h VirusScan Professional : Disabled... és en ugy akarom h ne DISABLE-d legyen
0
0
0
0
BiGame avatar
először is ROHADT SOKÁIG TÖLT!!!!!! másodszor versenyben elmosódott az út meg nem látszott csak a tárgyak, pls help!!! am lehet me ez a CloneDVD Platin-van meg azé. ja és nekem is van ez a mentési problem!
0
0
0
0
BiGame avatar
megy a Fuel de van egy kis gondom😢
0
0
0
0
BiGame avatar
csak egy bizonyos game-et oltson le és én KINYÍROM... végre lejött a FUEL!
0
0
0
0
homerun avatar
Hitman írta:
gamer47 írta:
Hogy kell bekapcsolni a gépet?

Ja és a monitorom színes! Az mitől van??

Attól van kedves gamer47, hogy te túl hülye vagy ahhoz, hogy egyáltalán élni tudj! Megnyomod azt a nagy gombot a gépen tudod ami akkora mint az agyad! Ekkor elindul a gép! A monitor azért színes néha mert az a kevés agysejted nem tud fekete-fehérben megjeleníteni semmit! Ezért azt tanácsolom vegyél egy kisebb monitort vagy menj el pszihológúshoz ő talán tudd rajtad segíteni! Remélem segítettem egy akkora ökrön mint te!

A te nagy haverod: Hitman!😉

ez jó volt hitman 😆😆
0
0
0
0
BiGame avatar
de sztem észre se veszi, h leoltjuk 1-szer szólt vissza nekem!
0
0
0
0
BiGame avatar
ez egy BAROM minden játékhoz ír vmi hülye megjegyzést csak, h leoltsa a játékot, nagy volt Hitman:Ð:Ð
0
0
0
0
Ducky avatar
Hogy kell bekapcsolni a gépet???
Úgy hogy bekapcsolod!
:Ð:Ð:Ð:Ð:Ð:Ð:Ð
0
0
0
0
Athesz avatar
Ez fájt! 😆 😆 Mondtam h nagyon vicces fiú 😃
0
0
0
0
no avatar
gamer47 írta:

Attól van kedves gamer47, hogy te túl hülye vagy ahhoz, hogy egyáltalán élni tudj! Megnyomod azt a nagy gombot a gépen tudod ami akkora mint az agyad! Ekkor elindul a gép! A monitor azért színes néha mert az a kevés agysejted nem tud fekete-fehérben megjeleníteni semmit! Ezért azt tanácsolom vegyél egy kisebb monitort vagy menj el pszihológúshoz ő talán tudd rajtad segíteni! Remélem segítettem egy akkora ökrön mint te!

A te nagy haverod: Hitman!😉
0
0
0
0
gillanyi avatar
Kmisi99 írta:
Az im too avi to dvd convertert???
Mert ott rámész az add video files-re és kiválasztod az avi filmed majd ha a gépre akarod menteni a dvd fájlt akkor erre menj [LINK]
Majd rámész a start burnre és a gépre kezdi átkonvertálni az avi videót

Ja és fontos hogy aktiválni kell a programot a programot a help/enter registration code menüpontban
itt a kód
1299-3423-6429-2279-12F0-D4BA-CFD8-684F(kötőjelekkel eggyütt kell)

kösszi😃😃
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Gamer7 írta:
Na letöltöttem ezt a programot konvertáltam is vele 1 DB filmet jó is volt mert lejátszotta de megpróbáltam még egyet konvertálni akkor már ki írt valamit mi lehet a gond MISI remélem tudsz segíteni

Nem tudom mi lehetett a baj. Aktiváltad a programot??
Bocs má mükszik jó minden
nagyon köszönöm!😀
0
0
0
0
roberto888 avatar
gamer47 írta:
nem ezt kérdeztem

Látom vicces gyerek vagy!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Gamer7 írta:
Na letöltöttem ezt a programot konvertáltam is vele 1 DB filmet jó is volt mert lejátszotta de megpróbáltam még egyet konvertálni akkor már ki írt valamit mi lehet a gond MISI remélem tudsz segíteni

Nem tudom mi lehetett a baj. Aktiváltad a programot??
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hát sajnos ez nem sikerült, vagy csak én nem tudom hogy mit nyomjak. De csináltam egy képet. Berakom a cd-t várok egy picit és ez jön elő: http://kepfeltoltes.hu/view/090705/255906778n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Megpróbálhatom. Hátha bejön 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Én ezt úgy csináltam, hogy beraktam a telepítő lemezt és olyankor felajánlja, hogy telepíted, vagy javítod-e a Windowst.
Van a hibaüzenetről képed? Vagy mit ír ki pontosan?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hát a hiányzó fájlokat újra feltelepíti, a hibás fájlokat kijavítja. STB.
Mert mikor múltkor újratelepítettem akkor ott lehetett választani hogy újratelepítem vagy csak javítom. 😕
Azért akarom javítani mert mindig amikor betölt mindent akkor kiír egy hibaüzenetet amiben valamilyen windows/config/csrss (asszem ez a fájl) nem található. És amióta ez van azóta a játákokból kidob, és vannak olyan játékok is amiket el sem indít hanem inkább újraindul helyette. De csak az olyanoknál indul újra amiket úgy kellet felrakni mint a cod 4-et. Kicsomagolni aztán behelyezni a rendszerbe. Az normálisan telepített játékokból csak kidob. A Grid meg el sem indul. 😞😞
0
0
0
0
thug85 avatar
Mit értesz javítás alatt?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehet javítani az XP-t?
Mert múltkor újrafrissítettem csak már elfelejtettem hogy mit kell nyomni indításkor. Azt tudom hogy nem F12-t. 😕
0
0
0
0
Athesz avatar
gamer47 írta:

Vicces fiú vagy...
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kb 2007 től már az összes dvd lejátszó támogatja az avi vagyis a divx xvid formátumot Ja és gamer 7 az im too avi to dvd convertert próbáld ki az előző oldalon írtam róla hogy hogy kell használni
0
0
0
0
no avatar
Na letöltöttem elindítottam jó minden de mikor azt nyomom hogy GO akkor eztt irja ki:Add a job first
Mit csinálok rosszul?
0
0
0
0
Athesz avatar
Hát programmal! De mostanába nem használok ilyet szal csak mondani tudok egyet: AVI2DVD
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
mivel konverálod?és hogyan?
0
0
0
0
Athesz avatar
Üdv Gamer! Az avi formátumokat a DVD-k nem szeretik! Nagyon kevés DVD az amelyik lejátsza! Én ha ilyet töltök le azt átkonvertálom DVD formátumba! 😀
0
0
0
0
BiGame avatar
én amit letöltök iso-ban írom ki, és eddig mennek
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció