Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A terv gépemben lévő alaplapba elfér 2 hd 5770 cf-ben? Csakmert a lap oldalán azt irják hogy a cf-et támogatja de nem tudom hogy elférne-e . Pls help
Azzal nem lenne gond h beleférne e, a probléma az szerintem hogy bár van 2 pci express sín, az egyik csak 4*-es sebességű ami nem igazán lenne elegendő a 2. kártya kihajtására,tehát minimum olyan lap kéne ahol 8*-os sebességű a többi foglalat!
De a legjobb lenne ha vennél 1 erősebb kártyát!
http://www.***.hu/product_info.php/products_id/7792
darkcomp *
[url]http://www.***/webshop/product/_ecs_p67h2_a3_%28v1.0%29/176725[/url]
ipon
Valaki tud nekem olyan alaplapot amibe AGP 8x videokártya fér,
DDR/DDR2 támogatás
és Core 2 duo támogatás
(tudom, hogy nemlesz de azért megkérdem)
ASRock 4CoreDual
DDR/DDR2 támogatás
és Core 2 duo támogatás
(tudom, hogy nemlesz de azért megkérdem)
Akkor seni nem tudja h evga p67 ftw k2 -t hol tudok venni?
Magyarországon sehol. Még hardveraprón sincs. Külföldről kell beszerezni. Keress hozzá embert hardveraprón. Ott szokott lenni ilyen, hogy összegyűjtik a népet, hogy rendeljenek külföldről közös postaköltséggel.
Gigabyte GA-770T-D3L alaplap
ez jó játékra?😃
Jó alaplap, de olyan nincsen hogy egy alaplap jó e játékra! Proci,VGA,Ram-tól függ a játék, az alaplapnak ehhez semmi köze nincsen!
Ez így marhára nem igaz. 😀 Pl: minél jobbak az integrált eszközök, annál jobb lehet játékra(pl hangkártya), minél jobb a tápáramkör, annál stabilabb a rendszer, annál jobb a tuningpotenciál, egy komolyabb gémer deszkán 2-3-4 videokártyát is alkalmazhatsz egyszerre, és persze az sem mindegy, hogy melyiket milyen sávszélen, és még sorolhatnám naphosszakat. ^^ Olcsóbb 1 kártyás rendszereknél viszont még nem igazán lehet gémer lapokról beszélni.
Gigabyte GA-770T-D3L alaplap
ez jó játékra?😃
Jó alaplap, de olyan nincsen hogy egy alaplap jó e játékra! Proci,VGA,Ram-tól függ a játék, az alaplapnak ehhez semmi köze nincsen!
ez jó játékra?😃
1 baj van vele.. integrált Vga.. (első)
Azt meg lehet oldani, hogy rax bele rendes VGA-t és az integrált ne működjön. 😃 Ha ennyire számít az ár, akkor szerintem megveheted.
Tudomásom szerint csak külföldi rendeléssel lehet kapni, magyar boltokban nem árulják!
Intel Core i3-2100 BOX
Samsung 250GB 7200rpm 16MB SATA2
Kingmax 4GB 1333MHz DDR3 memória
Sapphire Radeon HD 5670 1 GB PCIe
Az alaplap mATX-legyen...
MAx 14000Ft
Asrock H61M-VS
ASRock H61M-S
ECS H61H2-M2
Intel Core i3-2100 BOX
Samsung 250GB 7200rpm 16MB SATA2
Kingmax 4GB 1333MHz DDR3 memória
Sapphire Radeon HD 5670 1 GB PCIe
Az alaplap mATX-legyen...
MAx 14000Ft
http://www.pcdiszkont.hu/4386/intel-blkdh61wwb3-alaplap-s1155-
Esetleg ez nemlenne jó?
Nem mivel ez s1155 foglalatú procikhoz van.
Itt van ez jó neked: [LINK]
Olcsóbban ez: [LINK]
Esetleg ez nemlenne jó?
Esetleg linket tudnál adni?
(De sztem a 20ezrest
http://www.argep.hu/product_1113453.html
Hy!
Nekem egy olyan alaplap kellene, amibe a kövi cuccok illenek..:
Intel Core i3 540 3.06 GHz Socket 1156
Sapphire Radeon HD 5670 1 GB PCIex16(PCIe 2.0)
4 GB DDR3 1333 Mhz Kingston
Western-Digital 160GB 7200rpm 8MB IDE
(Ventillátort ha lehet ajánljatok)
ha szemét akarok nekki akkor Asus ROG alaplapot mondok, ha nem akoregy 20 ezert ft-set... na melyik kell?
Nekem egy olyan alaplap kellene, amibe a kövi cuccok illenek..:
Intel Core i3 540 3.06 GHz Socket 1156
Sapphire Radeon HD 5670 1 GB PCIex16(PCIe 2.0)
4 GB DDR3 1333 Mhz Kingston
Western-Digital 160GB 7200rpm 8MB IDE
(Ventillátort ha lehet ajánljatok)
nemhiszem hogy oda kiviszik😞 de pl postán is fel tudják adni csomagként, és a helyi postafutár kiviszi 😀 írj nekik egy emailt bátran, a megrendeles@a4team.eu, vagy a szerviz@a4team.hu re, de inkább az utóbbire 😀
én is mindenem innen rendeltem ...
Hát ja,Evégett lenne jo ha én venném meg személyesenn boltban,mert igy amit leirtál az 62270 Ft,de ha vissza igénylem az áfát akkor megkapom 49816 ft ért,az 12454 Ft megtakaritás,ami nem kevés.
Azt hogy akarod, hogy áfa nélkül vennéd?
Ugy hogy mikor megveszem,akkor áfás számlát kérek.50000Ft felett visza lehet igényelni az áfát.És mivel amit akarok az böven meghaladja az 50000ft-t és mivel kihozom magyarbol és behozom Szerbiába igy visszabirom igényelni mivel nem abban az országban használom ahol vettem.
nemhiszem hogy oda kiviszik😞 de pl postán is fel tudják adni csomagként, és a helyi postafutár kiviszi 😀 írj nekik egy emailt bátran, a megrendeles@a4team.eu, vagy a szerviz@a4team.hu re, de inkább az utóbbire 😀
Hát ja,Evégett lenne jo ha én venném meg személyesenn boltban,mert igy amit leirtál az 62270 Ft,de ha vissza igénylem az áfát akkor megkapom 49816 ft ért,az 12454 Ft megtakaritás,ami nem kevés.
Ugy hogy mikor megveszem,akkor áfás számlát kérek.50000Ft felett visza lehet igényelni az áfát.És mivel amit akarok az böven meghaladja az 50000ft-t és mivel kihozom magyarbol és behozom Szerbiába igy visszabirom igényelni mivel nem abban az országban használom ahol vettem.
USB 3.0? aham... az miért is jó? 😀
Igazából észrevehetően nem sokkal lesz gyorsabb, ha kis méretű fájlokat akarsz pendrive-on pakolgatni, viszont a nagy méretű fájlokat (pl .filmet) sokkal gyorsabban kezeli.
semmikép neméri meg...
27 ezerért x4 955 öt kapsz, ami kétszer jobb !
az az asrock alaplap is egy vicc szerintem.. annyiért, egy sokkal normálisabbat kapsz 😀 pl .... sőt.. Olcsóbban.... például Gigabyte GA-880GM-UD2H ami sookkal jobb annnnnála vacaknál,,,
vagy ha asrockot akarsz akkor:
[LINK], 13 ezer forint ez.... igen,, ez usb 3.0 ás, stb stb stb.....
nem ajánlom azon a helyen meg venni, de ha ott tudod csak akkor háát.... 😞 csak sajnálni tudlak akkor 😞
de ha szabadon választod a helyet akkor, a4team- nál minden olcsobb...
tehát ezt ajánlom neked :
alaplap: [LINK] 13 ezer
processzor:[LINK] 27 ezer
memória:[LINK] 8ezer x2= 16 ezer
Oksa thx.És ez online rendeléssel megy?nekem olyan kéne ami szegedenn van,szerbiához az van nekem legközelebb.Tehát átmennék érte,de csak szegedig tudok menni.ezért kellene valami olyan üzlet ami olcso is,és szegedenn találhato.magyarba meg rokonom nincs h oda rendeljem.
27 ezerért x4 955 öt kapsz, ami kétszer jobb !
az az asrock alaplap is egy vicc szerintem.. annyiért, egy sokkal normálisabbat kapsz 😀 pl .... sőt.. Olcsóbban.... például Gigabyte GA-880GM-UD2H ami sookkal jobb annnnnála vacaknál,,,
vagy ha asrockot akarsz akkor:
[LINK], 13 ezer forint ez.... igen,, ez usb 3.0 ás, stb stb stb.....
nem ajánlom azon a helyen meg venni, de ha ott tudod csak akkor háát.... 😞 csak sajnálni tudlak akkor 😞
de ha szabadon választod a helyet akkor, a4team- nál minden olcsobb...
tehát ezt ajánlom neked :
alaplap: [LINK] 13 ezer
processzor:[LINK] 27 ezer
memória:[LINK] 8ezer x2= 16 ezer
Üdv.Nekem olyan alaplap kellene,ami DDR3 memoval üzemel,és képes a magfeloldásra.Ijenekböl ha tudtok irjatok léci jopárat,h tudjak válogatni,(ha lehet olyat,amiket már probáltatok vagy tudjátok h müxik náluk),valamint olyan procikat amik megérik a 4magositást.Amit néztem Phenom II X2 560 BE 27000ft környékénn van.Köszi elöre is.
Ahol néztem,ott II X4 965 van majd 37000Ft.
Ez a lap milyen?http://www.foramax.hu/product_info.php?cPath=21_22_135&products_id=1815&osCsid=80cuotvlnfs62dvn7jnhck5c16
Amit néztem😜henom II X2 560-27122Ft
Alaplap pl ez az asrock-15370Ft
Ram:Kingmax 1333Mhz 4gb X2 9666FtX2-19332Ft
Végösszeg 61824 Ft
Lemegy az áfa és megkapom 49459FT-ért.
Üdv.Nekem olyan alaplap kellene,ami DDR3 memoval üzemel,és képes a magfeloldásra.Ijenekböl ha tudtok irjatok léci jopárat,h tudjak válogatni,(ha lehet olyat,amiket már probáltatok vagy tudjátok h müxik náluk),valamint olyan procikat amik megérik a 4magositást.Amit néztem Phenom II X2 560 BE 27000ft környékénn van.Köszi elöre is.