Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
The Richie:
Team Fotress2
0
0
0
0
sanya999 avatar
xoki, Bicike: köszi 😀
0
0
0
0
The Richie avatar
Üdv!

Tudnátok ajánlani nekem pár játékot? Configom a profilomnál. Amik most vannak a gépen / Crysis 3,Fifa 13,Assassin's Creed III,Battlefield Bad Company 2, Cod MW3,FarCry 3, EuroTruck Simulator 2 /

Köszönöm Előre is 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
sanya999: Mass Effect 1-2, Dragon Age 1-2, Mount & Blade, Mount & Blade Warband, Oblivion, lassan a Skyrim is.
0
0
0
0
xoki avatar
sanya999: Mass Effect 1-2-3, a 3 hoz még készül a magyarítás
0
0
0
0
sanya999 avatar
sziasztok,tudnátok ajánlani olyan játèkokat amiknek jò törtènete van,hosszú singlerèsze ès lehet magyarosítani?
0
0
0
0
xoki avatar
Superlompos: igen az! 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Binary Domain lesz az a robotos. Pedig azt a játékot kár lenne kihagyni. 😜
0
0
0
0
gabee97 avatar
xoki: Ezt az Inversiont nagyon lepontozták mindenhol de egye fene kipóbálom 😀 Kane & Lynch-eket ismertem már,Wanted Weapons próbáltam már egyik havernál nem túlzottan tetszett,Lost Planet meg szintén szörnyes :S Robotos meg nem kell köszi 😃
0
0
0
0
xoki avatar
gabee97: inversion, kane and lynch, wanted weapons of fate, lost planet meg volt egy robotos ami nem rég jött ki csak nem jut eszembe a cime 😀
0
0
0
0
gabee97 avatar
boxxerhun: Nekem az olyan játékok nem jönnek be valamiért amiben ilyen mutánsokat vagy szörnyeket kell megölni vagy azok ellen harcolni nem tudom miért de nem tetszenek szóval ezek alapból ki vannak lőve nálam,de azért köszönöm a választ 😀
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Gabee97: Ott a Gears of War 1 is azis TPS és fedezék rendszeres sajnos csak az első részhez készült PC-s port a többi Xbox exkluzív
0
0
0
0
gabee97 avatar
Ilyen Avatar féle játék a filmtől meg alapból irtózom szóval valószínű azért nem bejövős 😃
Esetleg játék közben nyisd ki az ablakot hogy az agyad kapjon egy kis oxigént és mindjárt működni fog az agy ahogy kell 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
gabee97:Igen, a Rogue Trooper eléggé furcsa, bár kifejezetten kellemes játék. Most több hasonlót sajnos nem tudok mondani, pedig játszottam párral, de sok játék után az agy kihagy.😂
0
0
0
0
gabee97 avatar
Tesla GoD: Köszi ez a Kill Switch nagyon jónak tűnik 😀 másik nem nagyon jött be.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
gabee97:Ha fedezékrendszereseket keresel, tudom ajánlani a Rogue Troopert, vagy a fedezékrendszer meghonosítóját, a Kill.Switch-et (az utóbbiból elfogadnék egy rendes, lemezképes verziót, mert mindenhol csak a videóktól megfosztott, RIP-elt verziót találom).
0
0
0
0
no avatar
Gondolom ismered de GTA
0
0
0
0
gabee97 avatar
TPS-eket keresek amikben sok az akció és a lövöldözés,olyat mint pl. a Spec Ops The Line vagy az Army of two,ha tudtok várom szívesen a tanácsokat PC-re is konzolra is 😀
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
ez nem teljesen ide illik de felraktam gépre a chamions onlinet és akkor még működött de másnap (ma) meg megnyitom de nem jön be csak a tálcán, ha meg egy másik ikonnal nyitom meg akkor bejön a játék viszont mikor belépek egy darabig jelentkezik befelé aztán kiír valamit, (connection to the server timed out vagy mi) és nem jön be ez miért van?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
zolicsavo Diablohoz hasonló: Torchlight I-II, The Incredible Advantures of Van Helsing, és ha nem zavar ha online, akkor Path of Exile-t is kipróbálhatod.
0
0
0
0
Bicike avatar
Sci-fi: Mass Effect 1-3, Star Wars játékok, Bionic Commando
0
0
0
0
zolicsavo avatar
köszönöm sudosu !! 😃D
0
0
0
0
sudosu avatar
Diablo-hoz hasonló: Sacred, Neverwinter nights, Torchlight
sci-fi akció játék: Far Cry 3: Blood Dragon, Unreal tournament, Quake, Star Wars játékok
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Nekem valami sci-fi akció játékot, vagy diablóhoz hasonló játékot mondjatok már 😃 (minél több annál jobb !! )
0
0
0
0
Bicike avatar
norbika9602: FEAR 1-3, Amnesia Dark Descent, Slenderman, Penumbra 1-3
0
0
0
0
no avatar
hali valaki tudna egy olyan horror játékot ami ijesztő és elfut 2 mag 2 Ghz - n . köszi
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv,ha ismeri valaki Androidon a "The Tribez" Című fejlődős építgetős játékot,
Na olyasmit keresek csak Pc-re
Off:
Spoiler!
Max Payne 3 Black Box-nál mi lehet a probléma? Leszedtem, felteszem és exe indítás után Fatal Error-os Hiba üzenetet dob ki,amiben ez van

The dynamic libray "gsrld.dll" failed to load.Please confirm that:
1) The antivirus softweare is not false-detecting the file (in which case whithe-list the folder/file)
0
0
0
0
no avatar
Nagyon szépen köszönöm mind fogom próbálni de találtam egyet:Sid Meier's Railroads
A böngészőssel már játszom is
0
0
0
0
Sonymeans avatar
epoy44: City Life
-Sim City 4 + Rush Hour
-The Nations
-Cities in Motion
-CitiesXL
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm szépen de jöhet még ami nem böngészős.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
epoj44 ha böngészős is jó akkor Bigpoint Rising Cityes játékát ajánlom. Nem sokat játszottam vele, de témába illő!
0
0
0
0
no avatar
Igen néztem még esetleg?
A GTA san andreas fay rpg szerverhez van hasonló játék csak nem GTA.
Tehát van még ilyen "élet szimulátor" ami nem GTA szerverek és ugye nem Sims.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudtok olyan játékot amin én vagy a király,miniszterelnök, polgármester, vezető,főnök..... és mondjuk én irányítom a várost,országot,céget,birodalmat.
Ha lehet nem legyen olyan nagy gépigényű az én gépemnél egy picit kevesebb legyen, multiplayer előnyben.
DE jó böngészős is.
0
0
0
0
no avatar
ok koszi sudodu es boxxerhun majd kiprobalom azokat
0
0
0
0
Arnybiro avatar
xoki hát akkor konkrétan azt írd hogy New Vegas 😃 Ahhoz tényleg nincs magyarítás.
0
0
0
0
KeXxX avatar
Tudtok ezekhez hasonló játékokat mondani?
Shank 1-2, Don't Starve, Mark of the Ninja, Deadlight, Guacamelee, Oultand
0
0
0
0
boxxerhun avatar
RPG nek ajánlom a Dark Souls-t igaz nagyon Hardcore és brutál nehéz az elején de ha ki tapasztalod menni fog (Kontroller ajánlott hozzá)
FPS nek Metro 2033,Metro Last Light,Far Cry 3,Assassin's Creedek meg sorolhatnám 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Raptor14:
Szerintem igazából a legújabb játékok is futni fognak azon a gépen amit megadtál 😀
Ha szereted az RPG-t akkor a Skyrim-ot próbáld ki grafikai módokkal!
0
0
0
0
no avatar
sziasztok hamarosan meglesz az uj gepem es szeretnek par jatekot raloltani tudnatok ajanlani parat lehet mindenfele csak legyen valami amin elussem az idomet. a gepet az adatlapomon nezzetek meg es ha lehet 2009-2010 tol errefele legyenek a jatekok
koszi a valszoket elore is
0
0
0
0
xoki avatar
Konkrétan a New Vegasra gondoltam 😀Az nincs magyarul, mivel jelenleg is készül hozzá(már 2 éve vagy több) 😞
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kijött magyarul is, de van hozzá magyarítás amit én jobban ajánlok. Abban legalább ha jól tudom nincs Barkács Pista 😆
0
0
0
0
Bicike avatar
Fallout magyarul jött ki.
0
0
0
0
xoki avatar
Ezek mind megvoltak már :S :S A fablet kibprobáltam de unalmasnak tartom, a fallouthoz várom a magyaritást (nagyon jól megy az angol de néha olyan szöveg is van hogy leesett az állam hogy vajon mit is mond 😃😉 Egyenlőre a Risen 2 vel probálkozok de valahogy kegyetlenül rosszul megy lehet optimaliázálás nem tom...

jumpen97: ez engem is érdekelne 😀
0
0
0
0
jumpen97 avatar
CSak annyit szeretnék tudni. Hogy majd fél éve adták ki a jedi knight forráskódját. Az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan csinálhatok vele játékot és van e olyan fórum/oldal ahol foglelkoznak ezzel a témával?
0
0
0
0
Bicike avatar
TheThirdEye: Igen, hasonló játék.
0
0
0
0
susguy avatar
xoki:
Fallout: New Vegas-t, meg a már említett SW:KotOR-t én is szívesen ajánlom 😀
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
ezt tuti kipróbálom köszi 😀 az operation flashpoint is ilyen ugye?
0
0
0
0
Bicike avatar
És a Brothers in Arms Hell's Highway magyar szinkronos is, nagyszerű alkotás, próbáld ki 😀
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Brothers in Arms játékok, ott taktikázni kell rendesen és az embereidre is kell ügyelni.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció