Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
R0x0r írta:
Lenne egy kis gondom. Mégpedig, az hogy akármit csinálok néha megjelen egy ilyen ablak amibe ez van írva:
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:057f IP:021f OP:63 6f 6c 6f 72 Choose 'Close' to terminate this application. És eleinte nem nagyon érdekelt. Nos már elkezdett aggasztani mert többször jelent meg. Szerintetek valami rendszerhiba van vagy mi? Nagyon szeretném tudni hogy ez gond e vagy sem úgyhogy lécci segítsetek! Köszi előre is!

Szia !

Igen, azert kapsz uzit a rendszertol, mert vmi hiba van a procinal ( esetleg procicsere volt nemreg ? ) es ezert leallit, kikapcsol valamilyen alkalmazast a rendszerben...sajna ennyit birtam kivenni belole csak...probalj google-on keresztul keresgelni forumokon, h megtudd mit is jelenthet pontosan a hiba....talan vmi driver hiba, v. esetleg tulhajtassal probalkoztal a procinal es azt nem birja, ha szerencsed van, akkor nem a proci rossz es csak valami szoftveres a gond.

Elozmenyekre emlekszel, ill. volt 1altalan vmi elozmenye ennek ? Pl. proci-tuning, vagy "kek-halal" (Blue screen), proci csere, uj driver telepitese, stb... vagy csak ugy egyszeruen 1szer csak elkezdte kuldeni a hibauzenetket ???
0
0
0
0
gigazte avatar
Moose írta:
Feltételezem Adobe PS CS4-et probálod felrakni, ha igen akkor ink. hagyd 😃 cs3 at szed le sokkal egyszerűbb a felrakása és az új 3D menüponton kivül semmi se változott. Ha ragaszkodsz ahoz ami neked van akkor jó keresést:
http://www.serials.ws/index.php

Az 5 van meg, nagyon dícsérték és elég ratyi😶 Kösz a választ holnap leszedem.
0
0
0
0
demi3223 avatar
Szerintetek melyik a jobb?:
ATi Mobil RadeOn HD5650 1GB V NVIDIA GeForce; GT 320M 1GB
0
0
0
0
R0x0r avatar
Lenne egy kis gondom. Mégpedig, az hogy akármit csinálok néha megjelen egy ilyen ablak amibe ez van írva:
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:057f IP:021f OP:63 6f 6c 6f 72 Choose 'Close' to terminate this application. És eleinte nem nagyon érdekelt. Nos már elkezdett aggasztani mert többször jelent meg. Szerintetek valami rendszerhiba van vagy mi? Nagyon szeretném tudni hogy ez gond e vagy sem úgyhogy lécci segítsetek! Köszi előre is!
0
0
0
0
mojohnny avatar
kakas írta:
Nem éri meg...inkább spórolj, és ha lesz több pénzed akkor vegyél phenomot,mert ez csak pénzkidobás lenne.

Igen, igazad van, jobb lenne még spórolni, csak nem tudom, hogy mikor jönne össze az a 70-80k, amiből egy új gépet tudnék összerakni. Mert ugye nekem az alaplap csak 939-es tokozású procikat képes fogadni, am2-est már nem. Így ha vennék egy phenom procit, akkor vennem kéne új alaplapot és új memóriákat is. Ezért gondoltam, hogy ezzel a proci cserével esetleg tudnám még húzni egy kicsit a nagyobb gépfejlesztést.
0
0
0
0
kakas avatar
Nem éri meg...inkább spórolj, és ha lesz több pénzed akkor vegyél phenomot,mert ez csak pénzkidobás lenne.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A 4200-as amd 20 000ft?Hol?Max 13 000ft.
0
0
0
0
twoKgames avatar
mojohnny írta:
Hello!

Most jelenleg van egy AMD Athlon 64 3200+-os procim (egymagos) és szeretném kicserélni egy AMD Athlon 64 X2 4200+-os procira (kétmagos), amit 20k körül tudnék megvenni. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes kicserélni a procit vagy nem éri meg. Főleg a játékok miatt történne a csere, mert úgy gondolom, hogy dobna a gépem teljesítményét, csak azt nem tudom, hogy mennyire. Köszi a válaszokat!

szerintem megérné venned egy 2 magos procit azt nem mondom hogy pont ezt, de ha nem találsz jobbat ez is sokkal jobb a mostanidnál...
ha megvennéd akkor még néhány mai játékkal is tudnál játszani😀
0
0
0
0
mojohnny avatar
Hello!

Most jelenleg van egy AMD Athlon 64 3200+-os procim (egymagos) és szeretném kicserélni egy AMD Athlon 64 X2 4200+-os procira (kétmagos), amit 20k körül tudnék megvenni. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes kicserélni a procit vagy nem éri meg. Főleg a játékok miatt történne a csere, mert úgy gondolom, hogy dobna a gépem teljesítményét, csak azt nem tudom, hogy mennyire. Köszi a válaszokat!

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gigazte írta:
Valaki nem tud segíteni Photoshophoz mi kell, hogy ne kérje a serialt. Mert a crack mappába csak egy amtservices.dll van, az meg nem csinál semmit. A txt-be van 6db serial, egyszer tudom felhasználni utána a másikra kell mennem. De lassan elfogynak a kódok😕 Aki tudja mi kell hozzá írja le pls.

Ezt töltsd le photoshop cs3 portable magyar kb 60 mega és ugyan azt tudja mint a full
0
0
0
0
Moose avatar
Feltételezem Adobe PS CS4-et probálod felrakni, ha igen akkor ink. hagyd 😃 cs3 at szed le sokkal egyszerűbb a felrakása és az új 3D menüponton kivül semmi se változott. Ha ragaszkodsz ahoz ami neked van akkor jó keresést:
http://www.serials.ws/index.php
0
0
0
0
gigazte avatar
Valaki nem tud segíteni Photoshophoz mi kell, hogy ne kérje a serialt. Mert a crack mappába csak egy amtservices.dll van, az meg nem csinál semmit. A txt-be van 6db serial, egyszer tudom felhasználni utána a másikra kell mennem. De lassan elfogynak a kódok😕 Aki tudja mi kell hozzá írja le pls.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
1ebkent nalam eddig minden regebbi progit tamogatott a W7, csak max. elotte az inditasnal kellett atallitani a kompatibillitasi-modot ! 😉

( a progi parancsikonjanal tudod ezt beallitani, jobb-eger klikk es a tulajdonsagoknal, a kompatibilitasi-fulet nyitod meg, aztan mar modosithadod is ! 😉 )
0
0
0
0
battyan avatar
én is már feltelepítettem ezt amit te 😆
0
0
0
0
Core2 avatar
battyan írta:
Heló!
A MS Office 2007 támogatja a Win7-et?

Támogatja
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nemtom, mert en az ingyenes ( Open Beta ) MS-Office-2010-et hasznalom W7-64 es 32bit-en is. 😀
0
0
0
0
battyan avatar
Heló!
A MS Office 2007 támogatja a Win7-et?
0
0
0
0
konsti avatar
lool...tudom mit jelent multizni 😃 de ez nem arra van ez a program és sztem ien progi nem létezik ami játékban blokkolja az ip-t ...kiprobálhatod lehet h mégis mükszik ezzel de nem vok benne biztos ..amugy használata egyszerü csak be kell kapcsolni és magátol végzi a dolgát...be lehet állitani h hol blokkolja az ip-et ...nézz szét hátha lehet ezzel is 😀 amugy a peer guardian a torrent feltöltöknek segit sokat mert blokkolja a bejövö kém progikat meg ieneket meg láthatalnanná teszi az ip-et és ezáltal lenyomozhatatlan leszel 😀
0
0
0
0
ReSeth avatar
Thx, de elmondanád hogy kell használni ? mert nekem a gladiatus -ra kéne , ez egy internetes játék azért kéne mert multizni akarok egyik szerón (multi = több karakterrel játszani egy szerveren) és a játék operátorok azt észreveszik hogy egyfajta ip-n van több karakter :S pl egyik karimnak az ipje más mint a többié...
0
0
0
0
konsti avatar
😆ANONEx írta:
Lehet hogy nem ide való de megkérdezem. Tud valaki egy olyan progit ami elrejti az IP-t az interneten , és ingyenes ? pls help
Peerguardian 2 😀
0
0
0
0
ReSeth avatar
Lehet hogy nem ide való de megkérdezem. Tud valaki egy olyan progit ami elrejti az IP-t az interneten , és ingyenes ? pls help
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Pedig ezzel lehet jól tuningolni a processzorokat.Hát még ha borda helyett vízhűtés lenne rajta.
0
0
0
0
sagesz93 avatar
A peltier mostanság már kiment a divatból, ha jól tudom azért mert sokat fogyasztott...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Télleg nagyon ritka csak minden elektronikás boltban kapható.[LINK]Nekem a 36w-os van.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
gyenesmartin írta:
SkyWolf írta:
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
SkyWolf írta:
Milyen hutot tudtok ajanlani a kovetkezo procikhoz, ugy hogy huzva van es hogy ne melegedjem nagyon tul?
procik:
AMD Athlon II x3 435 2.9Ghz@3.4-3.5Ghz
AMD Phenom II x2 550 3.1Ghz@3.6Ghz

Az 550eshez ajánlanám az Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2-t!!!!!!..Nekem is az van s alapjáraton 21 fokos a proci!!!!..ráadásul brutálisan néz ki!!!!..Én azt vallom, ha hűtő (bármire!) akkor AC! 😉
[url]http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=69&cPath=1_42[/url]

u.i.: Az AC pontosan olyan mint a Google, nem a kinézetre mennek, hogy itt LED, ott LED, hanem a masszív (konkurencia mentes) hűtő teljesítményre!!!!
Énmeg a gyári hűtő alá vettem egy 35w-os peltiert.Most alapjáraton 10-20fok terhelésnél is enyi.Úgyhogy ajánlom, hogy majd tegyél bele.

Ezt, hogy erted, hogy peltier?
Kepet tudnl kuldeni rolla mert ez nem ertem...hogy hova es milyet? 😃 ?
Így néz ki https://www.bullnet.co.uk/shops/test/images/peltier7.jpg Valójában ez egy hőpumpa.A meleget a hideg oldaláról elszívja és a meleg oldalára rakja.A processzor meg a borda közé rakva jelentősen lehűl a proci.De a borda akár lehet 100-150fokos is míg a proci csak 10-20.

Jah, peltier! 😀..Jó kis cucc!..de nagyon ritka! 😶
Akkor úgy mondom hogy az AC az egyik (ha nem a legjobb) léghűtésű hűtőket készíti! 😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
SkyWolf írta:
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
SkyWolf írta:
Milyen hutot tudtok ajanlani a kovetkezo procikhoz, ugy hogy huzva van es hogy ne melegedjem nagyon tul?
procik:

Az 550eshez ajánlanám az Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2-t!!!!!!..Nekem is az van s alapjáraton 21 fokos a proci!!!!..ráadásul brutálisan néz ki!!!!..Én azt vallom, ha hűtő (bármire!) akkor AC! 😉
[url]http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=69&cPath=1_42[/url]

u.i.: Az AC pontosan olyan mint a Google, nem a kinézetre mennek, hogy itt LED, ott LED, hanem a masszív (konkurencia mentes) hűtő teljesítményre!!!!
Énmeg a gyári hűtő alá vettem egy 35w-os peltiert.Most alapjáraton 10-20fok terhelésnél is enyi.Úgyhogy ajánlom, hogy majd tegyél bele.

Így néz ki https://www.bullnet.co.uk/shops/test/images/peltier7.jpg Valójában ez egy hőpumpa.A meleget a hideg oldaláról elszívja és a meleg oldalára rakja.A processzor meg a borda közé rakva jelentősen lehűl a proci.De a borda akár lehet 100-150fokos is míg a proci csak 10-20.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
aknakukac írta:
berki_zsolt írta:
A jövő mindenképpen a több magé, sőt már most sok alkalmazás és játék támogatja a több magot, így inkább abba érdemes fektetni. 😀

Maximálisan egyetértek!

Örülök neki, mivel ez így igaz! 😂
0
0
0
0
aknakukac avatar
berki_zsolt írta:
A jövő mindenképpen a több magé, sőt már most sok alkalmazás és játék támogatja a több magot, így inkább abba érdemes fektetni. 😀

Maximálisan egyetértek!
0
0
0
0
SkyWolf avatar
gyenesmartin írta:
Feki1991 írta:
SkyWolf írta:
procik:

0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Uj gép vásárlása elött állok és nem tudok dönteni rengeteg infot olvastam proceszorokal kapcsolatban. Két proceszor köszt vacilálok kérlek segicsetek
I5-750 4 magal vagy I5-650 2 magal de magasab órajelel.
ja főként jétékra használnám.
előre is köszi
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Feki1991 írta:
SkyWolf írta:
procik:

0
0
0
0
Feki1991 avatar
SkyWolf írta:
procik:

0
0
0
0
SkyWolf avatar
Hat... olyat akarnek venni ami nem is tulsagosan grada de meg jo is, hgoy ne melegedjen tul pl. jatek kozben. 😀
De asszem, hogy a Cooler Master Hyper TX3 az jo lessz szerintem. 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Rengeteg fajta hűtő létezik... Ha olcsó kell, nézzél Arctic Cooling hűtőt. Ha flegmulni akarsz, vegyél Scythe-t vagy Thermaltake-t vagy ilyesmit 😃
0
0
0
0
SkyWolf avatar
Az jo.😀
De azt viszont majd a netrol kell megrendeljem 😆
0
0
0
0
konsti avatar
Cooler Master Hyper TX3 ...naon jo kis hütő ..sok pozitivumot hallani rola 😀
0
0
0
0
SkyWolf avatar
procik:
0
0
0
0
Hitoshi avatar
hát a lényeg,az hogy nem kap ip-címet a szolgáltatótól
0
0
0
0
gepiszaki avatar
Hitoshi írta:
hát figyelj,ott lehet valami szerver hiba van,ha nem kap ip címet a gép,vagy rosszul működik a DHCP kérdezz rá a szolgáltatónál,de lehet modem hiba is,sok a tényező egy dinamikus ip-nél
Én már egy rendszer telepítésre gyanakszom.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Mi a különbsség DVI, DSUB, HDMI kimentek között a monitoron?
Mindegyik tudja a fullhd képminőséget vagy van amelyik gyengébb képet hoz pont a kimenet miatt?

Ha vki tud jó okos honalapot is linkelni,ahol ez le van írva azt megköszönöm...
Bár ha megmagyarázza vki az is elég😀

Köszi
Üdv!
0
0
0
0
Osynho avatar
Addig lehet húzni, amíg bírja 😀 Nem csak a hőmérséklet számít.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Amúgy a vga tuningot mi határozza meg? Addig lehet húzni ameddig terhelés alatt 90-100 fokig nem e megy? Vagy pedig hiába van bitang jó hűtőm de egy pontól instabil lesz?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
igen jobb a phenom,mert 4 magosítható
0
0
0
0
SkyWolf avatar
berki_zsolt írta:
A procit lehet majd húzni. Miért nem veszel inkább egy Phenom II X2 550-est, azt lehet 4 magosítani!

Epp azon filozok most, hogy akkor Athlon vagy Phenom?
A Phenom II x2 550 jobb lenne az Athlon II x3 435-nel?
Amugy az ara nagyon kicsivel magasabb a Pehomnak... 😉
0
0
0
0
Hitoshi avatar
hát figyelj,ott lehet valami szerver hiba van,ha nem kap ip címet a gép,vagy rosszul működik a DHCP kérdezz rá a szolgáltatónál,de lehet modem hiba is,sok a tényező egy dinamikus ip-nél
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció