Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
konsti avatar
ez hülyeség ..már a ps2 leemulálásához is elég bika gép kell ...szoval xbox 360-t semmi se tudja leemulálni .
0
0
0
0
Szykla avatar
Üdn
Lenne egy olyan kérdésem hogy halottam egy programról a neve ( Xbox360 emulator ) ami állítólag lehetővé teszi hogy Xbox játékokkal játszhass PC-n gondoltam leszedem de nem tom hogy ez tényleg működik-e tehát valaki próbálta már vagy ismeri.
És ha működik akkor hogyan vagy milyen módon játssza le tehát cd-n lévőt ismeri fel vagy amit letöltök egy Torrest oldalról boksz játékot azt is felismeri és lejátssza vagy ez hogy működik.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
lol milyen probléma az amilyen 18 éven felüli ? 😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gigazte írta:
Nekem lenne egy problémám a gépen, de 18 éven felüli, aki ért ilyen vírusos* akármihez irjon pü-t. Annak elküldöm hogy mi a probléma.
(* = nem biztos, hogy vírus okozza)

Mi a gond, tul sok a sexi jaaaany a vasadon ??? 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Attól függ mi az? Elküldheted lehet tudom mi lehet a probléma!
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem lenne egy problémám a gépen, de 18 éven felüli, aki ért ilyen vírusos* akármihez irjon pü-t. Annak elküldöm hogy mi a probléma.
(* = nem biztos, hogy vírus okozza)
0
0
0
0
Hitoshi avatar
hát az tuti.és köszönöm a választ
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A procihoz járó használati utasítában minden jó le van írva és képek is vannak hozzá! De talán még egyszerűbb ha youtube os vidiket nézel! Én is onnan tanultam meg hogy hogy kell. De aztán tényleg ne kalapáccsal ess neki😆
0
0
0
0
sagesz93 avatar
a processzor le van fogatva, erről vannak videók meg képek meg minden
0
0
0
0
Core2 avatar
Leveszed a hűtőt, majd egyszerüen kiveszed a processzort. Ha nem kalapácsal akarod kiverni a foglalatból, akkor nemlesz semmi baja. A paszta felfog jönni, de pótoljad.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Nos arra lennék kíváncsi,hogy hogyan lehet kiszerelni a procit,ha rajta van a paszta és a hűtő ? mert a paszta ragad és ha felpattintom a hűtőt akkor az onan felugrik és nem szeretném ha elgörbülni a fogai a procinak. remélem érthetően fogalmaztam 😆
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Feki1991 írta:
Az utolsó, a 3magos! 😀..a 245-ös, csak piaci húzás! 😀

Koszi, en is erre gondoltam 😃
0
0
0
0
laci503 avatar
hosszú lenne elmondani 😃 biosban kell beálíltani 😃 FSB növeléssel meg feszültség emeléssel ha kell 😃 persze gyári hűtőnél vigyázni kell nehogy túlmelegedjen
0
0
0
0
Ricko avatar
sziasztok! elmagyarázná valaki hogy kell huzni a procit?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Az utolsó, a 3magos! 😀..a 245-ös, csak piaci húzás! 😀
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Melyik lenne a jobb szerintetek?
AMD ATHLON II 240 2.8GHZ

AMD ATHLON II X2 245 2.9Ghz

AMD ATHLON II X3 435 TRIPLE CORE 2.9GHZ
Mert en videok alapjan nem nagyon tudom eldonteni...
0
0
0
0
ximo avatar
Köszi hedzsoo!

Valójában tényleg csak patch-elni kellett. Maga a játék teljesen jó, nem is gondoltam volna, ahhoz képest milyen régi teljesen korrekt a grafika, szóval tetszik!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hali Ximo !

Lattam, h mas is problemazik W7-en a Far Cry 1-el, ezert feldobtam nemreg a laptopomra, W7-Home Premium, 32-bitre.

Hibatlanul muxik, max. beallitason.
Laptopom fobb parameterei: AMD Athlon 64 X2 2.1 Ghz, 3 Gb DDR2 800 Mhz, ATi Mobility Radeon HD 4570 512 Mb

U.i.: 64 biten lehet, h tenyleg nem muxik, mert olvastam a patch-ek leirasanal, h csak 32-bites rendszerrel kompatibilis ! 😉 Amint ujra muxik az asztali vasam, felrakom W7-64-bitesre is, h teszteljem, tenyleg rossz-e vele a jatek. 😉

0
0
0
0
ximo avatar
Tudom, hogy nem ide illő a kérdés, de baromi pipa vagyok, mert sehogy nem boldogulok a problémával. Volt valakinek kompatibilitási gongja a Far Cry-al, Win7-es op rendszer, és dx10 vagy 11 mellett, mert ugyan el tudom indítani, de amint a kezdő videónak vége, tök kék lesz minden, szellemképesek a tereptárgyak, egyszerűen játszhatatlan😞 A gépemnek simán kellene vinnie, azért megpróbáltam lejjebb venni a grafikát, aminek hatására semmit sem változott a probléma. Valakinek van valami ötlete? Örömmel fogadok minden segítséget, mert kifogytam a tippekből...
0
0
0
0
sagesz93 avatar
Jelenlegi felhozatal.
-én- gondolok a jövőre is, és egyre több grafikus motor támogat/használ ki több magot.
Példaként ott a gta4 engine-je, 4 magon folyik a játék.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Hat...
Nekem jatekra kellene!
Es amugy az athlon x4 quad core es a phenom x3 kozott 2 ezer ft elteres van szoval nekem itt most teljesen mindegy, hogy melyket valasztom....penz szempontjabol. 😃
De viszont en inkabb az athlon x4 fele huzok, mert ugye bar 4 magos 😆
0
0
0
0
Osynho avatar
Jah, én a "pretested" 4 magosítható procikra gondolta, amik 100%, hogy stabilan mennek. Természetesen az eredeti X4-esek drágábbak, de nem érzem a hátrányát, hogy én 10 ezerrel olcsóbban jutottam hozzá egy gyakorlatilag ugyanolyan procihoz. Ráadásul még a tuning képessége se volt lutri. Annyi, hogy a magok hőmérsékletét nem tudom monitorozni.
0
0
0
0
pomrum avatar
Osynho írta:
Egy 4 magosítható Phenom II 24-25-től kapható. Az olyan rémesen drága? 😕
Amúgy félre értetted, az eredeti Phenom X4-ről irtam nem a x2 vagy x3-ról.
0
0
0
0
pomrum avatar
Osynho írta:
Ha peched van nem négymagosítható. Vagy nem fog hibátlanul működni. (Melegedhet a proci vagy lefagyhat a gép) Nem feltétlenül de már találkoztam ilyennel.
0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
pomrum avatar
SkyWolf írta:
Nezek azokat is de most a ti velemenyetekre vagyok kivancsi 😆😆😆😆
Nekem most pont ilyen(Athlon X4) procim van és hibátlan, mivel gépeket szoktam javítani és összerakni is így volt lehetőségem összehasonlítani a phenom több tagjával(X2,X3,X4) és minimális volt az eltérés viszont az x4-esek lényegessen drágábbak.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Nezek azokat is de most a ti velemenyetekre vagyok kivancsi 😆😆😆😆
0
0
0
0
Osynho avatar
Nézzél teszteket! A Phenomnak kevesebb magja van, de nincs letiltva az L3 cache és kis mákkal aktiválható a 4. core.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Lenne egy kerdesem:
Melyik proci a jobb?
AMD Athlon II X4 620 Quad Core, socket AM3, 2.6GHz, 2MB cache L2, 95W, BOX
https://www.technostarry.com/wp-content/uploads/2009/12/AMDAthlon-2-X4-620.jpg

AMD Phenom II X3 705e Triple Core, socket AM3, 2.5GHz, 1.5MB cache L2, 6MB cache L3, 65W, BOX
https://www.chouse.ro/shop_image/product/a92483f9748d9800f8fd12909a6fea9a.jpg

2 Ezer FT a kulombseg a ket proci kozott. 😆( A Phenom dragabb 2ezer ft-vel 😃 )
0
0
0
0
SkyWolf avatar
A....ertem azt az erinto moncsis dolgot...kozike 😃
Olvastam egy kicsit a google-ba 😆
0
0
0
0
sagesz93 avatar
akitől szereztem adott rá garit.
De ezzel nagy baj nem lehet, max a ventinek lesz annyi, azt meg le lehet cserélni.
0
0
0
0
planbmokus avatar
sagesz93 írta:
ezért kell az ekl hűtés, sokkal jobb mint a cooler masterek, és árban is jobb.

Az egyetlen probléma, hogy vivatalosan nincs magyarországon EKL.
Így ha garanciális probléma van, akkor mehetsz vele németországba...
0
0
0
0
Lizard avatar
igen a TX-3-as nekem is néha érdekes fordulatokon tud pörögni, meg elég hangos is néha(ami engem annyira nem zavar), viszont jól hűt!
amúgy ha hűtés akkor én Noctua és a Scythe hűtőket ajánlanám, nem a legolcsóbbak, de bazira hűtenek!
0
0
0
0
Reaper22 avatar
Nem rosszak a Cooler Master hűtések, csak figyelni kell, hogy mit vesz az ember...
0
0
0
0
sagesz93 avatar
ezért kell az ekl hűtés, sokkal jobb mint a cooler masterek, és árban is jobb.
0
0
0
0
planbmokus avatar
gyenesmartin írta:
Az normális, hogy a processzor 37fokos, de a venti 3 000-es fordulatszámon forog?

ha Cooler Master Hyper TX3-ad van akkor tök normális, sajnos tapasztalat...
0
0
0
0
sagesz93 avatar
kell rá egy érzékelő rész, meg rengeteg hülyeség, leginkább a mobiloknál figyelhető meg hogy mi is ez, meg vannak leírások ezügyben, csak egy kis google kell.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mondom hogy nem akkor kb 3x annyiba kerülne ezek megjelenítésre alakalmasak csak akárhogy ütöd vered nem lesz érintőképernyő az érintős cuccoknál ott megnyomod és azt érzékeli amit a kijelző neked megmutat ennyi a kijelző ettől még nem lesz érintős
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Dehogy lehet az érintő képernyő egy egész más technológia az igaz hogy az érintő képernyők egy része lcd de az lcd az csak képet tud megjeleníteni
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Lehet, hogy most hulyeseget fogok kerdezni, de nem vagyok vele tisztaban:
Az LCD-TFT monitor az Erintokepernyot is kepes kozvetiteni?
Vagyis lehet rajta aktivalni az Erintokepernyot?
0
0
0
0
zsivko avatar
robi95 írta:
sziasztok.lenne egy olyan kérdésem h mit jelent a tápoknál az h moduláris?bocs ha hülyeséget kérdeztem de nem nagyon értek a tápokhoz😀
nekem moduláris tápom van, de az mindegy.....azt jelenti hogy vannak csatlakozok a tápon és rá kapcsolod a kábeleidet és akkor nem fognak lógni fölöslegesen kábelek a gépedben. pl.: van egy vga-d és rá kell csatlakoztatnod 2x6pin-es tápkábelt (nézd meg a képet a gépemről) és neked annyi a dolgod hogy a dobozból kiveszed ezt a két kábelt és rádugod a tápra és a vga-ra és kész van a dolog. Amikor meg nem kellenek csak kiveszed őket és nem foglalnak helyet. nem úgy mint egy normális tápon hogy minden csatlakozó a tápból lógnak ki.
0
0
0
0
zsivko avatar
gyenesmartin írta:
Kmisi99 írta:
gyenesmartin írta:
zsivko írta:
gyenesmartin írta:
Az normális, hogy a processzor 37fokos, de a venti 3 000-es fordulatszámon forog?

szerintem nem normális az hogy ilyen alacsony hőmérsékleten ennyit forog....kivéve ha nem valami kicsi ventilátor
Nem kicsi.

Hát a biosban állítsd lejjebb mert valószínűéleg max fordulatra van állítva a proci ventije
De csak játéknál megy fel annyira.Így alapjáraton néha 1000 alatt van.

ha csak játéknál akkor normális
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
gyenesmartin írta:
zsivko írta:
gyenesmartin írta:

szerintem nem normális az hogy ilyen alacsony hőmérsékleten ennyit forog....kivéve ha nem valami kicsi ventilátor
Nem kicsi.

Hát a biosban állítsd lejjebb mert valószínűéleg max fordulatra van állítva a proci ventije
De csak játéknál megy fel annyira.Így alapjáraton néha 1000 alatt van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gyenesmartin írta:
zsivko írta:
gyenesmartin írta:

Nem kicsi.

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
zsivko írta:
gyenesmartin írta:

Nem kicsi.
0
0
0
0
Flash avatar
robi95 írta:
sziasztok.lenne egy olyan kérdésem h mit jelent a tápoknál az h moduláris?bocs ha hülyeséget kérdeztem de nem nagyon értek a tápokhoz😀

Az azt jelenti, hogy levehetők a kábelek, így nem kell mind a 20 kiló kábelt a gépbe gyömöszölnöd, hanem csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges.
0
0
0
0
zsivko avatar
gyenesmartin írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció