Lenne pár kérdésem! Odaadtam a haveromnak az RC-t és olyat akar csinálni hogy kettéosztja a vinyót egy xp és egy 7 lesz fönn neki.Na olyat akar hogy az xp-n lévő cuccokat ármásolja a 7re és újratelepíti az xp részét. Lehetséges ez?Ja és csak 512Mb ramja van a 7 kicsit nyokögni fog de menni fog.
nem rossz, nem rossz, csak ez az RC1, lassabb mint az előző verzió... meg azért van benne mit javítani... szerintem maradok a Vista 32 SP1 Ultimatenél egyenlőre, aztán amikor kiadják a végleges verziót, akkor talán váltok.
Ha felrakom az rc-t akkor azt le lehet törölni? mert kiszeretném próbálni, hogy milyen, de ha nem jó akkor maradna az xp. Az lehetséges, hogy felrakom xp-re és utána lehet választani melyiket índitom el?
nekem az aero automatikusan kikapcsol, ha olyan progit indítok ami nem támogatja. a driverekkel van még gond, de az fajin, hogy lehet illesztőprogit telepíteni rá kompatibilitási módban, mert ami nem műxik a 7-tel az xp sp2 módban rá lehet erőszakolni és műxik is!
MSDN/Technet előfizetőknek és reggelt béta tesztelőknek már van magyar nyelvű RC. Képeket is láttam. Amúgy az RTM kiadása után 45 nappal lesz a teljes magyar nyelvű kiadva.
Hát az bizony igy van és még a vistánál is jobban fut az a lényeg.
a vista az csak azert van h legyen ... draga es nem sok mindent er (ami jo benne az az aero :Ð)
De remélem, nem csak 1 kacsa hír volt tőlük!
ma kaptam egy havertol a win 7est a microsoft oldalrol szedte es ezt mar kiadasra szantak ... nem magyar ...
Segítsetek😃 Hogyan kell etávoltítani az "indító menüböl"?
Amikor indul a win akkor... na onnan hogyan kell? előrre is köszi!