Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SkyWolf avatar
Gainward NV9800GT-1024-HDMI-DVI GREEN with CUDA, 1024MB DDR3/256 bit, Core Clk: 550, 900(DDR1800), PCI-E, PhysX, FAN, HDMI, VGA+DVI

440 lei 😃
0
0
0
0
konsti avatar
hát igen..mennyi ron lesz?
0
0
0
0
SkyWolf avatar
AAa... koszi konsti akkor marad a 9800GT 😃
Akkor mosrmar csak megkell venni a gepet 😆
0
0
0
0
konsti avatar
Mindenképp a 9800 gt ...radeonoknál az 5ezres szériánál 5770 -nél lejjebb nem érdemes nézelödni mert azok már nagyon gyengék...a 9800 gt tökéletes lesz ehhez a konfighoz ...esetleg ajánlhatom még a4850-et ami kb egy szinten van vele..esetleg vmivel jobb.
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Oke koszi 😃
Na a kovetkezo lenne a kerdesem!
Melyik VGA a jobb a kovetkezo konfighoz?
A ket VGA az nVIDIA GF 9800GT 1GB DDR3
ATi HD 5670 1GB DDR5
konfig:
AMD Athlon II x3 435 2.9Ghz
2gb DDr2 Ram
320 gb SeaGate
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A Gainward gyártja a legjobb nvidiákat. Mind a hűtése jobb, és a megbízhatósága is nagyon jó, mindenképp olyat vegyél! 😉
0
0
0
0
SkyWolf avatar
zoval akkor a GainWard a jobb?
Jo a hutese?
0
0
0
0
twoKgames avatar
Tamas76 írta:
Sziasztok! Sztetek elbírja a 300W-os tápom ezt a vidikarit?
Sapphire Radeon HD3450 512MB?? PLZ. fontos lenne!

szerintem elbírja
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem az a fontos hogy hány w os hanem az hogy milyen márka? Gondolom codegen vagy valami hasonló amire én még P1 es gépet se bíznék.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Sziasztok! Sztetek elbírja a 300W-os tápom ezt a vidikarit?
Sapphire Radeon HD3450 512MB?? PLZ. fontos lenne!
0
0
0
0
kakas avatar
HeLLo!
Az lenne a kerdesem, hgoy az szamit-e, hgoy ha pl. veszek 2 gb rammot es az a 2 gb rammot ugy rakom ossze, hogy 1 db 1*2 gb 800Mhz-es ram vagy pedig 2*1 gb 800Mhz-s ram.... tok mind1?
Meg meg az lenne a kerdesem, hgoy melyik gyartotol erdemes inkabb vegyek VGa-t?
GainWard
Galaxy
Vagy
Msi
Es meg egy utolso keresem lenne...
Melyik a jobb kartya?
nVIDIA GF 9800GT 1024MB DDR3 256bit
VAGY
nVIDIA GTS250 512MB DDR3

Énis a Gainwardot ajánlom.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
SkyWolf írta:
HeLLo!
Az lenne a kerdesem, hgoy az szamit-e, hgoy ha pl. veszek 2 gb rammot es az a 2 gb rammot ugy rakom ossze, hogy 1 db 1*2 gb 800Mhz-es ram vagy pedig 2*1 gb 800Mhz-s ram.... tok mind1?
GainWard
Galaxy
Vagy
Msi
Melyik a jobb kartya?
VAGY
nVIDIA GTS250 512MB DDR3
A gts250-es a jobb.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem meg az msi az asus és a sapphire mellett a leg jobb igen extrém hűtéseik vannak amik rohadt jók a galaxynak is van 1-2 kiváló hűtésű kártyája
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Természetesen a Gainwardot a legérdemesebb választani, a Galaxy és az MSi nem éppen a legjobb.. 😃
0
0
0
0
Ricko avatar
az ucssó kérdés a 9800GT az jobb mivel 1gb 1 kérdés mind1 a 2 kérdés pedig a Galaxy-t nem ismerem meg a GainWardot se a MSI az jó megbizható
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
GainWard
Galaxy
Vagy
Msi
Melyik a jobb kartya?
VAGY
nVIDIA GTS250 512MB DDR3
0
0
0
0
kakas avatar
Cooler Master TX2 vagy TX3 a jobb?

TX3 a jobb
0
0
0
0
planbmokus avatar
nyaloka írta:

A TX3 egy kicsivel.
Annak már közvetlenül csatlakznak a hőcsővei a procihoz.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
sztem ha már ki van csippelve akkor akárhogy fut rajta a crackolt jatek
0
0
0
0
konsti avatar
lenne egy kérdésem: van xbox 360-on oan flashelés(csippelés)amivel nem csak dvd-röl de mondjuk a merevlemezröl is fut a játék?vagy csak dvd lemezröl lehet futtatni?köszi
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
LagerMaister avatar
Hello. lehet hogy nem ide tartozik, de segitsegeteket szeretnem kerni, a kovetkezo dologban. Kaptam egy uj iP-cimet, es minden oke is,de ha nyomok egy speedtestet, vagy akar milyen mas ilyen jellegu tesztet, sosem az en ipmet mutatja, es igy nem tudok jatszani Fifa10et sem, mert nem tud ram csatlakozni a masik gep. Nem tudjatok hogy lehetne ezt megcsinalni, mert kicsit idegesito, hogy nem a sajat ipmet latom, meg akkor is a masikat mutatja ha fent vagyok egy oldalon😞. Segitseget elore is ThX
0
0
0
0
Core2 avatar
A prociknak megvan, hogy alap állapotban mennyit fogyasztanak. Ez az érték terhelés alatt felmegy. De ez attól is függ, hogy mivel terheled...netezéssel nemfog 95 wattot enni
0
0
0
0
SkyWolf avatar
HeLLo!
Az lenne a kerdesem, hogy a procik csak akkor fogyasztjak el azt a pl. 65 vagy 95 wattot, hogyha nagyon kivannak hajtva?
Es ha csak netezek akkor ugye nem hasznaljak el azt a 65 vagy 95 wattot? 😃 ?
0
0
0
0
kakas avatar
de ez lehet videókártya miatt is.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Nekemis közel van mégsem vibrál.
0
0
0
0
kakas avatar
azért vibrálhat mert közel van a hangfalad a monitorodhoz
0
0
0
0
super88 avatar
Üdv nekem egy olyan kérdésem lenne hogy miért vibrál a monitorom 1600x1050 es felbontásan 60 hercz-en?
ekkora felbontáson nem engedi 75 hercz-re rakni csak 60, de viszont ha lejebb veszem 1440x900-ra úgy már engedi a 75 herczet és nem vibrál de hát mégsem olyan szép mint 1600-on.. windows 7 van fent. nem lehet valamit tenni ?
0
0
0
0
twoKgames avatar
intel celeron D 335-ös procimat érdemes -e húzni és ha igen hogyan lehet?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Akkor ma is tanultunk valamit. Örülök, hogy már megy 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Na megoldódott a probléma Az újonnan berakott DVD írót kellett masterra rakni és a régit pedig slave re😆 de nem tudom hogy fordítva miért nem tetszett neki. Biztos az új ilyen kis akratos és ő akart lenni a mester😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ahogy Hitoshi mondta, rajta van az ábra, hogy hogy kell jumperolni. Mindegy, hogy hogy jumperolod, lényeg, hogy az egyik masteren, másik slaven legyen. Nem lehet mindkettő masteren van slaven. De nálad nem ez lesz a gond, szerintem. Ha rosszul lennne jumperolva, nem is ismerné fel az egyik ODD-t a windows.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
a csatalakózó mellett vagy egykis ábra és ott leírja,de sztem az tök mindegy melyik melyik csak nem szabad mind a kettőnek ugyan olyannak lenni,de nem tom pontosan
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mindkettő IDE A régi nem haldokolhat mert kegyetlenül jól működött és pontosan onnantól kezdve nem olvas be mióta beleraktam egy másikat is. Azért lehet hogy tényleg a jumperolással van gond de sose tudtam hogy hogy kell?😆 csak össze vissza raktam a pöcköt. Melyik legyen a master és melyik a slave?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Érdekes... Most mondanám, hogy jól-e van bejumperolva, de nem mondom, mert ha felismerte a gép, akkor nyilván helyesen van bekötve. Hehe, meg gondolom amúgy is sata cuccos mindkettő, úgyhogy tök mindegy. Hát, szerintem kezd haldokolni a cucc. Azért tegyél be egy tisztító cd-t, ártani biztos nem árt. Az én véleményem az, hogy kezd meghalni a régi dvd-lejátszód.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Raktam még egy DVD írót a gépbe és így a régi DVD író neve cd meghajtó lett és ha dvd-t belerakom akkor úgy pörgeti mint egy cd-t és be sem olvassa. Az új író az tökéletesen beolvassa a DVD-ket és DVD RW meghajtó a neve
0
0
0
0
Szykla avatar
Én ezt használom : [LINK]
0
0
0
0
zsivko avatar
Hitoshi írta:
nem tudok valami jól fogalmazni,de thx a választ
Nekem Phenom 2 955 BE C3 van és gyári hütövel stabilan ment 3,8ghz. De most mitán vizhütést is vettem neki igy 4,1ghz is megy.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
nem tudok valami jól fogalmazni,de thx a választ
0
0
0
0
Osynho avatar
"Phenom 955 BE húzás alatt milyen stabil ?"
Hát a kérdés annyiból értelmetlen, hogy nyilván addig húzod amíg stabil. Inkább az így elérhető órajel a kérdéses. Az viszont zsákbamacska, bár a C3-asok jobban mennek átlagban.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Hitoshi írta:
Lenne egy olyan kérdésem,hogy Phenom 955 BE húzás alatt milyen stabil ?

Nagyon! Nekem egy C3-assal sikerült a gyári hűtővel 3875 Mhzet kicsikarni belőle.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Lenne egy olyan kérdésem,hogy Phenom 955 BE húzás alatt milyen stabil ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
THX akkor szerintem rásózom valakire vagy 5000ér😆 Haveromnak úgy is kellene valami erős cucc aztán ez csak elég lesz neki

Ja meg még annyi hogy ez milyen márka? 😆 mert a matricájából nem nagyon látszik
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Core2 kössz már úgy is keresni akartam valami jobb feltöltő oldalt

gyenesmartin és darabjáért tudnék ennyit kérni vagy a kettőért együtt?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Szerintetek két ilyen cuccos mennyit érhet? Kb 20 év körüliek de kb 15 éve nem voltak használva
[LINK]
[LINK]
Kb 5 000ft-ot.De inkább 3 000ft.
0
0
0
0
Core2 avatar
Szokjatok le a képfeltöltésről légyszíves, túl lassú.
Ez jobb:[LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintetek két ilyen cuccos mennyit érhet? Kb 20 év körüliek de kb 15 éve nem voltak használva
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció