Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani,hogy a videókártyához még + memóriát tudjak hozzárakni??Mert hallottam,hogy mondjuk van 1 256 MB-os videókarim és még + 256 MB RAM-ot hozzálehet rakni de nem tudom hol és hogyan kell.
Előre is köszi!!
hello elég láma vagyok nemtudom van e olyan program ami mutatja hogy terhelés alatt mennyi wattot eszik a gépem ha igen valaki segithetne hogy mi a neve
hello elég láma vagyok nemtudom van e olyan program ami mutatja hogy terhelés alatt mennyi wattot eszik a gépem ha igen valaki segithetne hogy mi a neve
figyu nekem villog a képernyő (még nem teszteltem a GTA4-el)
Netezek és egyszer csak elkezd villogni a képernyő meg nem szokott néha válaszolnia CCC
Most mivan?
Én leteszteltem előtte azért persze, de sztem bírni foglya a 700/2000-et tuti, jó hűtő van rajta, de persze csak akkor csináld ha jól hűt a házad is mer ebbe a melegbe azért lehet picit húzos lenne neki.
Sztetek ezt a VGA-t hány százalékkal húzhatom?
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=17859[/url]
M9ind mag órajel mind memória órajelben gondoltam
Laceee_94 írta:
Hello-szia mindenkinek!
Az a problémám hogy leszedtem egy játékot, de .001, .002 stb. kiterjesztésű fájlokból van és az a gondom hogy nem tudom hogy melyik progival lehetne kicsomagolni és hogy hogyan fogjak hozzá.
A válaszaitokat várom.
Üdv: Laceee
total commander, megnyitod vele a mappát aztán vagy az utolsó vagy az első fájlt megnyitod és benne lesz az ISO
Hello-szia mindenkinek!
Az a problémám hogy leszedtem egy játékot, de .001, .002 stb. kiterjesztésű fájlokból van és az a gondom hogy nem tudom hogy melyik progival lehetne kicsomagolni és hogy hogyan fogjak hozzá.
A válaszaitokat várom.
nah megoldódott a probléma😃 nincs hibaüzenet😃 dx websetup-ot töltöttem le mer az kisebb és gyorsabban letöltődött😃 nagyon köszi Flash. neked is köszi zelcsi csak gondoltam h hátha tud vki vmien más megoldást...😃
Ez egy DirectX fájl. Tedd föl a legfrissebb DX SDK-t, vagy futtass egy DX websetup-ot, és az automatikusan helyrerakja.
Ha egyik sem segít, akkor marad az újrarakás! 😆
ujraraktam a gépem...win7 volt és win7-et tettem vissza...de amióta ujratettem néha elfeketedik a kép és 1 hibaüzenet jelenik meg. vki tud segíteni h ez mér van és mit kell vele csinálni??:S (nincs kedvem ujratenni megint, ezért kérdezem meg, hátha van más megoldás is.)
igy néz ki a hibaüzenet: http://kepfeltoltes.hu/090716/338123199N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kyp írta:
Hali. Adott egy 5.1-es hangfalszett. Elvileg házimozihoz van, de azt irja a papírján, hogy számítógépre is rá lehet kötni. Na most a helyzet az, hogy a mélynyomóból 3 olyan vezeték jön ki, aminek egyik végén jack dugó van, ez megy a mélynyomóba, a másik vége meg kettéágazik két rca kábelre, egyik piros másik fehér színű. És ennek kéne a gépbe menni. Van olyan hangkártya, amibe 6 rca kábelt lehet csatlakoztatni? Vagy hogy lehet megoldani hogy szóljanak a hangfalak?
Hangkártya drivert keres (a te integrált hangkártyádhoz) ami támogatja az 5.1-et és ott mindent be lehet álitani
Hali. Adott egy 5.1-es hangfalszett. Elvileg házimozihoz van, de azt irja a papírján, hogy számítógépre is rá lehet kötni. Na most a helyzet az, hogy a mélynyomóból 3 olyan vezeték jön ki, aminek egyik végén jack dugó van, ez megy a mélynyomóba, a másik vége meg kettéágazik két rca kábelre, egyik piros másik fehér színű. És ennek kéne a gépbe menni. Van olyan hangkártya, amibe 6 rca kábelt lehet csatlakoztatni? Vagy hogy lehet megoldani hogy szóljanak a hangfalak?
Meik fontosabb a játékokban?
A VGA Mag Órajele vagy a Memória Órajele?
Hogyan lehet beállítani,hogy a videókártyához még + memóriát tudjak hozzárakni??Mert hallottam,hogy mondjuk van 1 256 MB-os videókarim és még + 256 MB RAM-ot hozzálehet rakni de nem tudom hol és hogyan kell.
Előre is köszi!!
[LINK]
ACER AL1716 Wide monitor?
Am nálam a ccc szart sem ér, én inkább a Riva tunert ajánlanám.
Netezek és egyszer csak elkezd villogni a képernyő meg nem szokott néha válaszolnia CCC
Most mivan?
625nek kéne lennie nem?
alaplap:48-49fok
Cpu:42-43fok
Gpu Dióda (dispIO)48fok
Gpu Dióda memIO:56fok
Gpu dioda árnyaló 52fok
Picit nálam alacsonyabbak ,de 2-3 fok csak az eltérés kb szal húzzad csak, ha valami nem teccik neki úgyis jelezni fog😀
Cpu:42-43fok
Gpu Dióda (dispIO)48fok
Gpu Dióda memIO:56fok
Gpu dioda árnyaló 52fok
van a gépem adatánál kép róla nézd meg
Tudsz nekem mondani Cpu, Gpu meg alaplap hőmérsékletet?
és ez jó wifi? WLAN 802.11bg
Hát ennyire nem vok jártas ebben a témában, de talán valaki vágja😀
Szted meik a jobb?
és te mivel húztad?CCC ???😊
Így van
hi! honnan tudom hogy a laptopom wifis? hogy irják? wlan vagy hogy?
igen Wlan
Sztetek ezt a VGA-t hány százalékkal húzhatom?
700/2000-ig sztem nyugodtan, de azért figyeld a hőmérsékletét folyamatosan. az én karim is eddig van húzva.
Hello-szia mindenkinek!
A válaszaitokat várom.
total commander, megnyitod vele a mappát aztán vagy az utolsó vagy az első fájlt megnyitod és benne lesz az ISO
A válaszaitokat várom.
Ha egyik sem segít, akkor marad az újrarakás! 😆
igy néz ki a hibaüzenet: http://kepfeltoltes.hu/090716/338123199N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hangkártya drivert keres (a te integrált hangkártyádhoz) ami támogatja az 5.1-et és ott mindent be lehet álitani
nem sajna!