Peterboy90 írta:
Segitsetek légyszives vettem egy új ASUS laptopot és amikor elinditom az xp telepitést elinditom után fájlok betöltése és utána egyszercsak ezt irja ki:
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében lállt.
Ha elöször látja a képernyőt akkor inditsa ujra a szgépet. ha ismét megjelenik akkor kövesse az alábbiakat:
Végezzen virusellenörzést, távolitsa el a z esetleges ujonnan telepitett és merevlemezeket megfelelően van konfigurálva és lezárva
Futtassa a CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére majd inditsa ujra a szgépet.
Stop 0x00 .... stb...
Légyszi segitsetek csak az xpt akarom felrakni a laptopoma. segitsetek hogy mit kell tenni. köszi
kérdések:
- nem értettem tisztán, fel tudod telepíteni a windows-t vagy a telepítésnél lefagy? Ha utóbbi melyik újraindítási előtt vagy után?
- Mi a neve a laptopnak Pl: Asus F5SL?
- milyen config?
- Milyen Windows Xp telepítőt használsz? esetleg integrált SP-vel melyik verzióval, vagy használsz-e több integrált SATA vezérlőjű XP telepítőt?
- Probáltad-e más operációs rendszer feltelepítésével? (VISTA, WINDOWS 7, LINUX)
Segitsetek légyszives vettem egy új ASUS laptopot és amikor elinditom az xp telepitést elinditom után fájlok betöltése és utána egyszercsak ezt irja ki:
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében lállt.
Ha elöször látja a képernyőt akkor inditsa ujra a szgépet. ha ismét megjelenik akkor kövesse az alábbiakat:
Végezzen virusellenörzést, távolitsa el a z esetleges ujonnan telepitett és merevlemezeket megfelelően van konfigurálva és lezárva
Futtassa a CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére majd inditsa ujra a szgépet.
Stop 0x00 .... stb...
Légyszi segitsetek csak az xpt akarom felrakni a laptopoma. segitsetek hogy mit kell tenni. köszi
mert a 3dmark főleg a VGA-ra van kihegyezve! Vantage-ban ezek a pontok normálisak, ne is várj többet! A gép adataidat megnézve azt tudom elmondani, hogy igen ezek a pontok a valóságnak körülbelül megfelelnek a hardveredhez képest! S Mégegyszer
EZ nem HIBA!!!
a gép öszteljesítményét kapod az elsőben! a két fő 3D-ért felelős komponenst részletezi a VGA-t és a CPU-t, de ezen felül a ram gyorsasága, a merevlemez gyorsasága és az alaplap átviteli sebessége is számit, de ezeket nem részletezi! Az összes komponens átlagpontszámából adja a pontot az 5626-ot!
Hogy lehet az hogy én a 3DMARK VANTAGE-ban csak 5626pontot kapok.
A VGA-ra 5793 pont.
A CPU-ra 5178 pont
légyszi segítsetek mért van ilyen kevés akármien tesztet nézek ez a VGA mindig többet produkál sokkal.
Mi a baj?
HELP
Csáó!Nem tudjátok miért nem tud se a Daemon Tools és se az Alcohol létrehozni virtuális eszközöket?A Daemon Tools az írja h érvénytelen Bináris Fájl az Alcohol meg azt h nem tud létrehozni virtuális eszközöket!
U.i.:Újratetten a windows-t!
Kmisi99 írta:
Hello egy sata II es hdd nek menyi az átlagos másolási sebessége?? Nem arra vagyok kiváncsi amit megadtak hanem a ténylegesre amit az átlagos sata II es hddk elérnek
az attól függ h milyen cache van benne. Lehet 8-16-32Mb-os. Ha jól tudom már vannak 64Mb-osak is. Azok a leggyorsabbak.
Hello egy sata II es hdd nek menyi az átlagos másolási sebessége?? Nem arra vagyok kiváncsi amit megadtak hanem a ténylegesre amit az átlagos sata II es hddk elérnek
Gamer7 írta:
heló!
Meik fontosabb a játékokban?
A VGA Mag Órajele vagy a Memória Órajele?
Mindkettő fontos. 😀
Ha a memória nem bírja kiszolgálni adatokkal, akkor hiába megy magas órajelen a gpu.
Így van! 😀 A memóriába kétszer olyan gyorsan kell pakolni, mint amilyen gyorsan dolgozik a GPU és a Stream proci. És ez a min! Legalább 3-4x gyorsabb a jó!!! 😀
1, Jön a cucc a gépről rá.
2, A procik a feldolgozott cuccot is ide rakják.
És ez egyszerre megy! Remélem, így érted! 😀
Mind a kettő, de igazából a VGA-mag feladatát felváltják a stream procik, és ezek végeznek egy nagy csomó számítást! Minél több ez a stream proci, annál gyorsabb! De igazából, a kettő közűl a memória órajele, ezért csinálnak már DDR5-öt. 😀
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani,hogy a videókártyához még + memóriát tudjak hozzárakni??Mert hallottam,hogy mondjuk van 1 256 MB-os videókarim és még + 256 MB RAM-ot hozzálehet rakni de nem tudom hol és hogyan kell.
Előre is köszi!!
hello elég láma vagyok nemtudom van e olyan program ami mutatja hogy terhelés alatt mennyi wattot eszik a gépem ha igen valaki segithetne hogy mi a neve
hello elég láma vagyok nemtudom van e olyan program ami mutatja hogy terhelés alatt mennyi wattot eszik a gépem ha igen valaki segithetne hogy mi a neve
figyu nekem villog a képernyő (még nem teszteltem a GTA4-el)
Netezek és egyszer csak elkezd villogni a képernyő meg nem szokott néha válaszolnia CCC
Most mivan?
Én leteszteltem előtte azért persze, de sztem bírni foglya a 700/2000-et tuti, jó hűtő van rajta, de persze csak akkor csináld ha jól hűt a házad is mer ebbe a melegbe azért lehet picit húzos lenne neki.
Stop 0x00 .... stb...
kérdések:
- nem értettem tisztán, fel tudod telepíteni a windows-t vagy a telepítésnél lefagy? Ha utóbbi melyik újraindítási előtt vagy után?
- Mi a neve a laptopnak Pl: Asus F5SL?
- milyen config?
- Milyen Windows Xp telepítőt használsz? esetleg integrált SP-vel melyik verzióval, vagy használsz-e több integrált SATA vezérlőjű XP telepítőt?
- Probáltad-e más operációs rendszer feltelepítésével? (VISTA, WINDOWS 7, LINUX)
Stop 0x00 .... stb...
Köszz az érthető választ😀
a gép öszteljesítményét kapod az elsőben! a két fő 3D-ért felelős komponenst részletezi a VGA-t és a CPU-t, de ezen felül a ram gyorsasága, a merevlemez gyorsasága és az alaplap átviteli sebessége is számit, de ezeket nem részletezi! Az összes komponens átlagpontszámából adja a pontot az 5626-ot!
A VGA-ra 5793 pont.
A CPU-ra 5178 pont
légyszi segítsetek mért van ilyen kevés akármien tesztet nézek ez a VGA mindig többet produkál sokkal.
Mi a baj?
HELP
U.i.:Újratetten a windows-t!
az attól függ h milyen cache van benne. Lehet 8-16-32Mb-os. Ha jól tudom már vannak 64Mb-osak is. Azok a leggyorsabbak.
heló!
Mindkettő fontos. 😀
Ha a memória nem bírja kiszolgálni adatokkal, akkor hiába megy magas órajelen a gpu.
Így van! 😀 A memóriába kétszer olyan gyorsan kell pakolni, mint amilyen gyorsan dolgozik a GPU és a Stream proci. És ez a min! Legalább 3-4x gyorsabb a jó!!! 😀
1, Jön a cucc a gépről rá.
2, A procik a feldolgozott cuccot is ide rakják.
És ez egyszerre megy! Remélem, így érted! 😀
heló!
Mindkettő fontos. 😀
Hogyan lehet beállítani,hogy a videókártyához még + memóriát tudjak hozzárakni??Mert hallottam,hogy mondjuk van 1 256 MB-os videókarim és még + 256 MB RAM-ot hozzálehet rakni de nem tudom hol és hogyan kell.
Előre is köszi!!
[LINK]
ACER AL1716 Wide monitor?
Am nálam a ccc szart sem ér, én inkább a Riva tunert ajánlanám.
Netezek és egyszer csak elkezd villogni a képernyő meg nem szokott néha válaszolnia CCC
Most mivan?
625nek kéne lennie nem?
alaplap:48-49fok
Cpu:42-43fok
Gpu Dióda (dispIO)48fok
Gpu Dióda memIO:56fok
Gpu dioda árnyaló 52fok
Picit nálam alacsonyabbak ,de 2-3 fok csak az eltérés kb szal húzzad csak, ha valami nem teccik neki úgyis jelezni fog😀
Cpu:42-43fok
Gpu Dióda (dispIO)48fok
Gpu Dióda memIO:56fok
Gpu dioda árnyaló 52fok
van a gépem adatánál kép róla nézd meg
Tudsz nekem mondani Cpu, Gpu meg alaplap hőmérsékletet?
és ez jó wifi? WLAN 802.11bg
Hát ennyire nem vok jártas ebben a témában, de talán valaki vágja😀
Szted meik a jobb?
és te mivel húztad?CCC ???😊
Így van
hi! honnan tudom hogy a laptopom wifis? hogy irják? wlan vagy hogy?
igen Wlan
Sztetek ezt a VGA-t hány százalékkal húzhatom?
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=17859[/url]
M9ind mag órajel mind memória órajelben gondoltam
700/2000-ig sztem nyugodtan, de azért figyeld a hőmérsékletét folyamatosan. az én karim is eddig van húzva.