Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bár igazad van, azt már RPG-nek nevezzük ahol van karakterfejlődés vagy tartalmaz RPG elemeket!
gép: amd sempron 1.8ghz, 1.5gb ram. 256 alaplapi geforce 6100.
A gép egy:
2,2 ghz dualcore-al 3 giga rammal és egy integrált intel gma 4500m-el operál(256 mb VRAM)
Megköszönném ha nem csak egyet írnátok!😀
chrono02: Aion-t és Terat is próbáltam, csak elfelejtettem oda írni 😃 LOTRO az nem fizetős?? Star Wars az nem az én világom :S Riftről meg nézek pár vidit, hátha bejövős lesz 😃
Savaxel Aion, Tera, LOTRO, Rift, SW:TOR. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
-Brothers in Arms
-History Channel: Battle in the Pacific
-Sniper Elite
-Blazing Angels
-Attack on Pearl Harbor
-Commandos Strike Force
metin2
WoW
9Dragons
Silkroad
Cabal Online
ezek megvoltak
lehetőleg olyat mondjatok, amin magyarok is vannak
[LINK]
Játszani nem játszottam vele, de hasonló témájú mint amit írtál.
Én egy olyan játékot szeretnék,aminek az alapja hasonlít a minecraft-ra. A túlélésről szóljon, kelljen vadászni, nyersanyagokat gyűjteni, abból új holmikat barkácsolni,de életszerűbb legyen és persze jobb grafikája. Kérdezném, hogy létezik-e ilyen játék?
szerk.: egyet találtam
ha ilyet tud még valaki az címeket légyszi 😀
De még Lord of the Rings online-t és Dungeon and Dragonst tudom ajánlani. Aion is menne neked. Ezek már nagyobbak és nagyobb a magyar rajóngótábora is.
FW-t ezért hagytam én is abba. Nem kötelező megcsinálni, de ha már egy magyar Guild tagja voltam akkor csinálgattam, de egy napra az elég volt, és már fejlődni nem sok kedvem volt. Lotro-t ha gondolod próbáld ki. Igaz hogy 30-as szint körül kezdődik a szívás, de ha van pár ezer forintod amit rá tudsz szánni akkor utána sokáig el tudsz lenni benne.
ui: A Forsaken World tetszik nekem, látom van benne 12v12-es összecsapások.
A grafika is lehetőleg legyen szép(nem bf3 szint).
Tesla GoD - Köszi, akkor majd utána nézek 😀
Ezek vannak meg : Sniper Ghost Warrior 1,2
Sniper Elite
Sniper Elite V2
Sniper Elite Nazi Zombie Army
Sniper Art of Victory ( bár ez elég gagyi 😃 )
köszi a válaszokat 😀
(Dishonored,Assassin's Creedek, Dark, és Far Cry-on kívül)