Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
chrono02: Szerintem olyan játékra gondolt mint a APB:Reloaded (csak nem mmo) , bár azt nem hiszem hogy futna a gépén.
Bár igazad van, azt már RPG-nek nevezzük ahol van karakterfejlődés vagy tartalmaz RPG elemeket!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
matth1004 Lehessen fejlődni, lehessen fejleszteni a karaktert, de ne legyen RPG. What? Olyan szerintem nincs, hogy fejlődj de ne legyen RPG.
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki valami jó TPS-t vagy olyan játékot tud amibe lehet fejlődni,fejleszteni a karaktered és nem MMO meg nem rpg.?
gép: amd sempron 1.8ghz, 1.5gb ram. 256 alaplapi geforce 6100.
0
0
0
0
no avatar
nem egyiksemegy ilyen ördög féle jön ki az utboll és a földön játszodik egy városba vagyis az nem tom hpgy ott csak azt hogy ott kezdödik
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
low11:Hellgate London talán?
0
0
0
0
no avatar
Valaki valami jót? Nem kell: Stratégiai, nagy gépigényű,unalmas játék!

A gép egy:
2,2 ghz dualcore-al 3 giga rammal és egy integrált intel gma 4500m-el operál(256 mb VRAM)
Megköszönném ha nem csak egyet írnátok!😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Savaxel Már nem fizetős. Annyiban fizetős hogy a quest packokat/expansionokat kell megvenned, hogy továbbtudj játszani.
0
0
0
0
no avatar
Én pontossan egy játékra lennék kiváncsi az egyik haverom játszott vele régebben de már nem tudom mi az az a lényeg hogy egy városba kezdesz és egyszer csak kijönn a történet szerint a pokolbol egy csomo szörny és egy nagyon nagy is olyan rpg stilusu meg mint a dmc3-4
0
0
0
0
szalamispizza avatar
vodkavok: GoA magyar szerveren vannak sokan?😃 és nem kell ilyen prémium sza*okat fizetni, hogy rendesen lehessen játszani?

chrono02: Aion-t és Terat is próbáltam, csak elfelejtettem oda írni 😃 LOTRO az nem fizetős?? Star Wars az nem az én világom :S Riftről meg nézek pár vidit, hátha bejövős lesz 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
vodkavok mind a kettő ugyan az csak más címen futnak 😀
Savaxel Aion, Tera, LOTRO, Rift, SW:TOR. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
0
0
0
0
vodkavok avatar
savaxel: gates of andaron vagy 4story az első full magyar a 2. amcsi de vannak magyarok
0
0
0
0
Sonymeans avatar
gabee97: Medal of Honor Pacific Assault (legjobb)
-Brothers in Arms
-History Channel: Battle in the Pacific
-Sniper Elite
-Blazing Angels
-Attack on Pearl Harbor
-Commandos Strike Force
0
0
0
0
szalamispizza avatar
valami MMO-t tudtok mondani??

metin2
WoW
9Dragons
Silkroad
Cabal Online

ezek megvoltak

lehetőleg olyat mondjatok, amin magyarok is vannak
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
mrlife:miasmatát próbáld ki 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Medal of Honor: Allied Assault és társai pl.
0
0
0
0
gabee97 avatar
II. Világháborús játékokat keresek.Azt mondják annyi van belőle mint a szemét de én csak Wolfensteint és COD-okat ismerek.Még valamit tudtok mondani esetleg?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Olyan feltételek mellett amiket megadtál szinte lehetetlen játékot találni. Ha elhagysz pár feltételt akkor amit írtam Mortal Online-t megfelelne, de így semmi sincs.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Még ez se jelent meg és nemis pont olyan mint amit írtál viszont minecraft + Dayz keveréke.
[LINK]
0
0
0
0
mrlife avatar
hát ez nem olyan amire én gondoltam. ez a The Forest lenne a tökéletes,de ez még nem jelent meg.. Valaki hasonló játékot tud?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
[LINK]

Játszani nem játszottam vele, de hasonló témájú mint amit írtál.
0
0
0
0
mrlife avatar
Üdv!
Én egy olyan játékot szeretnék,aminek az alapja hasonlít a minecraft-ra. A túlélésről szóljon, kelljen vadászni, nyersanyagokat gyűjteni, abból új holmikat barkácsolni,de életszerűbb legyen és persze jobb grafikája. Kérdezném, hogy létezik-e ilyen játék?

szerk.: egyet találtam

ha ilyet tud még valaki az címeket légyszi 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
CoD franchise, Battlefield franchise, GTA franchise. Gangsters city of omerta lehet még.
0
0
0
0
troll56 avatar
Nekem tudnátok ajánlani valami jó grafikájú katonás vagy autós esetleg maffia 2 fillingű játékot ? Vagy valaki ha tud valami jó multis játékot és leírná a nevét megköszönném 😀 további szép napot !
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Olvastam róla hogy a Gameforge féle Aion nem a legjobb.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha Aiont kipróbálod akkor ajánlom az NC Softos Aiont. Nincsenek korlátozások, mint az eu verziónál.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hát igen, csak ha bekapcsolom villognak,szikráznak a textúrák. Viszont az Aion érdekes és elég jó a hangulata, a Dungeons of Dragons nem jött be. Köszi a sok tippet csak megtalálom azt ami jó lesz nekem 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ne kapcsold ki 😉
De még Lord of the Rings online-t és Dungeon and Dragonst tudom ajánlani. Aion is menne neked. Ezek már nagyobbak és nagyobb a magyar rajóngótábora is.
FW-t ezért hagytam én is abba. Nem kötelező megcsinálni, de ha már egy magyar Guild tagja voltam akkor csinálgattam, de egy napra az elég volt, és már fejlődni nem sok kedvem volt. Lotro-t ha gondolod próbáld ki. Igaz hogy 30-as szint körül kezdődik a szívás, de ha van pár ezer forintod amit rá tudsz szánni akkor utána sokáig el tudsz lenni benne.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Uhh akkor kevés is lenne a napi fél órás játékidő mert semmit se haladnék előre. Amúgy azért keresek egy mmo-t, mert az Eden Eternal nagyon bejött meg minden, de ha kikapcsolom az UI cachet akkor 5 perc múlva kilép alpacas error-al 😞
0
0
0
0
Arnybiro avatar
FW annyiban rossz, hogy rohadtul időigényes játék. Csak a napi rutin elvégzése több óra, és magáról az átlag játékról nem is beszélve.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Igen láttam a Tera gépigényét, fel se rakom mert 0% az esélye. Viszont köszönöm a tippeket még egyszer.
ui: A Forsaken World tetszik nekem, látom van benne 12v12-es összecsapások.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor Perfect World játékai amiket tudok mondani. Tera lenne még de az nem igazán menne neked.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
chrono02: Köszönöm a tippeket 😀 A terület foglalást klánok között képzeltem el.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
(Tera), Rift, Star Wars: The Old Republic, Perfect World játékaiban van területfoglalás, bár ott egy erős klán tagja kell hogy legyél. Konkrétan úgy, hogy te foglalj területet egyet se tudok.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Hello Mindenkinek! Mondanátok nekem egy olyan MMORPG játékot amiben vannak nagyobb PvP csaták, terület foglalás, és olyat ami elmegy a gépemen. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Tudtok valami jó fps multiplayer játékot,amiben egy kill-hez elég pár lövés és ingyenes?
A grafika is lehetőleg legyen szép(nem bf3 szint).
0
0
0
0
no avatar
Zelko315 - köszi, de inkább kihagyom 😃
Tesla GoD - Köszi, akkor majd utána nézek 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
panzer19 94:Ha szeretsz nagy távolságra lövöldözni, akkor ArmA II,vagy a DayZ modja online, nehéz, de nem igen találsz nála valóságosabb lehetőséget a lövészkedésre.
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
Sziasztok! 😀 tudtok olyan autós játékot az nfs-en kívül amiben sokat lehet tuningolni?
0
0
0
0
no avatar
Ajánlanátok nekem jó mesterlövészes játékokat?
Ezek vannak meg : Sniper Ghost Warrior 1,2
Sniper Elite
Sniper Elite V2
Sniper Elite Nazi Zombie Army
Sniper Art of Victory ( bár ez elég gagyi 😃 )
köszi a válaszokat 😀
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Köszönöm mindenkitől. 😀
0
0
0
0
no avatar
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Deus Ex: Human Revolution.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Thief szerintem ilyen témájú.
0
0
0
0
bukta2 avatar
tom clancy's splinter cell-részek,Manhunt 1-2
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Tudnátok olyan játéko(ka)t ajánlani,amikben nagy hangsúly van a lopakodáson? 😀
(Dishonored,Assassin's Creedek, Dark, és Far Cry-on kívül)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció