Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Team Fotress2
Tudnátok ajánlani nekem pár játékot? Configom a profilomnál. Amik most vannak a gépen / Crysis 3,Fifa 13,Assassin's Creed III,Battlefield Bad Company 2, Cod MW3,FarCry 3, EuroTruck Simulator 2 /
Köszönöm Előre is 😀
Esetleg játék közben nyisd ki az ablakot hogy az agyad kapjon egy kis oxigént és mindjárt működni fog az agy ahogy kell 😆
sci-fi akció játék: Far Cry 3: Blood Dragon, Unreal tournament, Quake, Star Wars játékok
Na olyasmit keresek csak Pc-re
Off:
Spoiler!
The dynamic libray "gsrld.dll" failed to load.Please confirm that:
1) The antivirus softweare is not false-detecting the file (in which case whithe-list the folder/file)
A böngészőssel már játszom is
-Sim City 4 + Rush Hour
-The Nations
-Cities in Motion
-CitiesXL
A GTA san andreas fay rpg szerverhez van hasonló játék csak nem GTA.
Tehát van még ilyen "élet szimulátor" ami nem GTA szerverek és ugye nem Sims.
Tudtok olyan játékot amin én vagy a király,miniszterelnök, polgármester, vezető,főnök..... és mondjuk én irányítom a várost,országot,céget,birodalmat.
Ha lehet nem legyen olyan nagy gépigényű az én gépemnél egy picit kevesebb legyen, multiplayer előnyben.
DE jó böngészős is.
Shank 1-2, Don't Starve, Mark of the Ninja, Deadlight, Guacamelee, Oultand
FPS nek Metro 2033,Metro Last Light,Far Cry 3,Assassin's Creedek meg sorolhatnám 😃
Szerintem igazából a legújabb játékok is futni fognak azon a gépen amit megadtál 😀
Ha szereted az RPG-t akkor a Skyrim-ot próbáld ki grafikai módokkal!
koszi a valszoket elore is
jumpen97: ez engem is érdekelne 😀
Fallout: New Vegas-t, meg a már említett SW:KotOR-t én is szívesen ajánlom 😀