am most az a problémám hogy letöltöttem az ashampoo burning 9.5 -öt és ki akarom irni a windows 7-et úgyhogy bootolható legyen csak nemtom hogykell.
Légyszi segíts már mert itt elléggé sok mindent bekell állítani.
Még sosem csináltam vele boot lemezt, de szerintem van egy külön olyan lehetőség, hogy boot lemez készítése.
Sajnos még a melóhelyen vagyok, de ha hazamegyek megnézem.
Hasonló módon, mint a Nero-val, fontos, h a magyar verziót szedd le, és nagyon könnyen el tudsz igazodni rajta! 😉
Nem is tudom, hogy lehet vele, de azthiszem, h CD-DVD képfájl, vagy valami hasonló, de nem tudom.
Gamer7 írta:
Ez nem lehet igaz !😶
Látom segítetek
Köszz szépen
Helósztok!
Mondjátok már meg hogy mievl lehet BOOT DVD-t csinálni
Csak a neroval lehet mert az nekem nem működik
Help
Ha valaki tud segíteni úgy is fog. Nem azért nem válaszol senki, mert nem akarnak neked segíteni. Ne háborogj! Ha ilyen türelmetlen vagy, akkor ne is várj sokat!
Azt én sem, a PC World-ön olvastam, elég gagyi,,azt írják, h tönkrecseszi a DVD-ket, nem jól írja ki! Nekem ez a kettő van meg, sokat próbáltam, de ezek (Nero, Ashampoo) a legjobbak! 😀 Még sosem volt bajom velük, de valami Hotburn el is rontott valamit, úgyhogy nem ajánlom az ilyen kisprogramokat! 😉
Figyelj, mihelyst tudunk SEGÍTÜNK, legalábbis én igen! Várj türelmesen, nem sürgős!
Nero-val is lehet, meg van még egy-két progi, pl. az IMGborn prog, mag van még néhány, de ha rossz a Nero-d, akkor töltsd le, és írd ki avval, mert a többi nem biztonságos, kivéve az Ashampoo Burning Studiot, ez a Kettő a legjobb! Töltsd le ezeket! 😉
Ez nem lehet igaz !😶
Látom segítetek
Köszz szépen
Helósztok!
Help
Sziasztok! Kérlek segítsetek!!!
A rendszer ezt írja:
A VPU RECOVER:
"A vpu alaphelyzetbe állította a grafikus processzort, mert az nem válaaszolt az illesztőprogram utasításaira"
Hiába indítom újra, mindíg kiírja😞
Kérlek hamar válaszoljatok mert el kell mennem!
csasa köszi, az a program kiirja a másikat is. megpróbálom vele helyrehozni formatálás nélkül, mert azon hagytam az adataimat. Ha nem sikerül muszáj lesz formatálnom
ganjahman írta:
Sziasztok!!! Azt szertenem kerdezni hogy van 1 2 jatek ami nagyon nagyon sokaog tolt be kb 5 10 perc pl pure terminator cod5 miert van ez pedig 2 gb ramom van mondjuk 667 mhz-es lehet ez a baj?
A gépednél csak 2x512-őt írtál! Ha így van akkor lehet hogy azért! Mekkora a vga-d?
tooth9 írta:
Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógép-kezelés->Lemezkezelés
És ott írja, a lemezeket. Én így csináltam meg! 😀
Ferrari, lehet egy másik megoldás is! Nyisd meg, amit tooth9 írt, és ott írja a formázatlan lemezt? Ha igen, akkor kattints rá jobb egérgombal, és válaszd a formázást, lehet, h menni fog! 😀
Sziasztok!!! Azt szertenem kerdezni hogy van 1 2 jatek ami nagyon nagyon sokaog tolt be kb 5 10 perc pl pure terminator cod5 miert van ez pedig 2 gb ramom van mondjuk 667 mhz-es lehet ez a baj?
A DVD-iken nem találtam, de az oldalukon igen: --> [url]http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/7770/easeus_partition_manager_home_edition_35/freeware/windows/?lista=kat&order=3[/url]
ma beinstalláltam újból a win7-et, és az lenne a problémám, h ezelőtt Xp-t használtam. A HDD-m 2 részre volt felosztva. 2x 250Gb-ra. De most mikkor beinstalláltam, eltűnt az 1-ik és csak 1x maradt ott a 250GB. h tudnám előhozni a másikat is?
Kmisi99 írta:
Hello már kerestem több helyen de nem találtam ilyen 3 tűs átalakítót mert az alaplapon csak 3 darab 3 tűs csatlakozó van és én több ventilátort szeretnék rákötni és valami átalakító kábel kellene
Utóirat már nem kell találtam
De most egy másik kérdés
Ha van az alaplapon 3 darab 3 tűs csatlakozó és mindegyikre rakok egy ilyet [LINK] És azok 1-1 hűtőt akkor az nem fog kárt tenni az alaplapi csatlakozóban?
nem hiszem h lesz valami baja tőle. 6 ventit akarsz rakni a házba?
Hello már kerestem több helyen de nem találtam ilyen 3 tűs átalakítót mert az alaplapon csak 3 darab 3 tűs csatlakozó van és én több ventilátort szeretnék rákötni és valami átalakító kábel kellene
De most egy másik kérdés
Ha van az alaplapon 3 darab 3 tűs csatlakozó és mindegyikre rakok egy ilyet [LINK] És azok 1-1 hűtőt akkor az nem fog kárt tenni az alaplapi csatlakozóban?
és igy bootalható lesz?
elvileg igen.én a clonedvd2 használom ilyen célra,ugyhogy nem tudom biztosra,de elvileg jónak kell lenni.
persze a sebességre vigyázz!!/irási sebesség/
4-6x osnál ne ird nagyobbal!!!!!!
Légyszi segíts már mert itt elléggé sok mindent bekell állítani.
most az ashampoo nál vok
ott olyan van hogy Udf:Nincs
Udf 1.02
Udf 1.50
UDF 2.50
UDF 2.60
meiket válaszam ?
és az iso-t irjam ki vagy amit kicsomaagoltam?
Sajnos még a melóhelyen vagyok, de ha hazamegyek megnézem.
Nem is tudom, hogy lehet vele, de azthiszem, h CD-DVD képfájl, vagy valami hasonló, de nem tudom.
Ez nem lehet igaz !😶
Látom segítetek
Köszz szépen
Helósztok!
Help
Ha valaki tud segíteni úgy is fog. Nem azért nem válaszol senki, mert nem akarnak neked segíteni. Ne háborogj! Ha ilyen türelmetlen vagy, akkor ne is várj sokat!
AM azzal a IMGBURN-al hogyan kell Boot dvd-t csinálni me az megvan csak nemom hogy kell
Nero-val is lehet, meg van még egy-két progi, pl. az IMGborn prog, mag van még néhány, de ha rossz a Nero-d, akkor töltsd le, és írd ki avval, mert a többi nem biztonságos, kivéve az Ashampoo Burning Studiot, ez a Kettő a legjobb! Töltsd le ezeket! 😉
Látom segítetek
Köszz szépen
Helósztok!
Help
Help
Help
Vagy .ISO-ban hogyan tudok kicserélni 1-2 dolgot, hogy utána is .ISO maradjon?
A rendszer ezt írja:
A VPU RECOVER:
"A vpu alaphelyzetbe állította a grafikus processzort, mert az nem válaaszolt az illesztőprogram utasításaira"
Hiába indítom újra, mindíg kiírja😞
Kérlek hamar válaszoljatok mert el kell mennem!
A gépednél csak 2x512-őt írtál! Ha így van akkor lehet hogy azért! Mekkora a vga-d?
Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógép-kezelés->Lemezkezelés
Ferrari, lehet egy másik megoldás is! Nyisd meg, amit tooth9 írt, és ott írja a formázatlan lemezt? Ha igen, akkor kattints rá jobb egérgombal, és válaszd a formázást, lehet, h menni fog! 😀
Van egy progi hozzá, a PC World oldalán van azthiszem! Utánanézzek?
megköszönném
De most egy másik kérdés
nem hiszem h lesz valami baja tőle. 6 ventit akarsz rakni a házba?
De most egy másik kérdés