Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
komorszabi avatar
Mit gondoltok erről a tápról? Elég lenne a TERV nevű gépemhez? http://i p o n .hu/webshop/product/coolermaster_thunder_600w_rs600_acabm2_wb/293907
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Inkáb elkerülni, vagy kidobni érdemes.

Chieftec CTG és az FSP Hexa tápegységek már megbízhatóak, s megfizethető áron lehet megszerezni ezeket.
0
0
0
0
akos40 avatar
Codegen tápról vélemények? Érdemes venni?
Ha nem, akkor milyet? 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
henrYGameplaYHD írta:
CTG 500 jó választás lenne?

Igen 😉
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
CTG 500 jó választás lenne?
0
0
0
0
Osynho avatar
Eléggé. 😀 Nekem p35-ds3-am volt (nem l-es), egy e5200 vígan ment benne 4ghz-et 😀 Szóval inkább az a kérdés, hogy az E4300 bírja-e... Ajánlanám, hogy inkább az 5000-es szériából válogassatok, nagyon olcsók azok a procik, keveset esznek, és húzva van bennük erő. 😀 Használtan 5ezerért is láttam.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Superlompos írta:
Ott lesz jócskán proci limit.

Azért tuningolja majd, hogy kevesebb legyen😃 Előtte egy Intel Celeron E1400 volt benne 2Gzhről 2600-ra húzva. Az alaplap egyébként mennyire tuningbarát?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ott lesz jócskán proci limit.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Osynho írta:
TaylorXIII írta:
MI a vélemény erről a tápról? [url]http://www.raptoxx.org/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=275&view=finish&cid=6&catid=7[/url]

Felejtős. 😀

igen, azt gondoltam mert elég drága ahhoz képest, hogy mit tud. De haveromnak ez lesz most egy időre s gondoltam megkérdem😃 A konfig nem durva szóval végülis mind1😃 [LINK]Core 2 Duo E4300,GTX 550 Ti. A procit szeretné húzni 2600MHz-re a gyári 1,8 GHzről.
0
0
0
0
Osynho avatar
TaylorXIII írta:
MI a vélemény erről a tápról? [url]http://www.raptoxx.org/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=275&view=finish&cid=6&catid=7[/url]

Felejtős. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Yej avatar
akkor inkább most a jobb táp nem?
0
0
0
0
Devis avatar
chieftec ctg 400 teljesen jó ahhoz a géphez.
ha még később akarsz belerakni valamit, akkor chieftec ctg 500
0
0
0
0
Yej avatar
xy Radeon HD 6xxx vagy 7xxxes kártyához, i5ös procihoz, 8gb (később 16gb is lehet) DDR3as, 1333mhzs ramhoz, ASUS
» ASUS P8Z77-V LK lapra milyen tápot kötnétek?
Árhatár mondjuk 15 000, jó ár/érték arány legyen, ne legyen repülőgép hangja talán 2 winyót kötögetnék rá, meg déjvédé írómat is talán rákötném, ha már itt van nékem :$$
Ja és viszonylag hosszútávon gondolkodok, tehát ne dobjon rá a villanyszámlára 20 000 Ft-t...
Elég sok a szűkítés benne, nem is biztos hogy van ilyen tápegység, de ha van akkor jó lenne, légyszíves segítsetek, elég sokan vagytok itt akik vágják a témát😃
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
alex1997 írta:
Sziasztok!
Kellemes ünepeket. kinéztem magamnak ezt a tápot.
Chieftec 500W GPS-500A8
Mivel táp téren olyan vagyok mint a középkor (sötét)
Szerintetek ez jó? Vagy van valami hasonlo ilyan 10 12 körül vagy jo ez? Mert ugye a mostani... de nagyon és most ugye karácsony van beruházok Meg ugye a hd 7770 Na. Kösz előre is.
Corsair CX 430 80+ Bronze. Vagy Chieftec CTG 500. A corsairból ne a simát vagy a v2-eset hanem a Bronzosat. Vagy a CX430m-et.
Dani46: Minőségileg ugyanolyan, mint egy Chieftec iAréna. Tehát nem jó.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok!
Kellemes ünepeket. kinéztem magamnak ezt a tápot.
Chieftec 500W GPS-500A8
Mivel táp téren olyan vagyok mint a középkor (sötét)
Szerintetek ez jó? Vagy van valami hasonlo ilyan 10 12 körül vagy jo ez? Mert ugye a mostani... de nagyon és most ugye karácsony van beruházok Meg ugye a hd 7770 Na. Kösz előre is.
0
0
0
0
Dani46 avatar
CORSAIR VS550 erről vki tud vmit?
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
niteforce írta:
Warrior1001HD írta:
Hello!
már nagyon régóta tervezem hogy veszek gépet de eddig még nem jött össze!nah szóval a gépembe chieftec CTG 500 lesz
de lehet nem jön össze és így másodiknak egy FSP Hexa 500W-ra gondoltam. csak hogyha nem tudom olcsón megszerezni akkor egybe kell rendelnem a gépetSTB és abba pedig egy
Cooler Master Elite 500W-os van😀 erről mit gondoltok?

CTG500 vagy CTG 450 bőven jó, a HEXA úgy hallottam kicsit hangos, a CTG nem, tehát én azt ajánlom. A CM tápok nem rosszak, de nem is a legjobbak, a chieftec jobb. azt vedd.

hát igen azt fogom csak mint a kommetbe írtam lehet nem jön össze😃
(de ennek kicsi az esélye)
és ezért kérdeztem hogy milyenek a CM tápok kösszi a választ
0
0
0
0
niteforce avatar
Warrior1001HD írta:
Hello!
már nagyon régóta tervezem hogy veszek gépet de eddig még nem jött össze!nah szóval a gépembe chieftec CTG 500 lesz
de lehet nem jön össze és így másodiknak egy FSP Hexa 500W-ra gondoltam. csak hogyha nem tudom olcsón megszerezni akkor egybe kell rendelnem a gépetSTB és abba pedig egy

CTG500 vagy CTG 450 bőven jó, a HEXA úgy hallottam kicsit hangos, a CTG nem, tehát én azt ajánlom. A CM tápok nem rosszak, de nem is a legjobbak, a chieftec jobb. azt vedd.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Hello!
0
0
0
0
Osynho avatar
henrYGameplaYHD írta:
Osynho írta:
henrYGameplaYHD írta:
Egy FSP AURUM700-GOLD 700W vagy 750W elbír 2 újabb fajta VGA-t, normális processzorral?

Azért az újabb fajta lehet elég komoly szörny is, de azon kívül természetesen igen. Bár én cf/sli rendszerhez inkább 1db 12V-os ággal rendelkező tápot vennék.

Például? 😃

Toopa ajánlatai nagyon jók, bár tényleg tudni kellene, hogy mihez kell. Olcsóbb alternatívák: XFX Core Pro 650W, Corsair TX650W, TX750W.
0
0
0
0
toopa avatar
henrYGameplaYHD írta:
Osynho írta:
henrYGameplaYHD írta:
Egy FSP AURUM700-GOLD 700W vagy 750W elbír 2 újabb fajta VGA-t, normális processzorral?

Azért az újabb fajta lehet elég komoly szörny is, de azon kívül természetesen igen. Bár én cf/sli rendszerhez inkább 1db 12V-os ággal rendelkező tápot vennék.

Például? 😃

Pl. Corsair HX750 vagy Cooler Master Silent Pro Gold 700W. Bár az is kérdés hogy pontosan mit is jelent az újabb fajta vga és a normális proci, és hogy szóba kerülhet-e a tuning, mert az is előfordulhat hogy kevés lenne egy 700W-os táp.
0
0
0
0
komorszabi avatar
Erról a tápról mit gondoltok, sztem egy kicsit túl olcsó? 😀 http://i p o n /webshop/product/coolermaster_thunder_600w_rs600_acabm2_wb/293907
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
Osynho írta:
henrYGameplaYHD írta:

Például? 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
henrYGameplaYHD írta:

0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
"CHIEFTEC GPS-450A8 450W"

Ezt inkább ne. Az iArena széria nem túl megbízható. Chieftec-ből a CTG széria már jó.
0
0
0
0
dojo123 avatar
Köszönöm, van miből válogatni
0
0
0
0
no avatar
CHIEFTEC GPS-450A8 450W is rendben van, 10ezer.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
dojo123 írta:
Sziasztok egy 400/ 450 w-os tápot szeretnék venni, sürgösen kell mert a mostanin meghalt a venti, mit ajánlatok ami nagyon csendes, és megbízható is ár max 12 huf legyen
előre is köszönöm

Chieftec CTG 450 80p, Chieftec CTG 400 80P, FSP HEXA 400, FSP HEXA 500
0
0
0
0
dojo123 avatar
Sziasztok egy 400/ 450 w-os tápot szeretnék venni, sürgösen kell mert a mostanin meghalt a venti, mit ajánlatok,ami nagyon csendes, és megbízható is,ár max 12- ezrem van rá
előre is köszönöm
0
0
0
0
kharon avatar
az a baj, hogy max 12ezrem van de tápra és routerre futárdijjal együtt. sajna nincs többem rá 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
alex1997 írta:
Osynho írta:
Nekem halt már meg vinyóm, amin a középiskolás éveim összes képe volt, egy codegen táp miatt. Azóta nem volt fos tápom. Először csak minden 2-3 indításra indult, aztán kb fél óra volt, mire életre kelt a gép. Aztán egyszer csak behalt a hdd a feszültség ingadozástól. Pedig addig nekem se volt gondom a táppal.

alex1997: 400W-os, minőségi bőven elég.

Mi??!?!?! Ehez a drabál állathoz 400w os ha fullon megjáratom? az a jó....

Az a gép játékok alatt 200W-se fog enni. A 7770 egy elég új fejlesztésű középkategóriás vga, alacsony fogyasztással. Nem kell túllihegni a tápkérdést, csak a minőségre kell ügyelni. Az én jóval többet kajáló gépem, szénné húzva ment 5 hónapot egy 360-as zalman táppal. Még a furmark se volt gond, pedig ott jóval többet szik, mint egy játék alatt.

Ajánlom ezt a cikket: [LINK]
0
0
0
0
Adam996 avatar
kharon írta:
értelek. akkor még egy kérdésem van erre mit mondasz? Chieftec-iARENA GPA-400S8

iArena nem jó inkább CTG
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Osynho írta:
Nekem halt már meg vinyóm, amin a középiskolás éveim összes képe volt, egy codegen táp miatt. Azóta nem volt fos tápom. Először csak minden 2-3 indításra indult, aztán kb fél óra volt, mire életre kelt a gép. Aztán egyszer csak behalt a hdd a feszültség ingadozástól. Pedig addig nekem se volt gondom a táppal.

Mi??!?!?! Ehez a drabál állathoz 400w os ha fullon megjáratom? az a jó....
0
0
0
0
kharon avatar
értelek. akkor még egy kérdésem van erre mit mondasz? Chieftec-iARENA GPA-400S8
0
0
0
0
Osynho avatar

0
0
0
0
kharon avatar
ebben igazad lehet. Ezért is kérdezek itt mert itt nagyon sokan vannak akik értenek a géphez 😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Az, hogy neked nem volt gondod vele egyrészt rohadt nagy mák, illetve nem jelent semmit. Mértél volna rá a terhelés közbeni feszültség értékekre... 😀
0
0
0
0
kharon avatar
hector maio írta:
kharon írta:
David2012 írta:
kharon írta:
TaylorXIII írta:
kharon írta:
Sziasztok nekem a kérdésem az lenne, hogy mit szóltok erre a tápra N-Power 500W. mert ami most van az kezd bedögleni igaz nem ez a márka.
Válaszotok elöre is köszi

mióta kiírtad azóta keresem weboldalát s még mindig nem találtam meg...😆

Én sem találtam az oldalát azért is irtam ide 😀

Bátyámnak az van és semmi gond nincs vele. 😃

Értem és nagyon szépen köszönöm a válaszod. Menetközben még egy kérdés- az M-Tech márkáju tápokról mit tudtok mondani?

Nem jó! Hasonló minőségű a Codegenhez 😃

Codogenel nekem sosem volt gond. sokáig volt csak a teljes gép eladásra került.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Sziasztok le szeretnék valamit tiztázni.
(mindenki mást mond youtubon is a hardweresek a gyakori kérdéseken is de itt többen vagytok)

KB 1 ilyen Vas hoz mekkora táp kell hogy rendesen meglehessen etetni de max terhelésen is. Ne legyen semmi baj ha fullon meg van járatva.

A vas.
6magos AMD phenom 2.7 ghz Tuning ventilátor meg OC nemtom menyi mhz-ra.
Gigabite vagy Asus talán Shaphine HD 7770 OC
6-8 giga DDR3 ram max 1600 vagy ha megálld az ég 1800mhz. Az alaplap szerintem nem fontos. Ja 2 HDD 1 SSD 1 nwgy full HD monotor. Ugye enyi ami tekeri az órát. Ez se sürgős válaszoljatok amikor tetszik (de ha lehet még az idén *poén lenne nem rosz indulat*)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Chieftec CTG, FSP HEXA. Ezek megfizethető jó minőségű tápegységek. A tápon nem érdemes spórolni.
0
0
0
0
Adam996 avatar
kharon írta:
David2012 írta:
kharon írta:
TaylorXIII írta:
kharon írta:
Sziasztok nekem a kérdésem az lenne, hogy mit szóltok erre a tápra N-Power 500W. mert ami most van az kezd bedögleni igaz nem ez a márka.

Értem és nagyon szépen köszönöm a válaszod. Menetközben még egy kérdés- az M-Tech márkáju tápokról mit tudtok mondani?

Nem jó! Hasonló minőségű a Codegenhez 😃
0
0
0
0
kharon avatar
David2012 írta:
kharon írta:
TaylorXIII írta:
kharon írta:

0
0
0
0
no avatar
kharon írta:
TaylorXIII írta:
kharon írta:

0
0
0
0
daniskate1 avatar
FSP Hexa sorozatot vegyetek..
0
0
0
0
kharon avatar
Osynho írta:
kharon írta:

Fos. 😀 Az "új" gépedet egy 350-es táp is vigyorogva vinné, de egy 400-as a tervezett géppel is elboldogulna.

köszi szépen a választ 😀

TaylorXIII írta:
kharon írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát én a 4870 et semmiféleképp nem kötném rá. Egy dolog hogy 350w os de ezt a tápot még nem masszív 12v igénybevételre tervezték. Nem túl erős valószínű rövid időn belül elhalna a táp.
0
0
0
0
Chuck avatar
Osynho írta:
Chuck írta:
4870-et még elvinne?:/

Szerintem igen. de miert es mennyiert veszel 4870est?

nem biztos hogy veszek, am 17-ért mondják sapphire vapor-x et.
0
0
0
0
Osynho avatar
Chuck írta:
4870-et még elvinne?:/

Szerintem igen. de miert es mennyiert veszel 4870est?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció